ΓΚΕΜΠΕΛΟΕΙΔΗ ΜΕ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ

“Πώς η ρωσική προπαγάνδα βρίσκει πρόθυμα αυτιά στην ελληνική Αριστερά”

Σοφία ΓιαννακάΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

“Ο ιστορικός του μέλλοντος, που θα καταγράψει την ελληνική ιστορία, θα κληθεί να απαντήσει κάποια στιγμή και στο εξής ερώτημα: Αν για όλα φταίνε οι κακοί Αμερικανοί ιμπεριαλιστές και το κακό ΝΑΤΟ, όπως μας λέει η ελληνική Αριστερά, τότε πως εξηγείται ότι Ρώσοι κατακρεούργησαν τους Ουκρανούς στην εισβολή του 2022” (σ.σ  ο ιστορικός είναι σύγχρονος με όσα στις ημέρες του  ιστορεί και κρίνει , κυρά μου. Π.χ Θουκυδίδης, Πολύβιος,κ.α. Η ιστορία δε γράφεται από κανέναν ιστορικό του Μέλλοντος,όπως άκουγες να σου λέει ο δάσκαλος στην Ε Δημοτικού)

iefimerida.gr”

***

Η Δεξιά γκεμπελική μαφία  που αυτή τη φορά είναι με τη μεριά του Τσάρου και πολυβολεί τον έτερο Καπαδόκη από αριστερά για φιλοπουτινική γραμμή, αποφεύγει, να μας  υπενθυμίσει ,  πρώτα πως   το συνάφι της είναι  υπάλληλοι που τους πληρώνουν οι Μαρινάκηδες και οι Ράπτες, για  να γράψουν όσα γράφουν και δεύτερο, επίσης σημαντικό, ξορκίζουν κάθε αναφορά στις  “αξίες”  και τους ιδεασμούς που  ασπάζονται, τόσο το Τέρας της Μόσχας, όσο  και η Δεξιά παράταξη , ανέκαθεν και παγκοσμίως.  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ .Παρά ταύτα,  σήμερα άνοιξαν …εμφύλιο και τρώει  τις σάρκες αδερφός του αδερφού.

Τσούζουν  οι δυο αυτές πραγματικότητες .Και είναι τούτος  ο λόγος που τις θάβουν, σαν η γάτα το σκατό της. Και   όσο πιο καλά και βαθιά μπορούν, για να μη γίνει σε όλους αισθητή η  μπόχα  που αναδίδουν.

Το αναλύσαμε και πρόσφατα το θέμα. Οι κοντυλοφόροι της Δεξιάς ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να καταδικάζουν την εισβολή του ομοϊδεάτη  τους δικτάτορα Πούτιν, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ και μετά βδελυγμίας το ιδεοληπτικό υπόβαθρο που στήριξε την προπαγάνδα της εισβολής ο Τσάρος  της Ρωσίας. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό  τρίπτυχο- σύμβολο-σήμα κατατεθέν ανέκαθεν   της απανταχού , φιλελεύθερης Δεξιάς: ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ   .

Θα μπορούσε σήμερα να βγει η ακροδεξιάς κοπής   Σοφία Γιαννακά από την φυλλάδα του Χρ. Ράπτη   να τα βάλει με τον “Ναιμεναλλάκια” Γιώργο  Σταματόπουλο ,της εφσυν, ας πούμε, όπως κάνουμε εμείς  εδώ σήμερα, αν και η ίδια δεν  έπασχε από τα  αυτά  σύνδρομα  του Τσάρου Πούτιν και του πατριάρχη του Κύριλλου. Και φυσικά,  αν έστω και ελάχιστη  αγχίνοια διέθετε,  για να αντιληφθεί  πως  “στου κρεμασμένου το σπίτι ,δε μιλάνε για σκοινί”.

Να ζητήσουμε συγγνώμη,  αν επαναλαμβανόμαστε και μάλιστα, όταν  λίγες ημέρες πριν, αναπτύξαμε το ίδιο θέμα. Αλλά δε μας αφήνει να αγιάσουμε   η σφογγοκωλάριος του Χρ.  Ράπτη της ακροδεξιάς πορνοφυλλάδας.  Βγαίνει πάλι σήμερα φουριόζα  και “βλέπει τα μπροστινά του διακονιάρη  σακούλια,  τα δικά της ποτέ”.  Οι πομπές της δεν την τρομάζουν . Θράσος; Υποκρισία, Αήθεια;   ΄Ολα μαζί. ΄Ετσι, αναγκαζόμαστε να υποπέσουμε επανειλημμένα στο αμάρτημα της επανάληψης.

Λέμε, λοιπόν,  πάλι,  πως ο δικτάτορας της Ρωσίας κήρυξε τον πόλεμο στην ταλαίπωρη Ουκρανία για τον ίδιο λόγο που   ο αγαπημένος  γέροντας Παϊσιος της ευσεβούς και πατριωταρούς Σοφούλας, εύχεται και προβλέπει  εξαφάνιση της Τουρκίας,  ως έθνος άπιστο και εχθρικό στο δικό μας  και τη δική μας πατρίδα.  Αν η αμετροεπής εθνικόφρων Γκεμπελίνα  έβγαινε να καταδικάσει αυτή την τύφλα όλων των εθνικιστών ( και τη δικιά της  μαζί) και να  παραδεχτεί πως τέτοια ιδεολογήματα , παλιά και σήμερα, ευθύνονται  για τις μαύρες και αιματηρές  σελίδες της ιστορίας, θα είχε δικαίωμα να βγει και να καταδικάσει τις θηριωδίες  του ομοϊδεάτη της  Τσάρου.

Δεν το κάνει. ΄Αρα,   απλή λογική και στοιχειώδη  συνείδηση αν διέθετε,  θα αντιλαμβανόταν  πως  είναι και  τούτη συνυπεύθυνη της τραγωδίας στην Ουκρανία.  Και μπορεί, μεν,  να δουλεύει ψιλό γαζί με τα κροκοδείλια δάκρυα της  τους όμοιους με  τούτη, εμείς όμως, διακρίνουμε  ευκρινώς  όλη  την έκταση της υποκρισίας της και το θέατρο που παίζει με…τον πόνο της τάχα  για τα ουκρανικά  θύματα. Ενώ γνωρίζει πως υπεύθυνος για το έγκλημα είναι  εκείνος, με το οποίο η… Σοφία του Ράπτη   έχει ακριβώς τόσα κοινά.  Και προπαντός   ίδιες “αξίες” και  “ιδανικά”.  Τα γνωστά  κουσούρια της  φιλελεύθερης  και επάρατης Δεξιάς παράταξης. ΄Η δεν ανήκει σε τούτη, για να πάρουμε πίσω όσα λέμε;

Να της υπενθυμίσουμε, λοιπόν,  να θυμάται τη σοφή   ελληνική ρήση , “άλλων ιατρός, αυτή έλκεσι  βρύων ” (παριστάνει  το γιατρό, η ίδια που ζέχνει  από  αθεράπευτες πληγές)!  Ως εκ τούτου,  πέραν  εκείνων που κουβαλάνε τα ίδια μυαλά ,τις ίδιες πομπές και το χειρότερο  τόσο αίμα  στα χέρια τους στις σελίδες της Ιστορίας,  σοβαρό, αξιοπρεπή  και συνειδητοποιημένο  πολίτη , δεν πείθει, η υπάλληλος της γκεμπελικής  βιομηχανίας

Και πάμε στους απέναντι:

Ξεκαθαρίζουμε. Και τούτοι  γράφουν και μιλούν για τα όβολα. ΄Ιδια   μούρη,  όπως όλα τα γουρούνια στο συνάφι . Ζουν   από… αριστερά . Και προσφέρουν, φυσικά, αριστεροφανή τούτοι  ιδεολογήματα. Τάχα  ..αντικειμενική  ενημέρωση, όπως την εννοούν ελόγου τους, βέβαια. Για παράδειγμα ο “ισαποστακισμός”,  που έχουν εγκαινιάσει μετά  το  Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο  κάποιοι (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) από δαύτους.

Διαβάζουμε στην  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:

efsyn.gr

“Στην Τσεχία πλέον το να υποστηρίξεις τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνιστά ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με έως και τρία χρόνια φυλακή και πρόστιμο, σύμφωνα με απόφαση του γενικού εισαγγελέα Ιγκόρ Στριτς, και όπως μετέδωσε το Balkan Insight, η αστυνομία διερευνά ήδη δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ έχουν υπάρξει και οι πρώτες συλλήψεις.”

Και στη συνέχεια:

“Για το ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν φαίνεται να είναι κανένας ανόητος ηγέτης. Μπορεί να είναι αρχομανής, αυταρχικός, φιλόδοξος, μεγαλομανής και

Μπορεί να είναι αρχομανής, αυταρχικός, φιλόδοξος, μεγαλομανής και άλλα πολλά αρνητικά, αλλά ξέρει τι ακριβώς κάνει. Ξέρει επίσης μέχρι πού μπορεί να φτάσει όλο αυτό που ξεκίνησε. Χρόνια πολλά προειδοποιούσε ότι δεν θέλει το ΝΑΤΟ στα πόδια του και να φροντίσουν οι δυτικοί να μην πράξουν «κάτι τέτοιο» -αυτοί όμως, σε πείσμα των υποσχέσεών τους προς αυτόν ότι δεν θα κάνουν «κάτι τέτοιο», τελικά τον διέψευσαν, τον εξαπάτησαν είναι το σωστό, και φρόντισαν αρκετές πρώην χώρες κυρίως της Βαλτικής να ενταχθούν στο βορειοατλαντικό σύμφωνο. Ε, όχι και η Ουκρανία, όπου οι περισσότεροι μιλούν και τη ρωσική γλώσσα· τι το περάσαμε, μπάτε σκύλοι αλέστε;

Οι λαοί νιώθουν ενίοτε ταπεινωμένοι, ηττημένοι [η Ρωσία είναι ένα τέτοιο έθνος], οπότε χρειάζεται να είναι κανείς προσεκτικός όταν προσπαθεί να προσεγγίσει την ψυχολογία ενός λαού, ενός έθνους, εάν λέει κάτι ακόμη η τελευταία έννοια στο ρεαλιστικό πνεύμα”

****

Διαβάζουμε τί γράφει   ο  …αριστερός  συνάδελφος της … δεξιάς Σοφίας Γιαννακά, Γιώργος Σταματόπουλος ,αλλά… δεν τρίβουμε  τα μάτια μας. Ούτε έχουμε  αμφιβολίες και  ερωτηματικά, όπως άλλοι αφελείς και  αγαθοί, που αναρωτιούνται. “Καλά,  ο Κασιδιάρης, ρε παιδιά , τα λέει αυτά ;  Μπήκα σε βόθρο της Χρυσής Αυγής και δεν το κατάλαβα;”  ΄Οχι, αδερφέ, στην εφσυν μπήκες. Απλά, “τίναξε τη σκόνη   των υποδημάτων  σου” και κάν΄την.

Γράφει η αριστερόφρων  εφημερίδα με έκπληξη και υπολανθάνουσα κατάκριση : “Στην Τσεχία  είναι ποινικό αδίκημα  ο Πουτινισμός”. ( Σαν να μην έπρεπε, δηλαδή).   Στην  Ελλάδα, όμως,  οι κοντυλοφόροι  της κολεκτίβας συντακτών με “φωνή Ιακώβ” και χείρας  Ησαύ”, μπορούν να κάνουν τους πουτινο- υπολογισμούς τους άνετα και ωραία,  χωρίς να δίνουν σε κανέναν  λογαριασμό,   προπαντός χωρίς τσίπα  και  να βγάζουν   τη σούμα… “τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, έξι   το λαδόξυδο” . Για τέτοια αριστεροσυνέπεια  μιλάμε.

“Οι λαοί”, λοιπόν, γκεμπελίσκο, Σταματόπουλε , λες πως  “νιώθουν ενίοτε ταπεινωμένοι, ηττημένοι [η Ρωσία είναι ένα τέτοιο έθνος]”. Μόνο, άθλιε,  που ξεχνάς πως  τα εγκλήματα του τυράννου της Ρωσίας  σε δεκάδες  χώρες εδώ και χρόνια , έχουν την υπογραφή ενός ψυχοπαθή Τσάρου (700.000 μόνο στη Συρία). Και όχι ενός λαού που λες εσύ. Και αν δεν το γνωρίζεις,  η πλειοψηφία  του  Ρώσικου λαού,  είναι στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού αυτή την ώρα.  Αυτός ο  λαός της Ουκρανίας   ΔΕΝ έχει δικαίωμα να διαλέγει ελεύθερα τη μεριά που θέλει να πάει;  ΄Η το  μυαλό της αριστεροφροσύνης   σου  αδυνατεί να αντιληφθεί το αυτονόητο;

Όλη η…επιχειρηματολογία των ανεύθυνων και των λογής  ρουβλοταϊσμένων κοντυλοφόρων, στηρίχτηκε σε αυτό πάνω το …φληνάφημα. Το επικαλέστηκαν ως επιχείρημα της εισβολής!  Και ανιστόρητοι  και πουτινιστές. Καλή ώρα ο Σταματόπουλος.  Έχει τόση και τέτοια…αριστερή, άντε δημοκρατική ευαισθησία, που σου λέει ανοιχτά. Τι το κάναμε εδώ;  “Μπάτε  χίλιοι αλέστε”;  (σ.σ σκύλοι ,γράφει τούτος, λες και εκτός από το να κατουράνε με υψωμένο πόδι τα σκυλιά, ξέρουν και να…αλέθουν. Ντάξει , τί του  λέμε τώρα!)

Να μπουν οι Ουκρανοί στο ΝΑΤΟ που βρίσκονται στο υπογάστριο του Τσάρου;  Δε σφάξανε, αποφαίνεται  ο   ο Γιωργάκης εδώ.  Όθεν, καλά έκανε το  Τέρας και τους ισοπέδωσε. Να μάθουν να διαλέγουν … αφεντικά.

Και δε μου λες , βρε ανίερε Γκέμπελς. Τους Ουκρανούς τους ρώτησες με ποιους θέλουν να είναι; ΄Η δεν είναι τούτος λαός και μόνο  οι Τσάροι διαλέγουν πριν απ’ αυτούς για αυτούς;

Οπότε , με  τέτοια   συλλογιστική , κακώς οι Αμερικανοί δεν μπήκαν  τότε να ισοπεδώσουν δίπλα τους τον Κάστρο στην Κούβα,   όπως διδάσκει σήμερα ο Μέγας Τσάρος της Ρωσίας. Την εποχή εκείνη  ήταν λάθος να βάλουν με το ζόρι την Κούβα στο κλουβί τους οι Αμερικανοί. Σήμερα ,όμως,  καλώς ποιεί  ο Ρώσος δικτάτορας.  Ναι, Γιωργάκη;

Δεν υπάρχει χειρότερο έγκλημα και ξεπεσμός να γράφεις και να μιλάς κατά παραγγελία. Να ζεις από τέτοια ανήθικη μπίζνα.  Είτε από  δεξιά, είτε από αριστερά.  Να μη διαθέτεις καθαρές  αρχές και αξίες. Δικό σου, έντιμο και αξιοπρεπή λόγο.

Όλα θυσία στο Μαμωνά. Το πρόστυχο  χρήμα, ως ρούβλι,  ως δολάριο ,ως  γιε σεν!

΄Ατιμη φάρα οι ΝΕΟΓΚΕΜΠΕΛΣ! ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ  ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΠΟΥ  ΧΑΡΑΞΕ Ο  ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ.

 

 

 

 

 

Ο