ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡ. ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΞΙΝΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΟ-ΓΡΑΦΩΝ.

                                           ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. Ο Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ευάγγελος Μανωλόπουλος τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 50.

Ευάγγελος Μανωλόπουλος

“Μάλιστα  σημείωσε σε ότι «η υποχρεωτικότητα σώζει ζωές. Έχει σώσει ήδη χιλιάδες ζωές στους άνω των 60 ετών. Ο εμβολιασμός είναι αυτός που θα μετατρέψει τον κορωνοιό σε γρίπη και θα μας πάει στην επόμενη μέρα».

****

Δηλαδή τί πιο καθαρά και μάλιστα από τα   πλέον αρμόδια χείλη;   Υποχρεωτικοί  εμβολισμοί. Αλλιώς, δε μας σώζει τίποτα.

Τί λέει  περί αυτού ο  ανεγκέφαλος ξερόλας-  συνωμοσιολόγος  συμπατριώτης μου  και μη;   Γιατί δεν υπακούει στον ειδικό, τον ειδήμονα;  Μήπως θα μπαίνει  σε λίγο και στο αεροπλάνο και  θα τα κάνει λίμπα, γιατί το πιλοτάρει…  πιλότος και όχι ο θείος του ο Βαγγέλας;

Ο Κορονάκος αποδείχτηκε τελικά ακίνδυνος μπροστά στον  ιό  της αποβλάκωσης.  Γιατί τούτος θα νικηθεί, αργά η γρήγορα. Ο βλάκας ,όμως, είναι ανίκητος στον αιώνα τον άπαντα. Και ως μεταδοτική  η  βλακεία ,περνάει εύκολα στις γενιές. Γι αυτό   μένει κι  εσαεί.

2.Ο ΚΥΡ μιλά στο iefimerida για τους Ράδιο Αρβύλα, τη σάτιρα και τα όριά της -Μια σπάνια συνέντευξη

ΚΥΡ συνέντευξη

*Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά στο iefimerida

*Όπως επί δικτατορίας ξορκίζαμε τους δικτάτορες με ανέκδοτα

*Αλλά τα θρησκευτικά θέματα είναι πάντα πολύ ευαίσθητα. Και είναι πολύ παρακινδυνευμένο το οποιοδήποτε σχόλιο για οποιαδήποτε θρησκεία.

* Kαι η περίπτωση του Ηλία Μόσιαλου που εξαιτίας του meme που δημοσίευσε με την Παναγία απειλείται ακόμα και με μηνύσεις, τον αφόρησε ο Αμβρόσιος;

*Όπως σας είπα, τα θρησκευτικά θέματα είναι πολύ παρακινδυνευμένα. Στην Γαλλία τότε ενοχλήθηκαν οι Μουσουλμάνοι. Τώρα με το σκίτσο του Ηλία Μόσιαλου κάποιοι Χριστιανοί!

****

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει.  Aλλά ο ΚΥΡ κατά  πώς φαίνεται , αγνοεί την αξία της τσίπας. Αλλιώς δε θα έφτανε στο σημείο:

α. Να δίνει, ως καλός  πενάκιας-κοντυλοφόρος  από το  μαφιόζικο συνάφι που ανήκει και τούτος, συνέντευξη στο μιαρό  κι ακροδεξιό έντυπο του Ράπτη.  Να γλείφει εκεί που έλεγε  πως έφτυνε.   Εν τάξει.  Γνωστό τοις πάσι.  Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια. ΄Ατιμη φάρα  αυτοί οι Γκέμπελς. Δεν έχουν θεό. Μαμωνά μόνο λατρεύουν.

β. Να μας βγαίνει και  τούτος…αντιστασιακός στη δικτατορία!   ΄Εκανε, λέει, αντίσταση  με το πενάκι του (γι΄αυτό και έπεσε  αμέσως ο Παπαδόπουλος. Από τους κοντυλοφόρους).   Όταν  οι άλλοι  στα μπουντρούμια του  ΕΑΤ ΕΣΑ φτύνανε αίμα, τούτοι, οι  γιαλαντζί επαναστάτες ,  εξαργύρωναν με παχυλές απολαβές, το άλλοθι, που έδιναν στον Πατακό, πως η  Χούντα δε λογοκρίνει. Παράδειγμα, έλεγε στους έξω ο ταξίαρχος με το μυστρί,  οι “ΚΥΡ”με τα σκωπτικά πενάκια τους,  που μας διακωμωδούν.

γ .Να έχει το θράσος να υποστηρίζει πως   “τα θρησκευτικά  θέματα  είναι…παρακινδυνευμένα”!    Και ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει και  ο Αμβρόσιος τα δίκια του να  αφορίζει και να  στέλνει το Μόσιαλο στα δικαστήρια! Μην τους πειράξει κανείς των πιστών την ανοησία. ΄Εχουν το ακαταλόγιστο και το  άβατο. Να μη μάθουν ποτέ οι γενιές πόσο επικίνδυνα είναι όλα τούτα τα φληναφήματα περί …Παρθένου και σύλληψης δια κρίνου, Αντίχριστου  και 666. Κακώς, λοιπόν,  ο Μόσιαλος με το κύρος της επιστήμης του καθαρίζει την κόπρο του Αυγείου, μας λέει ο γελοιογράφος.

Τι να πεις;  Αυτή η φάρα των σκιτσοδημοσιογράφων αποδείχτηκε με το χρόνο  η χειρότερη  γκεμπελική πανούκλα.   Την αρχή έκανε ο πανάθλιος  ΑΡΚΑΣ.  Ο χείριστος των σφογγοκωλάριων του Κούλη τους. Ως σήμερα, μετά την τόση κυβερνητική λαίλαπα, δε βγήκε ο άθλιος να πει μια κουβέντα επικριτική. ΄Ενα σκιτσάκι  να δημοσιεύσει, έτσι για την τιμή των όπλων.    Από πίσω τώρα και ο ΚΥΡ.  Μας βγάλαν ξινό το γέλιο που μας χρέωναν τόσα χρόνια ,για να τους διαβάζουμε.

Μάλλον,  “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”. Δεν εξηγείται  αλλιώς.  Τέτοια κουφά πια να αμολάνε οι δύο, πάλι ποτέ , κορυφαίοι γελοιογράφοι;

3. Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Χιόνια, βροχές, επικίνδυνος και ο “Διομήδης”

΄Εμαθε κι αυτό το  συνάφι  πως ο τρόμος, η διασπορά πανικού, η επέλαση του ανεξέλεγκτου κακού    έχει ψωμί και παντεσπάνι .  Και γλυκάθηκαν από τους  πρώτους διδάξαντες την τρομοκρατία, τους  Γκέμπελς.  Ακολουθούν τώρα περιχαρείς οι Καλλιάνοι και οι Αρναούτογλου.  Βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.

Για δείτε: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! Σαν να λέμε Αρμαγεδώνες.  Ο Λεβιάθαν επί τω έργω της καταστροφής και της απώλειας.  Αυτά δεν είναι πια  δελτία καιρού, αλλά  πολεμικά ανακοινωθέντα. Και ούτε σε  εκείνα  δε βρίσκεις πια  τέτοιες περιγραφές .

Σαν να πρόκειται  για κεραυνό εν αιθρία. Δεν  είναι καταχείμωνο  με  χιόνια , παγωνιές και αέρηδες.  Παράξενο που  κάνει τέτοια … ακραία ο καιρός!

΄Ασε δε οι αμερικανιές  τους με το  Διομήδη , την  Κασσάνδρα, το Νίνο.   Τόσο γελοίοι..

Τσίπα δεν έχουν οι άθλιοι.  Τί επιστήμονες και ποια σοβαρότητα. Ρεντίκολα των σκυλιών και τούτοι.

4.«Σέβομαι το δημόσιο χρήμα» είπε ο Μπακογιάννης και… γελάνε και οι φοίνικες στην Πανεπιστημίου

«Σέβομαι το δημόσιο χρήμα» είπε ο Μπακογιάννης και… γελάνε και οι φοίνικες στην Πανεπιστημίου