ΕΝΟΡΧΗΣTΡΩΜΕΝΟΣ, ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR

“Δείτε τις διαφημίσεις homo naturalis gr εδώ. Οι πιο πρόσφατες διαφημίσεις σεξ με ετικέτα homo naturalis gr είναι εδώ. 271 άτακτες διαφημίσεις εικόνας και …”

*****

Γράφαμε στις 9 Ιουνίου 2020:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επισκέπτης μας,που δεν έχει μάλλον  ενημερωθεί για τον τρόπο επικοινωνίας με το σάιτ, όταν πρόκειται κάποιος  να  διατυπώσει  σοβαρή καταγγελία, μας  έστειλε email με συγκλονιστική μεν, αποκάλυψη,αλλά “άκυρη”. Πρώτα, γιατί ως γνωστό, όσοι έχουν λόγους να “τρέμουν”, μπορούν να υποκλέψουν τα μηνύματά μας εδώ, αλλά κι επειδή είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν τα ίχνη του αποστολέα, με δικό του κίνδυνο να αποκαλυφτεί  και η ταυτότητά του. Τέτοια μηνύματα δεν θα λαμβάνονται   υπόψη ,έστω κι αν είναι σοβαρά. Τα “εξαφανίζουμε” με αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να είναι καλυμμένος και ο απρόσεκτος  αποστολέας,αλλά και εμείς από τέτοιες άστοχες ενέργειες.

Για περιπτώσεις καταγγελιών ή όποιων αποκαλύψεων, που χρειάζεται ανωνυμία και κάλυψη της “πηγής”, έχουμε προτείνει τον κλασικό και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας. Προσωπική επαφή.  Face to face ,που λέμε. Για όσους δεν ξέρουν τη μούρη μας, υπάρχουν  Linkedin (Homo-Naturalis.gr)  και Twitter  με το όνομά μας και έχουμε αναρτήσει σε αυτά φωτογραφία.

Τόπος συνάντησης από εδώ και πέρα   στην  Εύβοια, η όμορφη Στενή, μετά τις 21.00 το βράδυ στην πλατεία.  Συχνάζουμε  σχεδόν καθημερινά ,συνήθως με παρεούλα στην  ταβέρνα και τα 2  καφέ. ΄Οποιος θέλει να μας βρει, μας συναντά εκεί, πανεύκολα και χωρίς “πολλές- πολλές ερωτήσεις”.

*****

΄Εκτοτε, πύκνωσαν οι συναντήσεις μας στη  Στενή.  Τα καλοκαίρια περισσότερο, μια και ένα  μεγάλο διάστημα αυτής  της εποχής, το περνάμε πάνω στο όμορφο χωριό της Εύβοιας.  Και μας βρίσκει κανείς ευκολότερα  τέτοιες ημέρες.

Μας αναζητούσαν , κυρίως,  πρόσωπα που είχαν να καταγγείλουν κάτι σοβαρό,  κάποιο ευαίσθητα θέμα.  Συνήθως, διαφθορά θεσμών,  δημόσια πρόσωπα , εμπλεκόμενα σε κάθε είδους παράνομη συναλλαγή, άλλα παρεμφερή ζητήματα.

Και φυσικά,  γνώριζαν πως τηλέφωνα ,ιντερνέτ, κάθε μέσο και πλατφόρμα επικοινωνίας, παρακολουθούνται.  Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως γράφαμε τότε ,που   δεν έπρεπε να αποστέλλονται σοβαρές καταγγελίες στα μέιλ του σάιτ. Και  τα λέγαμε όλα αυτά , πολύ πριν  ο Ανδρουλάκης  ανακαλύψει ότι  σύμπασα η Ελλάδα ήταν… σουρωτήρι με εντολή της φαμίλιας που κατοικοεδρεύει στου Μαξίμου.

Αλλά και χρόνια πριν (2014),  είχαμε πάλι καταθέσει εδώ  την   καταγγελία πως για χρόνια  η ΚΥΠ και τώρα   ΕΥΠ, είχε τεράστιο φάκελο για την… αφεντιά μας στα συρτάρια της  και αργότερα στα λογισμικά της. Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.  Στο γκεμπελικό αληταριό, «αγρόν ηγόρασαν».

 

Μέρες πριν,  από την παρέα στη Στενή,  μας  είχαν ενημερώσει πως κάποιος μας έψαχνε καιρό.  Τελευταία,  απουσιάζουμε  μεγάλο διάστημα από την περιοχή.

Τελικά, καταφέραμε να τον συναντήσουμε   χτες   στη Χαλκίδα . ΄Ανθρωπος  σοβαρός και  μετρημένος.  Και το επίσης σημαντικό,  καλά πληροφορημένος για πολλά. Λόγοι κατανοητοί δεν μας επιτρέπουν  να αναφέρουμε  στοιχεία που θα μπορούσαν να τον στοχοποιήσουν. Προπαντός  ειδικότητα και εργασία.

Για να μη λέμε πολλά και άχρηστα,  για άλλη μια φορά και αυτός ο  άνθρωπος με κανένα διάφορο ,παρά μόνο γιατί ένιωσε την ανάγκη να το κάνει, ως  συνειδητοποιημένος και έντιμος πολίτης, μας ενημέρωση πως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι    η παρακολούθησή μας από την ΕΥΠ  συνεχίζεται με όλα τα μέσα και όχι μόνο σπάνε  τους  κωδικούς  μας  και αλωνίζουν στο σάιτ, αλλά  προχωρούν  σε ενέργειες  που δε  θα μπορούσαμε ούτε καν να το φανταστούμε ,  ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ  ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ  ΩΣ HOMO NATURALIS .GR,  ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,  ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΄Η ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣΕΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ!

΄Ενα δείγμα  είναι  αυτό που παραθέσαμε στην αρχή με δεκάδες πορνοφωτογραφίες . Γράφει:  “Δείτε τις διαφημίσεις homo naturalis gr εδώ. Οι πιο πρόσφατες διαφημίσεις σεξ με ετικέτα homo naturalis gr είναι εδώ. 271 άτακτες διαφημίσεις εικόνας και …”.

Φρίξαμε. ΄Ηταν κάτι που δεν περιμέναμε. Αλλά το τόλμησαν κι αυτό. Το είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια.  τουλάχιστον  σε 5/6 αναζητήσεις στο google.

Ο άνθρωπος , μας ενημέρωσε ,επίσης,  πως  υπάρχει ένα άπειρο και απροσδιόριστο τέτοιο υλικό στο διαδίκτυο .  Ακόμα και αναδημοσιεύσεις από κείμενά μας με  αλλοιωμένες-χαλκευμένες ολόκληρες  παραγράφους!  Και είναι αδύνατον να ελεγχθούν γιατί τις ανεβοκατεβάζουν,  τις αλλάζουν και τις ανανεώνουν συνεχώς.

 

 

Εν τάξει. Δεν έχουν το θεό τους πια. Γνωστό αυτό. Το τραγικό, όμως,  είναι άλλο. ΄Ολοι οι θεσμοί  στην Ελλάδα πάσχουν βαριά.  Ειδικά ο Τύπος και η Δικαιοσύνη.  Καταρρακωμένοι  και οι δύο αυτοί θεσμοί. ΄Ομοιους  σε ξεπεσμό,  δε  συναντάς  πια    ούτε σε καθεστώτα δικτατορίας και ολοκληρωτισμού.

Επομένως , όπως και παλιά κάναμε ,δεν υπάρχει λόγος και τώρα  να καταγγείλουμε τις νέες πομπές της ΕΥΠ σε τέτοιους διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους θεσμούς. Σαν να ζητάς από λύκο να φυλάξει  πρόβατα. Να θυμηθούμε μόνο πως  πρόσφατα  ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου , αντί να ερευνήσει ποιος έδωσε εντολή  να γίνονται οι  συνακροάσεις,  διέταξε έρευνα για το ποιος…σπιούνος της ΕΥΠ,  διέρρευσε  το μυστικό!   Τέτοιο  ήθος!

Ο πολίτης σήμερα στην Ελλάδα είναι έρμαιο των διεστραμμένων  ορέξεων για κέρδος της συμμορίας  Κυριάκου Μητσοτάκη και της  γκεμπελικής  μαφίας.  Δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά. Κι αλλοίμονο σε εκείνον που θα πέσει στα χέρια τους και δεν έχει τη δύναμη και τους τρόπους να αντιδράσει. Θα τον ξεσκίσουν.

Δεν κάνουμε, λοιπόν, ούτε  αυτές τις καταγγελίες, όπως και δεκάδες άλλες παλιότερα,  σε θεσμικά όργανα.  Θα αρκεστούμε να τις στείλουνε μόνο στα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Αλλά και σε 3-4 πρόσωπα που  τα θεωρούμε έντιμα.

Ο μόνος λίγος που θα τις κοινοποιήσουμε σ΄αυτούς,  είναι τούτος:  Αργότερα , όταν  «με χρόνια ,με καιρούς»  αυτή  η Μπανανία, αξιωθεί (αν)  να γίνει   Πολιτεία της Ελλάδας,  θα προσφύγουμε στους νέους θεσμούς και θα απαιτήσουμε  να απολογηθούν και να τιμωρηθούν όσοι είναι βουτηγμένοι  στη σημερινή σαπίλα.   Και τότε, θα τους καλέσουμε, αν έχουν εντιμότητα,  πολιτική ευθύνη και ενσυναίσθηση , να έρθουν ως μάρτυρες.  Να καταθέσουν πως γνώριζαν επακριβώς για τις σημερινές πομπές της χώρας -“Μπανανία”.

Οψόμεθα!