ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΕΞΕΪ ΝΑΒΑΛΝΙ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΥΓΗ”

 

 

Ναβάλνι

 

Προκλητικό  δημοσίευμα στην «Αυγή»:  Τυχαίος θάνατος του Αλεξέι Ναβάλτι.  Δεν ήταν δα και   άγιος! Δεξιός και ιμπεριαλιστής, γράφει.

Αν οι δεξιοί και οι ιμπεριαλιστές, παλιάνθρωποι, λέμε εμείς, ήταν σαν το Ναβάλνι, τότε να πάρουμε σειρά κι εμείς  …να γίνουμε Δεξιοί.    Αλλά.αν   είναι έτσι,  πότε είδατε εσείς άλλοι  Δεξιό και ιμπεριαλιστή να ξεπερνάει σε ήθος, αγωνιστικότητα και αντοχή ,ακόμα και ένα Μακρονησιώτη  δικό μας;

 Για να πάρουμε μια ιδέα ποιος ήταν ο δολοφονημένος από το κτήνος της Ρωσίας Αλεξέι  Ναβάλνι και τί  αθλιότητα διέπραξε σήμερα το λαθρόβιο, πουτινκό αυτό  έντυπο,  φτάνουν αυτές οι γραμμές:

BBC: “Ο πολύπαθος Ρώσος   αντιφρονών και πατέρας δύο παιδιών πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στη σωφρονιστική «αποικία» ΙΚ-3, όπου  εκτίουν την ποινή τους οι πιο διαβόητοι εγκληματίες της χώρας

Ο Αλεξέι Ναβάλνι βρισκόταν στον «Πολικό Λύκο» από τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ νωρίτερα είχε κρατηθεί στις εγκαταστάσεις ΙΚ-6, ανατολικά της Μόσχας.

Από το 2022 είχε περάσει σχεδόν 300 ημέρες στην απομόνωση, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα τού επιτρεπόταν ένας ημερήσιος περίπατος σε κοντινό κελί, όπου το πάτωμα ήταν καλυμμένο με χιόνι. Το μόνο που έβλεπε έξω από το παράθυρό του ήταν ένας ψηλός φράχτης και καθόλου φως”.

 New York Post :  ο Ναβάλνι μπορούσε να βαδίζει στο μικροσκοπικό κελί του μπρος πίσω μόνο 3,5 μέτρα, ενώ κάθε μέρα στις 5 π.μ. τον ξυπνούσαν με το τραγούδι «I am Russian» του ποπ σταρ Shaman που υποστηρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Από σέβας στην παλιά  ΑΥΓΗ αποφεύγαμε στα χρόνια που λειτουργούμε να  ξεβρακώνουμε τη Νέα΄,  Λάθος μας  μέγα. Επανειλημμένα έχει αποδειχτεί πως και καμιά σχέση δεν έχει το νέο έντυπο με την παλιά Αυγή, αγαπημένη της διωκόμενης και από τον σταλινικό Ριζοσπάστη , αριστερής , προοδευτικής διανόησης  και κουλτούρας.

΄Ενα κουρέλι είναι που μόνο τον τίτλο κράτησε (οικειοποιήθηκε) από την εφημερίδα των κομμουνιστών  εκείνων των πέτρινων χρόνων . ΄Ιδια ιστορία με το συστημικό, Σταλινικό Κόμμα Ελλάδας (ΣΚΕ) ,  κατ΄   όνομα τούτοι κομμουνιστές που δε δολοφόνησαν μόνο το ιστορικό ΚΚΕ, αλλά και  με την  παρανοϊκή  κομματική  τους γραμμή μετά, συνέτριψαν  και την      ανθρωποκεντρική ιδεολογία που χαρακτηρίζει τον κομμουνισμό ,μοναδικής καθαρότητας και συνέπειας πολιτικό- κοινωνικό κίνημα   στην  ανθρώπινη ιστορία.

Σήμερα στο  κατάπτυστο άρθρο της γκεμπελικής Αυγοφυλλάδας,  την άφησε χωρίς καν “φύλο συκής”. ΄Οπως ήταν  αναμενόμενο. Μια μέρα ο βόθρος θα ξεχειλίσει, αφού ήταν   τίγκα  στα  λύματα.

Η  θεαματική , πάντως,  στροφή της (διάβαζε ξεδιάντροπη)  προς τον  πουτινισμό, εμείς τουλάχιστον την τοποθετούμε στις ημέρες που είχε πια καταντήσει ένα…λαθρόβιο έντυπο με λίγους αναγνώστες  και    ήταν  έτοιμη να κλείσει, αλλά τελικά…σώθηκε.  Και πάντως,όχι με τη χρηματοδότηση της Κουμουνδούρου ή από   οικονομικές ενέσεις του Κασσελάκη.

Πώς σώθηκε, ποιος την έσωσε και γιατί τη έσωσε οφείλουν οι Γκεμπελίσκοι  της Αυγής να μας απαντήσουν. Τουλάχιστον για τα προσχήματα. ΄Όχι. πως δεν ξέρουμε, δηλαδή.  Για να γελάσει κιόλας  το χειλάκι   των πολλών πικραμένων σε αυτή τη χώρα με όσα συμβαίνουν δίπλα τους και  κάποια εν τω…ονόματί τους.

Συμβουλή.  Ας ακολουθήσει και αυτή  την αδερφή φυλλάδα της  efsyn …ιδιοκτησίας  πλέον της επίσης πουτινικής  ΄Εφης Αχτσιόγλου.  Ας “βγάλει δίσκο” και η Αυγή για ξεκάρφωμα. Συνηθίζεται κι από άλλες  πουτινικους ιστότοπους .  Και φυσικά από κόμματα και μορφώματα που τάχα διαδίδουν (όπως η άλλη, η Χρυσή τούτη,  Αυγή)   πως συντηρούνται από τον οβολό των συνδρομητών και οπαδών.

Αίσχος, αρουραίοι από τα λαγούμια της αριστεροφροσύνης!