ΑΙΔΟΥΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ… ΤΡΑΓΚΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ”

Δημόπουλος: Μικρή η ζωή της Όμικρον, αλλά ταχεία η εξάπλωση -Πόσο κοντά είναι το τέλος της πανδημίας

“Η μετάδοση της παραλλαγής Όμικρον είναι πολύ ταχύτερη, ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν ότι η νόσηση είναι πιο ήπια στους πλήρως εμβολιασμένους είπε σήμερα ο Αθανάσιος Δημόπουλος.

Πρόσφατα δεδομένα από τη Νότια Αφρική έδειξαν μια αποκλιμάκωση των κρουσμάτων, ενώ πρόσφατες μελέτες από το Χονγκ Κονγκ, έδειξαν ότι αυτό το στέλεχος έχει μεγαλύτερη τάση να εισέρχεται στα κύτταρα του ανώτερου αναπνευστικού και λιγότερη στα κύτταρα των πνευμόνων, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Θάνος Δημόπουλος. Όπως εξήγησε ο κ. Δημόπουλος αυτό σημαίνει ότι προκαλεί ό,τι και το κοινό κρυολόγημα και όχι τόσο πνευμονία.

Για το πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας ο κ. Δημόπουλος είπε: «Εάν επικρατήσει παγκοσμίως η Όμικρον και ανέβει η εμβολιαστική κάλυψη σε κράτη που τα ποσοστά είναι χαμηλά, σιγά σιγά η πανδημία θα σβήσει και θα περάσουμε σε μια ενδημική διαχειρίσιμη νόσο όπως είναι η γρίπη». Τέλος, ανέφερε ότι τα αντιικά φάρμακα της Pfizer και της Merck έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα”.

***

Καλός ο Δημόπουλος και οι ειδήσεις τους  χαρμόσυνες. Αλλά καλύτερη η Ιστορία  και η πείρα της.

΄Ολες οι πανδημίες έληξαν κάποια στιγμή. ΄Ετσι θα τελειώσει κι αυτή. “Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον”  στους αιώνες. Και έτσι θα είναι πάντα.

Κι αν δεν υπήρχαν οι  ανεγκέφαλοι και οι ψεκασμένοι  ανεμβολίαστοι, σήμερα θα  ΤΟΝ είχαμε τελειώσει  τον κορόνα.  Έξ αιτίας τους θα πεθάνουν κι άλλοι , αθώοι άνθρωποι.  Και  θα περάσουν των παθών τους τον τάραχο πολλοί ακόμα.

Είναι ώρα να αναρωτηθούμε.  Ως πότε θα ανεχόμαστε να έχουμε δίπλα μας την παλαβομάρα και να την χαϊδεύουμε;   ΄Εχουν άρρωστα μυαλά. Και επικίνδυνα. Ως τέτοιους,  δεν τους αφήνεις να κυκλοφορούν ανάμεσα σε παιδιά,  Υπάρχουν και άσυλα.

                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

________________________________________________

1.Έτσι μοίρασε την περιουσία του ο Γιώργος Τράγκας

“Τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, και πως αυτά θα μοιραστούν παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα «ToSpirto».

Ειδικότερα, η βίλα στην Εκάλη, στην οποία ζούσε με την σύζυγό του, Μαρία, πηγαίνει στον μεγάλο του γιο, Γιάννη Τράγκα, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και φτιάχνει start up εταιρείες.

Ο μικρότερος γιος του, ο Φρέντυ, με τον οποίον ο Γιώργος Τράγκας είχε πει ότι είχαν τσακωθεί το τελευταίο διάστημα αλλά τον λάτρευε και τον αγαπούσε, θα αναλάβει να συντηρεί και να εκμεταλλεύεται μικρότερα ακίνητα που βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και είναι του Γιώργου Τράγκα.

Η περιβόητη βίλα στη Μύκονο δεν πηγαίνει πουθενά, γιατί ο Γιώργος Τράγκας την ενοικίαζε τα καλοκαίρια. Έτσι πηγαίνει απλώς στον ιδιοκτήτη της.

Όσον αναφορά στα μετρητά, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «ToSpirto» είναι εκατομμύρια και όχι χιλιάδες, φρόντισε να τα μοιράσει ισομερώς στη σύζυγό του και τους δυο γιους του και αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να ανοίξουν οι τραπεζικές του θυρίδες και να μοιραστούν και αυτές ισομερώς στη σύζυγο και τα παιδιά του”.

***

Για όνομα του θεού! Καταλαβαίνετε τί κάνετε;  “Σωρεύετε άνθρακας πυρός  επί τα κεφαλάς υμών”. Αλλά και επί άλλων αθώων.

Ο Τράγκας υπήρξε ένας δημοσιογραφίσκος  της σειράς ,με την έννοια πως ούτε γράμματα γνώριζε, ούτε διακρίσεις  σπουδών και τίτλων είχε. Της παλιάς σχολής κοντυλοφόρος  που έγραφε και μικροφωνούσε  με ύφος τζάμπα μάγκα.  Χώθηκε στη Δεξιά και  έφαγε με χρυσά κουτάλια.

Μόνο από τον Κώστα Καραμανλή πήρε 10.000.000  από   κρατικές διαφημίσεις  (άσε τα άλλα),  για να τον περάσει απέναντι, όταν ο ανιψιός  πέταξε  το καράβι στα βράχια και μπήκε  για να σωθεί , σε βάρκα.  Τράγκας,  Χατζηνικολάου  και όμοιο αλητηριό οι…βαρκάρηδες.  Ανάλαβαν τη βρώμικη επιχείρηση  και  τους διέσωσαν. Και ο  Κωστάκης , τους έκανε Ωνάσηδες.   Από τον κρατικό κορβανά, φυσικά, όλα κλεμμένα.

Τα περισσότερα από αυτά τα λεφτά  οι επιτήδειοι τούτοι, τα έβγαλε έξω  και τα γύριζαν για να τα κρύψουν    σε  λινάτσες και τσουβάλια από χώρα σε χώρα.   Θυμηθείτε  εκείνον αλήστου μνήμη πορνοβοσκό της τηλεόρασης ,  το Θέμο Αναστασιάδη.  Και δεν είναι  οι   μόνοι φυσικά.

Τώρα, μοιράζονται, λέει, τα παιδιά  και η γυναίκα του  Τράγκα τα κλεμμένα! ΄Εχετε το θεό σας;  Ποια πολιτεία, ποια αρχή και εξουσία μπορεί να κρατηθεί  με τέτοιους νόμους και όμοια συμπεριφορά;

Τί  θα απαντήσετε αύριο όλοι εσείς οι εμπλεκόμενοι στο μεγάλο φαγοπότι  στις γενιές που ακόμα δε γεννήθηκαν και τις  έχετε  φορτώσει με δισ. χρέος, εξαιτίας ακριβώς του Καραμανλή , του Τράγκα και των όμοιων του;  “Βρήκαμε το μύλο ανοιχτό,  μπήκανε και τα σκυλιά να αλέσουν”; ΄Ετσι θα πείτε, έτσι  πάει;

Από   τα  αισχρά αυτά παιχνίδια της διαφθοράς  και  της διαπλοκής τους, χρεοκόπησαν τη χώρα. Και φόρτωσαν στα παιδιά μας τα δικά τους εγκλήματα,  για να αφήσουν  τρανταχτές, αλλά άτιμες  περιουσίες,  κληρονομιά στους απογόνους.

Θα φαγωθούν  μεταξύ τους οι μελλοντικές κοινωνίες σε αυτή τη χώρα. Δε θα ακολουθήσουν οι επόμενοι τη δική μας τακτική του “ωχ αδερφέ, δε θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα.” ΄Τότε,  “θα φάει η σκουριά  το σίδερο και το κουνούπι ατσάλι” Οι περιστάσεις και η άγρια αδικία θα  οδηγήσουν εκεί τις γενιές που έρχονται πίσω μας. .

Διαφυλάξτε  τις μελλοντικές κοινωνίες από τέτοιο κακό. Την  ανεξέλεγκτη βία  και το  αίμα,  όσο είναι καιρός. Αναγκάστε με το νόμο  αυτές τις οικογένειες να φέρουν πίσω  τα κλεμμένα. Να μην αγγίζουν ό,τι δεν τους ανήκει. Δεν είναι δικά τους, είναι  των παιδιών μας.

Φρίττει ο κόσμος  που ακούει και διαβάζει πως ακόμα και ένας αστοιχείωτος  Τράγκας και  κολλητός των ΝεοΝαζί, μόνο και μόνο με τον ακροδεξιό του τσαμπουκά, μοιράζει σήμερα τεράστια περιουσία στους δικούς του. Πώς να μη γίνουν οι έντιμοι ,οι συνεπείς, οι ταλαιπωρημένοι , μπαρούτι;

Η Ιστορία δεν αστειεύεται .Δεν παίζει με αυτά. .Προειδοποιεί.

Βάζετε  πάνω στα κεφάλια σας  αναμμένα κάρβουνα. Θα κατακαείτε.   Είναι πυρακτωμένα σίδερα αυτά τα λεφτά, τα σπίτια  που κληρονομήσατε με τέτοιες μεθόδους και από  τέτοιες πηγές.

Δε στέκονται ούτε  οργανωμένες κοινωνίες, ούτε νοικοκυριά , χτισμένα   στην απάτη,  τη διαπλοκή, τη διαφθορά, την ατιμία.  Ξεχάστε τις παλιές  ανεκτικές κοινωνίες .΄Ερχονται αυστηροί άνθρωποι και  μέρες εκδίκησης και δικαιοσύνης.

Ακούτε οι ένοχοι; Δε θα είναι πάντα ,όπως σήμερα.

 

2.Της παράνοιας και της διαστροφής το ανάγνωσμα

“Ιερά Σύνοδος” για το σκίτσο  Μόσιαλου: “Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον…”

Ανώτατο Ισλαμικό ιερατείο  Σαουδικής Αραβίας για Σαλμάν Ρούσντι. (Σατανικοί στίχοι)  ” Φανατικός και διεστραμμένος ο συγγραφέας”.

***

Οι θρησκείες, όπως όλες, άλλωστε  οι εξουσίες έχουν  ένα ιδιαίτερο…χάρισμα.  Ισχυρότερη δύναμη κι από τα ίδια τα όπλα  τους. Είναι το ίδιο που χρησιμοποίησε ο Ναζί Γκέμπελς.

Το ψέμα που γίνεται  η “αλήθεια” και επικρατεί  μέσω της προπαγάνδας.  Εδώ,  ο φανατικός, ο  ανεγκέφαλος, ο ψεκασμένος  θρησκευόμενος , μιλάει  για φανατισμό  και μισαλλοδοξία άλλων!  Θεέ!

Ούτε  οι  λέξεις δεν σώθηκαν από τη μανία της διαστροφής των θρησκευτικών ιερατείων. Μην ψάχνεις για τη σημασία λέξεων στην ορθή τους εκφορά   στο στόμα κα τη γραφίδα  ενός φανατικού . ΄Οποιας τύφλας. Θρησκευτικής, εθνικιστικής, ,ρατσιστικής.

 

3.Πέθανε ο Ντέσμοντ Τούτου, ο αρχιεπίσκοπος που έδωσε αγώνα κατά του απαρτχάιντ

Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ντέσμοντ Τούτου, ο αρχιεπίσκοπος της Νότιας Αφρικής που υπήρξε ένας από τους ηγέτες του αγώνα κατά του ρατσιστικού καθεστώτος του απαρτχάιντ.

Στο έργο του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Τουτού διατύπωσε το στόχο του ως «μια δημοκρατική και δίκαιη κοινωνία χωρίς φυλετικές διακρίσεις», και διατύπωσε αιτήματα για την ολοκλήρωσή του, συμπεριλαμβανομένων της ισότητας των πολιτικών δικαιωμάτων για όλους, ενός κοινού συστήματος εκπαίδευσης και της παύσης της αναγκαστικής απέλασης.

***

Πάλευε ο Τούτου εκτός των άλλων  ΚΑΙ για την παύση της αναγκαστικής απέλασης. Ακριβώς, όπως κάνουν εδώ οι δικοί μας Δεσποτάδες ,όταν οι κολασμένοι της γης πνίγονται δίπλα τους ή   εξαποστέλλονται πίσω στη μιζέρια, τη δεσποτεία, τη σφαγή.

“΄Αλλα τα μάτια του λαγού, κι άλλα της κουκουβάγιας”.  Σίγουρο.

Καλό ταξίδι, Ντέσμοντ Τούτου. Θα σου έχει θέση κρατήσει  ο Νέλσον Μαντέλα στον δικό μας “Παράδεισο”.

4. Ένα χρόνο μετά, οι Βρετανοί δεν είναι ευχαριστημένοι από το Brexit

“Περίπου 60% των Βρετανών δεν είναι ικανοποιημένοι για την πορεία της χώρας τους μετά την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Opinium. Το ενδιαφέρον της δημοσκόπησης είναι πως το 42% όσων ψήφισαν υπέρ του Brexit θεωρούν ότι τα πράγματα είναι άσχημα ή χειρότερα από αυτό που περίμεναν.

Η δημοσκόπηση για λογαριασμό του Observer πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε. και μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του αρμόδιου για το Brexit υπουργού, Λόρδου Φροστ.

***

Οι δημοσκοπήσεις σε όλο τον κόσμο είναι σε μεγάλο ποσοστό κατευθυνόμενες. Ακόμα και στις πιο προηγμένες κοινωνίες. Βεβαίως, οι δικές μας εδώ, είναι εντελώς και εγκληματικά πέτσινες, που ακόμα και ένα πτώμα Κούλη, το κρατούν στις φορμόλες και το περιφέρουν για  να δείχνει ζωντανό.   Δεν έχουν πουθενά ταίρι οι Παναγόπουλοι. Ούτε στις Μπανανίες

Η αγγλική παραπάνω  έρευνα  φαίνεται να  έχει πολλά στοιχεία αντικειμενικότητας. ΄Αλλωστε,  “Χωριό που φαίνεται , κολαούζο δε θέλει”.

΄Ηταν σίγουρο πως εκεί  θα κατέληγαν.  Το αισχρό  “δημοκρατικό” σύστημα πήρε στο λαιμό του και τους νουνεχείς  Εγγλέζους.  Υπερίσχυσαν  ο παλαβός εθνικισμός και ο ρατσιμός  των λίγων.

Κι ακόμα δεν ήρθαν τα μεγαλύτερα δεινά . Μιλούσαμε  εδώ τις παραμονές της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε  με αναλύσεις και  στοιχεία για αυτή τη λαίλαπα που θα ζώσει τη γηραιά Αλβιώνα,. Και αυτό  εξαιτίας της παραφροσύνης εκείνων που ο περίφημος πατριωτισμός  τους, όπως έλεγε και ο συμπατριώτης τους σοφός,  είναι καβάτζα  παλαβομάρας και απατεωνιάς.

5. Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν στις γυναίκες να ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις χωρίς να συνοδεύονται από άντρα συγγενή

αφγανη μπουρκα

“Αυτό, σε μια ακόμα ένδειξη ότι το καθεστώς σκληραίνει τη στάση του παρά τις αρχικές υποσχέσεις. Η οδηγία, που δημοσιεύθηκε από το υπουργείο για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη της Διαφθοράς και που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλεί επίσης τους οδηγούς να δέχονται γυναίκες στο όχημά τους μόνο εάν φορούν την ‘ισλαμική μαντίλα”.

***

Μη γελάσετε οι τάχα Δυτικοί. Μη νομίσετε πως στις δικές  μας  κοινωνίες  δεν κυκλοφορούνε Ταλιμπάν. Μπορεί, μεν, να μη χρειάζονται εξάδελφο οι γυναίκες για να πάνε   βόλτα το σκύλος τους, αλλά κι εδώ σε μας τη σφάζει στο κότσι ο αφέντης,  αν τολμήσει και ξενοκοιμηθεί.

Αλλά, να ήταν μόνο   άντρας πατριάρχης;  Οι γυναίκες  του Ισλάμ  εκτός από  τις φωτισμένες, αποδέχονται  τη θέση τους και με τέτοιες αρχές μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Και οι δικές μας εδώ το ίδιο. Με τις δικές τους αρχές.   Ροζ έρωτες, θηλυκότητα,  μονογαμία, πίστη  συζυγική μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος!  ΄Ο, τι αφύσικο και παρανοϊκό.

Θα τελειώσουν αυτοί οι ρόλοι .Και των δυο.  Ο άνθρωπος δεν είναι ηθοποιός σε σκηνή.  Θα ξαναμοιραστεί, τούτη τη φορά σωστά η τράπουλα.

Ρόλοι σερνικοί και θηλυκοί δε θα σταθούν.  Πατριαρχίες   και Μητριαρχίες.    Φαλλοκρατίες , αιδοιοκρατίες  και  σεξισμός θα εξαφανιστούν.

Ερχεται ο ΑΦΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ελεύθερος Πολίτης.