Ο Κανελλόπουλος  και ο Βαξεβάνης παριστάνουν τους γιατρούς στους άλλους,  όταν οι ίδιοι είναι γεμάτοι από έλκη και αρρώστιες!

Δημοσιογράφοι υπό παρακολούθηση

εφσυν

Περισσότερους από 12 δημοσιογράφους, πρόσωπα της τηλεόρασης και εκδότες παρακολουθούσε το μέγαρο Μαξίμου, μέσα από την ΕΥΠ ή/και με το Predator ● Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκαλυφθούν και άλλα ονόματα δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο… αυτί της κυβέρνησης.

Εως τώρα, διότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας, έχουμε ακούσει για 12 ονόματα δημοσιογράφων που αποτελούν θύματα υποκλοπών του μεγάρου Μαξίμου (μην κοροϊδευόμαστε, το Μαξίμου έκανε τις υποκλοπές).

****

Κοντυλοφόροι της συμφοράς και της απάτης , μήπως να γράφατε πως το πλέον επαίσχυντο δεν είναι πως ο Κούλης παρακολουθούσε  “δημοσιογράφους” (τί έχει να φοβηθεί από τέτοιους  Γκεμπελίσκους;), αλλά πως  η μιντιακή σας βιομηχανία λογοκρίνει  απόψεις,  αποσιωπά γεγονότα,, χαλκεύει πληροφορίες και κατασκευάζει ενόχους;

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που  ασκεί την  κρατική εξουσία,  σας παρακολουθεί, είναι έγκλημα. ΄Εστω και αν είναι κατανοητό  από πολλούς δικούς του.   Αλλά  δεν είναι έγκλημα  καθοσίωσης , όπως το δικό σας, που, ως τέταρτη εξουσία, ασκείται λογοκρισία χειρότερη από εκείνη στα δικτατορικά και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα;

 Αυτό λέγεται βαθιά  κρίση σε μια Δημοκρατία. Τότε είναι  ανάπηρη η Πολιτεία. Γιατί,  αν ο συστημικός Τύπος  λογοκρίνει τις άλλες μορφές πληροφόρησης και κριτικής, όπως  την   ιστορική  δημοσιογραφία,  πώς μπορεί ένα τέτοιο  σύστημα  να αυτοαποκαλείται σύγχρονο και δημοκρατικό;

Ακόμα χειρότερα, αφού,  όχι μόνο λογοκρίνετε τις διαφορετικές φωνές, , αλλά, ενώ διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για  τις παρακολουθήσεις της κυβέρνησης σε κομματικούς και δημσιογράφους,  ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.  Αποσιωπάτε  την είδηση πως στις παρακολουθήσεις  που διατυμπανίζετε, ως  σκάνδαλο,   συμπεριλαμβάνονται    πολίτες,  οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο    ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΕΞΟΥΣΙΩΝ.  ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΡΤΗΣ,  ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ , ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.

 ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ την πλέον  ευαίσθητη είδηση πως υπάρχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες αλλά και θεσμικοί παράγοντες, όπως ο γράφων, που όχι μόνο τους παρακολουθούν οι εξουσίες, αλλά  διαθέτουν και  τεράστιους  φακέλους στην κρατική ΕΥΠ!  Αυτό κι αν δεν είναι  φασισμός και συμπεριφορά ολοκληρωτισμού από τη συντεχνία που υποτίθεται πως έχει λόγο ύπαρξης ,όχι για να ασκούν τα μέλη της προσοδοφόρο επάγγελμα ,αλλά πρωτίστως, για να εξυπηρετούν την ελευθεροτυπία και την υπεράσπιση των βασικών  ατομικών δικαιωμάτων.

 Ξέρουμε πως κάνετε μπίζνα  και δεν ασκείτε λειτούργημα. Γνωστό αυτό. Και η  κερδοσκοπική σας μανία  με τη γκεμπελικής μορφής κοσμοθεωρία σας, δε σας επιτρέπουν  να ασκήσετε τα καθήκοντα του Τύπου, όπως τα ορίζει το Σύνταγμα. ΄Αρα, η άσκηση κριτικής στις άλλες εξουσίες  από τη δικής  σας, είναι  χωρίς νόημα και ηθική καταξίωση. Πέρα από αστεία . Είναι  χρησιμοθηρική και κερδοσκοπική.

Οι αρχαίοι το έλεγαν  έτσι. «΄Αλλων ιατρός, αυτός έλκεσι βρύων».  Ο Κανελλόπουλος  και ο Βαξεβάνης παριστάνουν τους γιατρούς στους άλλους,  όταν οι ίδιοι είναι γεμάτοι από έλκη και αρρώστιες.  ΄Αι σιχτίρ!

Δεν είστε δημοσιογράφοι. ΄Εμποροι είστε,   Μαφιόζικη συντεχνία. Καμωμένοι από την πάστα  του απατεώνα .Και  έτοιμοι να σφάξετε για τα όβολα και την αναγνωρισιμότητα, ακόμα και την ίδια σας τη μάνα.

 Κάντε μια έρευνα έξω.  Βγάλτε  αληθινούς δημοσκόπους στο δρόμο  και ρωτήστε ποια η γνώμη της ελληνικής κοινωνίας για σας.

ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ  ΑΛΗΤΕΣ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Τολμάτε;