ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ. ΛΕΓΕΜΕ…ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ.

Η συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση του προγράμματος του Κινήματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

-Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

 

 

Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης -Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νικ. Ανδρουλάκης:

 Η ΝΔ χρησιμοποίησε την Εύα Καϊλή ως δούρειο ίππο στο ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζοντας την «μεταγραφή αεροδρομίου» σε δεύτερο χρόνο. Το παράδοξο είναι ότι τώρα κάνουν πως δεν την γνωρίζουν

Δεν θα ανεχθώ καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το “εγώ” πάνω από το συμφέρον της παράταξης. Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του κινήματός μας δεν θα είναι ανεκτές σε καμία περίπτωση» είπε και πρόσθεσε: «Όποιος δεν έχει διάθεση για κοινούς αγώνες να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή του κινήματος».

***

Ολίγον έγκυος  δεν υπάρχει, κύριε Ανδρουλάκη μας. Ούτε ολίγον έντιμος. ΄Η είσαι ή δεν είσαι .΄Η το λέει η καρδιά σου  ή δεν το λέει.

 Διαμήνυσες σε όλους τους τόνους  πως όχι μόνο διέγραψες  την Καϊλή ,αμέσως   μόλις έμαθες πως τα έπιασε από τους  Εμίρηδες, αλλά και επειδή γνώριζες από παλιά , τί μούτρο είναι η,  εκτός  από  γυρολόγος και διεφθαρμένη,  εγγονή του δωσίλογου και μαυραγορίτη παππού της, είχες ήδη αποφασίσει και πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου, να της σουτάρεις. Να το δεχτούμε;;

Οπότε ,ναι,  μεν, και να ήθελες ,  δεν μπορείς  τώρα πια να πας  στις εκλογές με την Εύα σας,  θα πας, όμως, με τον… Αντρέα σας!   Αυτό το άλλο καλό παιδί και άξιο παλικάρι ,  που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από την τσαχπινιά  της   πρώτης.

Απλώς,  η μεν,  τα άρπαξε ως  ευρωβουλευτίνα  από το Καταριανούς, ο άλλος, τα βούτηξε, ως υπουργός υγείας  από τους … Νοβαρτιανούς.    Βλέπεις εσύ κάτι, να κάνει τη διαφορά; Πλήν, φυσικά, πως  εκείνη τόλμησε να λαδωθεί χοντρά,  ούσα σε Ευρώπη  και την μπαγλάρωσαν αυθωρεί (Εσπερία το λένε εκεί)   και  ο έτερος Καπαδόκης  μέσα στη Μπανανία .   Εξ ου, κι ακόμα κυκλοφορεί  ελεύθερος και προορίζεται  να ξαναείναι υποψήφιος στις  βουλευτικές λίστες Ανδρουλάκη.

Να το εμπεδώσουμε. Κρατάς,  λοιπόν,  στο κόμμα  της ίδιας  κατηγορίας διεφθαρμένα “λευκά κολάρα” και  θα πας σε εκλογές με Ανδρέα Λοβέρδο και Ευάγγελο  Βενιζέλο!  Και την επομένη ,λες, κι ας μην το φωνάζεις , θα συζητάς  με το ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσετε!

Για να καταλάβουμε καλά, κύριε Ανδρουλάκη μας.  Μήπως κιόλας  πρόκειται  να προτείνεις στη νέα κυβέρνηση   και   ως Υπουργούς      τα τεράστια αυτά πασοκικά μεγέθη,  Βενιζέλο και Λοβέρδο,  ως επιτυχημένα στελέχη,   της  τότε    συγκυβέρνησης  Σαμαρά-Βενιζέλου;

 

 

 

Δε συμβαίνουν εδώ  όλα τα τραγικά,  αλλά και  όλα τα παλαβά και τα αστεία.    Γελάει η υφήλιος ολόκληρη με τούτη  τη χώρα.  Μπορεί άλλες,  να είναι 5 και 10 φορές μεγαλύτερες από τη δικιά μας, αλλά  μόνο στην Ελλάδα θα βρεις ,όχι μόνο μια ολόκληρη κυβέρνηση, εντελώς  διεφθαρμένη, η οποία … απειλούν οι δημοσκόποι της  πως θα ξαναβγεί, μπορεί και με 40% των ψήφων, αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης να  πορεύονται ξανά   προς στην εκλογική νίκη και δόξα,  διδάκοντες πλην των άλλων τους ΝεοΕλληνες τη σοφή, λαϊκή  ατάκα  πως στο ελληνικό δοβλέτι  , “δούλεψε να φας και κλέψε νά χεις”.

Καλά το έλεγε ο παλιός εκείνος φιλότεχνος και σφόδρα Καραμανλικός  Ιόλας.  Αν είναι έτσι , τότε καλύτερα  ας μας κυβερνήσει η …Φτερού”! Σιχτίρ, πια!