Ουαί σοι, Ιερώνυμε, υποκριτά!

“Η μητέρα του  Αντώνιου παίρνει μια σύνταξη του ΟΓΑ, 340 ευρώ!

Όταν η γυναίκα ρωτήθηκε για το εάν η οικογένεια έκανε πλούσια ζωή, απάντησε: «Ποια πλούσια ζωή; Ποιος μπορεί να πει ότι αυτή η οικογένεια έκανε πλούσια ζωή… Η μητέρα του παίρνει μια σύνταξη του ΟΓΑ, 340 ευρώ. Είναι πλέον σε μια μονή, αν αρρωστήσει ο γιος της θα την πάρει να την πάει σε γιατρούς. Τα παιδιά της την αγαπούν και τη φροντίζουν, αλλά για πλούσια ζωή μη λέτε. Έπρεπε να τη γνωρίσετε πριν από 5 χρόνια που όλοι είχαν πλυντήριο και εκείνη είχε μια σκάφη και κουβαλούσε το νερό».

«Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι»
«Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα και η γυναίκα κρυώνει και τρέμει… », είπε χαρακτηριστικά, καυτηριάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης και πρόσθεσε: «Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι».

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Β΄:Η ώρα της Αποκάλυψης και του αντικομμουνισμού ...

 

Του φτάνουν του Ιερώνυμου τα 2.300 ευρώ το μήνα; Αυτός λέει όχι.

Ιερώνυμος: “Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την Μ.Κ.Ο. “Κιβωτό του Κόσμου”, η οποία και δεν υπάγεται σε αυτήν. Μόνος αρμόδιος για την διοίκηση, την διαχείριση και την όλη λειτουργία της είναι ο ως άνω κληρικός, ο οποίος ουδέποτε άλλωστε δέχθηκε να θέσει τις δομές της Μ.Κ.Ο. υπό την εποπτεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή να συνεργαστεί με τα επιτελικά στελέχη αυτής στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης με οιονδήποτε τρόπο”.

Μαθαίνω για…. τον Χριστό και την εκδίωξη των εμπόρων από τον ...

Ο Χριστός με το φραγγέλιο.

***

΄Ολη η ουσία της υπόθεσης είναι εδώ. Και όποιος είναι “καθαρός  τη καρδία”, καταλαβαίνει.  Δε γίνεται να   έχεις εκατομμύρια στο όνομα    σου  σαν τη μάνα του Αντώνιου και να  ζεις με 360 ευρώ σύνταξη του ΟΓΑ σε ένα κοτέτσι με υγρασία και μάλιστα στα γεράματα σου. Αλλού αυτά, θεομπαίχτες.

Ουαι σοι, Ιερώνυμε, υποκριτά!