ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ.  ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ

Ο Κασσελάκης αρνήθηκε να υπογράψει το κείμενο για ακύρωση των εκλογών – «Θέλω καθαρή λύση»

***

Μπράβο, Στέφανε!

Κατάλαβαν στα …Μυστικά δείπνα των 8…Μαμελούκων   πως θα φάνε τα μούτρα  τους ,αν  προχωρήσουν σε εκλογές προέδρου.   Πως τους περιμένει διαπόμπευση σε γάιδαρο ανάποδα. Και με  βήσαλα   κρεμασμένα   στο λαιμό για χαϊμαλιά.

Και έκαναν πίσω. Το παίζουν  τώρα σωτήρες και ήρωες. Για το κόμμα ,ρε γαμώτο, δε θέλουμε εκλογές  για αρχηγό!  (΄Αστον να χάσει στις ευρωεκλογές και τον σουτάρουμε τότε με όλα τα προσχήματα και τις επισημότητες).   Τώρα…  οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι!

Λες και απευθύνονται σε  κρετίνους,  δεν καταλαβαίνει ο  κόσμος γιατί  κάνουν σήμερα πίσω .Ξεφούσκωσε η παλικαριά τους, μόλις σήκωσε το γάντι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  και   συνειδητοποίησαν πως  γύρισε μπούμερανγκ  ο τσαμπουκάς τους,  πως  θα υποστούνε πάλι συντριβή, αν τολμήσουν να  πάνε  σε εκλογές αρχηγού.

΄Οχι, αλητήριοι,   τον εξευτελισμό, που θα υποστείτε  και την κουτάλα που θα χάσετε λογαριάζετε. Γιατί με τί μούτρα πια θα μείνετε στο κόμμα, αν πάλι  (και είναι σίγουρο) ο Κασσελάκης σας «πάρει τα σώβρακα» και δε σας αφήσει ούτε με «φύλλο συκής»;

ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ.  ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ!

Ανδρείκελα είναι. Θρασίμια,όπως λέγαμε λίγες ημέρες πριν:

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ο ΣΤέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλά, είναι θρασίμια. Θα βάλουν την ουρά στα σκέλια,  γιατί ξέρουν τί τους περιμένει και θα αρχίσουν πάλι τις γαλιφιές ! 

Σιχαμένο συνάφι!

 

Λίγη ώρα μετά το… γραφέν  “ανέκρουσαν πρύμναν” οι  ελεύθεροι πολιορκημένοι   από τις ντάπιες  του “φράκτη”   της  Κουμουνδούρου.  Μεταξύ αυτών  ο εντελώς ξεσαλωμένος τελευταία  και  με  τσαμπουκά  ανεπίτρεπτο ,  ο πολύς  Τεμπονέρας,  γιος του δολοφονημένου από το παρακράτος του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού μας,    εκπαιδευτικού -μάρτυρα ,Νίκου Τεμπονέρα  τις μαύρες ημέρες του 1991.

 Ο Διονυσάκης,  ως εκ τούτου, όφειλε να έχει σέβας στη μνήμη του πατέρα του, μια και ό,τι έγινε μετά ,αυτό οφείλεται  στη θυσία του γονιού του.  Τουλάχιστον ελόγου του, ας μην έφτυνε σε 150.000 της έρμης της βάσης  (την οποία ασφαλώς την  έχουνε άπαντες οι καρεκλοκένταυροι και όχι μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, “γραμμένη” κανονικά) , που επέλεξαν για αρχηγό   το Στέφανο Κασσελάκη και όχι την Ευτυχία ή τον Ευκλείδη .(Πού χάθηκε, αλήθεια, αυτό το παλικάρι, ο μέγας επαναστάτης της  κομμουνιστοφάγας  οικογένειας  Τσκαλώτου ; Τον έφαγε η μαρμάγκα, όπως ήταν αναμενόμενο, ως  ασεβή.    Και πού είσαι ακόμα!).

Στέφανε Κασσελάκη, μην τους φοβάσαι. Η επαναστατικότητα και το ήθος τους είναι σε άμεση εξάρτηση από τις παχυλές  απολαβές τους. Τρέμουν μην τις χάσουν. Τέτοιους τύπους μην τους φοβάσαι.  Δεν αντέχουν  για πολύ να κάνουν τους καμπόσους.   Προχώρησε με φραγγέλιο.

 Φτιάξε την ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.