Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ

Η Ελλάδα απελαύνει 12 Ρώσους διπλωμάτες -«Ανεπιθύμητοι» από το ΥΠΕΞ

ΥΠΕΞ

Και γιατί μόνο 12 , κύριε Δένδια; Ο Ρώσος πρέσβης  έπρεπε  σήμερα να έχει φύγει κλωτσηδόν απο τη χώρα.  Και όχι μόνο  συμβολικά για  τις θηριωδίες των ομοεθνών του  στην Ουκρανία. ΄Εχουμε καταλεπτώς αναλύσει το “βίο και την πολιτεία” των Ρώσων πρακτόρων  και των αφεντικών τους στη σφηκοφωλιά της Ρώσικης πρεσβείας στην Αθήνα.  Φονιάδες!

______________________________________________________________________

1. Ανακοίνωση με την οποία ζητά από την κυβέρνηση να δώσει σαφείς εξηγήσεις για το περιεχόμενο των συνομιλιών με την Βικτόρια Νούλαντ εξέδωσε το ΚΚΕ.

Τα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό

“Οι συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησης που έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης από την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΚΚΕ αφορούν την περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, όπως επισημαίνει το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Όσο κι αν η κυβέρνηση -αρκούμενη σε ολιγόλογες ανακοινώσεις- επιχειρεί να κρύψει το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Β. Νούλαντ, (γνωστής και για τη δράση της στην Ουκρανία), με τον πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησης, είναι προφανές ότι οι συζητήσεις αφορούν την περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, στο πλαίσιο του “συντονισμού των επιχειρήσεων” και του ανταγωνισμού με τη Ρωσία», σημειώνει ο Περισσός.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει: «Αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, και από την πολύ επικίνδυνη απόφαση για την αποστολή τμημάτων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, στο πλαίσιο ΝΑΤΟϊκών σχηματισμών».

 

2.Σφαγή στην Μπούκα: Ουκρανή δημοσιογράφος αποκάλυψε σε ποια γυναίκα ανήκει αυτό το χέρι. Το σοκαριστικό βίντεο της Ρωσικής βαρβαρότητας,

“Οι ρωσικές δυνάμεις βιάζουν γυναίκες μπροστά στα παιδιά τους, εκτελούν αμάχους με σφαίρες στο κεφάλι, βγάζουν τις γλώσσες από τα στόματά τους, τους βασανίζουν για ευχαρίστηση. Ο Ζελένσκι παραλλήλισε τις πράξεις αυτές της Ρωσίας με τις ενέργειες τρομοκρατικών οργανώσεων όπως ο ISIS, αναφέροντας πως η μόνη τους διαφορά είναι ότι οι θηριωδίες στην Ουκρανία γίνονται από μια χώρα-μέλος του Συμβουλίου του ΟΗΕ,

Αυτές οι εικόνες είναι «φοβερές», είπε η πρέσβειρα της Βρετανίας Μπάρμπαρα Γούντγουορντ, δηλώνοντας «σκανδαλισμένη» από τα πλάνα που έδειχναν πτώματα ή μέλη των θυμάτων.

Στο σύντομο βίντεο εικονίζονταν απανθρακωμένα και ακρωτηριασμένα πτώματα, ακόμη και παιδιών, από το Ιρπίν, την Ντιμέρκα, τη Μαριούπολη και την Μπούκα.

 

΄Οπως  αποκάλυψε η Ουκρανή δημοσιογράφος Κατερνία Σεργκάτσκοβα, αρχισυντάκτρια του Zaborona Media, το χέρι ανήκει σε μια γυναίκα ονόματι Ιρίνα, που σπούδαζε μακιγιέζ κι έκανε όνειρα για τη ζωή της. Η Σεργκάτσκοβα ανήρτησε μάλιστα φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας πριν τη ρωσική εισβολή καθώς και το άψυχο χέρι της.

 

ImageImage

H κόρη της Όλγα έγραψε στο Instagram, στις 5 Απριλίου, ότι δεν είχε νέα της μητέρας της για τουλάχιστον έναν μήνα. Αναγνώρισε τη μητέρα της από το χέρι της στη φωτογραφία. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλαίω, ακόμη κι αν ξέρω ότι δεν φέρνει αποτέλεσμα», έγραψε και πρόσθεσε ότι το χέρι της μητέρας της θα γίνει «ένα χέρι ελπίδας» για την Ουκρανία.

H νεαρή γυναίκα είχε εγκατασταθεί στην κωμόπολη κοντά στο Κίεβο για να εργαστεί ως αισθητικός. Τα βαμμένα νύχια της δείχνουν ότι μέσα στη ζοφερή ρωσική κατοχή προσπαθούσε να βρει τρόπους να κρατήσει ψηλά το ηθικό της, να μη χάσει την ελπίδα της για τη ζωή. Τώρα βοήθησαν στην ταυτοποίησή της”.

****

Συνέπεσε  η σφαγή στην Μπούκα από τους Ρώσους “Τζιχαντιστές”  και η ανακοίνωση του ΚΚΕ να δημοσιοποιηθούν την ίδια ημέρα.  Κάθε ,έστω και στοιχειωδώς ευαίσθητος άνθρωπος , δεν  μπορεί , παρά να  νιώθει  φρίκη και αποτροπιασμό  από τις εικόνες και τις περιγραφές των νέων θηριωδιών που διέπραξαν οι Ρώσοι Νεο-Ναζί.

 Με κομμένα χέρια και κεφάλια, μόνο ο ΙSIS  τροφοδοτούσε τη μακάβρια  επικαιρότητα λίγα χρόνια πριν. Σήμερα, πήραν τη σκυτάλη οι φονιάδες   του Ρώσου Χίτλερ. Και προσφέρουν… χορταστικό,  φρικιαστικό παγκόσμιο θέαμα.

Αλλά,  θα περίμενε κανείς, την ίδια ημέρα οι Σταλίνες του Περισσού ,να σεβαστούν τα  θύματα  αυτής της θηριωδίας , την οδύνη και την απόγνωση   ολόκληρης της ανθρωπότητας  . Και δε λέμε να μην βγάλει την  αντιΝΑΤΟΪΚΗ  του  (έστω και  ανιστόρητη),  παραπάνω ανακοίνωση.

Ας  την  καθυστερούσε  2-3 ημέρες μόνο. «Δε θα έχανε η Βενετιά βελόνι»!΄Ετσι κι αλλιώς,  μας τα έχουν πει  τόσες φορές. ΄Ιδια η κασέτα, εδώ και δεκαετίες ολόκληρες.

Στη χώρα μας μόνο η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ δεν καταδίκασαν ΠΟΤΕ χωρίς περιστροφές, ίσια και ξάστερα,  τη βάρβαρη εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και την ισοπέδωση πρόσφατα  τόσων πόλεων στην ταλαίπωρη αυτή  χώρα.΄Εκαναν το ίδιο, δεν έβγαλαν τσιμουδιά , όταν πάλι ο τρελαμένος δικτάτορας της Ρωσίας, ισοπέδωνε την Τσετσενία, τη Γεωργία, τη Συρία. 700.000 νεκρούς και πάνω από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες άφησε πίσω του η πολεμική μηχανή του Τσάρου στην καταστραμμένη πια Συρία. ΄Ομοια εικόνα σήμερα στην Ουκρανία.

Και ενώ δεν υπήρξε άνθρωπος με στοιχειώδη λογική  και  ανθρώπινα  αισθήματα να μην καταδικάσει σε όλο τον πλανήτη αυτές τις απάνθρωπες  τακτικές του  τυράννου, που  συμπεριφέρεται σαν τρελαμένο θηρίο, ΜΟΝΟ η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το σταλινικό ΚΚΕ δεν έδειξαν να συγκινούνται από τέτοια εγκλήματα.

Η τακτική των ίσων  αποστάσεων και κάποτε η χωρίς προσχήματα αποδοχή του πουτινικού ιδεασμού  ,αλλά και η     δικαιολόγηση της βαρβαρότητας  που επιδεικνύει  χρόνια τώρα ο «Τσάρος», είναι η προσφιλής τακτική και  Ναζιστών και Σταλινικών. «Μια στο καρφί και μια στο πέταλο». Και πάντα με το πρόσχημα πως το ΝΑΤΟ έκανε τα ίδια, πότε στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και πότε στη Λιβύη.

Για τον Μιχαλολιάκο, είμαστε πανευτυχείς που έστω και αργά, οι ελάχιστοι  εξαπατημένοι  αρχικά, δεξιοί  οπαδοί  του στην Ελλάδα , τον  έφτυσαν και τον κράτησαν έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο. Για τον Κουτσούμπα και το κόμμα του,   αν μείνει και  ο κληρονόμος του ιστορικού ΚΚΕ έξω από τη Βουλή στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, δεν θα είναι έκπληξη. Ο Περισσός θα εισπράξει αυτήν, ακριβώς,  την αφροσύνη και την πολιτική αβελτηρία-ιδιωτεία   να αυτοπροσδιορίζεται  ως σταλινικό κόμμα.

Και θα λυπηθούμε αν συμβεί  αυτό ,μόνο και μόνο γιατί «θα τρίζουν τα κόκαλα» ενός Βελουχιώτη κι ενός Μπελογιάννη για τέτοιο ξεπεσμό του θρυλικού  ΚΚΕ που έπεσε  στα χέρια ενός  Δημήτρη Κουτσούμπα και μιας Λιάνας  Κανέλλη!  ΄Υβρις!

  Πραγματικό κατάντημα. ΄Ονειδος  και ξεπεσμός για ένα ΚΙΝΗΜΑ   που κάτω από τη σημαία του εκείνα τα χρόνια, αγωνίστηκε ένα πλήθος  παληκαριών. Και   διεξήγαγαν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ  στη  ιστορίας  της χώρας κοινωνική επανάσταση . Δεν υπάρχει άλλη.

Και δεν ήταν ο αγώνας τους …ΕΜΦΥΛΙΟΣ, όπως και το ίδιο  σήμερα  συστημικό και αστικό ΚΚΕ αποδέχεται. Υπήρξε  λαϊκός ξεσηκωμός,  κοινωνική επανάσταση  που όμοιά της δε γνώρισε  ποτέ η χώρα στην Ιστορία της.