“ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ” Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Αυτή είναι η sexy κόρη του Σταμάτη Γονίδη (φωτό)

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης».

***

“Θου, Κύριε,  φυλακήν τω στόματί μου”, μην το ανοίξω και δεν τον πλένει της Καλλιρρόης το ποτάμι τον, εκτός από τραγουδιάρη και χρυσαυγίτη, αμετροεπή αυτό τύπο.

Για δείτε. Ο αοιδός των σκυλοτράγουδων τολμάμει και λέει

-“γραφικοί οι συγκεκριμένοι επιστήμονες”!   Αυτοί που  βγήκαν από  Ιατρική κι όχι από… βοϊδοσχολή σαν ελόγου του.

-Κι ακόμα : Δεν έχει, λέει,  το ίδιο επίπεδο ο…  κλαψοκαψουριάρης  Σταμάτης  με αυτούς!

΄Οντως, σημεία των καιρών.  ΄Οπως το λέει  . Θα μας τρελάνουν  κάτι τέτοιοι  εντελώς   σαλταρισμένοι   τύποι για τους οποίους η αυτογνωσία είναι σαν τις δικές μου επιδόσεις  στα κινέζικα . Να κλαις και να γελάς μαζί.

Μπουγέλο, γαμώ τοοοοο!

______________________________________________-

                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. α. Αλέξης Τσίπρας: Αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη η δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη

Η δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες πιστοποιεί με δραματικό τρόπο όχι μόνο την αντιδημοκρατική κανονικότητα, αλλά και την πολιτική ανηθικότητα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Το τεράστιο σκάνδαλο Novartis, που κόστισε στους Ελληνες φορολογούμενους εκατοντάδες εκατομμύρια και υποχρέωσε την εταιρεία να καταβάλει 350 εκατομμύρια ευρώ στο αμερικανικό δημόσιο, στην Ελλάδα βαφτίστηκε «σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ». Ετσι, αντί να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη οι αυτουργοί της διαφθοράς, διώκεται ο αρμόδιος για θέματα διαφθοράς υπουργός, η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς και τώρα οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν πολλές από τις σκοτεινές πλευρές της διαφθοράς.

Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος. Κι εκείνοι που καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης είναι οι αντίπαλοί της, με πρώτη τη δημοσιογραφία που επιμένει να βάζει τον δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων, αντί για το μέλι.

Η τακτική αυτή όμως σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης, η πολιορκία της ενημέρωσης με λίστες εξαγοράς και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, η κατάπτωση της πληροφόρησης σε οικόσιτο του Μαξίμου, η τρομοκρατία και το συστηματικό bullying εις βάρος κάθε ελεύθερης φωνής, που παίρνει τελευταία ενδημικό χαρακτήρα, δεν είναι σημάδια δύναμης. Αντιθέτως είναι σημάδια αδυναμίας και φόβου μπροστά στις αντιδράσεις και τις ανατροπές που προκαλεί η εγκληματική πολιτική τους, τόσο απέναντι στην πανδημία και στο κύμα ακρίβειας όσο και απέναντι σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία. Ανάμεσα στα οποία η διαφθορά δεν είναι το πιο ασήμαντο.

Από την άποψη αυτή η δίωξη Βαξεβάνη, η καταδίωξη της δημοσιογραφίας που ερευνά αντί να προσκυνά, η περιστολή της δημοκρατίας αποτελούν ένα ακραίο μείγμα αντιδημοκρατικής εκτροπής και πολιτικής ηλιθιότητας, που αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνοι είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν.

Επικίνδυνοι για τη δημοκρατία, για τη χώρα, για όλους μας.

΄Ηρθε όμως η ώρα, πιστεύω, για τους τίτλους τέλους. Και για μια νέα προοδευτική αρχή.

΄Ηρθε η ώρα η υπόθεση της πολιτικής αλλαγής να γίνει υπόθεση όλων των δημοκρατικών πολιτών.

β. Αναταραχή στη Δικαιοσύνη με την εργαλειοποίηση διώξεων

Documento

Κι ενώ η υπόθεση του σκανδάλου ερευνάται ακόμη δικαστικά η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ειδική ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου που διερευνά την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κλήτευσε τον Κ. Βαξεβάνη ως κατηγορούμενο με το εξωφρενικό σκεπτικό ότι στράφηκε δημοσιογραφικά εναντίον «κάποιου αθώου»!

Σαν βόμβα που έρχεται να υποσκάψει τα θεμέλια της Δικαιοσύνης, καθώς η τελευταία εμφανίζεται να λειτουργεί ως πειθήνιο όργανο της κυβερνητικής βούλησης για φίμωση της ερευνητικής δημοσιογραφίας, χαρακτηρίζουν εν ενεργεία δικαστές και εισαγγελείς την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη με φερόμενη ως «ένδειξη ενοχής» του τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Documento για το σκάνδαλο της Novartis!Δεν ήταν ένας ούτε δύο, αλλά πολύ περισσότεροι οι δικαστικοί λειτουργοί που μίλησαν μαζί μας, κάποιοι και με δική τους πρωτοβουλία, για να μας μεταφέρουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στη δίωξη κατά του Κ. Βαξεβάνη, μια εξέλιξη την οποία χαρακτηρίζουν άκρως επικίνδυνη για τη δημοκρατία, ένας από τους πυλώνες της οποίας είναι και η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Ποιος είναι αυτός ο «κάποιος αθώος»; Είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για κακούργημα; Ή μήπως οι αθώοι είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που παραμένουν ερευνώμενοι στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης; Από πότε διώκεται ποινικά η ερευνητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα;

****

Αν σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, ειδικότητα, αξίωμα, λειτούργημα, όπως αλλιώς  πείτε το, συνέβαινε ό,τι συμβαίνει στην ελληνική  δικαιοσύνη αυτή την ώρα  ,η Αλεβιζοπούλου  θα ήταν σε διαθεσιμότητα με ΕΔΕ και  σίγουρη απόλυση . Είναι ηλίου φαεινότερο  και στον πλέον  αδαή περί τα νομικά  πως  η  άσκηση αυτής της  δίωξης στους δύο δημοσιογράφους ,έγινε με άνωθεν εντολές. Δεν χωρεί ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Η Αλεβιζοπούλου και όσοι την χειραγώγησαν , δεν είναι σε θέση  να αντιληφθούν   ένα πράγμα. Πως   ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ  ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ίδιας της Δικαιοσύνης, η οποία,  ως θεσμός,  δέχτηκε φοβερό και μη αναστρέψιμο  πλήγμα στο κύρος της .  Αλλά το  χειρότερο  είναι πως αυτό το τσουνάμι , συμπαρέσυρε  και έντιμους δικαστές και εισαγγελείς. Ο κόσμος αδυνατεί πολλές  φορές να ξεχωρίσει, να καταμερίσει και να αποδώσει προσωπικές ευθύνες χωρίς γενικεύσεις και συνωμοσιολογίες.  Κατηγορεί συλλήβδην , χωρίς  έλεος ,δίχως  σύνεση και ψυχραιμία.

Αυτό είναι το  μέγα κακό που διέπραξε σήμερα  η ανακρίτρια.  Ο Βαξεβάνης και η Παπαδάκου    θα αθωωθούν κάποια στιγμή.  Μόνο και μόνο γιατί θα καταδικαστούν μια μέρα οι ένοχοι για το σκάνδαλο της Νovartis..  ΄Ομως, κι αυτό το στίγμα στη δικαιοσύνη θα μείνει ανεξίτηλο.   ΄Οπως ένα σωρό άλλα στο παρελθόν .

Το λάθος είναι στους  έντιμους και ανεξάρτητους  εκπροσώπους   του θεσμού,   που όφειλαν τέτοια καρκινώματα να τα αποκόπτουν  νωρίς. Δεν την ήξεραν oι αρμόδιοι αξιολογητές την Αλεβιζοπούλου; Βοά ο χώρος, όπου κι αν υπηρέτησε. Το ξέρουμε εμείς και όχι εκείνοι; Ρωτήστε  αξιοπρεπείς και δίκαιους συνάδελφοί της.

 Δεν το έκαναν χρόνια.  Και  εισπράττουν τώρα  την κατακραυγή ΟΛΟΙ , χωρίς να ευθύνονται. Δεκάδες τα παραδείγματα στο παρελθόν όμοιας ατιμωρησίας.

Αν πάει αργότερα στο σπίτι της η  Αλεβιζοπούλους και  ξεκοκαλίζει  την παχυλή της σύνταξη, αν δεν  τιμωρηθεί και εκδιωχθεί σήμερα,  ο θεσμός της δικαιοσύνης θα έχει τραυματιστεί βαριά για άλλη μια φορά.  Αλλά και αυτή η νέα  η ατιμωρησία πρώτα θα εξοργίζει τους άξιους, τους   έντιμους και μη διαπλεκόμενους  δικαστές.

2. Τελεσίδικη καταδίκη για τον «γαλάζιο» Χάρη Τομπούλογλου

«Ήμουν του περιβάλλοντος της Μπακογιάννη»

Τελεσίδικη καταδίκη για τον «γαλάζιο» Χάρη Τομπούλογλου και το «φακελάκι»

Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό ο «γαλάζιος» Χάρης Τομπούλογλου για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση και το «φακελάκι» την περίοδο που είχε διοριστεί από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ (2013) ως πρόεδρος του πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο το 2013, καθώς ο Χάρης Τομπούλογλου ήταν επί δεκαετίες στέλεχος της ΝΔ, ενώ δύο φορές ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών.

Ιδιαίτερη εντύπωση είχαν προκαλέσει όσα είχε ισχυριστεί στην απολογία του στο πρωτόδικο Δικαστήριο ο Χάρης Τομπούλογλου. Το «γαλάζιο» στέλεχος είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα πλεκτάνης, λόγω της σχέσης του με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι ένα ακόμη «γαλάζιο» στέλεχος μετά το Νίκο Γεωργιάδη που ενώπιον Δικαστηρίου «διαφημίζει» τις σχέσεις του με την οικογένεια Μητσοτάκη.

***

Απ όλα έχει ο  μπαξές της Ντόρας.  Από  ηθικές αυτουργίες σε δολοφονίες ,όπως εκείνη του τραγικού καθηγητή Γιώργου Τριάρχη, μέχρι εκλεκτή συγγένεια και   συνεταιρικές ,οικογενειακές μπίζνες  με τον κατηγορούμενο για μεταφορά τόνων ηρωίνης, τον  εφοπλιστή Μαρινάκη. Αλλά φυσικά τη βρίσκεις και διαπλεκόμενη   σε κάθε είδους διαφθορά και ανηθικότητα. “΄Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις” μέλη της φαμίλια  από κάτω    θα  βρεις.  Βοά η Ελλάδα, χρόνια τώρα. Μαζί και η Ιστορία.

3. Εισαγγελική παρέμβαση για αντιεμβολιαστές μοναχούς: «Εχουν πεθάνει πολύ κόσμο»

kelia monaxwn

***

Αυτό να ήταν το μόνο έγκλημα των ιερατείων. Ξέρετε πόσα εκατομμύρια θύματα έχει φορτωθεί  ο Χριστιανισμός στους αιώνες;  Ο Χίτλερ με 20.000.000 νεκρούς ωχριά μπροστά στα “ιδιώνυμα” εγκλήματα της πλέον εγκληματικής οργάνωσης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτής της Χριστιανικής  θρησκείας

4. ΄Αφαντος ο 48χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του.Νέα μαρτυρία για τον 48χρονο στην Αργυρούπολη: «Είχε επιτεθεί και σε άλλες συντρόφους του στο παρελθόν»

Ο 48χρονος δράστης που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (14/1).Ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός, με τον 48χρονο να αρχίζει να γρονθοκοπά με απίστευτη αγριότητα την 40χρονη, καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος ενημέρωσε στη συνέχεια συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της οδού Ολυμπίας οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

***

Τόσο παλικάρι! Κρύφτηκε το χτήνος μετά την…αντρίκια συμπεριφορά του. Παντελονάτος και τούτος  που λένε οι φαλλοκράτες.

Αξίζουν όλα αυτά τα αρρενοειδή  να έχουν ανάλογη μεταχείριση. Ιδιαίτερα από τους άντρες  που σέβονται την ιδιότητα του ανθρώπου. ΄Οσοι νομίζουν πως επειδή  έχουν να κρέμεται ανάμεσα στα δυο τους σκέλια  κάτι σε…σωληνοειδές   κι αυτό είναι προσόν  ή  τούτο και μόνο τους καθιστά   ξεχωριστούς, ευνοημένους από τη φύση ,  προνομιούχους ,άρα τους  δίνει το  ελεύθερο να “γαμούν και να δέρνουν”, έχουν κάλο στον εγκέφαλο. Το μόνο σίγουρο.

Ας τους δίνουμε ΕΜΕΙΣ ένα καλό μάθημα. Ο,τι ακριβώς χρειάζονται.

5. α. Γιατί άνδρες φωτογραφίζουν τα γεννητικά τους όργανα και τα στέλνουν σε γυναίκες. iefimerida.gr”

β. Λίστα του 2022 με τα 5 βιβλία, που μπορούν να σας αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε
Μοναδικές προτάσεις βιβλίων για τη νέα χρονιά!

Pulze
Η απόλαυση βρίσκεται σε συναρπαστικές ιστορίες που εμπνέουν και πηγαίνουν πέρα από τα συνηθισμένα. Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή του PULZE.

Νέα χρονιά σημαίνει νέοι στόχοι. Όμως, για μια στιγμή! Μήπως κάπως έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τα resolutions; Μήπως δεν είναι και αυτό ένας ακόμα ψυχαναγκασμός που δεν προσφέρει πολλά σε εμάς τους ίδιους; Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί αν θέτεις στόχους για σένα και όχι για να ικανοποιήσεις τους άλλους; Όχι άλλοι νέοι στόχοι, λοιπόν, αλλά νέες ιστορίες που μας κάνουν να σκεφτόμαστε αλλιώς. Ιστορίες που εμπνέουν, με πρωταγωνιστές ανθρώπους οι οποίοι έδειξαν έναν άλλο δρόμο, πρωτότυπο, διαφορετικό, ίσως δύσκολο, μα πάνω από όλα απολαυστικό. Διότι εκεί βρίσκεται η απόλαυση, σε όσα κάνουν τη διαφορά. Αν αμφιβάλλεις, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην κομψή και όλα-σε-μία συσκευή θέρμανσης καπνού PULZE, η οποία άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία του θερμαινόμενου καπνού, προσφέροντας μια ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία στους ενήλικες καπνιστές.

Πηγή:iefimerida.gr

Διαβάστε και φρίξτε! Μέχρι πού φτάνει  το θράσος, η προκλητικότητα ,ο σεξισμός και η διαφημιστική προπαγάνδα  της απληστίας ενός Χρήστου Ράπτη στην ακροδεξιά φυλλάδα του,  γνωστής  επίσης  ως    σπερματοδοχείο.

Πώς να τον αποκαλέσουμε αλλιώς ; Με τί άλλους χαρακτηρισμούς  να τον παραδώσει η Ιστορία; Οι λέξεις πλέον, όταν αναφέρεσαι σε ομοιους τύπους ντρέπονται και οι ίδιες με τέτοιο βάρος αισχύνης που τις φορτώνουμε.