ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΟΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

                                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. To ακροδεξιό  προφίλ του ιερέα με το βιτριόλι.

“Έλιωναν τα ρούχα μας από το βιτριόλι”

“Πλην των υπολοίπων, ο συλληφθείς ιερέας ήταν ένας από τους πολέμιους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως σε ανάρτησή του στις 6 Νοεμβρίου του 2018 είχε σχολιάσει: «Υπομονή έρχονται εκλογές, αν βγει χαιρετίσματα. Ο άθεος», αναφέροντας επίσης στην ανάρτησή του ότι: «Ας κόψουν την μισθοδοσία μας, όλα μπορούν να μας τα πάρουν, την ψυχή μας όχι αν δεν την δώσουμε εμείς.Κρίμα για τους Ιερείς που έχουν οικογένεια,οι άγαμοι μπορούμε να παμε σε μοναστήρια. ο Θεός κανέναν δεν χάνει».

***

Ο παλιός δικηγόρος και  για χρόνια  βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ   Ευάγγελος Γιαννόπουλος δε  διακρινόταν  για μια   sui generis  συμπεριφορά , μόνο   στη  δικηγορική και πολιτική  του  ζωή .  Και στις καθημερινές τις διαπροσωπικές του σχέσεις, ήταν, αυτό που λέμε ,   “περίεργος” άνθρωπος.  Αθυρόστομος,  απρόβλεπτος,  συνεχώς “οργισμένος”  και  ευέξαπτος,  έτοιμος για “μάχη”,  δε χαριζόταν σε εχθρούς και φίλους. Και με τη βαριά ιδιωματική  πελοποννησιακή του , μάλιστα,   προφορά (¨άει, ρε, παρέκει”-“τί φτιάνετε, μάτι μ΄”!)  δεν ήταν λίγες οι φορές που άφηνε άναυδο το ακροατήριό του, κυρίως  στα δικαστήρια και  τη Βουλή με όσα υποστήριζε ή τον τρόπο που  τα διατύπωνε και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε.

Σε μια δίκη, λοιπόν,   που ήταν συνήγορος υπεράσπισης ενός από τους γνωστούς “συνήθως υπόπτους” (μου  διηγήθηκε  ο ίδιος αργότερα το περιστατικό ) , όταν  ένας από τους παράγοντες της δίκης τόλμησε να ξεστομίσει πως  είναι πολλά και ειδεχθή τα  εγκλήματα της Αριστεράς,  ο Γιαννόπουλος  πετάχτηκε ελατήριο   από τη θέση του και  οργισμένος, ως  “Νεφεληγηρέτης Ζευς”,  τον κατακεραύνωσε  με τη φράση:  ” Το έγκλημα  στην Ελλάδα, κύριε συνάδελφε,  και δε μιλάω μόνο για το πολιτικό ,αλλά και για εκείνο  του κοινού ποινικού δικαίου,  έχει  Δεξιά ταυτότητα. Ρωτήστε για τους φονιάδες και τα κουτσαβάκια    σε πόλεις και χωριά.   ΄Ανθρωπος  που ψηφίζει αριστερά, δε σφάζει ,δεν τραβάει πιστόλι για ψύλλου πήδημα, δεν κάνει τον παλικαρά”.

Και εμείς, θα λέγαμε, μην πάτε πιο πέρα. Κάντε, οι έχοντες “μια ηλικία”, μικρή αναδρομή στις σχέσεις σας στο παρελθόν (για να αποστασιοποιηθείτε από το παρόν, που δεν είναι πάντα αντικειμενικό)  και σκεφτείτε τα πρόσωπα που συναναστραφήκατε “πάλαι ποτέ” με τον άλφα ή βήτα τρόπο και δήλωναν Δεξιοί.  Προσπαθήστε  να κάνετε τα προφίλ  τους από τις  καθημερινές τους συμπεριφορές  που έχετε γνώση. Ο κακός, ο εμπαθής, ο ύπουλος, ο ψεύτης, ο σπιούνος,  ο παλιάνθρωπος,  θα διαπιστώσετε πως  είχε  όντως τέτοια, δεξιά ταυτότητα.

Οι με βαριές εγκληματικές συμπεριφορές φορτωμένοι έχουν ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό.    Τα ειδεχθή και αποτρόπαια αυτά εγκλήματά τους είναι   ασύμβατα  με την αριστερή ιδεολογία.   Συνειδητοποιημένος αριστερός, με ανθρωπιστική, ανθρωποκεντρική υποδομή  ως  φονιάς,  έμπορος ναρκωτικών, νταβατζής, βιαστής  είναι  από σπάνιο,  ως ανύπαρκτο φαινόμενο.

Κι αυτό έχει την εξήγησή του. Ο Δεξιός είναι σε όλα  “χύμα”. Δεν έχει ιδεολογικό μπούσουλα ή  αντίβαρο.  Δε  διαθέτει αξιόπιστο ιδεολογικό   “θερμοστάτη”  στη έξαψη της στιγμής  και την ακρότητα των  φορτισμένων συναισθημάτων ή των ενστίκτων.   Το ηθικό,  ανοσοποιητικό του σύστημα είναι αδύνατο και ασθενές.   Αστόχαστος, αφιλοσόφητος , επιρρεπής στις  συμπεριφορές των ζωωδών ενστίκτων, αφήνεται έρμαιο σε  αντιδράσεις και συμπεριφορές   που για τον αριστερό είναι “κόκκινες  γραμμές”  να τις περάσει, “εσκαμμένα” αδιάβατα και ανυπέρβλητα.

Δε μιλάμε, όπως ούτε ο  Γιαννόπουλος τότε , για  τους  παλιούς φονιάδες  Χίτες και Μάυδες, Ούτε μετά  για Γκοτζαμάνη , Καλαμπόκα,   Κορκονέα , Ρουπακιά και άλλα ίδια κτήνη.  Που, ως  Δεξιοί  και  φονιάδες, ζητούσαν στα δικαστήρια  εξιλέωση και κάλυψη στους   δεξιούς  ιδεοληπτικούς  τους προϊδεασμούς.

Αναφερόμαστε στον επαγγελματία δολοφόνο, τον  αδερφο-φιλο-  συζυγο- συγχωριανο κτόνο ,  τον έμπορο ναρκωτικών, τον εμπρηστή, τον διεφθαρμένο.  Τί θα ήταν  όλοι τούτοι λέτε; Θα πήγαινε ποτέ το  χέρι τους να ψήφιζαν αριστερά;

Οι φονιάδες και οι βαριά παραβατικοί  κάθε είδους (να κάνομε μια…ανεπίτρεπτη ιστορική παρασπονδία και αντιδεολογική  εκτροπή,  σημειολογική  και μεταφορική αδεία)    σε ποσοστό…  99% είναι Δεξιοί!  . Κα μάλιστα, οι περισσότεροι από δαύτους,   “κόβουν φλέβα”  για … “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”).   Δουλέψτε  λίγο στο μυαλό σας και ερευνήστε στην καθημερινή πράξη  την  προσωπική  αυτή  άποψη.

 

 

2. α. Ο ακροδεξιός πολιτικός ανακαλεί όσα έλεγε και έγραφε για τα 800.000 ευρώ που δήθεν πήρε ως αποζημίωση η Μάγδα Φύσσα

Τα πήρε όλα πίσω ο Βελόπουλος

“Με μια λιτή και αυστηρή επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής η Μάγδα Φύσσα υποχρέωσε χτες τον Κυριάκο Βελόπουλο να καταπιεί όσα έλεγε σε βάρος της και να ανακαλέσει τις ψευδείς «πληροφορίες» που διακινεί ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, ότι δήθεν το Ελληνικό Δημόσιο έχει καταβάλει αποζημίωση 800.000 ευρώ στη μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από την ομάδα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή το φθινόπωρο του 2013. Ο οποίος μάλιστα επισήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι η οικογένεια Φύσσα ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο».

β. Ο Παρασκευόπουλος  έβγαλε έξω το  βιαστή των Πετραλώνων.

“Αν και καταδικάστηκε για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας, αποφυλακίστηκε το 2020, εξαιτίας του Νόμου Παρασκευόπουλου”.

iefimerida,gr

***

Είναι  o  σχολιασμός μας κι εδώ  μια συνέχεια του παραπάνω θέματος. Η Δεξιά στηρίζει την  επιβίωση  και την πορεία της  ( και μέχρι να γεννηθούν οι  νέες, φυσικές  κοινωνίες) στο ΑΦΥΣΙΚΟ.   ΜΟΝΟ στο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ  ψεύδος, την παραπλάνηση, την απάτη.  Συνειδητά, επαναλαμβάνουμε.

Δεν ήξερε, ας πούμε, ο    υπόδικος   ιδιοκτήτης   της χωματερής   iefimerida.gr πως  ο  αλήτης  που βίασε την καθαρίστρια  δεν είχε αποφυλακιστεί επί κυβερνήσεως Τσίπρα αλλά επί Μητσοτάκη; Και πως  βέβαια η αποσυμφορητική διάταξη Παρασκευόπουλου  έπαψε να ισχύει μετά το 2017;

΄Η  ο  αστείος και ακροδεξιός  Βελόπουλος πως η τραγική οικογένεια  Φύσσα, ούτε μια αποζημίωση  δεν αξιώθηκε ακόμα;  Τα ήξεραν, φυσικά τα  γνώριζαν. Αλλά ως αφύσικοι σε όλα τα επίπεδα,  είναι  ψεύτες και παλιάνθρωποι.

΄Ολο το  “εποικοδόμημα ” της Δεξιάς στηρίζεται στο ΑΦΥΣΙΚΟ τρίπτυχο “Πατρίς, θρησκεία,  οικογένεια.   Δηλαδή, πάνω στην απάτη και  την καταστρατήγηση  των φυσικών νόμων.

Πατρίς: Η Φύση δώρισε στεριά, ουρανό και θάλασσα  ως  πανανθρώπινη προίκα.  Αν κάτι μισεί η Φύση  αβυσσαλέα, είναι η  ιδιοκτησία.

Θρησκεία. Ο “Θεός”,  αν υπάρχει,  δεν μπορεί σε καμιά  περίπτωση να  υποβιβάζεται σε τέτοια καρικατούρα, να είναι  τόσο “μικρός” και ανθρωπόμορφος,  όπως το θέλουν οι θρησκείες.

Οικογένεια. Ο κοινωνικός αυτός   θεσμός δεν είναι παρά κοινωνική ιδιοκτησιακή επινόηση που  πρωτίστως  στηρίζεται στη  διαστροφική  Μονογαμία,  την  οποία επίσης, ως τέτοια,  απεχθάνεται η Φύση. Και είναι η ίδια που  όρισε ως  κυρίαρχη δύναμη   την Πολυγαμία. Αρχή και τέλος των πάντων.

Υ.Γ  Αλήθεια, γιατί ακόμα η οικογένεια του Φύσσα δεν έχει αποζημιωθεί για το ειδεχθές αυτό  έγκλημα, που πέραν των άλλων,  ανέτρεψε , ρήμαξε  και σε προσωπικό επίπεδο τη ζωή των ανθρώπων του;

 

 

3. “Νομίζαμε ότι ρίχνει αγιασμό, αλλά τα ράσα έγιναν κόκκινα» -Ο μητροπολίτης Άρτης περιγράφει στο iefimerida την επίθεση με το βιτριόλι”

επίθεση βιτριόλι μονή πετράκη

Δε λέμε. Τραγικό.  Και “να μη συ τύχει”   τέτοιο απροσδόκητο.

Αλλά, έχει και πλάκα ο παππούλης  “Αρτης”  παραπάνω.  Νόμιζε, λέει,  πως ο τρελαμένος  παππάς , και υφιστάμενός του,  τον έρρανε   με αγιασμό και μύρο την ώρα που του έκοβε το ψωμί από το στόμα  με τον αποσχηματισμό του! ΄Ελα, Χριστέ!

 

4. Σοκ στην Κομοτηνή: Καταγγελία για βιασμό 6χρονου από 12χρονο

Το συμβάν φέρεται πως έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη 16/06, με θύτη έναν 12χρονο και θύμα έναν 6χρονο, σε γνωστή γειτονιά της Κομοτηνής.

O απρόβλεπτος Πέτρος Κωστόπουλος απόψε στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα»

Λέτε ένα 12χρον παιδί να έκανε ό,τι αισχρό  έκανε , γιατί ήταν διεστραμμένο; Δεν υπάρχουν παιδιά  τέτοια.  Αλλά,  υπάρχουν “δάσκαλοι”  διεστραμμένοι.

Οι λογής πορνοβοσκοί ,τα ξέκωλα και  οι “ποταγωγίδες”  στα πορνοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες τους . Οι  ηθικοί αυτουργοί της αποτρόπαιης πράξης.

Πότε θα τους καταλογιστούν τα εγκλήματα αυτά και θα τιμωρηθούν; Ποτέ. θα είμαστε όλοι “χούφτα χώμα”  όταν  οι κοινωνίες  μας  θα γίνουν φυσικές και ανθρώπινες.

5. Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Σταύρος Μπαλάσκας

«Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου»: Τι λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά το σάλο

“Το λουλουδάκι του μπαξέ”  της Αστυνομίας. Πόσα  άλλα όμοια κυκλοφορούν  στην πιάτσα της;   Και πού  κανείς να  τα φυτέψει ,να   μη χαθεί το είδος και η συνομοταξία;

Κλασικά. Δεξιός και τούτος  Καρά-Δεξιός μάλιστα.