ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ. “ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΛΕΣ. ΟΛΟΥΣ,ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ”

1.  ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

1.«Μαύρα» μηνύματα και από τον εσωτερικό τουρισμό -Οι μισοί Ελληνες αδυνατούν να πάνε έστω μία εβδομάδα διακοπές

Πράσινη βάρκα στο Καστελόριζο

iefimerida.gr

Πρέπει να είσαι  Χρήστος Ράπτης   για να τολμάς να γράφεις  για τη φτώχεια,που προκάλεσες ο ίδιος  με την ακροδεξιά, πορνοφυλλάδα σου, για να εισπράξεις  χιλιάρικα από την γκεμπελική  προπαγάνδα  και την παραπληροφόρηση περί πανδημίας.

Και μαζί,φυσικά, το αφεντικό του  ο Κούλης, που  καβάτζωσε (και συνεχίζει)  , όπως ο πατέρας του ,μίζες από χίλιες μεριές  για τις επόμενες γενιές της φαμίλιας σε μάκρος χρόνου.  Κι έκανε το Ράπτη  αχυράνθρωπο,  ακριβώς για να καλύπτει τις βρομιές του.

Βουλώστε το,  λοιπόν.  Από πότε οι θύτες οικτίρουν  τα θύματά τους και απαιτούν να πιστέψουμε πως δεν είναι οι δολοφόνοι;

Σιχτίρ, ανδρείκελα!

2. Βλέπουν εκλογές το Σεπτέμβρη.

“Στις 14 Σεπτεμβρίου 1920,  εορτάστηκε με μεγάλη λαμπρότητα στο Παναθηναϊκό Στάδιο η υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών. Ο Βενιζέλος, ποντάροντας στη μεγάλη του δημοτικότητα, προκήρυξε εκλογές για την 1η Νοεμβρίου , τις οποίες, προς γενική κατάπληξη, έχασε πανηγυρικά.”

****

Αν ένας Βενιζέλος, έχασε τς εκλογές μετά το θρίαμβο της συνθήκης Σεβρών πανηγυρικά,πόσο μάλλον ένας Κούλης,που  όχι μόνο  καμιά σχέση δεν έχει με το Βενιζέλο, αλλά δεν είναι ούτε καν μετριότητα. Αδιάβατος  (κι  ας πήγε στο Χάρβαρντ), μικρής διανοητικής αντίληψης, γενικός “μικρός”-μικροπρεπής και φυσικά καμιάς  πολιτικής ικανότητας.  Τον διάλεξαν  ως αχυράνθρωπο και τον έκαναν πρωθυπουργό,μέσω μιας εξαγορασμένης, αισχρής βιομηχανίας παραπληροφόρησης, για να εκτελεί τις εντολές των αφεντικών. Κυρίως εφοπλιστών και Τραπεζιτών.

Αν κάποιος πιστεύει πως είναι υπερβολικά όσα υποστηρίζουμε, ας αναμένει . Δύο χρόνια από σήμερα, ούτε στα “ψιλά” δε θα διαβάζει  για το γιο του Αποστάτη.

Και θα είναι η περίοδος της μεγάλης κρίσης και για το κόμμα του Κων. Καραμανλή,στο οποίο πλέον,αφού τους τελείωσαν τα “ονόματα”, δεν έχουν ούτε ένα πρόσωπο, ικανό να ηγηθεί της ιστορικής παράταξης.

3. Έλενα Ακρίτα: ‘Δεν αφήνω να με τσακίζει ο καθένας αναλφάβητος ή φασίστας»

“Το θέμα αυτό της κόντρας με αυτούς τους δύο έχουν μπει από κοντά κάτι δευτερότριτα ονόματα της μαρκίζας, οι οποίοι πιστεύουν ότι άμα βρίσουν εμένα εγώ θα τους κάνω φίρμα. Εγώ φίρμες δεν κάνω στην πλάτη μου. Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι, είναι μια πραγματικότητα. Αν ανοίξω διάλογο με ένα τέτοιο είδος ανθρώπου παίζω το παιχνίδι του. Δεν θα το κάνω. Στον Σκαλούμπακα (γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου) που το έκανα είναι μια ειδική περίπτωση. Επειδή μπορώ να έχω καλούς δικηγόρους και να πάω μια ιστορία μέχρι το τέλος θα τους πατήσω κάτω. Τη θρασυδειλία την αντιμετωπίζω έτσι. Για αυτό όταν είπαν αυτοί οι δύο τύποι σταματάμε, θέλανε απλά να ξεφύγουν από μια σύγκρουση μαζί μου. Και ο ένας και ο άλλος. Δεν είμαι σπουδαία  αλλά αισθάνομαι κάποια πράγματα που λέω έχουν μια κοινή λογική. Δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη.  Εργάζομαι σε μια εφημερίδα. Έχω ένα μηνιαίοι μισθό και έναν εργοδότη. Παίρνω έναν αξιοπρεπή μισθό. Αλλά δεν είμαστε ίσα και όμοια με τον άλλο που τον πληρώνω εγώ και εσύ με τη βουλευτική αποζημίωση. Αυτός οφείλει να λογοδοτήσει. Δεν είμαστε ίδιοι”.

Λέει η δημοσιογράφος:

“Εργάζομαι σε μια εφημερίδα. Έχω ένα μηνιαίοι μισθό και έναν εργοδότη. Παίρνω έναν αξιοπρεπή μισθό”.

 

Θα μπορούσε η ΄Ελενα Ακρίτα να μας απαντήσει στις ακόλουθες  ερωτήσεις;

  1. Ο εργοδότης σου κατηγορείται για εμπόριο σκληρό ναρκωτικών και τουλάχιστον 10 δολοφονίες;
  2. Ο μηνιαίος μισθός σου  είναι προφανές πως καταβάλλεται από ναρκοδολάρια.  Αυτό, εσένα την τόσο…ευαίσθητη , δημοκρατική  και μη… αναλφάβητη κόρη του Λουκή  Ακρίτα, δεν σε ενοχλεί;  Θα συμφωνούσε και ο πατέρας σου  να εργάζεσαι σε τέτοιο εργοδότη; Ταϊζεις και τα παιδιά σου από τέτοια λεφτά;
  3. “Η γυναίκα του  Καίσαρα”  πρέπει να είναι ή απλώς να ισχυρίζεται η ίδια  πως είναι, χωρίς να είναι,   ηθική;(Μιλάμε ΚΑΙ  για τη  “νόμιμη”  σύνταξη… αγάμου  θυγατρός  (δημόσια προίκα. λόγω άξιου  πατρός).

4. Χατζηνικολάου εναντίον Χίου: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη»

Στέφανος Χίος και Νίκος Χατζηνικολάου

«Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».

Ο ένας αλήτης και ο άλλος, αληταράς τούτος, επιχαίρει στην  ουσία για το πάθημα το άλλου. Λες και ο Χίου είναι χειρότερος από το Χατζινικολάου.   Ο κόσμος, βέβαια, ξέρει πως “όλα τα γουρούνια έχουν ίδια μούρη”.

Μάλιστα , θα κρίναμε το Χίου λιγότερο επικίνδυνο από το Χατζηνικολάου και τα εγκλήματα του,  όχι σαν τα δικά του. Ο  δεύτερος,  ως πατριάρχης της παραπληροφόρησης,  βαρύνεται με εγκλήματα “καθοσίωσης”. Πρώτα, με τη χρεοκοπία της χώρας,  που απέκρυψε, κατ΄ εντολή των αφεντικών του, ενώ γνώριζε την καταστροφή που ερχόταν.  Μετά, σε όλα ήταν μέσα.  Από παντού τα έπαιρνε και  ανέβαινε  με …ασανσέρ (!)  μέχρι και τη Νέα Πολιτεία.

Αν υπάρχει διαβάθμιση στην αλητεία, είναι αυτή που είπαμε.  Ο   Χίου είναι  αλήτης . Ο  Χατζηνικολάου   αληταράς με… γαλόνια.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΕΣ…ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΗ   ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ  ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Μητσοτάκης-Υπουργικό: Την Δευτέρα σε διαβούλευση το σχέδιο Πισσαρίδη –Η ομάδα των 5 που θα αναλάβει τη διαχείρισή του

Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ  (“Γκεμπελίσκος” επί κυβερνήσεως  Κ.Καραμανλή, που χρεοκόπησε τη χώρα) :

“ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ.  ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ.  ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ”!

“Το τελευαίο που χρειάζεται η χώρα είναι οι εκλογές ενώ για το διάλογο με την Τουρκία σημειώνει με νόημα:

«Τέρμα η — λεκτική κι όχι μόνο — κοροϊδία»

3.” ἐκ Ναζαρέτ δύναταί τι ἀγαθόν εἶναι;  (Όπου “Ναζαρέτ” ο Κανελλόπουλος και η εφσυν). Ναι, καμιά φορά γίνεται κι αυτό.

Διαβάστε και συνυπογράψτε:

Μέγας Μίκης

Μέγας Μίκης

 

Χθες πέρασα όλη την ημέρα ακούγοντας Μίκη Θεοδωράκη στο ραδιόφωνο και, βασικά, στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Ο Μίκης συμπλήρωσε τα 95 χρόνια και ήταν μία καλή ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια του. Θεϊκός. Δεν υπάρχει άλλος στην ελληνική μουσική σαν αυτόν. Μου αρέσει περισσότερο από τον Μάνο Χατζιδάκι, αν και το συγκεκριμένο δίπολο μοιάζει με το δίπολο Beatles και Rolling Stones, μία λες ότι είναι καλύτερος ο ένας και μία ο άλλος. Τα τελευταία χρόνια είμαι με τον Μίκη και όχι με τον Μάνο, ενώ πάντοτε ήμουν με τους Beatles και ποτέ με τους Stones.

Μίκης λοιπόν όλη μέρα χθες και φαντάζομαι τι θα γίνει στα ραδιόφωνα όταν πεθάνει (έπειτα από πολλάαααα χρόνια, να ξεπεράσει τα 100 και βάλε). Τόσο υλικό, τέτοια ποσότητα, θα μπορούν να παίζουν για μέρες ολόκληρες.

Θυμάμαι και όταν έβγαλε η εφημερίδα μας εκείνη την τετραπλή κασετίνα με τις διασκευές στα τραγούδια του. Περισσότερα από 40 κομμάτια Α΄ Εθνικής ένα προς ένα. Ξεπούλησε η συλλογή μας, αν δεν κάνω λάθος είναι το φύλλο της «Εφ.Συν.» με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και, αν όχι το πρώτο, σίγουρα μέσα στο Top 3 στην ιστορία μας.

Μη μου πείτε όμως για τα πολιτικά του. Τα αφήνω στην άκρη. Γιατί οι περισσότερες από τις πολιτικές του κινήσεις ήταν και είναι ανόητες. Με κορυφαία την παρουσία του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (μας!) με τον Κασιδιάρη από κάτω να τον χειροκροτεί.

Ξεχνάω τον πολιτικό Μίκη, λοιπόν, μένω στον μουσικό και υποκλίνομαι.

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

1. ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 70 ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.  ΣΤΟΥΣ 24.000 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ   ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ,  ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ:  Κορονοϊός: “Κατέληξε σήμερα  59χρονος στην Αλεξανδρούπολη – Στους 204 οι νεκροί”!

2. ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΦΕΤΟΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ. ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑ,  ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΘΥΜΑΤΑ  ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ   ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ        ΑΠΟ ΤΑ  ΛΙΠΑΡΑ … “ΚΟΨΙΔΙΑ”.

Κορωνοϊός: Λίγοι λίγοι σε καφέ, σούπερ μάρκετ, Δεκαπενταύγουστος με μάσκα και χωρίς πανηγύρια

κορωνοϊός σερβιτόροι με μάσκα

3.  “ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ”. ΤΟΥΣ ΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!  ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ  ΠΕΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

α. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ:

ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΚΟΚΚΙΝΟ
Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα -Στα ύψη ο υδράργυρος, δείτε χάρτες με θερμοκρασίες
Πηγή: iefimerida.gr

β.ΤΩΡΑ:

΄Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ -Μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλαζοπτώσεις

Εκτακτη επικαιρότητα

Πηγή: iefimerida.gr

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 O ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ , “ΒΛΕΠΕΙ” ΚΑΘΕ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑ..ΑΛΓΕΙΝΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΘΝΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΑ.

Αρθρογράφος της Süddeutsche Zeitung παρουσιάζει την ελληνοτουρκική διένεξη ως… νίκη Ερντογάν!