ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ !

1.Μητσοτάκης από Λονδίνο: Χρειάζονται δύο πλήρεις θητείες για να αλλάξει η χώρα -Η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία

IEFIMERIDA.GR

Μητσοτάκης: Αρίστη – Μονοδένδρι με το ποδήλατο

 

2.Οι επιθέσεις προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Metron Analysis Στράτο Φαναρά ανάγκασαν τον τελευταίο να απαντήσει στο Facebook (*) “Τόσο χάλια ρε φίλε;”

IEFIMERIDA.GR

*****

Και… μαγκιά κλανιά   ο Στράτος!

(Η βραχνάδα στην εκφώνηση της… μεστής από επιχειρήματα δήλωσης Φαναρά, μην τον παρεξηγήσετε, είναι που μπούκωσε το στόμα του από τις  χρυσές λίρες της “φαμίλιας”.  Κατανόηση, παρακαλούμε).

 

Γελώντας μαϊμού Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Γελώντας ...

 

 

 

___________________________________________

 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ  ΤΟΝ  ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ   ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;  Μιλάμε για “κατ’ εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος της απάτης”

 

Ο Στράτος Φαναράς

 

(*)Η ανάρτηση του Στράτου Φαναρά
Τόσο χάλια ρε φίλε;
Κάποιοι άσπονδοι παλιοί μου φίλοι (μέσα σ’ αυτούς και σύντροφοι των νεανικών μου χρόνων) έχουν άχτι με τη Metron Analysis αλλά κυρίως με εμένα προσωπικά νομίζω.
Αφού μας ελεεινολογούσαν δημοσίως όλη την προηγούμενη τετραετία μετά τα δύο βράδυα των εκλογών ζήτησαν ένα γρήγορο τυπικό συγνώμη (όχι όλοι τους, ορισμένοι) και πήγαν για αγρανάπαυση.
Όμως τώρα επανήλθαν στις επάλξεις ζωηροί. Βλέπετε έρχονται πάλι εκλογές και δεν μπορούν χωρίς λίγη “δράση”.
‘Όρμησαν λοιπόν από χθες εναντίον μου γιατί είχαμε το …θράσος να δημοσιεύσουμε τη συνδρομητική μας έρευνα (που τη δημοσιεύουμε κάθε δίμηνο και όχι κάθε μήνα όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες εταιρείες) στην οποία η ΝΔ προηγείται με 8 μονάδες ενώ σε άλλες έρευνες που είδα προηγείται μόνο με …7-7,5%!
Και έθεσαν θέματα διαφάνειας (πχ. να μας πει ποιος παρήγγειλε την έρευνα!). Μα ποιος να παραγγείλει μια συνδομητική έρευνα; Εμείς την κάνουμε και έχουμε συνδρομητές που την αγοράζουν, ένας από αυτούς είναι και το Mega που την παρουσιάσαμε χθες. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν; Είναι σαν να τους ρωτάω εγώ “ποιος σας παρήγγειλε να γράφετε;”
Έθεσαν όμως και θέματα αξιοπιστίας και εγκυρότητας της εταιρείας. Ανέφερε λοιπόν ένας (πρώην) φίλος ότι “παλιός πολιτικός” του θύμισε τις τέσσερεις αποτυχίες μας. Οκ. Αν στα 30 χρόνια έρευνας με χιλιάδες (στην κυριολεξία) έρευνες, έχουμε κάνει 4! αποτυχίες δεν είναι και για θάνατο.
Αλλά για να δούμε είναι όντως έτσι;
Από περιέργεια και στεναχώρια λοιπόν άρχισα να διαβάζω τις αποτυχίες.
Αποτυχία πρώτη λοιπόν: αναφέρει ότι πριν τις εκλογές του 2004 σε προεκλογική μας έρευνα είχαμε τη ΝΔ στο 40,2% και το ΠΑΣΟΚ στο 37,3% ενώ στις εκλογές η ΝΔ πήρε 45,4 και το ΠΑΣΟΚ 40,6%! Αρα απέτυχαν!
Ναι ρε φίλε όμως ξεχνάς ότι αυτό που αναφέρεις είναι η πρόθεση ψήφου και όχι εκτίμηση! Αν λοιπόν έκανες και την αναγωγή στα έγκυρα (αφαιρώντας τους Αναποφάσιστους) θα έβλεπες ότι η εκτίμηση για ΝΔ ήταν 44,8% (απόκλιση 0,6%) και για το ΠΑΣΟΚ 41,6% (απόκλιση 1%). Και αυτά τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές!
Τόσο χάλια το βρίσκεις;
Δε συνέχισα και με τις υπόλοιπες τρεις. Αν χρειαστεί θα το κάνω και πάλι εξάλλου αυτή τη συζήτηση την έχουμε κάνει άπειρες φορές όλα αυτά τα χρόνια. Και αν επανέρχομαι είναι γιατί αυτά τα γράφουν άνθρωποι που έχουμε κοινές μνήμες, μοιραστήκαμε ιδέες, ήπιαμε μαζί ένα ποτήρι! Ξενυχτήσαμε ένα βράδυ!
Βέβαια πάντοτε διατηρείς το δικαίωμα να μισήσεις κάποιον που κάποτε αποθέωνες και συμβουλευόσουν, κανένα πρόβλημα!
Όμως να έχεις το θάρρος να του το πεις ευθέως.