ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ. Ο “ΤΡΑΓΚΑΣ” ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΤΣΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Η απάντηση του Στράτου Φαναρά στα σχόλια για τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση. 10.2 η διαφορα Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση με «παραλήπτες» τους επικριτές του:

 

Στράτος Φαναράς

«Τόσο χάλια ρε φίλε; Κάποιοι άσπονδοι παλιοί μου φίλοι (μέσα σ’ αυτούς και σύντροφοι των νεανικών μου χρόνων) έχουν άχτι…”

(Η μαγκιά -κλανιά του τσαμπουκά  πετσινοΔημοσκόπου  Στράτου  Φαναρά, αλα  αλήστου μνήμης ύφος  Γιώργου Τράγκα.)

*****

Τα («κινέζικης  κατασκευής”)  εργαλεία των ΝεοΓκέμπελς στη χώρα μας είναι πολλά. Τα πλέον συνήθη,  το κλασικό,  της χάλκευσης  της αλήθειας και το πολυμηχάνημα   τελευταία  που… όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει , της κατασκευής ενόχων.

Πεθαίνουν, ας πούμε, τα παιδιά σου; Σε χώνει η Νικολούλη φυλακή.  Κι αντί να θρηνείς τους νεκρούς σου, καταριέσαι στο κελί την ώρα και τη στιγμή που τα έκανες.

΄Ετσι, πλουτίζουν στη βρώμικη αυτή  συντεχνία.  ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.   ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ο Τράγκας  και οι μαφιόζικες  μπίζνες του για χρόνια, το πρόσφατο παράδειγμα σε αυτό τον υπόκοσμο της συντεχνίας.  Η κορυφή του παγόβουνου, βέβαια. Πού να δεις και τους άλλους … «Χατζηνικολάου» σε όλη την αγορά  της αισχρής  επιχείρησης εύκολου και εγκληματικού πλουτισμού.

Χρόνια γράφαμε εδώ για τον βρώμικο Τράγκα. Και ζητούσαμε να φέρει τα κλοπιμαία πίσω,  ή να πάει φυλακή . «Φωνή βοώντος».  ΄Εφυγε ατιμώρητος ο “Ωνάσης” της μαφιόζικης βιομηχανίας παραπληροφόρησης!

Κάποτε, μάλιστα, όταν δεν ήμουνα ο χειρότερος εχθρός τους στα Indymedia και  σε ένα κείμενό μου χαρακτήριζα το Γιώργο Τράγκα, ως τον “Πάπα του δημοσιογραφικού υπόκοσμου και της  αλητείας”, οι ψαλιδοχέρηδες  εκεί, έντρομοι, μου το είχαν κοντύνει το κείμενο. Και τελικά ή ανέβασαν το μισό ή το έφαγε η μαρμάγκα, δε θυμάμαι πια.  Τέτοιο φόβο και τρόμο είχε ενσπείρει εκείνος ο πανάθλιος, μαφιόζος δημοσιογράφος.

Εκβιασμοί, απειλές φέικ νιους και ρεπορτάζ , κινδυνολογία, διαπλοκές,  ρούβλια με το τσουβάλι, για να κρατάει το θερμόμετρο του εθνικισμού στο κόκκινο,  δεκαετίες ολόκληρες.  ΄Εβλεπε ο υπόκοσμος τον τρόπο που έρρεε το χρυσάφι , χωρίς κάνες όπλων   κι   έφριττε.   Ζήλευαν ,έσκαγαν  με τη  μαγκιά και τα κότσια που  είχε ο συνάδελφό τους.

Και έφτασε μια μέρα  να μην ξέρει τι έχει ο παλιάνθρωπος.  Χωρίς ποτέ να δουλέψει στη ζωή του, έστω και σε επιχειρήσεις που  κερδίζεις από την  υπεραξία, τον ιδρώτα του σκλάβου. Μέχρι που πέθανε με τον τρόπο που του άξιζε. Πνιγμένος από τον ίδιο τον εμετό του στα φέικ νιους.  Είχε κηρύξει πόλεμο στα  εμβόλια τούτη τη φορά!

 

 

 

Ο Φαναράς , ένας άλλος Καπαδόκης –  «Τράγκας»  και τούτος . Σε μπίζνες  αλεσμένες  στον ίδιο   μύλο.   Την πέτσινη  δημοσκόπηση ο συγκεκριμένος.

Δουλειά  κι αυτή! Ανοίγεις μια τρύπα στην αρχή για μαγαζί και…διεξάγεις   τάχα στο δρόμο και στα τηλέφωνα  μούφα  στατιστικές  και έρευνες.  Πλησιάζεις  στη συνέχεια  όποιους πνίγονται να σκεπάσουν τα σκατά τους, συνήθως τελειωμένες κυβερνήσεις , για να  παρουσιάσουν υπεροχή και αποδοχή από τον κόσμο.  Υπόσχεσαι να είσαι ο άγγελος στη  Σιλωάμ  να τους  ξεπλένεις, αρκεί να πέφτει χρήμα μαύρο και πολύ.

Κι  αν κάνεις την αρχή,  οι δουλειές  έρχονται άκοπα πια  ,η μια μετά την άλλη. Φτάνει  να ξεβρακωθείς.   Να έχουν οι πελάτες  σου καταλάβει πόσο  έτοιμος  είσαι να πέσεις  στο βούρκο. Να καθαρίσεις  τις βρωμιές  τους στον υπόνομο.

Πήρατε πραγματικά είδηση οι νοήμονες, τί παίχτηκε τριάμισι  χρόνια  τώρα με τούς Φαναράδες;  ΄Επαθαν πλάκα ακόμα κι εκείνοι που δεν έπρεπε. ΄Οσοι από μυαλό και  συνείδηση δεν κωλώνουν, δε  μασάνε τέτοια.

Οι ΦαναροΠαναγοπουλοΓεράκηδες  έβγαζαν μια κυβέρνηση που έφερε τον κατακλυσμό  στη χώρα και ό,τι έπιανε  γινόταν στάχτη, να προηγείται σχεδόν ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Στην αρχή με 20 και 25 μονάδες διαφορά από  τους αντίπαλους!  Αλλά και   αυτή την ύστατη ώρα που το θηρίο ξεψυχάει  και  βρυχάται , ο Φαναράς,  θρασύτατος πάλι και προκλητικός  σε μια τελευταία  προσπάθεια ανάνηψης του πεθαμένου,  δε διστάζει να του ρίξει στο στήθος τόσα βολτ που έκαναν πια  το πτώμα κάρβουνο!

Επαναλαμβάνουμε. Για πάνω από τρία χρόνια οι ίδιοι κάνουν τα..,ίδια.  Οι «άριστοι» με επικεφαλής της ομάδας  τον… απόφοιτο του Χάρβαρντ ,που τον αναγόρευσε ο Φαναράς σε επίγειο   θεό,  ταϊζουν μέχρι σκασμού   τους πλαστογράφους. Ακόμα χειρότερα,  παρουσία και των θεσμικών  εισαγγελέων που «αγρόν ηγόρασαν» τόσο καιρό.

Λιβάνισμα σε μόνιμη βάση, ψευδή στοιχεία, παραποιημένα νούμερα, ανύπαρκτες έρευνες. Σαν να δούλευαν στο χειρουργείο  ενός  νοσοκομείου , αντί χειρουργοί,  πιστοποιημένοι… χασάπηδες, εν γνώσει των αρμόδιων αρχών και να  αφήνουν τους ασθενείς έρμαια στα χέρια τους να τους δολοφονούν κόσμο!

Η γνωστή του Γκέμπελς μέθοδος. “Λασπολογείτε, συκοφαντείτε,   χλευάζετε. Στο τέλος θα γίνουν όλα  μια πιστευτή  αλήθεια”.

 

 

Τελευταία , ο θρασύτατος Φαναράς που δε ορρωδεί σε τίποτα, αρκεί να  είναι η δουλειά προσοδοφόρα, έδωσε πάνω από 10 μονάδες διαφορά Κούλη  από Αλέξη.  Όταν η υφήλιος ολόκληρη  βοά για μια κυβέρνηση ακροδεξιάς κοπής του ΄Ορμπαν της Ελλάδας,  βουτηγμένη στα σκάνδαλα και  στα σκατά κάθε μορφής, ο Φαναράς την αναγορεύει αδίστακτα  σε  αγία και αμόλυντη κυβερνητική ομάδα,  που μοχθεί, για να υπηρετήσει έντιμα  τη χώρα.

Αυτή, βέβαια, η μέτρηση Φαναρά (μάλιστα, θίχτηκε γιατί είπαμε  πως είναι κάλπικα τα ζύγια του και έβγαλε και φερμάνι),  σημαίνει  πως στις εκλογές που ζυγώνουν θα συμβεί το εξής.    Δοθέντος πως οι αναποφάσιστοι,  όπως λέει  ο ίδιος,   αυτή την ώρα είναι   2 στου 10 και  οι οποίοι,  συνήθως ,  ψηφίζουν τελευταία  στιγμή τη   “σταθερότητα”, το «δοκιμασμένο», όπως προπαγανδίζεται,  εν προκειμένω τον Κυριάκο,  σύμφωνα με τις… πεντακάθαρες  δημοσκοπήσεις Φαναρά,   στις εκλογές, πιθανότατα το  Γενάρη ή Φλεβάρη  ο “΄Αγιος Βασίλης” της Ελλάδας,  Κυριάκος Μητσοτάκη ,  θα πρέπει από τους  ευγνωμονούντας  για τα τόσα δώρα του, τριάμισι  χρόνια τώρα,  ψηφοφόρους,  να εισπράξει,  τουλάχιστον ένα ποσοστό της τάξης των 15-20 μονάδων διαφορά από τον Αλέξη  Τσίπρα.

Αν αυτή την ώρα  και με τέτοια λαίλαπα συμφορών που πλήττουν το πανελλήνιο,   ο  Κούλης του προηγείται με 10, 2 μονάδες διαφορά, τώρα που θα ξεκινήσει και τις προεκλογικές εξαγγελίες, στις νέες δημοσκοπήσεις του  προφέσορα της απάτης, θα προηγείται με 15.  Και στις εκλογες, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του,  θα σαρώσει. Μπορεί η Ν.Δ να  πετύχει ακόμα και το 40% του εκλογικού αποτελέσματος!  Κουφό; Ηχηρέστατο  με ντελάληδες  τους Φαναρα- Παναγόπουλο -Γεράκηδες και “Σια”.

 

Αν, όμως , κύριοι  βιομήχανοι της απάτης και της χάλκευσης,    τα αποτελέσματα των εκλογών δείξουν μια άλλη αλήθεια, που εσείς  με δόλο κερδοσκοπικό  την παραποιείτε τριάμισι ολόκληρα χρόνια τώρα,  που  φτύνετε στη λογική , την επιστήμη της στατιστικής και την έρευνα κι  απειλείτε ,εκβιάζετε,  δολοφονείτε  την αλήθεια, ως οι «Τράγκες» της βιομηχανίας πέτσινης δημοσκόπησης,  την επομένη των εκλογών έχετε 3 επιλογές:

1.Να βάλετε μια πέτρα στο λαιμό σας , να φουντάρετε στο Φάληρο και να γλιτώσετε την τιμωρία και την διαπόμπευση.

2. Να επιστρέψετε τα  «κλοπιμαία», το χρυσάφι  που εισπράξατε,  ως… αχρεωστήτως καταβληθέν, όπως λέμε στις πληρωμές και μάλιστα   ως προϊόντα εγκλήματος , στο δημόσιο κορβανά.

3.Να προτιμήσετε  να   πάτε φυλακή ,  να δείτε να  σας δεσμεύσουν  τα περιουσιακά σας στοιχεία, όπως ορθά και  ως «δεδικασμένο»  πια,  έκαναν στην περίπτωση Τράγκα και  να σας διαπομπεύουν,   ως εκβιαστές, απατεώνες,  υπόκοσμος  με τα «λευκά κολάρα».

Διαλέξτε.

 

 

Αλέξη Τσίπρα  θα τολμήσεις το αυτονόητο; Θα  κάνεις την αισχρή κερδοσκοπία  του Γκεμπελισμού  «ιδιώνυμο έγκλημα»; Θα  δώσεις εργαλεία σε έντιμους δικαστές που θα αναδείξεις  στη δική σου θητεία, να τιμωρήσουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΤΡΑΓΚΕΣ” ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ;

Θα  περιμένουμε να δούμε με αγωνία. Και ελπίδα. Εμείς,  εδώ θα είμαστε.