“ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ” ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί ο πατέρας Αντώνιος δεν φορούσε ποτέ τον σταυρό στο λαιμό του;

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί ο πατέρας Αντώνιος δεν φορούσε ποτέ τον σταυρό στο λαιμό του;

“..  Eρχεται στο φως ένα ακόμη ερώτημα διατυπωμένο από τα χείλη του συνδικαλιστή της αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα.

Γιατί ο πατέρας Αντώνιος δεν φορούσε ποτέ τον Σταυρό στο λαιμό του;

Εγώ εκκλησιάζομαι, κάθε Κυριακή όταν μπορώ από τις υποχρεώσεις μου και μιλάω με τους ευσεβείς πρωτοπρεσβύτερους της ενορίας μου. Τους ενόχλησε πάρα πολύ ότι σε καμία δημόσια εικόνα ο πάτερ Αντώνιος δεν φοράει το σταυρό του … Όταν όμως πήγαινε σε μια συνέντευξη, ή ήταν σε ένα κοινό λόγο, σε ένα κοινό βήμα, θα έπρεπε, μου λένε οι παπάδες, να φοράει το σταυρό του».

in.gr

΄Οντως , σοβαρό  και κρίσιμο ερώτημα!  Είναι ο λόγος που η μαϊμού παρακάτω, αντί να σπάσει το κεφάλι της να δώσει απάντηση, προτιμά να κατουρηθεί  στα γέλια.

https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2062273/apolafstiki-antidrasi-me-maimou-na-xekardizete-sta-gelia-me-to-magiko

Monkey Sees A Magic Trick (video)

 

Υ. Γ 1. Tο πιθανότερο, λέμε εμείς, γιατί πολλοί από εκείνους  που φορούν μεγάλους σταυρούς και   κρέμονται,   αντί να  τους περάσουν στο λαιμό τους θηλιά και να  πάνε κατά Φάληρο μεριά να πέσουν στα βαθιά ,  τους έχουν για μπούγιο, κάλυψη , καβάντζα.

    2. Μπορεί,  μεσούντος  σε λίγο του 21 αιώνα,  να ακούγονται τέτοια κουφά;  Και μάλιστα από …όργανο τάξης (Θου, Κύριε!)  και να αναπαράγονται από φτηνιάρηδες  κοντυλοφόρους, που αποπατούν καθημερινά όπου σταθούν  κι όπου βρεθούν;

     3. Είμαστε σε ομηρία!  Αναγκασμένοι να συζούμε  με κάθε  άμυαλο και  κουζουλό   (μηδέ πλιο σου γνώση … βάνεις στο καύκαλό σου (Κατζ. Α´ 215).

     Θεοί, τί σταυρό κουβαλούν και τούτοι!