“Όλον το έθνος αδικείται, όταν αδικείται ένας μόνος πολίτης”. Ρήγας Βελεστινλής ή Φεραίος «Τα Δίκαια του Ανθρώπου», άρθρο 23

“Η χλιδάτη ζωή του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας: Από τα ακριβά γούστα μέχρι τα τζιπ και τις θυρίδες”

THETOC TEAM

 

Πατερ Αντώνιος

 

Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του Αντώνιου δεν ζει σε σπίτι, αλλά σε “κοτέτσι”… Κρυώνει, μπαίνουν μέσα νερά»

Ποια πλούσια ζωή; Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου μένει σε ...

Για τις στιγμές που βιώνει η μητέρα του πατέρα Αντώνιου, μετά τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, μίλησαν δύο γυναίκες από τη Χίο.

Οι δύο γυναίκες από τη Χίο, που γνωρίζουν χρόνια τόσο τον πατέρα Αντώνιο όσο και τη μητέρα του από το νησί, περιέγραψαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τις δυσκολίες της οικογένειας και πήραν θέση για τις καταγγελίες που έχουν δει το «φως», αλλά και το πώς τις διαχειρίζεται η μητέρα του επικεφαλής της ΜΚΟ.

«Το ζήλεψαν το παιδί, επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”»
Όπως τόνισε για τον πατέρα Αντώνιο: «Η μάνα του ήταν μια άγια γυναίκα, αλλά και όλα της τα παιδιά έτσι ήταν. Πολύ ήσυχο παιδί (πατέρας Αντώνιος), ντροπαλό. Θυμάμαι δούλευε από μικρό για να μαζέψει τα χρήματα να πάει να σπουδάσει».

Όσον αφορά τις καταγγελίες κατά του πατέρα Αντωνίου τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι ισχύουν, αλλά έχουν σκοπό να τον βλάψουν: «Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την Κιβωτό. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την Κιβωτό…».

«Είναι ντροπή! Αυτοί που βγαίνουν ας γυρίσουν την πλάτη τους να τους δούμε»
Μία άλλη γυναίκα τόνισε πως τον «ξέρω από τη γέννησή του. Ένα τέτοιο άτομο αποκλείεται. Γιατί δεν πήγαν να κοιτάξουν τα παιδιά όταν ήταν μέσα στον δρόμο. Για εμάς είναι αδιανόητο. Είναι ντροπή και αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε οι νεαροί να γυρίσουν την πλάτη τους να τους δούμε. Τι φοβούνται; Τον πάτερα Αντώνιο. Ήταν μια καλή οικογένεια, αξιοπρεπέστατη».

Μάλιστα τόνισε για τον πατέρα Αντώνιο: «Είναι ντροπή να τα λένε. Τι ήταν, κανένας ληστής; Εκείνος αγαπούσε τα παιδιά, γι’ αυτό έκανε αυτό το έργο».

Όταν η γυναίκα ρωτήθηκε για το εάν η οικογένεια έκανε πλούσια ζωή, απάντησε: «Ποια πλούσια ζωή; Ποιος μπορεί να πει ότι αυτή η οικογένεια έκανε πλούσια ζωή… Η μητέρα του παίρνει μια σύνταξη του ΟΓΑ, 340 ευρώ. Είναι πλέον σε μια μονή, αν αρρωστήσει ο γιος της θα την πάρει να την πάει σε γιατρούς. Τα παιδιά της την αγαπούν και τη φροντίζουν, αλλά για πλούσια ζωή μη λέτε. Έπρεπε να τη γνωρίσετε πριν από 5 χρόνια που όλοι είχαν πλυντήριο και εκείνη είχε μια σκάφη και κουβαλούσε το νερό».

«Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι»
«Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα και η γυναίκα κρυώνει και τρέμει… », είπε χαρακτηριστικά, καυτηριάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης και πρόσθεσε: «Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου μαζί με την πρεσβυτέρα είναι τα δύο άτομα στα οποία φαίνεται να ανήκει η Κιβωτός του Κόσμου.

*****

Λένε πως το  μότο της Κιβωτού  είναι   Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ .

Μέγα λάθος, παπα Αντώνιε.   Η σιωπή σε άλλα πράγματα είναι χρυσός . Σε σένα τώρα,  όχι.  Βγες και  μίλα.  Είναι ηλίου φαεινότερο  ποιοι και γιατί σας σταυρώνουν.  Μια απλή γυναίκα ,  το είπε καθαρά και   εύστοχα: “Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την Κιβωτό…».

Μίλα για τον Ιερώνυμο, την επίσημη εκκλησία, τα… μαυράκια που μαζεύεις και υιοθετείς (καρφί στο μάτι τους)  για τις πιέσεις  των  ακροδεξιών. Ο κόσμος το έχει τούμπανο. Ποιους και γιατί τους αφήνεις στο απυρόβλητο;

Λες και δεν ξερει η ελληνική κοινωνία   τι πάστα ρασοφόρος  είναι ο Ιερώνυμος.   Μέχρι και σε…μπάρμπεκιου κάλεσε τα ακροδεξιά  κατακάθια της Ν.Δ.  Μισούν τα παιδιά σε αυτούς τους χώρους,  ειδικά αν είναι ασυνόδευτα προσφυγάκια  και παρατημένα. ΄Οσα μαζεύεις,  και μπράβο σου (!) , εσύ.

Ξέρεις  τί έλεγε, τάχα αστειευόμενος, παλιότερα ο Ιερώνυμος;  “Τα 3 Δ να φοβάσαι.  Δεν υπάρχουν χειρότεροι. Δεσπότης, Δημοσιογράφος και Δικηγόρος”. Για Δημοσιογράφους και Δεσποτάδες δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, υπογράφουμε. ΄Επεσες στην περίπτωση, βαριόμοιρε. Μαζί και η παπαδιά σου.

΄Εφτιαξαν ιστορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είναι της μόδας και πουλάνε. Μούφα, καθαρή ρουφιανιά.  Από τα χιλιάδες παιδιά που πέρασαν από την Κιβωτό,  βρέθηκε ένα , που μάλιστα    έπινε νερό στο όνομα του  ευεργέτη του   παλιότερα και τώρα έγινε … Τούρκος!  “΄Εβαλε το χέρι του ο “πατήρ”   μέσα στο μαγιό μου”, λέει!   Κι γι  αυτό, που   πέταξε και που σίγουρα δεν έγινε,  ρίχτηκε στα σκυλιά ο Αντώνιος, ως παιδεραστής και τούτος!  Και επιβεβαιώνει τη… σεξουαλική  του διαστροφή   μια… εξώλης και προώλης τρόφιμος  ,που γκαστρώθηκε στα 15 της!  Με ποια άραγε ανταλλάγματα;   ΄Όλα θα βγουν στο φως.  Κι ας μη θελουν  οι εισαγγελείς, θεσμικοί και μαϊμούδες.

΄Ασε δε οι ξυλοδαρμοί και οι τιμωρίες στην Κιβωτό!   Κανονικά, οι μισοί γονείς έπρεπε να είναι φυλακή. Παλιά και σήμερα. Μη μου πείτε. Ποιος δεν έδωσε   σκαμπίλι στο παιδί του, έτσι και τον φέρει στο μη παρέκει; Και είναι έγκλημα αυτό;   Πού να δεις στα δικά μας  χρόνια, όταν μας έστελνε ο δάσκαλος να φέρνουμε  βέργα να μας δέρνει!

Αφήστε τις  “πουστιές” (καμιά σχέση  η λέξη   με τους  ομοφυλόφιλους).  Στα καθίκια μιλάμε.  Σας ξέρουμε, σας  μάθαμε καλά πια. Δημισογράφοι , τα αιμοβόρα θηρία.  Κατασκευάζουν ενόχους.  Διαπομπεύουν και ταλαιπωρούν  αθώους.   Είναι το ..επάγγελμα τους. Και μάλιστα  χρυσοφόρο.

Ξεβράκωσε τους  ,παπα Αντώνιε.  Σε στηρίζουμε.