ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΡΙΔΑ ΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ” ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ.

1. Προκαλεί ο πατέρας Αντώνιος: Σφοδρή επίθεση κατά Ιερώνυμου, κυβέρνησης »
iefimerida.gr”

2.  Θρασύβουλος Κονταξής, δικηγόρος του πατέρα Αντώνιου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από την κεντρική δομή της Κιβωτού καταφέρθηκε κατά της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, της κυβέρνησης και του νέου ΔΣ που όπως υποστήριξε παράνομα πέταξαν έξω από τον κοιτώνα του τον πατέρα Αντώνιο και την οικογένειά του.

«Αυτό που έχω να δηλώσω σήμερα και δεν αφορά την υπερασπιστική γραμμή, είναι ότι το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία εφοπλιστής, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου. Είναι ανέστιος, δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία όπως γράφεται και αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών», ανέφερε ο κ. Κονταξής.

Ο δικηγόρος του ιδρυτή της «Κιβωτού» σημείωσε ακόμα ότι θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για να καταγγείλει τα όσα παράνομα συμβαίνουν.

Ο ίδιος διέψευσε ότι ο πατέρας Αντώνιος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση στα ΜΜΕ, και όσα διέρρευσαν στον Τύπο δεν είναι αληθή.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είπε ότι μέχρι στιγμής πρόκειται για «δημοσιεύματα» και εάν υπάρξουν κατηγορίες θα θα απαντήσουν στον «οικείο χώρο της Δικαιοσύνης».

Ο Γιάννης Κώτσος, επίσης δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, μίλησε για παραβίαση του Κράτους Δικαίου και κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητας. Έκανε ακόμα λόγο «για αδικαιολόγητη και μη νόμιμη αλλαγή της κλειδαριάς του κοιτώνα τους εντός της Κιβωτού, χωρίς να τους έχει επιδοθεί καν νόμιμα οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή διάταξη» που οδήγησε ένα ζεύγος με το ανήλικο παιδί τους «να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε».

***

Βαθύ Κόκκινο | Κομμουνιστές και Κουκουλοφόροι της Κατοχής…

Ο πατέρας Αντώνιος, ένας ήρωας του καιρού, μιλά στη LIFO | LiFO

 

Αν δεις το Χρήστο Ράπτη, το Γιώργο Λιάγκα , τον Γιάννη Αλαφούζο και τους Κυριακού , να κρεμάνε χωρίς έλεος  και  δίχως να περιμένουν αντίλογο στα “μανταλάκια” κάποιον, να έχεις την πρόνοια να κρατάς μικρό καλάθι.   Να  ψυλλιαστείς, να αναρωτηθείς γιατί. Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο  μιντιακοί αυτοί γύπες δεν κράζουν  άγρια και   τυχαία .

Γιατί σκίστηκε ο πατριάρχης της απάτης και της διαφθοράς πρωθυπουργός μας  εν μια νυκτί να καθαρίσει τάχα την κόπρο του Αυγείου  από την “Κιβωτό”  και να βάλει μέσα  να την κουμαντάρει   δικό του σκυλολόι από …εφοπλιστές και οικονομολόγους ,με παρέα  για  άλλοθι ,   κάτι γνωστούς και  μη  εξαιρετέους   τύπους από τις παλιές,  κακές εποχές;   ΄Εχει έξωθεν καλή μαρτυρία  για να μας πείσει για τα αγνά του κριτήρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης;  Η Siemens, η Novartis, οι μίζες απο τους εξοπλισμούς, τα δισεκατομμύρια αναθέσεις σε ημέτερους βοούν.  Ουκ αν λάβοις δικαίαν κρίσιν και  έργον  εκ του  έχοντος… χεσμένη τη φωλιά του!     

Κι ακόμα χειρότερα. H  επιπλέον   απόδειξη για του λόγου μας το ασφαλές και  αληθές.  Nα βγαίνει ο  συνδαιτημόνας του ακροδεξιού συρφετού της Ν.Δ    Ιερώνυμος και να εξαπολύει μύδρους κατά Αντωνίου ,  χωρίς ούτε  καν τα προσχήματα,  τις  τυπικές σε αυτές τις περιπτώσεις, ως ιερωμένος,  διαδικασίες να τηρήσει.

Βρωμούσε η ιστορία από την αρχή.  Και είναι καρμπόν όλες οι φάσεις που  στήνουν οι δράστες,  όταν πρόκειται να στοχοποιήσουν κάποιον και να τον καταστήσουν   ένοχο. Ο ηρωικός ακτιβιστής Τζούλιαν ΄Ασανζ, η κλασική γνωστή περίπτωση.

΄Ενας βιασμός, μια παιδεραστία, μια σεξουαλική «εκτροπή»  είναι το κερασάκι.  Και ξεκινά εύκολα η ανθρωποφαγία.  Ακολουθεί  ορυμαγδός  κουτσομπολιών  και στημένων αποκαλύψεων   που  κατατίθενται  ως  μαρυρίες (!)  από τους λογής λαλίστατους    κυρ Παντελήδες και τους μασκοφόρους .

Και   ο πόλεμος κορυφώνεται, όταν πια    αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή του οι  ετοιμοπόλεμοι και αιμοχαρείς  Γκέμπελς . Αδίστακτοι και απάνθρωποι όπως είναι ,  εν ριπή οφθαλμού   αποδομούν κάθε  έννοια κράτους δικαίου και  δικαιώματος τεκμηρίου αθωότητας, εφορμούν   και κατασπαράζουν ως αποκρουστικά  αρπακτικά ,  τον αλυσοδεμένο  θύμα.

Το είδαμε το έργο άπειρες φορές στο παρελθόν.  Κοιμάσαι άνθρωπος και  ξυπνάς ,προσπαθώντας  να αποδείξεις το αυτονόητο, πως  δεν είσαι…   ελέφαντας.  Σε  γραπώνει και σε κτυπάει  κάτω σαν χταπόδι το  λούμπεν μιντιακό αληταριό.  Σκουπιδοπαραγωγοί σαν την  Τατιάνα, τη  Σκορδά ,το  Λιάγκα. Για να έχουν τούτοι ανελλιπώς  γεμάτο το     δικό τους πιάτο στα  βρωμερά  πρωινονυχτάδικά τους . Το  “διάφορο” στην πίτα της διαφήμισης και της ακροαματικότητας, αφού είναι οι μόνοι, ως γνωστό, στην πιάτσα της κρεταγοράς που μπορούν και τη μάνα τους  την ίδια, ακόμα και   τεμαχισμένη ,αν χρειαστεί, να την κρεμάσουν στο τσιγκέλι.

Και το  “κλου” κλείνει ,όταν εισβάλει στη σκηνή   ο εντελλόμενός  τους,   συστημικός  εισαγγελέας. Είναι εκείνος που  ως  πιστός υπηρέτης της μιντιακής  εξουσίας  από φόβο και πρόληψη να έχει την ηυσχία του,     θα προσδώσει την απαραίτητη νομιμοφάνεια  στην κατασκευή και την ανθρωποφαγία  του «ενόχου». Πασίγνωστες  και επαναλμαμβανόμενες, άγριες ιστορίες ανθρωποφαγίας.

΄Όπως ακριβώς γίνεται αυτή την ώρα  με τον Αντώνιο και την παπαδιά του. Κι  όπως   δε χρειάστηκε κόπο η Νικολούλη,   για να βάλει φυλακή την Πισπιρίγκου. ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!   Και τώρα  στο ίδιο  “΄Αουσβιτς,” οι απογονοι του Γκέμπελς δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να κατακρεουργήσουν χωρίς έλος  τα νέα  τους θύματα.

 

 

 

Τα είχαμε από τις πρώτες  ημέρες που ξεκίνησε η εισβολή των μισθοφόρων στην “Κιβωτό”, επισημάνει. Η πυξίδα δε λαθεύει γιατί δείχνει όπως πάντα το  βορά.  Κυριάκος Μητσοστάκης, Ιερώνυμος, Αλαφούζος ,Ράπτης, λοιπό αληταριό,  ρίξανε τις πιστολιές εκκίνησης του πογκρόμ. Με τέτοιο τιμ απο αφέτες , ξέραμε τι θα επακολουθήσει και ποιοι θα κόψου  πρώτοι την κορδέλα.

Καιροφυλακτούσαν πολλοί και χρόνια με πρώτους τους ρασοφόρους της επίσημης εκκλησίας, να ορμήσουν στο ψητό της “Κιβωτού”. «Πολλά τα λεφτά ,΄Αρη»!   Αλλά και μέγας ο διασυρμός, αφού ολόκληρη Εκκλησία με αμύθητη περιουσία, προσφέρει για το θεαθήναι …φιλανθρωπικό έργο στους “αναξιοπαθούντας αδερφούς”  ληγμένα μακαρόνια και συσσίτια από τα σκουπίδια των χασάπικων.

Από την άλλη, ένας απλός παπάς, καθόλου μεγαλόσχημος  ,χωρίς μακριούς σταυρούς, νόμισε πως θα τον άφηναν να σπέρνει ως «καλός σπορέας» και μάλιστα με  πολύ και γερό καρπό.   Χιλιάδες παιδιά πεταμένα, περιθωριοποιημένα, «ασυνόδευτα»,  και προπαντός “μαυράκια”,  χωρίς στον ήλιο μοίρα , βρήκαν «πατέρα» και αποκούμπι στην Κιβωτό. Να  εκθέτει  έτσι  καθημερινώς και ανεπανόρθωτα τη βουλιμία και την υποκρισία των επίσημων ρασοφόρων;  Πώς τολμά να  έχει τέτοιο θράσος ένας  Αντώνιος;

 Πολλά τα λεφτά, λοιπόν.  Και ο Κούλης δεν αφήνει τέτοιες μπάζες σε ξένα χέρια. ΄Οπου βρει ψαχνό, εφορμά για να ταϊσει εαυτόν και τη γαλάζια του ακρίδα.  Αλλιώς, γιατί τον βάλανε να κυβερνά;
΄Επιασε την μπάλα στον αέρα, που του πέταξε ο   Ιερώνυμος. Είναι αυτός ο  σοβαροφανής  τύπος που   κάθε τόσο ανασταίνει το Μεσαίωνα  στις μέρες μας. Για να μην ξεχνάμε.   Στην ίδια ομάδα παίζουν.  Δικό  τους το πεπόνι και το μαχαίρι. Αλλαξοκωλιές αβέρτα  με 10.000 ψήφους παπάδων που πληρώνονται πια ,ελέω Κούλη τους,  από το δημόσιο κορβανά. «Βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό». Μόνο τυφλοί  και τετυφότες δεν παίρνουν είδηση τη μεγάλη  απάτη.

 

 

Αλέξη Τσίπρα, δε χρειάζεται να λέμε περισσότερα.  Οι  “καθαροί τη καρδία” καθορούν ,  όταν  πρόκειται για άδικο και  εσφαλμένο. Είναι  προμελετημένο το έγκλημα.    Ηλίου φαεινότερο πως πέταξαν στην πυρά έναν αθώο.  Οφείλεις να  στηρίξεις τον παπά Αντώνιο.

Μην ξεχνάς πως το μόνο  λάθος  αυτού του  ιερωμένου ήταν   ότι  ήθελε να είναι διαφορετικός  από τον Ιερώνυμο και τους λοιπούς μεγαλόσχημους   με τους χρυσοποίκιλτους  σταυρούς, κρεμασμένους προκλητικά  στα στήθεια.   Γι΄αυτό και τον  παράδωσαν   στο «Λιάγκα»  , να δικαστεί και  να εκτελεστεί.

Και τούτος ,ως  καλοπληρωμένος  Κουκολοφόρος,  πίσω από τη μάσκα της τάχα μου…ερευνητικής δημοσιογραφίας,  που λέει και ο Βαξεβάνης (διάβαζε, «λασπολογείτε,  λασπολογείτε στο τέλος όλο και κάτι  μένει»),  εύκολα σηκώνει το  δάχτυλο και δείχνει. Τούτη τη φορά οι  μελλοθάνατοι είναι ο Αντώνιος με την παπαδιά και το ανήλικό τους.

Σε καλή μεριά τα αργύρια, παλιάνθρωποι!