ΝΤΑΛΑΡΑΣ. ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

“Μετά την οξύτατη κριτική που ασκήθηκε για τη συναυλία για την ειρήνη, αλλά όχι κατά του πολέμου, ο Γιώργος Νταλάρας απαντά λέγοντας ότι είναι με τους αμάχους.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook ο Γιώργος Νταλάρας δηλώνει ότι «είναι με τους αμάχους» αποφεύγοντας την οποιαδήποτε αναφορά σε Ουκρανία, Ρωσία, επιτιθέμενους,  Πούτιν. (Δημοσιεύματα).

****

 Τα είπαμε  χτες για το άτομο.  “Δεν έφταιγε ο ίδιος. Τόσος ήταν”,  ανέκαθεν ο Νταλάρας. Απλώς ξεγελούσε κάποιες φορές ,ως δεινός υποκριτής που είναι. Τόσο αναίσχυντος και ανήθικος.

Χρόνια πριν (2007) ,γράφαμε  εδώ για δαύτον με αφορμή όσα είπε τότε, μετά από ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο η γυναίκα του:

ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑΡΑΣ     24.09.07
 ΑΛΛΟΣ O   ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ;

 

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ” . ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  (ΑΠΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥ)  ΠΩΣ ΕΙΠΕ  Ο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΟΙΔΟΣ,ΚΑΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ: ” Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΤΡΟΧΑΙΟ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ”. ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!

  ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ; Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΥΜΒΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ; ΚΑΙ  ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΌΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ (22 ΜΗΝΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ) ΚΑΙ ΤΗ  ΓΛΥΚΟΥΛΑ  ΤΟΥ ΤΗ ΖΗΝΑ ,ΜΑΝΟΥΛΑ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΡΙΝ  ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ  ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟΙ Ή ΓΙΑΤΙ  Η ΖΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;

  Α,ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΙΝΟ, ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΄ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο  ΤΖΗΜΑΚΟΣ  ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ… ΧΡΥΣΟ ΣΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ  ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΛΛΑ,ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ  Ο  ΤΖΗΜΑΡΑΣ.

 ΣΗΚΩ,ΡΕ,ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ Τ ΑΡΜΑΤΑ !