ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : ΕΦΗΒΟΣ … ΟΛΙΓΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ!

Τραυμάτισαν βαριά   (πεθαίνει), πάλι   ένα παιδί. Και διαβάστε πώς οι  δυο φυλλάδες παρακάτω περιέγραψαν τη δολοφονία . Ναι , μεν,  αλλά.  Το ερώτημα  είναι ,λένε,   αν ο πιτσιρικάς εμβόλισε το περιπολικό   ή τούτο το αυτοκίνητο του καταδιωκόμενου!

Το…μέγα ερώτημα της πεμπτοφαλαγγίτικης φυλλάδας  της κολεκτίβας   συντακτών, είναι τούτο.  Περιμένει, γράφει,  να διευκρινιστεί τί,ακριβώς,  συνέβη!  Και για ξεκάρφωμα, πετάει στο τέλος και τον… πόνο της για τη δολοφονία Σαμπάνη. Για τέτοια  “πουστιά”,μιλάμε.

΄Οχι πως δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πυροβολήσουν το παιδί. Τσιμουδιά οι  (από αριστερά) συστημικοί  Γκέμπελς για το  κορυφαίο   αυτό ζήτημα, που δεν επιδέχεται καμιά συζήτηση,  ούτε δικαιολογία.    Ακόμα κι αν τους είχε επιτεθεί  κι αν είχε βγάλει μαχαίρι ή πιστόλι  το κλεφτρόνι.

 Αν, ως αστυνομία, δεν μπορείς να  τον ακινητοποιήσεις, τον αφήνεις να φύγει. ΕΠ΄ΟΥΔΕΝΙ  δεν πυροβολείς  για κλοπή ενός 20ευρου  έναν έφηβο.

Παραμονές της δολοφονίας του Αλέξη  Γρηγορόπουλου! Και  ποιους να πρωτοκράξεις;

-Μπάτσοι,  γουρούνια, δολοφόνοι .

-Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι.

“Ούλοι οι σκύλοι μια γενιά”!

1.IEFIMERIDA.GR :

Θεσσαλονίκη-Καταδίωξη: Σφαίρα στο κεφάλι είχε δεχθεί ο 16χρονος -Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

την εντατική μονάδα θεραπείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος, πρωταγωνιστής της αιματηρής καταδίωξης με την ΕΛ.ΑΣ., με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται πάρα πολύ κρίσιμη, καθώς χειρουργήθηκε για αφαίρεση σφαίρας από το κεφάλι του.

Το χρονικό της καταδίωξης
Ολα ξεκίνησαν μετά τη 1 τα μεσάνυχτα όταν ένας 16χρονος έφτασε με ένα φορτηγάκι σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει 20 ευρώ πετρέλαιο. Μόλις ο υπάλληλος του ζήτησε να τον πληρώσει, ο ανήλικος πάτησε γκάζι και έφυγε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, δεν σταμάτησε το όχημά του, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη ακολούθησε καταδίωξη και στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, επιχείρησε να εμβολίσει ένα περιπολικό, ενώ στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά. Τελικά ο ανήλικος, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής καταδίωξης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοιχίο σοβαρά τραυματισμένος.
Διερευνώνται τώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός του 16χρονου.

2. efsyn.gr:

Επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη με βαριά τραυματισμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αστυνομίας και 16χρονου οδηγού έλαβε χώρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αφότου ένας ανήλικος έφυγε από βενζινάδικο στην οδό Μοναστηριού χωρίς να έχει πληρώσει για τα καύσιμα που έβαλε στο αυτοκίνητό. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και τελικά εντόπισε το όχημα στη Συμμαχική Οδό.

Ύστερα από μια μακρά καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε από τα πυρά των αστυνομικών, τη στιγμή που επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές. Ο οδηγός προσέκρουσε επίσης σε τοίχο μετά την αποτυχημένη απόπειρα κατά του περιπολικού και πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και παραμένει άγνωστο που φέρει τραύματα. Η αστυνομία ανέφερε ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν πυροβολώντας το όχημα. Δεν είναι σαφές αν η απόπειρα εμβολισμού προηγήθηκε των αστυνομικών πυρών ή έγινε ως αντίδραση του οδηγού. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει το ερώτημα των συνθηκών υπό τις οποίες οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και αν κάτι τέτοιο μπορούσε να είχε αποφευχθεί για την ακινητοποίηση του ανήλικου οδηγού.

Η κατάστασή του, όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Μνήμες της δολοφονίας του 19χρονου Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα, έναν χρόνο πριν, φαίνεται να θυμίζει το παραπάνω περιστατικό, λίγες μέρες πριν τη δίκη εις βάρος των επτά αστυνομικών, οι οποίοι επικαλούνται αυτοάμυνα και απόπειρα εμβολισμού του οχήματός τους, παρόλο που τα στοιχεία δείχνουν εντελώς άλλη εικόνα.