ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ

 

«Ανατριχιαστικά επίκαιρο» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λαμία τον Αρη Βελουχιώτη, προκαλώντας ερωτήματα για την στόχευσή του”

 

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αρης Βελουχιώτης

Ειρωνείες και καρφιά στο Twitter για τους εκατοντάδες Ρομά στην ομιλία Τσίπρα στη Λαμία

Πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα από την παρουσία εκατοντάδων Ρομά στην ομιλία Τσίπρα στην Λαμία

Ορισμένα από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Τwitter
Προεκλογική συγκέντρωση σύριζα-τσίπρα στην Λαμία της Συρίας Λιάστηκαν και μαύρισαν

βρήκε ο γύφτος την γενιά του …….Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις!

Ναι μωρη αχλαδω μάθανε πως @@@ πλακωσανε και οι γύφτοι που λένε στο χωριό μου ( Η παροιμία είναι έτσι μην μου την πέσετε που δεν τους είπα Ρομά….)

Πηγή: iefimerida.gr –

 

“Ανατριχιαστικό ωστόσο είναι το γιατί, ένας πρωθυπουργός δυτικής χώρας, επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του στη Λαμία με ένα απόσπασμα από ομιλία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη.

Ως γνωστόν ο Αρης είχε διαγραφεί από το ίδιο του το κόμμα, το ΚΚΕ ως εξτρεμιστής.

Το ερώτημα είναι πού απευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας με αυτή την αναφορά του: Στην αριστερά του σήμερα; Στον κεντροαριστερό χώρο; Στους υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα; Ο πρωθυπουργός, μετά την εν πολλοίς αποτυχημένη «επίθεση» στον χώρο της Κεντροαριστεράς και στο Κίνημα Αλλαγής, δείχνει να ολισθαίνει προς τα άκρα, έτσι όπως ξεκίνησε την αντιπολιτευτική του διαδρομή.

Παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε σφοδρή κριτική από χρήστες κοινωνικών δικτύων μετά την αποκάλυψη για τις σκαφάτες διακοπές του στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου, επέλεξε συνειδητά προφανώς να αναφερθεί στην ομιλία Βελουχιώτη πριν από 75 χρόνια, κάνοντας μάλιστα σύγκριση με το σήμερα για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Σύμφωνα με το απόσπασμα που διάβασε ο πρωθυπουργός, ο Αρης Βελουχιώτης έλεγε: «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».

Οπως είπε ο πρωθυπουργός είναι λόγια πιο επίκαιρα από ποτέ, καθώς «δείχνουν γλαφυρά σε ποιο σημείο έφτασαν την πατρίδα μας, οι σωτήρες και οι γαλαζοαίματοι της εξουσίας. Που σήμερα με μένος και φανατισμό, μας υβρίζουν, μας συκοφαντούν, μας απειλούν» όπως ισχυρίστηκε.
Πηγή: iefimerida.gr –

 Ναι, η εικόνα μιας  ελληνικής Δεξιάς, που στην ουσία είναι η ίδια, επί δεκαετίες ολόκληρες. Δηλαδή,  ακροδεξιά ,ναζιστική, ρατσιστική,  δωσίλογη,  προδοτική. Και  αποτυπώνεται απολύτως καθαρή στο παραπάνω κατάπτυστο, ρατσιστικό   κείμενο της πορνοφυλλάδας του Χρ. Ράπτη .
 Μια  Δεξιά χωρίς ιδεολογία, πέρα από ανιστόρητη και αφύσικη. Με κύριο και αποκλεστικό ζητούμενο την “πάρτη” ,το προσωπιικό συμφέρον του οπαδού και την κατάληψη της εξουσίας από την οργανωμένη  γαλάζια ελίτ  των γόνων, των τζακιών,των   εφοπλιστών και των  πατριωταράδων,τύπου “Μακεδονομάχων”

 

Αλλά και δικό μας εδώ χρέος ,να ανα(κατα)δείξουμε το μέγα ιστορικό πρόβλημα, που  συνεχίζεται το ίδιο σοβαρό και επικίνδυνο για το  λαό της σύγχρονης Ελλάδας από την εποχή που αναφάνηκε. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την  καθεριωμένη ,την πάγια, επί χρόνια ως τώρα, δεξιά  φαστική αντίληψη,όπως την εκφράζουν στις κριτικές τους και σήμερα  για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα η ίδια παράταξη των Γερμανοτοσλιάδων , των κουκουλοφόρων  και ο “Τύπος” της.
Ο ελληνικός λαός  χωρίζεται σε ακραιφνείς ΄Ελληνες και σε “μιάσματα”. Σε πλέμπα,  ξυπόλυτους, γύφτους και άπλυτους, οπαδούς του…εξτρεμιστή ΄Αρη Βελουχιώτη και σε γνήσιους πατριώτες που  ομνύουν στο τρίπτυχο- τσιτάτο “πατρίς ,θρησκεία, οικογένεια”.
Ενδιάμεσο δεν υπάρχει,σου λέει  και σήμερα  ο απλός οπαδός της Δεξιάς.  Ακόμα και οι υποστηρικτές τότε, του αντικομμουνιστή “Γέρου της Δημοκρατίας”  και αργότερα του  Ανδρέα Παπανδρέου, και τούτοι συλλήβδην και τσουβαλιαστί   ηταν  μιάσματα,απάτριδες,  συνοδοιπόροι και  φίλοι    των συμμοριτών και των  ΕΑΜοΒούλγαρων! Τόση τύφλα, τέτοιο μίσος και απανθρωπιά. Και επι πλέον εγκληματική παραχάραξη και βιασμός της ιστορίας. Τη Φύσης πρωτίστως.

 

 Τί κι αν αμέσως μετά τον ανταρτοπόλεμο και την επικράτηση των  …εθνικόφρονος παράταξης οι ίδιοι που συνεργάστηκαν με τους Ναζί, επέπεσαν  ως ακρίδες επί των πενιχρών τότε πόρων της αιμάσσσουας πατρίδας  και επί των παχυλών κονδυλίων που οι σύμμαχοί τους  απέστειλαν ως βοήθεια γα την ανοικοδόμηση  της κατεστραμμένης  χώρας,αλλά  κατέληξε στα σεντούκια των νικητών. Τί κι αν η μισή  Ελλάδα   κατέληξε εξόριστη στα πέρατα της οικουμένης ,τα  ελληνικά  ξερονήσια,στις “φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου της στοές” .Καμιά σημασία, επιβεβλημένη μάλιστα  για την ανίερη παράταξη  πως  στα πέτρινα χρόνια της Δεξιάς του Κων. Καραμανλή  δεν μπορούσες ούτε περίπτερο να ανοίξεις ,χωρίς πιστοποιητικό οπαδού του Κ. Καραμανλή  (κοινωνιών φρονημάτων το λέγανε οι εγκληματίες!)
Ούτε μια στιγμή η εθνικόφρων παράταξη της Δεξιάς δεν απόκτησε “σπλάχνα οικτιρμών”, ανθρώπινο, συμφιλιωτικό πρόσωπο για το λαό της χώρας.  Διώκτες, “χωροφύλκες”,  άσπλαχνοι.  Δεν  κατάργησαν ποτέ  τη  διαχωρστική γραμμή, ανάμεσα σ΄ αυτή,της σκληρής  Δεξιάς  και σε όλους τους άλλους ΄ Ελληνες, τα “μιάσματα”.  Με  στρατευμένους ιστορικούς, με ημιμαθείς δασκάλους ,με πληρωμένους “κονδυλοφόρους”,με ανιστόρητους κινηματογραφοποιούς, επέβαλαν τη φασιστική  πεποίθηση πως  “ο μη ων μετ’ εμού κατ‘ εμού εστί και ο μη συνάγων μετ’ εμού σκορπίζει”.
Καθαρά και ξάστερα. Στην ίδια χώρα δυο φυλές και ράτσες. Οι ΄Ελληνες και οι ανθέλληνες. Οι πατριώτες και οι προδότες.Τότε και σήμερα.  ΄Η στην καλύτερη περίπτωση, σε ιστορική αποτίμηση (διάβαζε ανιστόρητη) της περιόδου του Ανταρτοπόλεμου “όλοι τα ίδια κάνανε τότε” (πρβλ σκηνοθέτης Παντ.  Βούλγαρης). Ο Νίκος Μπελογιάννης ας πούμε,  το πλουσιόπαιδο από τον κάμπο της Ηλείας και οι  σύντοφοί του,θυσιάστηκαν ίδια και όμοια, για τα ίδια ιδανικά και τις αξίες  με τους ανεγκέφαλους , Χίτες, Μάυδες και Μαγγανάδες.

 

Σήμερα, 70 σχεδόν χρόνια από τη λήξη της επανάστασης των κομμουνιστών, η Ελλλάδα της διαφθοράς του Κυριάκου Μητσοτάκη, του ΄Αδωνη  Γεωργιάδη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του “πρίγκιπα” Νικόλαου, παραμένει η ίδια. Αμετανόητη, ανιστόρητη, εγκληματική, ρατσιστική,προδοτική.Επικίνδυνη!
Αλλά, πρωτίστως, συνεχίζεται, όπως πάντα να συμφύρονται στις τάξεις της    μια κερδοσκοπική ελίτ και ένας  όχλος, ανιστόρητος, φανατικός,  ημιμαθής και αστόχαστος. Και μάλιστα, αποτελούν (ευτυχώς)   τη συντριπτική… μεοψηφία του ελληνικού λαού. Ειδικά, η “νομενκλατούρα” των “γόνων”, των  κεφαλαιοκρατών και των αφεντικών ,  φάνηκε  εντελώς αδίστακτη, σκληρή προδοτική.  Επί  χρόνια, αφού  καταλήστεψε  τον πλούτο της χώρας, στο τέλος χωρίς ίχνος ευθύνης και μεταμέλεια ,   τη χρεοκόπησε  και έριξε το σκάφος  στην ξέρα να συντριβεί.  (Το χρήμα,δεν έχει, ούτε σέβεται πατρίδα, είναι γνωστό).
Και σήμερα, τολμά πάλι να απαιτεί  να ξεχάσουμε το ανίερο παρελθόν της, αλλά και το σημερινό διεφθαρμένο παρόν  ενός Σαμαρά,  Πικραμμένου,  Γεωργιάδη,αλλά  και του ίδιου του αρχηγού της και της συζύγου του. Και να της επιτρέψουμε για άλλη μια φορά  να μοιράσει  τα δανεικά..περισεύματα  στη “γαλάζια ακρίδα” που παραμένει το ίδιο αρπαχτική και προσμένουσα με το δάχτυλο έτοιμο να βουτήξει στο “μέλι”, ξαναμμένη    από την εποχή του Κώστα Καραμανλή. Είναι αυτός ο  ίδιος   συρφετός  για χάρη της οποίας ο ανιψιός  χρεοκόπησε τη χώρα το 2008.

 

Ανίερη, εγκληματική,  εμφυλιοπολεμική,  ρατσιστική  διαχρονικά η πράταξη της Δεξιάς. Πάρτε μια γεύση από αποσπάσματα της κριτική της στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Λάρισα:

 

“Ανατριχιαστικό ωστόσο είναι … ένας πρωθυπουργός δυτικής χώρας, επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του στη Λαμία με ένα απόσπασμα από ομιλία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη”.
“δείχνει να ολισθαίνει προς τα άκρα, έτσι όπως ξεκίνησε την αντιπολιτευτική του διαδρομή.”
“Λιάστηκαν και μαύρισαν
βρήκε ο γύφτος την γενιά του …….Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις!”
Τις  παραπάνω αναφορές στο σύνολό τους  τις αφήνουμε ασχολίαστες  μια και μιλούν, χαρακτηρίζουν από μόνες τους τη ναζιστική ,πλην των άλλων,  κοσμοθερία  των πατριωταράδων, των δωσίλογων,  της γνωστής …ιδεολογίας  “ο θάνατός σου η ζωή μου” και “όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια”.  Να προσθέσουμε μόνο, για  μην ξεχνάμε ότι:
1. Ξαφνικά το ΚΚΕ  ξεχνιέται ως… αιμοσταγές  από την πληρωμένη πένα του “κοντυλοφόρου” παραπάνω  και ανδεικνύεται  σε σώφρονα παράταξη  μια και διέγραψε τον “εξτρεμιστή Βελουχιώτη” (κουβέντα,βέβαια, για τη ιστορική αποκατάσταση του ΄Αρη αργότερα).
2. Στη Δυτική Ευρώπη οι  ακροδεξιοί φασίστες  Σαλβίνι  στην Ιταλία, ο ‘Ορμπαν στην Ουγγαρία, για να περιοριστούμε στους πιο τρελαμένους  είναι … διαμάντια πολιτικοί, αφού ανάμεσα στα άλλα δια νόμου πας ισόβια, έτσι και  τολμήσεις να διασώσες πρόσφυγα σε βάρκα βουλιάζουσα.
3. Ο αρχηγός των Ναζί στην Ελλάδα σήμερα, ο Κορκονέας, ο Ρουπακιας, οι σουγιαδιστές Κασιδιάρηδες  των Πακιστανών, στην ευρύτερη Δεξιά είχαν στέγη. Ο    Αλέξης Γρηγρόπουλος, ο Παύλος Φύσσας στο διεστραμμένο μυαλό ΟΛΩΝ των Δεξιών ήταν…κομμουνιστές, αναρχικοί, άπλυτοι! Κωλόπαιδα! Και ο Πακιστανός,ο…Γύφτος,όχι τίποτα περισσότερο από  Μαϊμούδες και Γορίλες!
΄Ομως, προσθέστε σε όλες τις πομπές της Δεξιάς και τούτη την αντίληψη. Γράφει ο ανεκδιήγητος Ναζιστάκος της iefimerida.gr (Μη σας κάνει εντύωση πως η φυλλάδα του Χρ. Ράπτη, τα βάζει καμά φορά με τη Χ.Α. Είναι γιατί η εγκληματική οργάνωση τους κόβει ψήφους. Αν δεν υπηρχε, 400 χιλάδες  θα πήγαιναν σχεδόν μονοκούκι  στο Μητσοτάκη) :

 

“…δέχθηκε σφοδρή κριτική από χρήστες κοινωνικών δικτύων μετά την αποκάλυψη για τις σκαφάτες διακοπές του στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου, επέλεξε συνειδητά προφανώς να αναφερθεί στην ομιλία Βελουχιώτη πριν από 75 χρόνια”

 

Είναι μεν για γέλια, αλλά παράλληλα και εμφαντική  αποκάλυψη της ασυνάρτητης και εν τρικυμία λειτουργούσης Δεξιάς… ανεγκεφαλίτιδας. Οι Δεξιοί έχουν φυσικό δικαίωμα (διάβαζε… “άδεια από τη σημαία”) και δικαιούνται ως… εκλεκτό γένος,διακοπές σκαφάτες και ξεκούραση. Οι άλλοι,εμείς,όμως, που μιλάμε για ισότητα,  αδερφοσύνη, δικαιοσύνη για όλους, οφείλουμε να ζούμε σε τρώγλες και να προφέρουμε εργασία στα αφεντικά 7 και 10 ωρες. ( ΄Οπως,ακριβώς,  είναι οι εντολές  στον  Κυριάκο Μητσσοτάκη από το κεφάλαιο και τους εφοπλιστές).
“Κούνια που σας κούναγε”,ανίερη,ασυνάρτητη κα θεομπαιχτική Δεξιά.  Απλώς, “πιείτε νερό στο όνομα” του επίσης ασυνάρτητου (πέρα από  διεφθαρμένος), Ευάγγελου Βανιζέλου,που  έφτιαξε εκλογικό νόμο στα μέτρα σας,να ελπίζετε πως θα  κυβερνήσετε με 1  και κάτι εκατομμύριο ψήφους  σε σύνολο 10 εκατομμύρια που είναι οι ψηφοφόροι της Ελλάδας.
Ξετσίπωτη παράταξη. Ανίερη ,εγκληματική, ασυνάρτητη και αντιφατική!