ΚΟΡΟΝΟΪΟΝΕΚΡΟΙ. ΚΑΤ΄ ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ,ΩΣ ΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ” ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!

                             “ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ”

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1.α. Παγκόσμια τραγωδία: Ξεπέρασαν τις 500 χιλιάδες οι νεκροί από Κορόνα

 

β. Κορονοϊός: Ο αριθμός των νεκρών στη Ρωσία ξεπέρασε τους 14.000

γ. 36.000 χιλιάδες θάνατοι στη Ρωσία από το αλκοόλ

Περίπου 36.000 άνθρωποι έχασαν το τελευταίο έτος τη ζωή τους σε όλη τη Ρωσία καταναλώνοντας αλλοιωμένα οινοπνευματώδη ποτά, ανακοίνωσαν οι ειδικοί της αγοράς των αλκοολούχων ποτών καταθέτοντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή που μελετά θέματα οικονομικής πολιτικής, την τουριστική πολιτική και την «ζωή» στις ρωσικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria-Novosti. Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από αυτήν την αιτία σημειώθηκε στο δυτικό τμήμα της Ρωσικής ομοσπονδίας που είναι και το πλέον πυκνοκατοικημένο τμήμα της επικράτειας, δηλαδή από τους 35.929 θανάτους με την ανωτέρω αιτία, οι 8.994 σημειώθηκαν σε αυτό το τμήμα της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την ανωτέρω πηγή.

δ. ΟΗΕ: Μάστιγα η κατάχρηση αλκοόλ – 3,3 εκατ. θάνατοι ετησίως

 

Τρελαίνονται  για συνωμοσίες,  μεταφυσικά ,  φοβιστικά,  ακατανόητα.   Μέχρι και το Χριστό ανέστησαν! Ηδύνονται  στα επέκεινα, τα άγνωστα, τα υπερφυσικά. Κατάλοιπα των θρησκειών για  κρετίνους.

Ο κορονοϊός ήταν  μια καλή  ευκαιρία. “Χορταστική”  περίπτωση,  όπως διαπιστώσαμε ,απ΄όλες τις απόψεις. Στο μεταξύ,  μπορεί και  σιωπηλά μεταξύ τους οι “Μαμελούκοι” να πιστεύουν πως οι κορονοϊονεκροί πηγαίνουν κατευθείαν στον παράδεισο. Ως με ξεχωριστό θάνατο… θανόντες.  Σας τους “μάρτυρες” του Ισλάμ!

Να σχολιάζεις τα αυτονόητα, τα λογικά, τα επιστημονικά δεδομένα και στατιστικά και να παίζουμε τα συνωμοτικά και κερδοσκοπικά παιχνίδια του Κούλη, του Χαρδαλιά, του Τσιόδρα, και του Γκεμπελικού   Τύπου ,δε θα το κάνουμε.Ούτε θα υποταχθούμε ,φυσικά, στον παραλογισμό, τη θρησκολαγνεία  και τις φοβίες των κρετίνων με τις μάσκες να… κρέμονται στα σαγόνια.

Και ανόητοι και οπαδοί -Χαχόλοι.  Και  εξουσιοδοτούν , δυστυχώς, με την πρόστυχη ψήφο τους το γιο του Αποστάτη να κυβερνά μια ταλαίπωρη χώρα!

 

2. 23χρονος κατέγραψε τη μάχη που έδωσε επί 21 μέρες στο νοσοκομείο, με τον κορωνοϊό, σε βίντεο στο TikTok: «Δεν είναι αστείο»

Νεαρός με κορωνοϊό

Αγόρι μου,μη γίνεσαι ασεβής και αμετροεπής!  Μάλλον δεν είδες ποτέ, ούτε σου ευχόμαστε να δεις, καρκινοπαθή στο τελευταίο στάδιο, ακόμα και  στην ντόπα  μέσα με μορφίνη, να σπαράζει από τους πόνους.

Κάθε αρρώστια έχει τα δικά της. ΄Εχουμε  εμπειρία.  Προσωπική , ο γράφων.  Και χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο.  Δεν κάνουμε τη τρίχα ,τριχιά.  Τα λες υπερβολικά και παραμυθιασμένα…   μετεφηβική αδεία.

΄Οπως πάντα οι πατσαβούρες της παραπληροφόρησης, “να βγάλουν από τη  μύγα ξύγκι”.  Θέλουν   κλάμα και πόνο να παίζει, αλλιώς ο σκουπιδοφάγος αρνείται να καταβροχθίσει το  φαγί του.

 

3. Τσακίστε τους απείθαρχους για τον κορωνοϊό

 

“Κομμένες οι πλάκες – καιρός να αρχίσει να πίπτει… ράβδος!

Θάνος Οικονομόπουλος
Θάνος Οικονομόπουλος

Αφού τα λόγια, οι ευγένειες και η επίκληση της λογικής δεν περνάνε στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα (και άργησε…) να αναλάβουν δράση οι μηχανισμοί καταστολής. Οι ειδικοί φοβούνται πολύ το δεύτερο κύμα πανδημίας COVID-19, που δεν ΘΑ έρθει -βρίσκεται ήδη εδώ και απειλεί να γίνει… τσουνάμι! Δεν πάει άλλο -κι αν πάει, η πορεία θα είναι χωρίς επιστροφή…”
Πηγή: iefimerida.gr

***

Είναι ο ίδιος που σύντομα μια μέρα  θα (ξανα)γράψει στο  βοθροέντυπο  που τον (δια)τρέφει   : “Τσακίστε τους απείθαρχους στους νόμους της ακροδεξιάς,που συμμετέχουν  (παράνομα) σε διαδηλώσεις,πορείες,απεργίες.

Αυτό,λοιπόν.  το ανθρωπίδιο ονόματι Θ. Οικονομόπουλος  της γνωστής πορνοφυλλάδας, θαρρεί πως επειδή στέκεται σε δυο πόδια είναι και …άνθρωπος. ΄Οχι δεν είναι, βέβαια. ΄Οπως δεν μπορεί να έχει τέτοια ιδιότητα, όποιος  προτρέπει άλλους να σπάζουν χέρια πόδια κεφάλια για οποιοδήποτε λόγο.

Αν ένας  αριστερός  έλεγε το ίδιο, τσακίστε τους φασίστες, σαν τον Οικονομόπουλο, θα τον βγάζανε  τρομοκράτη,που στοχοποιεί    και απειλεί το ανθρωποειδές.  Μπορεί  και να τον μπουζουριάζαν κιόλας.

Αυτός ο  άθλιος, όμως, ως   “ορντινάντσα” του αχυράνθρωπου  Χρ. Ράπτη, που τον μισθοδοτεί   από τα αργύρια της προδοσίας και της προπαγάνδας του Κούλη, είναι στο απυρόβλητο. Ως μέλος της μαφιόζικης φαμίλιας,που κυβερνά αυτή την ώρα τον τόπο.

Αληταράκο, θα έρθει η σειρά σου. Μόνο που εμείς δεν τσακίζουμε  κόκαλα.  Μας φτάνει η γλώσσα. Αυτή που εσύ,  δεν μπορείς να  έχεις, για να “σπάζεις κι εσύ  κόκαλα”. Γι΄αυτό και  (προσ)καλείς τους  σιδερόφρακτους να κάνουν εκείνο που εσείς ξέρετε καλύτερα να κάνετε στην παράταξη του φασισμού και της μαφίας. Να σπάζετε κεφάλια και να σωριάζεται  νεκρά κορμιά στα πεζοδρόμια.

Σε βάζουμε στο περιθώριο, σε ξεβρακώνουμε. Και έτσι ,σιχαμερό και  φρικτό θέαμα, ανάποδα  στο γάιδαρο,  σε περιφέρουν για διαπόμπευση στην κοινωνία.  Η τιμωρία που σου αξίζει.

4. Δήμος Νάξου είπε όχι στην προσθήκη «Μανώλης Γλέζος» στο όνομα του ΓΕΛ

Και το Λύκειο; Γιατί ο διευθυντής και ο Σύλλογος ρώτησαν τον δημαγωγό ,πολιτικάντη Δήμαρχο για το τί θα κάνανε στο  σχολείο τους;  Δουλειά του Δήμου  είναι να φέρνει στο σχολείο πετρέλαιο και κιμωλίες.Και όχι να παρεμβαίνει στο έργο του.Μήπως να του στέλνουν να εγκρίνει και ο πρόγραμμα διδασκαλίας  του σχολείου  εκεί στη Νάξο; Ντροπή!

Κάποια χρόνια πριν, είχα την ίδια εμπειρία, ως Διευθυντής του Πολυκλαδικού Αμαρουσίου. Είχα προτείνει στο ΥΠΕΠΘ και το Δήμαρχο, όχι να εγκρίνουν την ειλημμένη  απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών ( αν θυμάμαι καλά ΟΜΟΦΩΝΗ ,Σε σύλλογο με 80 καθηγητές!)  να δώσουμε το όνομα του Γιάννη Τσαρούχη στο σχολείο, αυτό θα το κάναμε ούτως ή άλλως, αλλά αν ήθελα να παρευρεθούν στη τελετή της..βάπτισης.  Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως υπουργός Παιδείας τότε, δεν ήρθε. Κράταγε…πισινή. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  παρέστη.(Είχαμε και τα παιδιά του μαθητές στο σχολείο).

Γράφαμε για το θέμα αυτό στις 27/1/2020

Εκτός από εξαιρετικός ζωγράφος,υπήρξε και ευφυολόγος και βαθυστόχαστος στον (ελάχιστο) γραπτό του λόγο. ΄Οσο αξίζει να βλέπει κανείς τους πίνακες με το “Ναύτη που διαβάζει” ή τις “4 εποχές”, το ίδιο αξιόλογα είναι τα δημοσιεύματά του “Ανάμεσα σε ανατολή και δύση” αλλά και τα Ποιήματα ,1934-1937. Μια από τις σπάνιες, αξιόλογος μορφές του 20 ου αιώνα, που   σημάδεψε τη σκέψη των “ψαγμένων” της εποχής του.

Το 1993 που ιδρύθηκε το Πολυκλαδικό Αμαρουσίου,πολύ κοντά στο σπίτι του Γιάννη Τσαρούχη, ως Διευθυντής της  εκπαιδευτικού αυτού ιδρύματος, πρότεινα στο ΥΠΕΠΘ και το Δήμο να τιμήσουμε τον,εκτός των άλλων ,και  “Μαρουσιώτη” καλλιτέχνη, λίγα χρόνια μετά το θάνατό του (1989),  δίνοντας το όνομά του στο σχολείο.

Πράγματι μια όμορφη βραδιά στην αίθουσα τελετών  και σε μια υπέροχη καλλιτεχνική  ατμόσφαιρα με πλήθος  κόσμου και  προσκεκλημένο   τον Μίκη Θεοδωράκη (στα… ιδεολογικά του  χάι τότε),που μίλησε για το Γιάννη Τσαρούχη και την προσωπικότητά του, “βαπτίσαμε” το Πολυκλαδικό ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ. Και έτσι το ήξερε για πολύ καιρό ο κόσμος.

Λίγα χρόνια μετά,που έφυγα από το σχολείο, ο νέος διευθυντής κατέβασε την επιγραφή, έσκισε τους φακέλους και τα χαρτιά αλληλογραφίας που ήταν τυπωμένο  το όνομα “Γιάννης Τσαρούχης ” και απαγόρευσε στους μαθητές να αποκαλούν  έτσι  το Λύκειο (πήρε κι αυτό ένα  από τα…νούμερα με τα οποία χαρακτηρίζουν τις σχολικές μονάδες).

΄Οταν γύρισα αργότερα στη Ελλάδα και έμαθα για την αναίσχυντη  πράξη του Διευθυντή , του τηλεφώνησα μια μέρα και του  ζήτησα  να μου εξηγήσει το λόγο της “αποκαθήλωσης” της ταμπέλας. Και η απάντηση ποια ήταν; …Ελληνικότατα  βάρβαρη και …πώς το έλεγε ο Νίκος Δήμου στο “Η δυστυχία του να είσαι Έλλην”; “Την ελληνική παιδεία κινούν αμόρφωτοι, άμουσοι και υπαμοιβόμενοι εκπαιδευτικοί” .  “Μα, τί  λες”, μου κάνει, “θα τιμάμε στα σχολεία μας και τους πο@στηδες τώρα;”!

“Μπουρλότο “,γαμώτο. Βάλτε  “μπόμπα”  σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται  ελληνοχριστιανικός πολιτισμός και ελληνική καφρίλα!

Μας κρατάτε χρόνια τώρα “ομήρους”. “Προμηθείς Δεσμώτες”!

5. Βικτόρια Χίσλοπ: Η Βρετανία δεν έχει την ομορφιά, την ιστορία και τους ανθρώπους της Ελλάδας

Η Βρετανία δεν έχει την ομορφιά και τους ανθρώπους της Ελλάδας

Η Βρετανίδα Βικτόρια Χίσλοπ συγγραφέας του best seller “Το νησί”  πολιτογραφήθηκε τιμητικά Ελληνίδα

«Τι ωραίο πράγμα, τι ωραίο δώρο αυτό για εμένα. Για πολλά χρόνια νιώθω Ελληνίδα στην καρδιά μου. Δεν έχω λόγια.  Είναι κάτι που ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς θα γίνει. Και ξαφνικά έγινε. Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα» ανέφερε.«Η Βρετανία δεν έχει την ομορφιά, την ιστορία και τους ανθρώπους της Ελλάδας. Όταν ταξιδεύω εδώ, είναι σαν να φτάνω στο χωριό μου, στη χώρα μου» συμπλήρωσε, μιλώντας σε εκπομπή του Mega”

***

Δεν έχει μας λέει η…συγγραφέας ιστορία η Αγγλία!   Είναι μια…καινούρια χώρα ,μόλις που  τον προ-προ-ηγούμενο αιώνα… αναδύθηκε ως… Ατλαντίδα .Κι ας λέγεται “Γηραιά Αλβιών”!

Ενώ οι Έλληνες…κατσικονούρηδες -Γκραικοί ;  ΄Αλλη φάση τούτοι. Είναι αυτοί που οι Γάλλοι και άλλοι Ευρωπαίοι περιηγητές στο 16/17ο αιώνα, αναριωτόντουσαν  (εκτός των άλλων και από το… σουλούπι), αν μπορεί τέτοιες “κατσίκες” να  έχουν απευθείας … κονέ με τα αίματα  του  Περικλή και του Σωκράτη!

. Θού,  άλλη μια φορά, Κύριε ” έρκος οδόντων”,μην την στολίσουμε την κυρία με τις ροζ  Νουβέλες,  πατόκορφα.

6. Στην αντεπίθεση η Τουλουπάκη μετά από fake news για «απόφαση» εναντίον της

“Παρέμβαση του Αρείου Πάγου ζητά η εισαγγελέας Διαφθοράς μετά από μπαράζ ψευδών δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απορρίπτει την αίτηση ακυρότητας της ποινικής δίωξης σε βάρος της.

Η είδηση αναπαράχθηκε, χθες, σε αρκετές ιστοσελίδες του κυβερνητικού Τύπου, εγείροντας σημαντικά ερωτήματα για καλλιέργεια κλίματος ενόψει της σχετικής συνεδρίασης του Συμβουλίου.

Από τον… χορό δεν μπορούσε να λείπει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να υιοθετήσει και να αναπαράγει τα fake news, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών δεν είχε καν… συνεδριάσει”.

***

“Ως ο Δανιήλ στο λάκκο των λεόντων”. Το γράψαμε τόσες φορές. Η Ελένη Τουλουπάκη  είναι παλικάρι.  Δείτε μόνο τί έγινε στη ναρκoϋπόθεση του  Noor1. Δεν υπάρχει ανακριτής, εισαγγελέας,δικαστής να ανα(περι)λάβει  το Μαρινάκη. Τους απειλεί με εξόντωση.Και οι περισσότεροι (δικαιολογημένα) το βάζουν στα πόδια. Δεν τα βάζεις με ένα νοσηρό φονιά.

Η Τουλουπάκη, όμως,  εκεί, αγέρωχη, άκαμπτη,ακέραιη. Παλεύει  με ένα διεστραμμένο  Γεωργιάδη, έναν επίορκο Πικραμένο και έναν ακροδεξιό,  εθνικιστή Αντώνη Σαμαρά. Τη  γνωστή μαφιόζικη “φαμίλια”  της Νovartis.

Ας κουράζουμε. Κρατάει στις πλάτες της την αξιοπρέπεια της Ελλάδας αυτή η εισαγγελέας. Και ήδη έχει αναγραφεί το όνομά της στις χρυσές  σελίδες της Ιστορίας, πλάι  στα ονόματα του Τερτσέτη και του Πολυζωίδη.

Ας προσέξουμε εμείς,  οι σημερινοί “περιλειπόμενοι”.  Τα παιδιά  και τα εγγόνια μας θα φρίττουν, αν  ο Βενιζέλος συνεχίζει να κυκλοφορεί τα… “πάχη του τα κάλλη του”από τα κομματικά έδρανα σε εκείνα της Βουλής και να  βγάζει  δεκάρικους περί  συνταγματικότητας και νομιμότητας. Ο   Λοβέρδος να ιδρώνει πού θα  καβατζώσει στο εξωτερικό τα εκατομμύρια που άρπαξε από τη βρώμικη φαρμακοβιομηχανία.  Και ο   Σαμαράς,ένας απατεώνας με πατέντα,  να δίνε μαθήματα …πατριωτισμού και ελληνοφροσύνης!