ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ, Η “ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ” ΚΑΙ Ο “ΚΥΡ ΠΑΝΕΤΛΗΣ” ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!

 

Έκλαιγαν όλοι στο «Πρωινό» με το βίντεο από τα τρίτα γενέθλια της Τζωρτζίνας

Βίντεο απο τα τρίτα γενέθλια της μικρής Τζωρτζίνας

Ο Δασκαλάκης αδειάζει πλήρως την Πισπιρίγκου -«Στυγνή δολοφονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

 

 

Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, έγκλημα στην Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση -Την έπιασε ο Μάνος στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς

 

Ρούλα Πισπιρίγκου, δολοφονία Τζωρτζίνας

 

Eφτασε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου εν μέσω αποδοκιμασιών

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα

Eφτασε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου εν μέσω αποδοκιμασιών | tanea.gr

 

******

Kι αν ακόμα αποδειχτεί η μάνα παιδοκτόνος,  τίποτα δεν αλλάζει την ακόλουθη  πραγματικότητα:

  1. Πόσο εγκληματικά άθλια είναι η μιντιακή αλητεία. Κανονική μαφία που τρέφεται από την υποκρισία, την απάτη, το λαϊκισμό και την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου.
  2. Πόσο άθλιος είναι  ο όχλος του “Σταύρωσον -Σταύρωσον”. Είναι  απολύτως σίγουροι πως η μάνα είναι φονιάς . Εκτός των άλλων, γιατί   είναι, λέει,  και μοιχαλίδα.  Είχε γκόμενο ,όσο ήταν παντρεμένη. ΄Εγκλημα καθοσίωσης και τούτο!  Την ενοχή της, άλλωστε, την διαπίστωσαν  χωρίς την παραμικρή αμφιβολία  και  οι εθνικοί μας Σέρλοκ Χολμς. ΄Αρα , είναι αδιαμφισβήτητη.  Πέραν τούτων, είναι και οι ίδιοι επίσης  ειδικοί σε όλα . Γιατροί, λοιμωξιολόγοι,  δικαστές, οικονομολόγοι, πολιτικοί. Τα ξέρουν όλα.  Και φυσικά, πάνω από κάθετί    βάζουν την ηθική τους.  Κι ας την κατεβάζουν στα βολικά , τα δικά τους μέτρα. Ούτε καν το υποπτεύονται.  Τόσο αντιφατικοί και παράλογοι.  Οργίζονται και λιντσάρουν τη φερόμενη ως παιδοκτόνο, αλλά τσιμουδιά, όμως τόσα χρόνια  για τα παιδάκια  στην ηλικία της Τζωρτζίνας και μικρότερα ,  που πνίγονται σωρό  στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο με τις επαναπροωθήσεις .Με δολοφόνο εδώ το κράτος  και τον ζαμανφουτισμό  των ίδιων.  Τόσο άτιμη φάρα ο όχλος. Τόσο υποκριτές και διεστραμμένοι.
  3. Πόσο επίσης άθλιος ο πατέρας των νεκρών παιδιών. Τώρα ξαφνικά  ανακάλυψε  πως η μάνα είναι φονιάς. Το θυμήθηκε ,όταν έσφιξε το σκοινί και στο δικό του λαιμό . Και έγινε ο παλιάνθρωπος…Νικολουλικότερος της Νικολούλη. Και σιχαμένος σφογγολωλάριός της.  Αισχρός!