Δεν ήταν η βενζίνη δεν ήταν τα λεφτά, οι μπάτσοι πυροβόλησαν γιατί ήτανε Ρομά!

Απολογείται ο 34χρονος αστυνομικός – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγκεντρωμένοι

Αξίζει να σημειωθεί πως στους διαλόγους των αστυνομικών με με το κέντρο επιχειρήσεων, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν γίνεται καμία αναφορά σε προσπάθεια εμβολισμού των μηχανών της ΔΙΑΣ, ενώ η ενημέρωση για τους πυροβολισμούς γίνεται μετά από μισή ώρα προκαλώντας την έκπληξη του κέντρου. Και η αστυνομία απέκρυψε τους πυροβολισμούς στο κεφάλι, ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, γράφει η Καθημερινή που δημοσίευσε χθες αποσπάσματα από την κατάθεση του 34χρονου.

 Πατέρας του 16χρονου Ρομά: «Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα»

Λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω και γω πού θα φτάσω» ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά και συμπλήρωσε: «Έχει δυο παιδιά αυτός και εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του; Μόνο άμα με πάρει ο Θεός».

«Μεγαλώνει δυο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει και αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του» είπε χαρακτηριστικά.

***

Αν και τούτη τη φορά,  δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά,  όχι  αλά    Κορκονέα , ο  (πάλι)  ΝεοΝαζί  δράστης, που  πυροβόλησε ΕΝ ΨΥΧΡΩ τον έφηβο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ…ΓΥΦΤΟΣ, ό,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα, θα έχει και  κατανοητή  ερμηνεία  αλλά και  ενόχους η  αυτοδικία .   Κι αυτοί δε θα είναι όσοι πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αλλά πρωτίστως εκείνοι που τον παραβαίνουν, ενώ έχουν την ευθύνη να τον σέβονται και προπαντός να τον εφαρμόζουν, ανεξάρτητα από  σκοπιμότητες και αγκυλώσεις.    Αλλιώς, δεν υπάρχει νόημα να υφίστανται νόμοι και κράτος, αν δεν πληρούνται, έστω και στο ελάχιστο, οι βασικές προϋποθέσεις για να σταθεί μια κρατική εξουσία.

Παίζετε με τη φωτιά, όσοι ωρύεσθε για την  τήρηση  της νομιμότητας, την ίδια ώρα που εσείς  την καταστρατηγείτε. “Σωρεύετε   άνθρακας  πυρός επί τας  κεφαλάς  υμών” και πριονίζετε το κλαρί που κάθεστε, ως κρατικό σύστημα,   με τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές.

 Αφουγκραστείτε τί έχει να σας πει η Ιστορία, που κουβαλάει  γνώση αιώνων.  ΄Ετσι,  ξεκινούν οι εξεγέρσεις και πέφτουν βασίλεια και ηγεμόνες.  Η βία φέρνει  βία, η αδικία όλεθρο και αντίποινα.

Ουδείς μισθοφόρος  θα σας σώσει, επειδή του καταβάλλετε  800 ευρώ το μήνα μισθό. Μπορεί το μυαλό του μέχρι εκεί να φτάνει  (και γι  αυτό επιλέγετε τέτοιους) και να σηκώνει το πιστόλι να πυροβολήσει ακόμα και ένα παιδί, έστω και παραβατικό, αλλά  δε θα πέσουν δα και στη φωτιά για ελόγου  σας, αν αυτό πιστεύετε.

Ο έξυπνος κρατικιστής  (δε λέμε ηθικός , με αρχές και αξίες, δεν υπάρχουν τέτοιοι),  οφείλει πάντα να θυμάται το “Φωτεινό” του  Βαλαωρίτη, αν θέλει να κοιμάται ήσυχος,   Γιατί ,δεν υπάρχει καταστολή ούτε υπερίσχυση, αν

αυτό το βόϊδι το μανό, π’ όσο βαθιά ρουχνίζει

τόσο εύκολα μυγιάζεται κι ανεμοστροβιλίζει

και που το κράζουνε Λαό,

΄Ετσι και η ανάγκη , η καταπίεση και η αδικία, τον κάνει να  πάρει μια μέρα στα χέρια του το Νόμο, δε θα τρέχετε απλά και δε θα φτάνετε.  Δε θα ξέρετε  πού να κρυφτείτε!

΄Αρα,  το …ηθικό σας δίδαγμα;   Μη γίνεστε προκλητικοί , θρασείς και ανόητοι. Μαζέψτε τις Λατινοπούλου,τους Θεοδωρικάκους και τους Οικονόμου.  Βάζουν μπόμπες κάτω από τα  πόδια  σας.  Ούτε αυτό το πασιφανέστατο  μπορείτε να διακρίνετε;