Βύρων Πολύδωρας : «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι υπαίτιοι του κακού»

 

Για την υπόθεση Μπαλτάκου είπε:

«Τον ξέρω ελάχιστα. Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του για λόγους ακρισίας από πλευράς του». Αναφερόμενος στο περίφημο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Ασύμβατες έννοιες είδα εκει μέσα. Και στο βίντεο και στον διάλογο. Βλέπω μια αμηχανία και στην δικαστική εξέλιξη. Βλέπω έλλειψη κριτικής σκέψης.»

Για την Χρυσή Αυγή είπε ότι είναι μάταιος δρομος και κατηγόρησε το κοινοβούλιο ότι έχει δειλιάσει να το αντιμετωπίσει ως πολιτικό ζήτημα. «Η Βουλή δείλιασε. Επρεπε να είχε αντιδράσει πολιτικά», είπε.

Για όσα του είχαν προσάψει με τον διορισμό της κόρης του στην Βουλή, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Είναι μετακλητή και όσο είμαι, είναι. Την διόρισε ο Μεϊμαράκης. Εγώ το εισηγήθηκα. Τις κόρες μου τις είχα δίπλα μου απ΄οταν ήμουν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν άλλαξε κάτι.»

«Σαμαράς και Βενιζέλος είναι υπαίτιοι του κακού»

Κι εμείς ΟΛΟΙ (οι ακηδεμόνευτοι ιστορικοί) λέμε πως αποκλειστικά υπεύθυνοι  του “κακού” (της χρεοκοπίας της χώρας και του δράματος που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία  χρόνια) είναι (από τους κομματικούς)  ο π. πρωθυπουγός Κ. Καραμανλής με τους “παρακοιμώμενους” υπουργούς εκείνης της “μοιραίας” κυβέρνησης και μεταξύ αυτών… “πρώτος και καλύτερος” ο Βύρων Πολύδωρας.

Κι αντί, αυτός ο αισχρότατος εκπρόσωπος του “μαυρογυαλουρισμού” και της πελατειακής αντίληψης της πολιτικής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 60 ανθρώπων (μεταξύ αυτών παιδιά) και της καταστροφής της ιστορικής Ολυμπίας στις πυρκαγιές του 2007, να είναι στη φυλακή με όλη εκείνη την εγκληματική κυβέρνηση, περιφέρεται από κανάλι σε “μπαλκόνι”,  παριστάνει τον “Πιλάτο” και φιλοδοξεί να…σώσει (πάλι )την Ελλάδα!

Και ποιος του παραχώρησε στο “γυαλί” βήμα εξιλέωσης και κάλυψης  της ατιμωρησίας του; Μα ποιος άλλος; ΄Ενας  επίσης αισχρός εκπρόσωπος της βιομηχανίας παραπληροφόρησης, υπεύθυνος κι αυτός (δημοσιογραφικά) της χρεοκοπίας της χώρας ,ο οποίος, όπως  πολλοί από το συνάφι του, είναι κι αυτός υπόδικος .

ΟΛΟΙ τους  ξέρουν πως θα έρθει  η ώρα  που θα   “πληρώσουν”, όταν σύντομα “γεννηθούν” οι  ΗΠΕ.  Και το περιμένουν. Γι΄αυτό και πολεμούν με λύσσα, για να παραμείνει η χώρα η “παλιά Ελλάδα”. Τρέμουν στην ιδέα πως  θα είναι πολύ γρήγορα η πρώτη  πολιτεία στις  “Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης”. Κι αυτό θα σημάνει την ανατολή της “νέας Ελλάδας”  και την αμετάκλητη καταδίκη των  “βιαστών”  της τόσα χρόνια.

Η πραγματική ιστορία έχει νόμους και αρχές. Και όσοι την υπηρετούν επίσης. Και ουδείς… “στρατηγός άνεμος”  μπορεί να ανακόψει την πορεία της στο φως και την προσφορά της  για ένα καλύτερο  μέλλον  του κόσμου ολόκληρου.