ΓΡΑΜΜΑΤΑ …ΣΠΟΥΔΑΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ

1. «Παλιός Κνίτης και  σημερινός Κομμουνιστής”:

¨”Γράφεις πως το σημερινό ΚΚΕ είναι κληρονόμος του ιστορικού ΚΚΕ. Με ποια εχέγγυα; Εννοείς πως  κληρονόμησε το όνομα, τα σύμβολα και τα αρχεία; ΄Εχει άλλη σχέση το κομματικό απολίθωμα  της Λιάνας Κανέλλη με το κίνημα του ΄Αρη Βελουχιώτη;”

Ασφαλώς και δεν έχει, παλιέ “Σύντροφε”. ΄Οπως το λες.  Το όνομα κληρονόμησε ,τα σύμβολα και τα αρχεία από το ηρωικό και ιστορικό ΚΚΕ.

Γι΄αυτό λέγαμε χτες πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Βελουχιώτη και του Μπελογιάννη. Για ποιους πολέμησαν και έχασαν με τέτοιο βάρβαρο τρόπο τις ζωές του; Για να έχει σήμερα  Γραμματέα το ΚΚΕ  έναν  αφασικό Δημ. Κουτσούμπα και μια βουλευτίνα Λιάνη Κανέλλη,  παλιά ακροδεξιά, αποτυχημένη επιχειρηματία στις  μιντιακές εκδόσεις;

Το σημερινό ΚΚΕ αποτελεί το όνειδος του παλιού. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΙΧΝΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟ ΠΙΑ . ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑΤΑ.

 Μια ακόμα απόδειξη τί μπορεί να συμβεί σε ένα ζωντανό κίνημα, όταν πια  μαντρώνεται  στα γραφεία και  έχει μπροστάρηδες    άκαπνους,  απολίτικους και μάλιστα σταλινικούς  γραφειοκράτες.          Γι αυτό και σύντομα θα καταποντιστεί.  Βιώνει τις τελευταίες  του ημέρες.  Αν μη τι άλλο , μαζί  του θα τελειώσει  και ο διασυρμός και ο ξεπεσμός  εκείνου του παλιού,  επαναστατικού, κοινωνικού  κινήματος, που όμοιο δεν έχει καταγράψει  άλλο η ελληνική ιστορία.

2. Η Αναστασία από το Αγρίνιο γράφει:

“…Κι εγώ πιστεύω πως η μητέρα είναι αθώα  και πως το παιδί πέθανε από ιατρικό λάθος .  Στον κόσμο αρέσουν όμως αυτές οι ιστορίες με βρικόλακες και τις απολαμβάνει. ΄Οπως έγινε και με τα εμβόλια και την πανδημία. ΄Οσο για τους δημοσιογράφους, το ψωμί τους βγάζουν και δεν τους νοιάζει αν είναι  ζυμωμένο με αίμα και καταδίκες αθώων. Αρκεί να ακούγονται για να διατηρούν τις θέσεις τους  που τους αποφέρουν  τρελά κέρδη ..”

Αγαπητή Αναστασία, μάλλον  κάνεις   ένα λάθος, πολύ σοβαρό. Λες: ” Και  εγώ πιστεύω πως η μητέρα είναι αθώα”. Αν παρέλειπες το ΚΑΙ όλα θα ήταν καλά, Ποιος άλλος το πιστεύει; Υπονοείς  πως κι εγώ είπα εδώ  πως η μάνα είναι αθώα;  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. Εσύ μπορείς να το πιστεύεις (αν και δεν έχεις δικαίωμα) ,εγώ  όμως δεν αφήνομε σε τέτοιες απόλυτες γνωματεύσεις. ΄Αλλωστε, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. ΄Όπως δεν είναι, βέβαια δουλειά και της Νικολούλη και των σφογγοκωλάριων που μισθώνει να αποφαίνονται , αν κάποιος είναι ένοχος ή αθώος και  να κατασκευάζουν  συνήθως ενόχους. Για χάρη ,φυσικά, της τηλεθέασης και της κονόμας.    Αλλά για τούτους είναι…ψιλά γράμματα. Και ως μύωπες,  δεν μπορούν να τα διαβάσουν.

Η  ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.  Αυτό, όμως,  θα το δείξει ο χρόνος και τα ευρήματα. Ως τότε και ως τη δίκη της, έχει το τεκμήριο της αθωότητας και είναι  «φερόμενη ως  δράστις». Και όχι δράστις της δολοφονίας.

Ασφαλώς, όπως λες, καταγγέλλουμε   για άλλη μια φορά    το συρφετό της μιντιακής μαφίας  που τρέφεται  με αίμα και σπέρμα.΄Ολο αυτό το ανίερο και ανήθικό συνάφι που κάθε φορά αυτοαναγορεύεται ανάλογα με την περίπτωση  σε θεσμό, ειδικό, εισαγγελέα, δικαστή. Και όλα αυτά ελαφρά τη καρδία. Και με στόχο πάντα το κέρδος. Σε χρήμα ή σε  ποικιλώνυμο, άλλο  είδος.

Και με τον όχλο, φυσικά τα βάζω. ΄Ο,τι  πιο επικίνδυνο  και βάρβαρο στην Ιστορία. Ακόμα και από τους σφαγείς του.  ΄Εχουν  γονιδιακά,  ομαδικά κριτήρια και  βγάζουν  λανθασμένες πάντα συλλογικές αποφάσεις, στηριγμένες στις σαθρές βάσεις της συνωμοσιολογίας, του φόβου, της προπαγάνδας , αλλά και των λογής παθών, στερήσεων  και  συμπλεγμάτων.

Συμπέρασμα:   Αν η κατηγορούμενη αποδειχθεί με χειροπιαστές αποδείξεις    παιδοκτόνος , αν δικαστεί και καταδικαστεί με εχέγγυα  δίκαιης δίκης και όχι για την ικανοποίηση των ορέξεων μιας  υστερικής και αλλοπρόσαλλης  κοινωνίας,   θα  είναι κατάπτυστη και ψυχασθενής.  Ως τότε ,έχει το δικαίωμα δηλώνει  αθώα. Αλλά και να λέει, όσα λέει με την αξίωση να την ακούμε.  Κι εμείς εδώ το κάνουμε,  βάζοντας πάντα τους  λογικούς αστερίσκους και τα ερωτηματικά  μας σε όσα υποστηρίζει.