ΡΟΥΒΛΙΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΣ” ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

GOOGLE ANALYTICS.  “ΜΕ ΕΝΑ 350ΑΡΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΝΩ  ΒΙΤΡΙΝΑ.

Χτεσθνή διαφήμιση GOOGLE:

“Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με το Google Ads, θα σας προσφέρουμε πίστωση διαφήμισης χωρίς χρέωση ύψους €350, όταν δαπανήσετε €350….

Διεκδικήστε αυτή την προσφορά

Όροι και προϋποθέσεις για αυτήν την προσφορά:

  1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.
  2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε διαφημιζομένους οι οποίοι είναι νέοι στο Google Ads, με διεύθυνση χρέωσης στην Ελλάδα. Ισχύει μία προωθητική προσφορά”

 

***

Δεν είναι οι πέτσινες μετήσεις που καταγγέλλουμε συνεχώς. ΄Η μόνο αυτές.   Υπάρχουν και χειρότερα.

Τα μη χείρω πρώτα.

Είσαι  ένας λαθρόβιος  ή κάπου  χαμηλά στις πέτσινες λίστες  επισκεψιμότητας ,  ιστότοπος;   Σου περισσεύουν τίποτα ευρούλια;  Τα καταθέτεις στη μαύρη τρύπα της Google, κι εκείνη τα καταπίνει με παμφλασμό ευωχίας.  Προηγουμένως, όμως,  και  πριν μεταπηδήσουν τα όβολα στην καταπακτή της,  σου  βγάζει εισιτήριο πρώτη θέση στις φέικ αυτές  λίστες  Google analytics.

Πώς  νομίζετε πως οι δυο  πορνοφυλλάδες, ας πούμε, ως παραδείγματα, του Χρήστου Ράπτη  και εκείνο το παλιό  εξέρασμα  Τριανταφυλλόπουλου και Αναστασιάδη (σε άλλα  πάλι βρώμικα χέρια σήμερα)  βρίσκονται  πρώτες στις  μούφα μετρήσεις των αν-αρμόδιων  ιστότοπων, που το παίζουν ειδικοί και  υπεύθυνοι (κατα)μετρητές;

Είναι αυτά τα στοιχεία  που επικαλούνται  οι άλλοι Κογιόνηδες της εμπορικής δημοσιογραφίας,  όπως ο φίλος μας… (Θου, Κύριε, μην  τον ξεστομίσουμε , γλιτώνουμε και  τα γ@μοσταυρίδια ) , για να “τεκμηριώσουν”  τη δίκαιη οργή τους πως τούτοι παίρνουν λίγα ή τίποτα  από τις λογής Πετσολίστες και λοιπές κρατικές διαφημίσες και άλλοι  τα μεγάλα κομμάτια της πίτας;

Εν τάξει. Ας φαγωθούν μεταξύ τους στο βρώμικο συνάφι. ΄Αλλωστε, ας το πάρουν χαμπάρι, δεν είναι όλοι οι πελάτες τους  χαχόλοι. Ούτε θα γίνουν  Τράγκες, Αλαφούζοι και Χατζηνικολάου όλοι . Στο συντεχνιακό αγώνα  μαζί,  αλλά στη μάσα χώρια . ΄Ετσι, πάει πάντα. Για μας,  που δε μας αφορούν οι μπίζνες τους, αλλού  είναι το πρόβλημα.

΄Ηδη από  το 2010, όπως έχουμε επισημάνει εδώ, αυξήθηκαν οι ιστότοποι  που τρέφονται παχυλώς  με ρούβλια  του σύντροφου Πούτιν. Κυρίως ακροδεξιά μορφώματα   ιστότοπων, αλλά και  της αριστεροφροσύνης –ανατροπής, που κι αυτοί ομνύουν φανερά ή καλυμμένα στο όνομα του δικτάτορα.

Ειδικά, μετά το 2014 με την κατάληψη της Κριμαίας και ένα περίπου χρόνο πριν  από σήμερα με την εισβολή στην Ουκρανία το Φλεβάρη  2022 του τρελαμένου και αιμοσταγούς  Τσάρου, το  διαδίκτυο πλημμύρισε  ρούβλια. Πακτωλός, λέμε.

Προσοχή, όμως!  Δεν ξεβρακώνονται εντελώς , όσοι  εξαργυρώνουν τις επιταγές του Νέου Χίτλερ. Φαντάζονται πως κρατούν  και φύλλο συκής.

Προπαγανδίζουν  και στηρίζουν,μεν , το Ρώσο τέρας ,  αλλά …πίσω απο τις λέξεις. Με…απόσταγμα πέντε αστέρων!  (Και τι φοβερή οικονομία που διαθέτει ο  άξιος  και πατριώτης  ηγέτης και δεν διαλύθηκε με τις δυτικές οικονομικές και λοιπές  ομοβροντίες,  τι δυνατός ο ρώσικος στρατός  και  τι  φοβερά τα νέα όπλα του  που σακατατεύουν τον εχθρό, πώς το 80% των χωρών παγκόσμια, στρέφονται πια  σε Κίνα και Ρωσία(!!)… τέτοια).

Παραμύθια της Χαλιμάς καταφανώς. Λόγια των…ρουβλίων. Μεθυσμένοι από τον παρά.  Κι αυτό γιατί ,αν δεν έχεις κερί στα αυτιά και γράσο στα μάτια, αντιλαμβάνεσαι πως εγγύς το τέλος του αιμοβόρου κτήνους . Του  Νέου Χίτλερ της Ρωσίας. Μια ολόκληρη χώρα συντρίμμια.΄Ενας λαός βυθισμένος στη φτώχεια, το πένθος, την απόγνωση. Να του στέλνουν καθημερινά τα παιδιά του κιμά  σε κουτιά  τυλιγμένα με τη  ρώσικη σημαία. Αλλά και το τέλος του ίδιου του τέρατος εγγύς. ΄Ολοι το γνωρίζουν .

Μετράμε στο ελληνικό διαδικτυακό φουρτουνιασμένο πέλαγος πάνω από 20 τέτοιους λαθροϊστότοπους που καταθέτουν τεράστια ποσά από τέτοια ρούβλια στη μαύρη τρύπα που είπαμε της Google. Και    η κερδοσκοπική και ανήθικη  αυτή πλατφόρμα-χωματερή, αναδημοσιεύει  συνεχώς και αδιαλείπτως  πρώτης  ποιότητας σκουπιδαριό. Κείμενα χαλκευμένα, με ψευδείς αναφορές, χάρτινες τεκμηριώσεις,  μόνο και μόνο για προπαγάνδα  και πατόκορφο γλύψιμο των χορηγών. Εκείνων που   τους ταϊζουν.

Σιχαμένη φάρα. Της σχολής Τράγκα-Χατζηνικολάου.  Ζουν μέσα σε βόθρους.  Τρέφονται στα λαγούμια,  όπως οι παχύσαρκοι αρουραίοι. Και σουλατσάρουν με την τριχωτή και γλοιώδη  φιγούρα τους στη διαδικτυακή   πασαρέλα με κουστουμιά…σακάτη γαμπρού, όπως στο ανέκδοτο.  Κατάπτυστοι!