ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ : “ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ” ΤΗΣ…ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Σαμαράς και Βενιζέλος παρουσιάζουν το βιβλίο «Απόπειρα Δολοφονίας» του Ανδρέα Λοβέρδου

loverdos-andras

Αν σεβόταν έστω και ελάχιστα τη λαϊκή αγχίνοια ο καταγέλαστος παραπάνω …συγγραφέας, ούτε θα έκλεβε, ούτε σήμερα θα βρισκόταν  στην όντως δεινή για τον ίδιο και τα συντρόφια του θέση ,να προχωράει σε τέτοιες  σπασμωδικές κινήσεις, που μόνο πανικό και ενοχή  φανερώνουν με εκδόσεις βιβλίων, τελετές παρουσίασης και προσκλήσεις παρακολούθησης,   οργισμένος, τάχα μου, ως αδικημένος από τα “ανθρωπάκια” που του έστησαν την παγίδα!

Βρε, πανάθλιε συνταγματολόγε, σε ποιους τα λες αυτά τα τρελά, τα … θεοσκοτωμένα ; ΄Ελα, λοιπόν.

Να παραδεχτούμε  ,όπως ισχυρίζεσαι, πως οργάνωσαν οι ΣΡΙΖΟΑΝΕΛ, το FBI και  Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  τη συνωμοσία σε βάρος σου με μάρτυρες πληρωμένους που  βγήκαν και είπαν πως είσαι κλέφτης και απατεώνας.  Και αυτό  για τα συμφέροντα τους!

Αλλά, για ποια  συμφέροντά τους, δεν μας είπες. Και το σημαντικότερο, γιατί επέλεξαν εσένα και όχι άλλους, πιο “βαριά ονόματα”, τον  Κυριάκο Μητσοτάκη ,ας πούμε ,που είχαν λόγους οι Συριζαίοι να  τον εξοντώσουν ;  Και όχι εσένα,  που είσαι…μισή μερίδα κομματικός.

Και οι Αμερικανοί; Μας παρουσιάζεις, δηλαδή, σφογγοκωλάριο του Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου ολόκληρο FBI, που   έστησαν ομού   κομπίνα , για να  σε καταστρέψουν;  Και τί συμφέρον είχε το FBI να βγάλει φόρα παρτίδα το ονοματάκι σου  και  να βεβαιώνει με σφραγίδες και υπογραφές , χωρίς, δηλαδή, καμιά αμφιβολία πως τα τσέπωσες, ως υπουργός υγείας, τα εκατομμύρια  από τη Νovartis;

Και μας λες, επίσης, να πιστεύουμε   πως στη συνωμοσία σπίλωσης του ονόματός σου  (ακόμα δε μάθαμε το  φοβερό λόγο που σε στοχοποίησαν, ειδικά εσένα) συμμετείχε και  η  Αμερικανική  δικαιοσύνη που καταδίκασε πρόσφατα τη συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία ; Ξεκάθαρη η απόφαση του δικαστηρίου : ΄Ελληνες αξιωματούχοι των κυβερνήσεων, λέει, τα παίρνανε χοντρά από το Φρουζή  και τα λοιπά στελέχη της εταιρίας.

Το δικαστήριο με λίγα λόγια σε χαρακτηρίζει  και σένα και τους άλλους  συγκατηγορούμενους,  ως “λευκά κολάρα”,  άθλιε.  Που σημαίνει πως  έκλεβες …νόμιμα.  “Είχες το  “πεπόνι και το μαχαίρι”.

Και μπορεί, μεν,  να μην είναι άμεμπτη η Αμερικανική δικαιοσύνη ,αλλά  Κινέζικη και  Ρώσικη δεν είναι, σε καμιά περίπτωση.  Ούτε, φυσικά, ελληνική  με  Αγγελήδες, Ράικου και Σαλάτες.  Το λέμε συνεχώς.   Οι θεσμοί λειτουργούν στην Αμερική.  Με “άριστα” το “10” θα έπαιρναν  δικαίως   “7”. Εκεί, ακριβώς,  που οι ελληνικοί ,  λαμβάνουν  ένα στρογγυλό ΜΗΔΕΝ (0). Εξ ου και συ σήμερα,  αντί να είσαι στο …κελί το  32, που   παρουσιάσαμε  χτες, τολμάς να βγάζεις και  βιβλία ,για να   θάψεις  (τουλάχιστον έτσι νομίζεις)  μια  αλήθεια που… βγάζει μάτι.

 

Να τελειώνουμε, επιτέλους,  με αυτές τις αθλιότητες, όσο και αστείες κατηγορίες   πως το σκάνδαλο Novartis είναι  σκευωρία  που στήθηκε με  συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και Αμερικανικών  αρχών, για να καταστρέψουν το μέγα, το λαμπρό  όνομα της πολιτικής …Λοβέρδος! ΄

΄Ακου, λοιπόν,  θρασύτατο και προκλητικό λαμόγιο.  Μπορεί να δουλεύεις όποιον το ζητάει ο οργανισμός του και με βιβλία, συνεντεύξεις σε φυλλάδες και γυαλιά, να εκτοξεύεις  απειλές και  ύβρεις, αλλά και  να παλεύεις με νύχια και δόντια να προκαλέσεις το  “έλεος”  με τις διακρύβρεχτες συναισθηματικές αναφορές,   όπως τις περιγράφεις, εσύ  ο τάχα μου αδικημένος. ΄Ομως ,μόνο  τους  Χαχόλους ξεγελάς. Ουδείς άλλος  δίνει πίστη στα φληναφήματα που  τσαμπουνάς.

Κι εμάς προσωπικά  δεν μπορείς να μας πείσεις και για ένα άλλο  βασικό λόγο, που  έχουμε άπειρες φορές αναφέρει  εδώ. Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις πομπές σου. Τις δικές σου και άλλων, της βρώμικης παρέας σας.  Σε  τεκμήρια, σε κάμερες,  καταγραφές,  οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα, σε  ζωντανές   μαρτυρίες ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ , ΑΥΤΗΚΟΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.  Πέρα από εκείνους, που θρασύτατα αποκαλέσατε “κουκουλοφόρους” και    τους ξεσκίσατε στην κυριολεξία, σαν λυσσασμένα σκυλιά που είστε, για να σώσετε το τομάρι σας.   ΄Ανθρωποι  έντιμοι  και  ευθείς, που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το αυτονόητο.  Να καταγγείλουν   διεφθαρμένους απατεώνες σαν κι εσάς.

Και υπάρχουν ΟΛΑ αυτά τα τεκμήρια. Τα έχουμε. Κάποια  στιγμή θα έρθουν στο φως, όταν  οι περιστάσεις το επιτρέψουν.

Θα τρέχετε τότε  και δε θα φτάνετε. Θα πάτε για χρόνια φυλακή.  Κι έξω από τα κελιά σας,  θα καίνε οι συγκρατούμενοί σας  τα βιβλία αυτά του αίσχους και της απάτης που έχετε το θράσος  να εκδίδετε σήμερα  και να τα παρουσιάζουν  “υποκλινόμενοι υμίν αυτοίς”, ο  Σαμαράς και ο  Βενιζέλος.

΄Οντως! Υπάρχει  απόπειρα δολοφονίας. Φανερή, πέραν πάσης αμφιβολίας.  Πάτε να δολοφονήσετε την  ΑΛΗΘΕΙΑ, που είναι τούτη:  Τα πήρατε ΟΛΟΙ οι κατηγορούμενοι τα τεράστια ποσά από τη  Νovartis.   ΄Οπως ,ακριβώς,  σας κατηγορούν πολλοί    μάρτυρες ,άλλοι μάρτυρες,  πέρα απ΄αυτούς που το θράσος σας έφτασε να τους κατηγορείτε, ως  εγκάθετους και πληρωμένους!

Να τελειώνουμε.  Σας εξαγόρασε η  Νovartis, για να παίξετε το δικό της αισχρό, κερδοσκοπικό παιχνίδι.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το επιβεβαίωσαν πανηγυρικά και η Αμερικανοί με την απόφαση του δικαστηρίου τους.

Μετά λόγου ιστορικής γνώσεως και εντιμότητας το καταθέτουμε και σε αυτή τη σελίδα σήμερα. Αν είχαμε, έστω και μια ελάχιστη αμφιβολία, δε θα διατυπώναμε με τη σφοδρότητα και τη βεβαιότητα που το κάνουμε  εδώ πως είστε ένοχοι.  Η δική μας ,η  προσωπική ζωή και η πορεία,  αποτελούν τα εχέγγυα της αξιοπιστίας  και αυτής  της κατάθεσης εδώ σήμερα.

Ας  τολμούν, λοιπόν , να  βγάζουν ακόμα και  βιβλία οι δράστες, σαν τον αναίσχυντο Λοβέρδο, για να θολώσουν τα νερά, να κρύψουν τις πομπές τους. Η αλήθεια, όμως,  δεν είναι εύκολο να νικηθεί.

Μπορεί προς ώρας. Μπορεί και για χρόνια. Αλλά έρχεται η ημέρα που…”ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”.  Και τότε, “κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του”.

Κι εμείς από  εδώ το υποσχόμαστε στους ανθρώπους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη  τους .   Θα πάνε φυλακή οι διεφθαρμένοι.

Και δηλώνουμε επί πλέον πως τους σεβόμαστε για την αξιοπρεπή  και έντιμη στάση που κράτησαν όλα αυτά  τα  χρόνια  στο μεγάλο σκάνδαλο του χρηματισμού της συμμορίας των κομματικών της  Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ από τη βρώμικη   Φαρμακοβιομηχανία. Και θα ήταν τιμή και για την Ιστορία να καταγράψει μια ημέρα και τα δικά τους  ονόματά  στις “χρυσές” σελίδες της.

 

΄Εχει διαπραχθεί ΄Υβρις.  Μεγαλύτερη κι από την δωροδοκία είναι η συνειδητή επιλογή  των ενόχων, να κατηγορήσουν, να λασπολογήσουν, να καταστήσουν κατηγορουμένους αθώους ανθρώπους,  για να σωθούν αυτοί. “Ο θάνατός  τους,  η ζωή μας”.

Και  δε σκέφτονται, οι άθλιοι,    τί να την κάνουν να ζήσουνε σε  μια τέτοια ζωή αισχύνης, αναξιοπρέπειας,  περιφρόνησης;   ΄Οταν  σε φτύνουν και τα ίδια σου τα παιδιά!

Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία. Ο απόλυτος εξευτελισμός να σε σιχαίνονται ακόμα και  οι δικοί σου άνθρωποι, που λέρωσες το όνομά τους για γενιές ακόμα. Μια τραγωδία οικογενειακή. Πέρα από το κόστος ης δυσφήμισης  μιας χώρας που ολόκληρη η ανθρωπότητα την αποκαλεί ναυαρχίδα  της διαφθοράς, ανάμεσα στις άλλες, ίδιες σαν αυτή!