Βρέθηκε μια φορά εισαγγελέας (και μάλιστα γυναίκα) να ρίξει χαστούκι στον έμφυλο ρατσισμό και πέσανε Μαινάδες και φασιστοειδή να τη φάνε

Μια  (συναφή με το θέμα)  απορία, πριν σχολιάσουμε τις αναρτήσεις στη συνέχεια:

Πώς λέγεται και χαρακτηρίζεται στη γλώσσα και την ηθική της Φύσης και της Λογικής η συνεύρεση έναντι αμοιβής μιας ενήλικης γυναίκας, που εκδίδεται  από βαριά ανέχεια  και πώς  με μια 12χρονη από τον Κολωνό ή από το τσαντίρι των Ρομά  (εδώ μάλιστα  η ηλικία κατεβαίνει στα…6!); Να σας πούμε εμείς;  Λέγεται… Οὐαὶ ὑμῖνγραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ,υποκριταί! ΄Ετσι .ακριβώς:

Λοιπόν:

1. ΄Αδωνις δικαιως αγανακτισμέ και με τα πάντα αηδιασμέ

΄Image

Ανάρτηση Α.Γεωργιάδη:

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος. Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

 

 

Αδωνι,

ξέρεις πολύ καλά πως σοβαρός άνθρωπος και με ελάχιστο μυαλό, δε θα ανέβαζε τέτοια εικόνα με  το συνειρμό που επιδιώκει.  Κι επειδή τέτοιοι δεν υπάρχουν στην παράταξή σου, δύο τινά συμβαίνουν.

΄Η  κάποιο δικό σας  τρολ-προβοκάτορας επιχείρησε να δημιουργήσει σύγχυση και  να διασύρει, όχι εσένα, ασφαλώς, αλλά  εκείνους που  είναι απέναντι σου ιδεολογικά

ή άλλος απολιτίκ και ανόητος τύπος ,ξέφυγε  εντελώς και διέπραξε την ανοησία.

Α, ναι. Μια πιθανότητα υπάρχει  επίσης κάποια «Μαινάδα», απ΄  αυτές που διαδηλώνουν με  σηκωμένα μπαϊράκια τα  σουτιέν τους,  και ως τέτοια δεν  αποκλείεται   να έκανε τη  λαμογιά. Και αυτές τα μυαλά στα κάγκελα. Δε διαφέρουν από τους άλλους.

Διαλέγεις  και παίρνεις

 

2.Το βεβαρυμένο παρελθόν της εισαγγελέα Νικολού

Το βεβαρυμένο παρελθόν της εισαγγελέα Νικολού

Ντοκουμέντο

“…Η καταγγέλλουσα ήταν μητέρα ενός παιδιού μόλις 11 ετών, η οποία είχε τέσσερα χρόνια αντιδικία με τον πρώην σύζυγο και πατέρα του παιδιού της σχετικά με το ποιος θα έχει την επιμέλεια. Τελικά με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η επιμέλεια ανατέθηκε στον πατέρα του παιδιού”.

****

Και η εισαγγελέας Νικολού έκανε το έγκλημα να ανατεθεί  η επιμέλεια  του παιδί στον πατέρα, όπως όριζε η  δικαστική απόφαση. Ανήκουστο!

Ως γνωστό, σύμφωνα με την τύφλα (διάβαζε  έμφυλος ρατσισμός)  του ΣΥΡΙΖΑ (*) ,του Βαξεβάνη-Παππά και  των Μαινάδων , το παιδί ανήκει στη μάνα. Ο πατέρας είναι  διακοσμητική, άντε βοηθητική    φιγούρα. Να κουβαλάει και να πληρώσει διατροφή.

΄Εκανες, κυρία Νικολού τέτοιο  έγκλημα;   Θα σε ρίξουν στην πυρά  οι συντρόφισες  από το Ρουβίκωνα.  ΄Η,  στην καλύτερη περίπτωση, θα σου πετάξουν  τρικάκια στο σπίτι, για να μάθεις  (αλήθεια, με βασανίζει και  άλλη μια   απορία. Τις διευθύνσεις κατοικιών πώς και πού τις βρίσκουν αυτά τα παλικάρια; ). Το νου σου, λοιπόν.

________________

(*)ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , Ο ΠΑΣΚΑΛ ΜΠΡΥΚΝΕΡ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ (*)

Εχουμε, λοιπόν,  εδώ και καιρό, ένα  ΣΥΡΙΖΑ που έχει  κηρύξει   πραγματικό πόλεμο,  όχι κατά της ελάχιστης εκείνης μερίδας  αντρών, που συμπεριφέρονται  με βιαιότητα κατά γυναικών (ίδια, ασφαλώς συμπεριφορά τέτοια  άρρωστα άτομα, θα επιδεικνύουν  στη ζωή τους και σε άντρες), αλλά στον αντρικό πληθυσμό γενικά,  ως φύλο ,ως «ράτσα» και «γένος» πλέον.  Ο καλύτερος, ως γνωστόν, τρόπος  απαλλαγής του ενόχου και απόσεισης της ατομικής ευθύνης, η οποία συλλογικά πλέον μετατίθεται στο «είδος», τη «ράτσα»   που δεν μπορεί, και να θέλει, να πράξει διαφορετικά, εξ αιτίας του ατταβιστικού φορτίου που κουβαλάει από τη φυσική του κατασκευή. (Ίδια, ακριβώς, ερμηνεία για όλες τις ρατσιστικές ,ειδικά τις ναζιστικές  συμπεριφορές. )

Σε αυτό, λοιπόν  τον έμφυλο πόλεμο-ρατσισμό,  αυτή την αλλόκοτη  εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Φύσης,  ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ  ο ΣΥΡΙΖΑ.   Σε αντίθεση με τη Ν.Δ που σε ανάλογες περιπτώσεις ,όταν προκύπτουν τέτοια περιστατικά βιαιότητας,  τηρεί τις λογικές  αποστάσεις, επιμερίζει προσωπικές ευθύνες σε άτομα και όχι σε σύνολα ,αλλά κι αποφεύγει  χτυπήματα «κάτω από τη μέση» ,όπως  ακριβώς δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερα το γκεμπελικό επιτελείο της παράταξης, αλλά και σημαντικά στελέχη του  κόμματος του Αλέξη Τσίπρα,  φαντάζονται πως  κάνουν  αντιπολίτευση με  υστερικές  εμμονές    σε παιδοβιασμούς,  βιασμούς και  γυναικοκτονίες. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΥΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ!  Και μάλιστα, αν είναι και στελέχη της Δεξιάς, η υστερία λαμβάνει πλέον τα χαρακτηριστικά αλλόκοτου   παραληρήματος.

Μέχρι και ειδικό  άρθρο συνέστησαν στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψει   με αναφορά   (συνηθισμένη  στη γαμική  παράδοση και όχι μόνο την ελληνική)  στην εκπόρνευση   μιας 12χρονης  από τον Κολωνό. Όμως, χρόνια τώρα δεν είδαν , δεν άκουσαν στο ΣΥΡΙΖΑ  για τα  τσιγγανάκια που τα παζαρεύουν οι οικογένειες από τα 6 τους και στα 12 είναι  ήδη γονείς!   Εδώ η πορνεία  καθίσταται  νόμιμη δια του (αφύσικου) γάμου και τέτοια  εκπόρνευση και αγοραπωλησία , κατανοητή , λόγω φτώχειας!

Αλλά  και σε άλλα, ακρούντως   ευαίσθητα κοινωνικά  ζητήματα, όπως αυτό της συνεπιμέλειας των παιδιών  στα διαζύγια,  ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστάτησε σε ένα πραγματικά φασιστικό-ρατσιστικό-απάνθρωπο έγκλημα,  αρνούμενος     τη   φυσική  συνεπιμέλεια  , φτύνοντας στην κυριολεξία στα  αναφαίρετα ,ως φυσικά,  δικαιώματα και μάλιστα  του ΝΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ , ο οποίος ,πλην των άλλων , ελάχιστη σχέση  έχει πια  με τον παλιό «πάτερ φαμίλια».  Το …αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ “εκχωρεί”  πραξικοπηματικά την ανατροφή του  παιδιού  στη μάνα. Και  καταδικάζει τον πατέρα-γονιό σε  φορέα  “επιχορηγίας” , με αντάλλαγμα τις εβδομαδιαίες,  ολιγόωρες συναντήσεις με το παιδί του,   που μπορεί κι αυτές  να τις στερηθεί,  αν δεν υπάρξει καλός “κουβαλητής” στο νέο νοικοκυριό  που άνοιξε η πρώην του!

Αν ήμουν  Συριζαίος, αλλά και πατέρας μικρού παιδιού,  μετά από μια τέτοια  ανήκουστη συμπεριφορά  από  το κόμμα μου  στα γονικά δικαιώματά μου , «θα είχα τινάξει τη σκόνη από τα παπούτσια  μου» και … θα την έκανα. Όχι ψήφο, ούτε πέρασμα απ ΄έξω από την Κουμουνδούρου και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ,  θα έκανα.

Μισούν τον άντρα.  ΄Οχι μόνο οι «Μαινάδες» του ΣΥΡΙΖΑ .  Συνυπογράφουν αυτή  την υστερία, κορυφαία στελέχη του κόμματος. Μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας,  που ακολουθεί, αν δεν το συναισθάνεται,  αφύσικη, ρατσιστική και φασιστική πορεία.  ΄Εχει προχωρήσει σε ένα  απίστευτο, αλλά πραγματικό και ορατό δια γυμνού οφθαλμού, σε μας τουλάχιστον ,  χαρακίρι!