ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ). ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!

 1. Τα τρία αδέρφια του πρώην ανώτατου δικαστικού, με δήλωσή τους διαμηνύουν  πως η οικογένεια Κανελλόπουλου ήταν πάντα δημοκρατική και ότι έχουν εκφράσει τις διαφωνίες τους με την εν λόγω επιλογή.

«Προς ενημέρωση όλων, σε σχέση με την επιλογή του αδερφού μας, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, που αποτελεί αντικείμενο δημοσιογραφικού σχολιασμού, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα κατωτέρω:

Οι δημοκρατικές μας πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας και η μακρόχρονη, θετική και επωφελής, διαδρομή μας στην κοινωνία, είναι γνωστό σε όλους, όσους γνωρίζουν τις δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις και απόψεις μας, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πρόσφατες πολιτικές πρωτοβουλίες και επιλογές του αδερφού μας. Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε εμμέσως τις σκέψεις και επιλογές του να δραστηριοποιηθεί πολιτικά με τον τρόπο που αναφέρεται στα πρόσφατα δημοσιεύματα, του γνωστοποιήσαμε ευθέως τις αντιρρήσεις μας, με την ελπίδα αποτροπής του. Όταν οι επιλογές του αυτές δημοσιοποιήθηκαν, αποτελώντας αντικείμενο δημοσιογραφικής ενημέρωσης, εκφράσαμε εκ νέου, με κάθε δυνατό τρόπο, την πλήρη αντίθεσή μας.

Με δεδομένη όμως την έκταση που έχουν ήδη λάβει τα σχετικά δημοσιεύματα, και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, είτε εκ πλάνης είτε συνειδητά, ότι ταυτιζόμαστε με επιλογές που είναι αντίθετες προς τα δημοκρατικά μας πιστεύω,  οφείλουμε και δια της παρούσης μας, να εκκαθαρίσουμε τη θέση μας δημοσίως προς τούτο, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχουμε καμία σχέση με επιλογές που συναντούν τη ρητή μας διαφωνία. Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις, ούτε δικαιολογεί αντίστοιχες κρίσεις και συλλογισμούς», αναφέρουν.

***

Λυπηρό, όχι μόνο για την αντιδεξιά ελληνική κοινωνία ένας τέτοιος ξεπεσμός  ανώτατου π. δικαστή – Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και για την ίδια την  οικογένειά του, η οποία  ασφαλώς  σε καμιά περίπτωση, όπως τα  αδέρφια  του τονίζουν,  δεν πρέπει να  χρεωθούν αυτή την αφροσύνη ενός μέλους.
Ξεκάθαρα: «Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις, ούτε δικαιολογεί αντίστοιχες κρίσεις και συλλογισμούς», αναφέρουν.

 Κατανοητό, επαινετό και σεβαστό.

 

 

2.Βαριές αιχμές Κούγια για τον εντατικολόγο στη δίκη της Πισπιρίγκου

Με βαριές αιχμές περί εμπορίας οργάνων επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας στον εντατικολόγο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη, που ήταν μάρτυρας κατηγορίας  της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αφού ο γιατρός κατέθεσε νωρίτερα πως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο η Τζορτζίνα να είχε υποστεί την ανακοπή από καρδιολογικό ή αναπνευστικό αίτιο και έκανε αναφορά στο σύνδρομο Μινχάουζεν, ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου τον κατηγόρησε εμμέσως, πλην σαφώς για εμπορία οργάνων, προκαλώντας ένταση στο δικαστήριο.

Ενδεικτικός διάλογος:

Κούγιας: Φημίζεστε ότι στέλνετε όργανα για μεταμοσχεύσεις. Είναι αλήθεια;

Μάρτυρας: Ο Ηλιάδης δεν έχει κούριερ για να μεταφέρει όργανα. Είμαι περήφανος όμως που είμαι συντονιστής μεταμοσχεύσεων. Είναι προσβολή όσα είπε ο συνήγορος και απαιτώ να ανακαλέσετε! Είμαι μέλος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Προσβάλλετε τους ανθρώπους που δώρισαν όργανα!

Πρόεδρος: Μην γελάτε.

Κούγιας: Δεν απαγορεύεται. Ειδικά όταν μιλάμε για αυτό το γιατρό. Φημίζεστε παγκοσμίως κι έχετε σχέση με νοσοκομεία του εξωτερικού που στέλνετε όργανα παιδιών για μεταμόσχευση και στην Ελλάδα κρατάτε μόνο τα μάτια για τους φτωχούς ανθρώπους;

Μάρτυρας: Η ερώτηση είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Εκτός σύμπαντος.

Κούγιας: Πόσες φορές έχετε πείσει γονείς παιδιών να δωρίσουν όργανα και που έχουν πάει;

Μάρτυρας: Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο ΕΟΜ. Όταν επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος εμείς προτείνουμε τη δωρεά που είναι πολύπλοκη.

Προέδρος: Πόσες φορές;
Μάρτυρας: Μπορεί και τρεις στο εξωτερικό. Στο σύνολο 14.

Κούγιας: Τελευταία φορά ποια ήταν;

Μάρτυρας: Το τελευταίο παιδί ήταν η Ειρήνη, κάποιων μηνών. Το προηγούμενο ήταν ένα παιδάκι από καρδιακή ανακοπή, ο Θωμάς από τα Γρεβενά.

Επίσης, υπέβαλε αίτημα για κλήση σε κατάθεση των Χριστίνας Τσάκωνα, Σωκράτη Τσαντίρη, Αγγελικής Τσιόλα για να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση με τον κ. Ηλιάδη.

Γράφαμε παλιότερα και ας μην ξέραμε τότε ΟΛΕΣ τις…  φιλανθρωπικές  επιδόσεις του  Ανδρέα Ηλιαδη:

 ΣΥΝ-ΕΠΙ-ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

” Ο γιατρός της Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα”

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ανακριτή – Δείτε φωτογραφίες στο ...

Ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, τα είπε όλα , και κατόπιν εορτής φυσικά, πλην ενός που είναι και το ουσιαστικό. Μπορεί, έστω και τώρα ,να μας πει για την  κεταμίνη του Νοσοκομείου του, που αυτός ο κύριος  είχε την ευθύνη να γνωρίζει,   ποιος, γιατί και σε πόση ποσότητα χορηγήθηκε τότε  στο παιδί;

Τα άλλα, άστα, κύριε Ηλιάδη μας.΄Ολοι καταλαβαίνουν την πρεμούρα σας να σώσετε τον κ@λο σας, τώρα που έφτασε η φωτιά στην αυλή σας. Τόσους μήνες κρύβατε πως είχατε χορηγήσει κι εσείς κεταμίνη στο παδί.  Τώρα ξαφνικά γίνατε λαλίστατος και …ευαίσθητος γιατρός.

Μην ψάχνετε για κορόιδα. Αν θέλτε τέτοια, αναζητήστε τα στους σκουπιοδοφάγους της Νικολούλη (ς) σας.

Γράφαμε πρόσφατα για τον ίδιο:

Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: ΝΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΑΝΑΣ!

1.α. Θεσσαλονίκη: «Επί 11 ημέρες δεν είχαν καταλήξει σε διάγνωση», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 3χρονης που πέθανε στο Νοσοκομείο”

β. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, μίλησε στο Mega

. Ο κύριος Ηλιάδης δήλωσε συγκεκριμένα πως, «τα φάρμακα που έχει αναφέρει ο δικηγόρος αφορούν δοσολογίες που περιγράφονται στο διάγραμμα επειγόντων φαρμάκων της μονάδας… Η Τζωρτζίνα είχε λάβει κεταμίνη μία φορά αυστηρά σε θεραπευτική δόση τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου του 2021 και για τη διατήρηση της καταστολής ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και υποστηριζόμενη μηχανικά μέσω αναπνευστήρα κατά την προσπάθεια διάσωσης του εγκεφάλου της από το κυτταροτοξικό οίδημα που δημιούργησε η καρδιακή ανακοπή».

β.  “Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας”

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας (Video)

 

“Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Star, η ουσία που βρέθηκε στο σώμα της 9χρονης Τζωρτζίνας ήταν τελικά καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη. Αποδεικνύεται δηλαδή πως ήταν φαρμακευτικής προέλευσης. Μετά την επανεξέταση της ποσότητας των ουσιών, όλες οι ουσίες ήταν εντός ορίων, εκτός από την κεταμίνη, η οποία χορηγήθηκε στη θανατηφόρα δόση των 6mg/ L.

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικοεξαρτημένοι.

Συνεπώς, απομένει να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο χορηγήθηκε η κεταμίνη στο 9χρονο παιδί.”

***

Ηλίου φαεινότερο πως  τη φαρμακευτική κεταμίνη τη χορήγησαν γιατροί ή νοσηλευτές στη θανατηφόρα δόση των   6mg.  Οπότε,  ΟΛΑ τα σενάρια για αναζήτηση και αγορά από  τη μάνα στο  google  και “πιάτσα” , ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!  Καιρό τώρα  έπαιζαν αυτό το έργο ,άπαντες. Γιατροί, Ιατροδικαστές και αλητήριοι Γκεμπελίσκοι.

Μήνες τώρα , απέκρυπταν όλοι οι εμπλεκόμενοι,  πρώτα πως στο νοσοκομείο υπάρχει κεταμίνη και το σημαντικότερο πως την είχαν δώσει παλιότερα στο παιδί. Μόλις ξεβρακώθηκαν, πριν λίγες ημέρες,  βγήκε ο Διευθυντής του Νοσοκομείου παραπάνω  και παραδέχτηκε και τα δύο. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .

Και σήμερα, μάθαμε πως η κεταμίνη  που βρέθηκε  στο νεκρό παιδάλι, ήταν φαρμακευτική. Δηλαδή Νοσοκομείου!

Ποιον θα  “κρεμάσουμε ανάποδα” αύριο στον… Πλάτανο της Πάτρας;  Θα μας πουν   οι ιατροδικαστές  που κρέμασαν τη μάνα και οι εγκληματίες  αχυράνθρωποί τους ΝικολουλοΚατερινόπουλοι;

Περιμένουμε. Θα είμαστε εμείς από εδώ που θα ρίξουμε το “σκοινί στο πλατάνι. Και για όλους φυσικά τους αισχρούς μιντιακούς  απόπατους.

Οπότε… στο δρόμο που άνοιξε η Πάτρα και η  Θεσσαλονικη. Η μάνα σκότωσε κι εκεί το παιδί της.΄Αντε , για να αλλάξει λίγο το σενάριο,  ο πατέρας ή η γκόμενά του για εκδίκηση το δολοφονησαν.

Οι γιατροί ΠΟΤΕ.  Δεν κάνουν λάθη.  Ούτε  και  κάτι ξεμυαλισμένοι με το …μυαλό στα σκέλια από το  νοσηλευτικό προσωπικό.

Τί αίσχος! Τί έγκλημα διαπράτεται!