ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

HOMO-NATURALIS.GR (ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA)

                                                                             18-12-2013
” Στοπ τα λεφτά στη Χρυσή Αυγή – Ηχηρή διαφοροποίηση από Γλέζο

ΣκΣτ

  οπ τα λεφτά στη Χρυσή Αυγή – Ηχηρή διαφοροποίηση από Γλέζ

Αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση …

Την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε η Ολομέλεια με συντριπτική πλειοψηφία, συντασσόμενη με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Σε σύνολο 272 ψηφισάντων βουλευτών, υπέρ της αναστολής ψήφισαν 241 βουλευτές, 26 κατά και πέντε δήλωσαν παρών.

Από την ψηφοφορία ιδιαίτερη εντύπωση και έντονο προβληματισμό προκάλεσε η στάση του Μανώλη Γλέζου.

Το κορυφαίο ιστορικό πρόσωπο δεν ψήφισε υπέρ της αναστολής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, αλλά αντίθετα ψήφισε κατά μιας και θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο δεν αντιμετωπίζεται ο φασισμός.”

ζ

Μ. Γλέζος: Περαστικά στον ελληνικό λαό
Ντροπή σου Μανώλη Γλέζο!”

 Αυτά γράφαμε τότε.

Λίγο μετά,  όχι μόνο ο Γλέζος, αλλά και επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του ίδιου του αρχηγού του και άλλων στελεχών, όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επανέλαβαν και ξεκαθάρισαν πως “οι  Ναζί και ο ναζισμός  δεν αντιμετωπίζονται με δικαστικές διώξεις, αλλά με πολιτικά μέσα”.

                             ΄Εχουμε λοιπόν και λέμε:

 Στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, και κυβερνήσει τη χώρα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες του, όπως τις  εκθέσαμε παραπάνω , όχι μόνο θα σταματήσει τις δικαστικές διώξεις της εγκληματικής οργάνωσης και θα αφήσει ελεύθερους τους φυλακισμένους Ναζί (προφανώς με κάποιο νόμο αμνηστίας ή κάτι παρόμοιο) ,αλλά και θα τους αντιμετωπίζει πλέον με πολιτικό λόγο στη Βουλή.

Περιττό να πούμε ύστερα απ΄αυτό  πως οι Ναζί βουλευτές, που έχασαν τους μισθούς τους, θα τους εισπράξουν αναδρομικά και θα συνεχίσουν να μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο.

΄Οσο για  τους ” άλλους”, τους ” προδότες”, όπως αποκάλυψε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, θα πρέπει να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για φυλακές και ξερονήσια.

Και υπάρχει κανείς να αναρωτιέται, γιατί οι  Ναζί θα ψηφίσουν “μονοκούκι”  ΣΥΡΙΖΑ, όταν έρθει η ώρα;