ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΝΕΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΛΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Αναβλήθηκε για την 1/12 η δίκη της οικογένειας   στα Σεπόλια

Το όργιο καταστολής στα Σεπόλια, που ξεκίνησε στην είσοδο του σπιτιού της οικογένειας Καττή και συνεχίστηκε στο Α.Τ. Κολωνού, μαρτυρούν ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που έχει στη διάθεσή της η «Εφ.Συν.» ● Ο πατέρας της οικογένειας περιγράφει τη δολοφονική επίθεση μέσα από τον «Ευαγγελισμό»

«Πουτάνα, τώρα που θα πας στον εισαγγελέα να δω τι θα πεις…», φωνάζει αστυνομικός στην κόρη της οικογένειας, Λυδία Καττή, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, ενώ έξω από το Τμήμα την αποκαλούν «πατσαβούρα».

Ανεξέλεγκτη, επικίνδυνη, ασύδοτη ΕΛ.ΑΣ.

Οι Νεοναζί …ηγέτες της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, ζήτησαν από την ΕΕ να τους διευκρινίσουν τί πάει να πει…κράτος δικαίου.  Εμείς τους απαντάμε, τί δεν είναι το κράτος δικαίου.

Δεν είναι , λοιπόν,  τέτοιο  και θέλει πέρα από κατάργηση και  αυστηρή  τιμωρία όσων το κατάντησαν έτσι, εκείνο στο οποίο, αντί να δικάζονται οι  μπάτσοι ,  που το παίζουν “Ράμπο”,  δικάζεται η οικογένεια που δέχτηκε ΑΝΑΙΤΙΑ επίθεση.

Με άλλα λόγια ένα από τα χειρότερα γνωρίσματα του κράτους της αδικίας, της αυθαιρεσίας,  της απάτης, της διαφθοράς, είναι το θύμα να καθίσταται  κατηγορούμενος και ο θύτης κατήγορος.

Και στη χώρα της Μπανανίας,όπως είναι η Ελλάδα ,δε συμβαίνει πρώτη φορά. Αντίθετα, είναι ο κανόνας.

 

 

2. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ   ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

“Ηχηρά τα τρία κακά της ελληνικής οικονομίας: υψηλό έλλειμμα και το 2021, δυσθεώρητο χρέος και αναιμική ανάκαμψη από το 2024 και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Ηχηρά καμπανάκια για ανάπτυξη, δημόσιο χρέος και ελλείμματα κρούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την 8η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας, ενώ σε ανάλογο τόνο είναι και οι συστάσεις από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο για τους κινδύνους και τα ρίσκα που απειλούν την ελληνική οικονομία και τον προϋπολογισμό.

Και οι δύο εκθέσεις που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα εστιάζουν στη νέα σκληρή οικονομική πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει η πανδημική κρίση δίνοντας βάρος στη βαθιά ύφεση που έχει ήδη προσπεράσει την πρόβλεψη (πριν από το δεύτερο lockdown) για 9% και οδεύει ολοταχώς σε πάνω από 10%.”

****

Ο “ανιψιός”  το 2009 ,έδειξε το δρόμο. Αφού διπλασίασε το χρέος και εκτόξευσε το έλλειμμα πάνω από 15%,αντί, αν ήταν  υπεύθυνος πρωθυπουργός και πολιτικός,  να σημάνει συναγερμό, όταν κατάλαβε πού οδηγείτε η χώρα… την έκανε νύχτα με την  επίσης υπόδικη κυβέρνησή του και πέταξε την καυτή πατάτα της χρεοκοπίας στον Γιώργο Παπανδρέου, που δεν είχε πάρει είδηση , ως τότε τί είχε γίνει.

Γράφαμε στις 5/12/2008

ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

“…Εκεί, όμως ,που «δίνουν ρεσιτάλ»,όσον αφορά την αγαστή συνεργασία, την ασυλία και την υποκρισία ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι στο μέγα θέμα του καταστροφικού δανεισμού της χώρας. Όπως και σε άλλο  μπλογκ  με τίτλο «ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ» αναπτύξαμε, η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά (πτωχεύσει) και αυτή είναι η διαπίστωση όλων των οικονομικών κύκλων της Ευρώπης και των Βρυξελών, φυσικά. Το χρέος και τα ελλείμματα είναι απίστευτα τεράστια. Μισθοί, συντάξεις, εξοπλισμοί, παροχές διάφορες και κονδύλια, καταβάλλονται πλέον μόνο από δανεικά, αφού δεν υπάρχουν χρήματα στον κρατικό κορβανά. Ο δανεισμός (αν βρεθούν δανειστές) της επόμενης χρονιάς( 2009), για παράδειγμα, θα πλησιάσει τα 50-55 δις, ευρώ και με επιτόκιο 2% μεγαλύτερο της…Γερμανίας.

 Και ενώ αυτή είναι η τραγική και μη αναστρέψιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η μεν κυβέρνηση αποκρύπτει την αλήθεια από τους ΄Ελληνες, τα δε λοιπά κόμματα, ενώ γνωρίζουν κι αυτά πολύ καλά πως  η οικονομική καταβαράθρωση της χώρας είναι οριστική και αμετάκλητη, όχι μόνο δεν  προβαίνουν σε «σταυροφορία» ενημέρωσης, αλλά τη συγκαλύπτουν κιόλας. Φωνάζουν, τάχα μου, ελάχιστες φορές, αλλά στην ουσία προτιμούν να ασχολούνται με τα …αποδοτικά σε κομματικό όφελος σκάνδαλα, τύπου Βατοπεδίου-Εφραιμ, γιατί είναι «πιασάρικα» και τηλεοπτικά, παρά με το πρόβλημα της οικονομικής κατάρρευσης.

 Αλλά, γιατί αυτή η στάση  και των πέντε ελληνικών κομμάτων-συνεταίρων? Τα δύο μεγάλα κόμματα, βέβαια, έχουν τους ίδιους λόγους να καμώνονται πως δε βλέπουν τίποτα. Αυτό, γιατί και τα δύο, όταν ασκούν κυβερνητική εξουσία, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δανείζονται ασύστολα, επειδή ακριβώς ούτε έχουν να προτείνουν ούτε να εφαρμόσουν κάποιο πρόγραμμα πλουτοπαραγωγικό για τη χώρα. Η εύκολη και συνηθισμένη λύση, λοιπόν, είναι ο αναπόφευκτος και σκληρός δανεισμός. Και την εφαρμόζουν ανελλιπώς και αδιαλείπτως από τη μεταπολίτευση και μετά. Τις συνέπειες από  αυτόν τον άκρατο δανεισμό, τις υφιστάμεθα πια όλοι στο πετσί μας. Ευτυχώς, που με την γενική οικονομική κρίση έγινε απόλυτα εμφανές το πρόβλημα και δε γίνεται να το αποκρύψουν άλλο.”

 

Η Ιστορία (όπως πολλές φορές έχουμε υποστηρίξει εδώ σε πείσμα  των ερασιτεχνών και ιστοριζόντων που αγνοούν  τους μηχανισμούς της) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Αλλάζουν μόνο οι εποχές και τα πρόσωπα. Τους λόγους τους έχουμε αναπτύξει αναλυτικά.

Αυτό που συνέβη το 2007/8 ,μετά τις δύο κυβερνητικές   θητείες του Κώστα Καραμανλή, που τάιζε μέχρι σκασμού τη “γαλάζια ακρίδα” και   “τίναξε την μπάνκα στον αέρα”,το  βλέπουμε σήμερα  πάλι  μπροστά μας.  Επαναλαμβάνεται… καταλεπτώς.   Στερεοτυπικά.

Η διαφορά;  Αντί  2007/8 ,έχουμε 2019/20. Και αντί Κώστα Καραμανλή, έχουμε Κυριάκο Μητσοτάκη.  Κατά τα άλλα ,ίδια.

Δεξιά κυβέρνηση, φαγοπότι ασύστολο,  διαφθορά, ασυδοσία, καιροσκοπισμός,  δημαγωγία. Μια σειρά δεινών. Προσθέστε στην ίδια   λίστα  όλες τις άλλες συνώνυμες και συγγενικές τους λέξεις και θα έχετε την πλήρη εικόνα  του τρόπου που κυβερνά σήμερα τη  χώρα ο γιος του αλήστου  μνήμης βασιλοχουντικού Αποστάτη  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αλλά και κάτι ακόμα, που κάνει εκείνες τις  ημέρες  να μοιάζουν με τις σημερινές σαν “δυο σταγόνες”… αρσενικού ή στρυχνίνης . ΄Ιδια και απαράλλαχτα επικίνδυνες.

Η  ασύστολη, εγκληματικά κερδοσκοπική προπαγάνδα   του τότε γκεμπελικού Τύπου. Με εκατομμύρια κρατικές διαφημίσεις  τάιζε  αφειδώς ο “ανιψιός” στους εκδότες και κοντυλοφόρους της εποχής.΄Ενα παράδειγμα. Μόνο ο  πανάθλιος  Γ. Τράγκας, που δηλώνει…δημοσιογράφος (!)…έκλεψε από το δημόσιο κορβανά 10 ολόκληρα  εκατομμύρια ευρώ. Του τα έδωσε ο Κωστάκης , για να παίζει τότε  το παραμύθι πως οι Αμερικανοί πράκτορες  είχαν σχέδια να… δολοφονήσουν τον “ανιψιό”!

Κι η τότε βιομηχανία παραπληροφόρησης   έκρυβε   με κάθε τρόπο  τον τυφώνα που  έφτανε. Παίζανε θέματα… αντιπερισπασμού (Βαβίλης, Ζαχόπουλος,  Εφραίμ) . ΄Οταν η γη υποχωρούσε κάτω από τα πόδια όλων μας, τσιμουδιά η μαφία του Τύπου.

Και εμείς στέλναμε αβέρτα χαρτομάνι από εδώ μήπως, και έστω ένας, βρεθεί έντιμος και καθαρός. Χατζηνικολάου, “Ταρζάν”, Ευαγγελάτος, Αναστασιάδης, να θυμίσουμε τους πλέον χαρακτηριστικά  διεφθαρμένους, έπαιζαν τότε  “εν ου πακτοίς”. Εγκλήματα καθοσίωσης!

Σήμερα, η  ίδια Ιστορία επαναλαμβάνεται. Μην τα…. επαναλαμβάνουμε κι εμείς. Η  βρώμικη εμπορική δημοσιογραφία  τώρα, ανακάλυψε   τον Κορόνα. Θεός ο κορονοϊός.  Λύνει δεκάδες προβλήματα.

Το ισχυρότερο εργαλείο   για τους  Αρμαγεδωνιστές κοντυλοφόρους,  για να κρατούν τον κόσμο σε χαύνη.  Πανικό , φόβο, τρόμο, σύγχυση.   Και καλύπτουν  πάλι και τα συνταγματικά πραξικοπήματα του lockdown  αλλά και την επερχόμενη νέα χρεοκοπία της χώρας.

Το παραπάνω κείμενο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την 8η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας, είναι αποκαλυπτικό:

Επισημαίνουμε:

1. “Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ταχύτητες που θα πιάσει το ΑΕΠ για το διάστημα από το 2024 έως το 2032 θα κυμαίνονται μεταξύ 0,5% και 1% και θα παραμείνει η χώρα στη ρηχή ζώνη, αφού από το 2033 έως το 2060 ο ρυθμός αύξησης δεν θα είναι μεγαλύτερος από 1,5% τον χρόνο.

2. Η εκτίμησή τους για πρωτογενές έλλειμμα 0,8% του ΑΕΠ τον συγκεκριμένο χρόνο, από 3,6% του ΑΕΠ το 2021 και 7% του ΑΕΠ το 2020, χαλάει όλη τη φιέστα για έξοδο της Ελλάδας από τα δεσμά της ενισχυμένης εποπτείας.

3. Τρίτο μεγάλο κακό για την ελληνική οικονομία είναι, σύμφωνα με την Κομισιόν, το δημόσιο χρέος που καλπάζει προς τα επίπεδα του 207% του ΑΕΠ και ενδεχομένως να τα ξεπεράσει πυροδοτώντας νέους πιθανούς κινδύνους αφερεγγυότητας προς τους επενδυτές, παρά τη ρύθμιση του Αυγούστου 2018 από τον ΣΥΡΙΖΑ και το μαξιλάρι των εσόδων που λειτουργεί ως «μηχανισμός άμυνας» για φτηνό δανεισμό από τις αγορές.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η έκθεση, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2040 ο δείκτης χρέους θα παραμείνει άνω του 100% του ΑΕΠ με τις ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες να διαμορφώνονται στο πολύ υψηλό 15% του ΑΕΠ για τα επόμενα 20 χρόνια και σε περίπου 13% από το 2040 έως το 2060. Στο δυσμενές σενάριο στο οποίο το στοίχημα της ανάπτυξης υστερεί, οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες υπερβαίνουν το 20% του ΑΕΠ από τα μέσα της δεκαετίας του 2030 και μετά….”

Στην πραγματικότητα τα παραπάνω σημαίνουν πως σε  ένα χρόνο το χρέος  δε θα είναι πάλι βιώσιμο. Και ουδείς γνωρίζει ποιες θα είναι οι λοιπές συγκυρίες από εδώ και μετά ,που θα συμβάλλουν αρνητικά σε αυτό.  Και μη βιώσιμο χρέος, ως γνωστό,  σημαίνει χρεοκοπία.

Εκ των πραγμάτων και δοθέντος  πως η Δεξιά δεν έχει “όσια και ιερά”, λατρεύει μόνο “Μαμωνά” και  είναι απολύτως  διεφθαρμένη και ανήθικη στον αιώνα τον άπαντα ,  σε ένα το πολύ χρόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως εκπρόσωπος  της πλέον διεφθαρμένης και ανάλγητης  Ακροδεξιάς, θα κάνει τα ίδια. ‘ Ο ,τι και ο Κώστας Καραμανλής.

 Θα εξαφανιστεί πάλι νύχτα με το υπόλοιπο τιμ της μαφιόζικης κυβέρνησης και θα αφήσουν το νέο “Γιώργο Παπανδρέου” που τούτη τη φορά ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Που βέβαια δε θα βγαίνουν,  γιατί θα  έχουν γίνει… κάρβουνα. Αν κάτι  βγει από τη φωτιά, θα είναι τα καμένα  χέρια του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα με…τρίτου βαθμού εγκαύματα!

Με τον  Κώστα Καραμανλή , ο Αλέξης Τσίπρας συνήψε ανίερη συμφωνία (Ομερτά) να μην τον στείλει στο Ειδικό δικαστήριο για την πρώτη χρεοκοπία της χώρας. Και ο “ανιψιός” του  δάνεισε  σε αντάλλαγμα την ορντινάντσα του  Πάνο  Καμμένο , για να κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο, όμως,  θα είναι τέτοια και τόση η εξαγρίωση του κόσμου  στη νέα οικονομική κρίση ( χρεοκοπία), που οι Συριζαίοι  δε θα τολμήσουν να παραχωρήσουν  δικαστική  ασυλία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Οπότε θα αναγκαστεί να τον στείλει στο  Ειδικό δικαστήριο,

΄Ομως, δεν πρόκειται  κανένα δικαστήριο, όση καλή διάθεση κι αν  έχει, να ερμηνεύσει  διαφορετικά και επί το ορθόν ,το   άρθρο 11 του Συντάγματος  που ρητά και κατηγορηματικά αναφέρει πως  «η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια του Κράτους Δικαίου». Σε καμιά περίπτωση δε λέει το συγκεκριμένο  άρθρο να κηρύξεις στρατιωτικό  νόμο, όπως στην ουσία  έκανε η κοινοβουλευτική δικτατορία   Μητσοτάκη.

Ο “Κούλης”  θα το επικαλεστεί και  θα κραυγάζει σε όλους τους τόνους  πως “τα έδωσα  όλα για την υγεία του κοσμάκη, ρε γαμώτο”!  Και μάρτυρες υπεράσπισης θα έχει το Μαρινάκη ,τον Αλαφούζο, το Χατζηνικολάου.΄Αλλωστε, του χρωστάνε.   Πάλι  “μαζί τα φάγανε “.

Είναι επίσης τότε στη νέα χρεοκοπία , που η Δεξιά, θα φέρει πίσω τον “Μιχαλολιάκο” και τον “Κασιδιάρη”. Αλλά  όχι  πάλι με το αποκρουστικό Ναζιστικό μούτρο.    Θα έρθει ως η  Ακροδεξιά  του Σαμαρά,  Γεωργιάδη, Πλεύρη , Μπογδάνου και λοιπών υπερπατριωτών.

Εμείς εδώ θα  είμαστε, ελπίζουμε   ζωντανοί ως τότε.  Και θα τους  περιμένουμε με πολλές… κοτρόνες  στα χέρια.  Υπόσχεση που δεν πρόκειται να αθετηθεί.

3. Ακρίτα για Αλεξία Έβερτ: Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της

Επανέρχεται η Έλενα Ακρίτα στη χυδαία δήλωση της Αλεξίας Έβερτ για τους διαδηλωτές του ΚΚΕ.

 

Διαβάστε την ανάρτησή της στο facebook:

Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ. Εκκρεμεί η συγγνώμη που οφείλει η κυρία αντιδήμαρχος προς τους συμπολίτες της που χαρακτήρισε ως ‘κατσαρίδες και τρωκτικά’.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πατέρας της ούτε ο παππους της. Οικογενειακή ευθύνη δεν υφίσταται και είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη να την επικαλούμαστε. Καθένας είναι υπεύθυνος και τις πράξεις του και μόνον. Η κατάπτυστη στάση της κ. Αλεξίας Εβερτ είναι καταδικαστέα από μόνη της.

***

  1. Πάλι προκαλεί το… νοήμον κοινό  (εμάς τους “αλλιώτικους”) η… τρόφιμος των μισθοδοτικών καταστάσεων  Μαρινάκη κυρία ΄Ελενα.
  2. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, αλλά “το μήλο κάτω από τη μηλιά (συνήθως) πέφτει ( όρα  φαμίλια Μητσοτάκη).
  3.  (Σε επανάληψη). Είναι ευχαριστημένοι όλοι  στην οικογένεια της κυρίας Ακρίτα,  που τρώνε ψωμί από την πένα της και από  τα ναρκοδολάρια Μαρινάκη; ΄Η μήπως κι εδώ ,όπως και με τους Έβερτ “το μήλο έπεσε  κάτω από τη μηλιά” ; Και δεν είναι καθόλου “χτύπημα κάτω από τη μέση”. Τη λαϊκή σοφία επικαλούμαστε.

 

 

4. ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ
Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές του κορωνοϊού -Στο στόχαστρο και οι δηλώσεις Πετράκου

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές του κορωνοϊού

Νέα έρευνα με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων και αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αμφισβητούν την επικινδυνότητα του κορωνοϊού ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο στόχαστρο μπαίνουν τα όσα αναφέρονται στις εφημερίδες «Μακελειό» (φύλλα 10 και 11.11.20) και  «Ελεύθερη Ώρα» (φύλλο 19.11.2020), αλλά και δηλώσεις στο διαδίκτυο και video, μεταξύ των οποίων και αυτές στις οποίες προέβη πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και διέγερση σε ανυπακοή.

Η παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας περιορισμού των fake news αναφορικά με τους κινδύνους της πανδημίας, την αποτελεσματικότητα των τεστ και των εμβολίων κ.ά.

***

Ναι . Να  πάει μέσα ο κάθε ανόητος Πετράκος.

Αλλά πρώτα, κύριε εισαγγελέα μου, οφείλεις να βάλεις μέσα τον Χατζηνικολάου, τον Ράπτη , τον Κουρτάκη , το Μαυρίδη.  Αυτοί κι αν  διαδίδουν fake news και βγάζουν   τρελό χρήμα από τον πανικό κα τον τρόμο που διασπείρουν.

Μην κλέβεις  ματιές και λοξοκοιτάς, αφού λες πως έχεις “μαντήλι στα μάτια”. Πώς γίνεται να βλέπεις  έναν “ψεκασμένο” Πετράκο, αλλά όχι και  τους γνωστούς Γκεμπελίσκους, που έκαναν την πανδημία… “παντεσπάνι” ;