Εκλογές 2014: τρεις νέες δημοσκοπήσεις… τρία διαφορετικά αποτελέσματα !

                                                                                                                                                                                                   …ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!

 

 

Οι δημοσκοπήσεις … έπεσαν βροχή σήμερα. Τρεις διαφορετικές καταγραφές των προθέσεων των πολιτών που οδηγούν σε τρία διαφορετικά αποτελέσματα για τις εκλογές καθώς άλλη δίνει πρωτιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, μια δεύτερη δίνει την πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία, ενώ μια τρίτη οδηγεί σε… ντέρμπι…Στη δημοσκόπηση της ALCO για το “Πρώτο Θέμα” o SYRIZA έρχεται πρώτος με διαφορά 1,5% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, ενώ ο Α. Σαμαράς διατηρεί την πρωτιά ως ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός.

                               “Γελούν και οι κότες”

Στο μεταξύ ο… μέγας δημοσιογράφος (ο επονομαζόμενος και της “κλειδαρότρυπας”), ο  “χορηγός” βήματος στα στελέχη της Χ-Ε.Α, δίνει στον κολλητό του, υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας Κασιδιάρη ,  ποσοστό πάνω από… 30%.!

Την επομένη,  που θα πατώσει το “νούμερο”- υποψήφιος, νομίζετε πως ο άθλιος Μάκης θα πάει με μια “πέτρα δεμένη στο λαιμό” κατά Φάληρο μεριά, να βουτήξει; Αστεία πράγματα. Δεν… κολώνει πουθενά ο εγκληματίας-βιαστής της δημοσιογραφίας (Και όχι μόνο!). Κάτι θα βρει…πρωτότυπο και συγκλονιστικό να μας πει ως δικαιολογία για τον “πάτο” που θα πιάσουν απανταχού της χώρας οι Ναζιστές (και όχι μόνο στην Αθήνα).

Εδώ θα είμαστε.