ΝΤΑΛΑΡΑ ,ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΦΙΛΟΥ;

1. Ουκρανία: Το δράμα των γιατρών στο Νοσοκομείο Παίδων της Ζαπορίζια -«Δεν θα ήθελε κανείς να δει όσα βλέπουμε»

Εικόνες απόγνωσης και θανάτου στο νοσοκομείο της Μαριούπολης (pics)

2. “Εισβολή στην Ουκρανία: Νέα «συναυλία ειρήνης» στα Προπύλαια -Οι αντιδράσεις, τι λείπει από την αφίσα”

 

Ο Γιώργος Νταλάρας εύχεται Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο του στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο - Φώτο | eirinika.gr

“Ο Γιώργος Νταλάρας εύχεται Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο του στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο”

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Μποφίλιου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ηθοποιοί και stand up comedians, θα συμμετέχουν στη «συναυλία ειρήνης», μία πρωτοβουλία που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη και η οποία προκάλεσε ήδη έντονες αντιδράσεις στα social media.

“Tο γεγονός ότι δεν γίνεται στην αφίσα καμία αναφορά στον αιματηρό πόλεμο που είναι σε εξέλιξη, αλλά και τα μπερδεμένα χρώματα Ουκρανίας και Ρωσίας, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αντιδράσουν για τις ίσες αποστάσεις και την εξίσωση του θύτη με το θύμα.

Η νέα αυτή «ουδέτερη» συναυλία έρχεται λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησε η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου στο Σύνταγμα, στην οποία επίσης εξίσωσε θύτες και θύματα στον πόλεμο της Ουκρανίας και δήλωσε «είμαστε με τον άνθρωπο»,

3. Σον Πεν: «Ο Πούτιν κάνει το πιο φρικτό λάθος κατά της ανθρωπότητας» Το φιλανθρωπικό του ίδρυμα θα βοηθήσει την Κρακοβία να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες –

Ο Σον Πεν στην Κρακοβία / Φωτογραφία: Getty Images

Για να το δείτε.  Θα αποτελέσουμε  , ως  χώρα  (και σε αυτό) εξαίρεση παγκοσμίως .  Θα μας πετροβολούν πάλι για  την  επαίσχυντη και απάνθρωπη  στάση των ίσων αποστάσεων  στον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο  κάποιων  ανεγκέφαλων “επώνυμων”, κυρίως  “καλλιτεχνών”,    απέναντι στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει εδώ και ένα μήνα ο  ψυχοπαθής  νέος Χίτλερ της Ρωσίας.

  Και  με το θύτη και με το θύμα!   Για… τον άνθρωπο, ρε γαμώτο, που λέει και    η Μποφίλου.

Α, ρε, Νταλάρα!   Αλλά, μάλλον δεν έφταιγες ο ίδιος.  Τόσος ήσουν πάντα, όπως  λέει και ο ποιητής.  Κάτι ήξερε  ο μακαρίτης ο Τζιμάκος ο Πανούσης που σε έκανε ρόμπα .και δε σε  άφηνε  για χρόνια σε χλωρό κλαρί.

Αίσχος,, άθλιε, Νταλάρα  !