ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ. ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΟΧΩΝ NOVARTIS ΠΡΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: ” ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΗΝ”!

Σε ένδειξη  οργής και συμπαράστασης  για την  αήθη επίθεση  εναντίον της αδέκαστης  εισαγγελικής λειτουργού Ελένης Τουλουπάκη  των διεφθαρμένων πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis  δια  των αχυρανθρώπων   της  Ακροδεξιάς κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη,  εισαγγελέων  και  κοντυλοφόρων της βιομηχανίας παραπληροφόρησης,   δε θα αναρτήσουμε  σήμερα τα θέματα που είχαμε επιλέξει και αναπτύξει.

Οι ειδήσεις:

1. “Ποινική δίωξη σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη
Η δίωξη αφορά στους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς στην υπόθεση της Novartis Διώκεται για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα.

Την ποινική δίωξη της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη για αδικήματα που αφορούν τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis, αποφάσισε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελος Ιωαννίδης.

Πλέον, η κ. Τουλουπάκη είναι κατηγορούμενη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα. Συγκεκριμένα για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και τα πλημμελημματικού βαθμού κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση, παραβίαση δικαστικού απορρήτου και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων”.

2. Γεωργιάδης: “Να πάει φυλακή η Τουλουπάκη” – Τουλουπάκη: “Χωρίς προηγούμενο κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών”

ΠΡΩΤΑΝΙΣΤΕΣ:

1. ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ:

Η ασυμβίβαστη εισαγγελέας ,προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς. Καταπέλτης για το σκάνδαλο Novartis.

Τουλουπάκη Novartis

Τι απαντούν τα 10 πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis

2. Οι 10 διεφθαρμένοι πολιτικοί,όπως χαρακτηρίζονται από το αδέκαστο δικαστήριο της Ιστορίας  και  οι αχυράνθρωποί τους:

 

α. Ευάγγελος Ζαχαρής

1.“Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρής, ήταν… συμπτωματικά εκείνος που είχε κάνει δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλει ο Β. Μαρινάκης μετά το Βούλευμα Εφετών (1692/2018) για παραπομπή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ο κ. Ζαχαρής μέσα σε δύο μόλις ημέρες από την κατάθεση του αιτήματος άσκησε αναίρεση στο βούλευμα, ενώ ο άλλος αντεισαγγελέας, που εξέτασε ανάλογα αιτήματα άλλων κατηγορούμενων, τα έκρινε μη αποδεκτά.

Στη συνέχεια το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με απόφασή του (804/2019) απέρριψε την αναίρεση του αντεισαγγελέα Ζαχαρή κατά του βουλεύματος, οπότε και οριστικά παραπέμφθηκαν σε δίκη ο Β. Μαρινάκης και άλλοι 27 συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

β. Την τρίτη του χρονιά ως αντεισαγγελέας στο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της χώρας, ο κ. Ζαχαρής έγινε ο εισαγγελέας που έστειλε τον φερόμενο «Ρασπούτιν» στη Βουλή.

γ. Δίωξη Τουλουπάκη παραγγέλνει ο  Ευάγγελος Ζαχαρής αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου

 

β.    Ευάγγελος Ιωαννίδης

1.Χαρακτήρισε: εξαίρετους συναδέλφους τους εισαγγελικούς λειτουργούς Ελένη Ράικου, Ιωάννη Αγγελή

Το «Πρώτο Θέμα» δείχνει και την Ελένη Ράικου;

«Φρεσκάρισε» κι άλλο τη μνήμη του εισαγγελέας Ι. Αγγελής

2. Ο εισαγγελέας Ιωαννίδης πρότεινε την αθώωση των βασανιστών αστυνομικών

Η Δικαιοσύνη εξέδωσε πρόσφατα απόφαση-σταθμό για πολίτη με ψυχολογικά προβλήματα που βασανίστηκε άγρια από αστυνομικούς και υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά, για τον οποίο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά αποφάσισε πως πρέπει να λάβει αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Ιωαννίδης είχε προτείνει την απαλλαγή τους.

3.Το παράδοξο είναι πως εισαγγελέας κληρώθηκε στη  δίκη για τον  κατηγορούμενο   πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ,Νίκο Γεωργιάδη. ο Ευάγγελος Ιωαννίδης, ενώ πρόεδρος της έδρας είναι επίσης μετά από κλήρωση η Κυριακή Γαλλίου.