ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ: ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ (ΕΦ)ΕΥΡΕΘΕΙ, ΘΑ… ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

                      ΜΑΣ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΩΣΑΜΕ!

        ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

(Κωστάκη Βαξεβάνη, έμεινες πια ο μόνος που δεν πήρες κομμάτι από την τρελή  διαφημιστική  πίτα, ως…ανυποχώρητος , εσύ  κοντυλοφόρος. Βάλε,  βρε παιδί μου κι εσύ νερό στο Συριζιανό κρασί σου να σωθείς!)

                             ΕΔΩ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Α. 2020

 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (2040):

 

Ο έρωτας άργησε δεκαετίες – Ζευγάρι ηλικιωμένων κλέφτηκε στην Κρήτη

Άνθρωπος, Γυναίκα, Ηλικιωμένο Ζευγάρι

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ,  ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ,ΣΤΟ…ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΡΙΟ!

ΠΡΟΣΤΑΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ!

 

Παρίσι καπνού — Φωτογραφία Αρχείου

Φοιτητές δίπλα στον αποτεφρωτήρα — Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Β. ‘ Ομιλος Ιατρικού Αθηνών: Πάντα δίπλα στον ΄Ελληνα, ακόμη και στα δύσκολα.

 

Ιατρικό Αθηνών

Μια από τις αφίσες της παραπάνω ιατρικής  βιομηχανίας, που πλημμύρισαν τις τελευταίες κορονοημέρες  τα Μέσα   Ενημέρωσης , αλλά και  τις κολόνες   και τους τοίχους, ειδικά σε περιοχές, όπως Μενίδι,΄Ιλιον, Δραπετσώνα, Νίκαια, Αγία Βαρβάρα!

(Η υποσημείωση δε φαίνεται στη διαφήμιση, αλλά εμείς που τη διαβάσαμε  σας ενημερώνουμε):.

“ΠΡΟΣΦΟΡΑ για μια εβδομάδα νοσηλείας από κορονοϊό, ΜΟΝΟ με 10 χιλιαρικάκια.  Ιατρικά έξοδα  και παραμονή.  Προφτάσατε”!

________________________________________

1. ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2021.  Με Κορόνα ξανά

Μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία των επιδημιών-πανδημιών  είναι αυτή με τον κορονοϊό.  Τύπος, Κυβερνήσεις ( οι λοιπές εξουσίες δευτερευόντως)  και η  Ιατρική είναι οι βασικοί συντελεστές της απάτης.  Ο πρώτος , για αισχρό κέρδος,οι κυβερνήσεις κυρίως  από δημαγωγική επιρρέπεια και η επιστήμη της Ιατρικής με τις υπόλοιπες συναφείς , από παντελή άγνοια  της συμπεριφοράς του ιού.

Η μεγάλη απάτη  φάνηκε με το τέλος της πανδημίας, που ήδη διανύουμε. ΄Ολα επανέρχονται σιγά-σιγά στην πρότερη κατάσταση.  “Τίποτα δε θα είναι ίδιο στην μετακορόνα εποχή”, λέει η μαφία της παραπληροφόρησης! Γιατί, αν δεν λένε τέτοια, μέχρι να ξεχαστεί η απάτη τους, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα  με τον αμνήμονα όχλο, πώς  θα δικαιολογήσουν όλο αυτό το τζέρτζελο  της παραπληροφόρησης και του ψεύδους   για πάνω από δυο μήνες; Και φυσικά, την ψυχοπάθεια που εισέπραξαν ως  παράσημο τα μαντρωμένα  χοιρινά,  την κατάρρευση της οικονομίας ,όλα τούτα, ακριβώς, για να τα οικονομήσει  πάλι τρελά  ο “ΣΚΑΙ”;

΄Ολα, λοιπόν,και με… στοίχημα θα είναι όπως πριν. Πλην ημών εδώ, βέβαια,  που θα τους αλλάζουμε συνεχώς  τα φώτα. Πιο δυναμικά, περισσότερο αποτελεσματικά.  Ποια  “αλογόμυγα” του Σωκράτη και ποια   κουνουποτσιμπήματα;  Υποσχόμαστε πως δε  θα τους αφήσουμε σε ησυχία, σε χλωρό κλαρί από εδώ και πέρα.   Θα τα ξεράσουν  τα εντόσθια  της απάτης τους.  Εδώ θα είμαστε.

 

Και ποια θα είναι η μεγάλη απόδειξη πως παίζανε “εν ου παικτοίς” όλες αυτές οι εξουσίες και η ιατρική αυτό  τον καιρό με την απάτη του  κορόνα; Ας το δούμε πιο αναλυτικά.

Ο κορονοϊός ήρθε και θα μείνει,όπως όλοι οι ιοί στην ιστορία της ανθρωπότητας.  Και μάλιστα κάποιοι απ΄αυτούς  με εκατομμύρια νεκρούς  και για μεγάλα χρονικά διαστήματα δράσης, ολέθριοι πραγματικά για το ανθρώπινο γένος.

΄Οχι σαν τούτον δω τον…  μπούφο λοιμοξιολογικά , που τον ανάδειξαν σε κορυφή,σε μοναδικό και ανεπανάληπτο ,κι αυτός, δεν εδέηση  ούτε τους μισούς απ΄όσους παίρνει η γρίπη να εισπράξει ως νεκρούς. Ξεφτίλα του.

Από τον  Οκτώβρη, θα μας επισκεφτεί πάλι. Είναι απολύτως σίγουρο. Και με τα ίδια κρούσματα, αλλά και τους ίδιους με φέτος, ίσως και περισσότερους νεκρούς.

Οπότε, κανονικά, με βάση το τωρινό μοντέλο και  την εμπειρία, οφείλουν οι κυβερνήσεις από Οκτώβρη να ξεκινήσουν  νέα καραντίνα, να κλείσουν  τα  σχολεία, οι επιχειρήσεις ,οι δουλειές. Να επαναληφθούν όσα έγιναν,αφού ο ιός θα είναι παρών και θα πεθαίνουν  άνθρωποι.Δεν είναι  ο σωστός συλλογισμός;

Θα το επαναλάβουν;  Θα επιβάλουν, έστω και βελτιωμένα την ίδια διαδρομή;Θα πάρουν τα ίδια μέτρα;

ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ. Κι ας υπάρχει ο ιός. Κι ας πεθαίνουν άνθρωποι. Κι ας μην έχε βρεθεί εμβόλιο. Κι εδώ να κάνουμε μια στάση.

Θα …κυκλοφορήσουν  υποχρεωτικά εμβόλιο,έστω κι αν δεν θα υπάρχει  στην πραγματικότητα. Θα το επινοήσουν,θα βγουν και θα προπαγανδίσουν πως είναι επιτυχές, έστω και με εγγύηση  90%. Κι ας είναι κάτω από 50%. Θα θριαμβολογούν πως η επιστήμη έκανε πάλι το θαύμα της. Και ούτε καραντίνες, ούτε λουκέτα,ούτε (δυστυχώς αυτό) μάσκες, που τουλάχιστον αυτές θα πρέπει να είναι υποχρεωτικές.

Παραμύθια,απάτη, λοιπόν.  Αφού πάλι θα έχουμε εκατομμύρια περιστατικά μόλυνσης από τον Οκτώβρη και μετά, που θα κλείνουν τον κύκλο τους και τα κρούσματα σε συντριπτική πλειοψηφία θα γίνονται  καλά. ΄Οπως τώρα, που δεν υπάρχει και ανοσία. Πάνω από 85% ,περνούν στο πόδι την ίωση.  Αλλά  άνθρωποι  από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη, πάλι θα πεθαίνουν  από  κορονοϊό.

Μόνο που από Οκτώβρη δε θα βγαίνουν οι απανταχού της γης αχυράνθρωπο “Τσιόδρες” να λένε τόσους νεκρούς έχουμε σήμερα. Κι αυτό γιατί, αν καρδιοπαθής προσβληθεί από κορόνα και πεθάνει, θα γράφουν στο  πιστοποιητικό θανάτου του: Καρδιακό νόσημα.

‘Ολα, λοιπόν,θα λειτουργούν από  το ερχόμενο Φθινόπωρο, όπως τα ξέραμε πάντα .  Θα μένουν μόνο οι μάσκες πιθανόν και κάποιες σποραδικές ενημερώσεις για την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στον ιό, για να θυμίζουν την ύπαρξή του.

Και φυσικά θα προστάζουν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, αν και θα ξέρουν πως δε θα σου προσφέρει τίποτα. Θα είναι το άλλοθι των εξουσιών, γιατί ανακάλυψαν πως για τέτοιες πανδημίες της…πλάκας,  δεν αξίζει να κλείνεις τον κόσμο μέσα, να τους βγάζεις στη συνέχεια ως τρόφιμους τρελάδικων και   να τινάζεις την οικονομία στον αέρα. Τώρα πια, αν   έμαθαν κάτι είναι  πως η χρησιμότητα της  καραντίνας,  εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. ΄Οχι πάντως την αντιμετώπιση ενός ιού.

Αυτά περιμένουμε από Οκτώβρη. Κι αυτά θα συμβούν. Μόνο που ο όχλος ως αμνήμων και ανιστόρητος, δε θα τους πάρει πάλι με τα… δίκαννα. Δε θα τους “γαμήσει”,κατά τη απειλή του γιου της Καλογριάς.

Οπότε, Ο Κούλης στην Ελλάδα με τον  Αλέξη  θα μονομαχούν πάλι άνετοι και ωραίοι  για την καρέκλα. Κι από κάτω θα σφάζονται οι  χαχόλοι  μεταξύ τους.

Στην υγειά της αφροσύνης τους!

2.Η Καθημερινή αποδίδει εύσημα σε Βούτση για το χειροκρότημα στην αναφορά Μητσοτάκη στη Marfin!

Θα το κάνουν όπως και με την Novartis. “Εκεί που μας χρωστούσανε,  μας πήραν και το βόδι”. Μανούλες,  χρόνια κάνουν το ίδιο.

Με νεκρούς πολλούς   η Δεξιά  φορτωμένη. Δε χρειάζεται αναφορά. Η Δεξιά όλων των αποχρώσεων και των αποκλίσεων,από  εκείνη των Γερμανοτσολιάδων, των Χιτών και των Μάυδων, την ΕΡΕ, τη Ν.Δ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τη Νεοναζιστική του Μιχαλιάκου.

Η τελευταία,όπως αναλύσαμε,είναι αυτή που χρεώνεται  κι αυτούς τους φόνους της Μαρφίν. Και ο Βούτσης καλώς χειροκρότησε στην αναφορά του πρωθυπουργού πως θα τιμωρηθούν οι δράστες. Ποιος δεν το θέλει αυτό;

Μόνο πάλι, όπως είπαμε, να μην τσουβαλιάσουν τίποτα άσχετα κλεφτρόνια ή μπαχαλάκια. Να πιάσουν  συγκεκριμένους Ναζί. Και ξέρουν ποιους. Είναι οι  ηθικοί αυτουργοί κι αυτού του εγκλήματος.

Αλλά δε θα γίνει .Θα το κάνουν, όπως  με το σκάνδαλο Νovartis. Αντί κατηγορούμενοι να είναι οι Πικραμένοι και οι Γεωργιάδηδες, θα δικάσουν τον….Παπαγγελόπουλο. Τέτοιο θράσος!

3. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ
Η «Καθημερινή» ζήτησε συγγνώμη για άρθρο με θέμα τους «Εύζωνες με τα μίνι και καλσόν»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την προεδρική φρουρά / Φωτογραφία: twitter/@PresidencyGR

Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η εφημερίδα του Μεταξά,   ήταν  ανέκαθεν “φτηνή στ΄αλεύρι και ακριβή  στα πίτουρα” . Γνωστό αυτό. ΄Οσο για το χιούμορ της, πάντα ..χωροφυλακίστικο, της Δεξιάς το καλαμπούρι.Κρύο και σαχλό.

΄Εχει για πολύ σοβαρά θέματα να ζητήσει συγγνώμη η… σοβαροφανής φυλλάδα του Παπα-Χελά. ΄Οσο για  αυτό το αστειάκι με το καλσόν , είναι μάλλον επιτυχία της.

4. ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ Ο ΑΡ. ΧΑΤΖΗΣ
Σάλος με την «Ελλάδα 2021» που αποκάλεσε τον Καποδίστρια «δικτάτορα» -Τι απαντήσεις και εξηγήσεις δόθηκαν

“Τ΄άσπρα πουλήσαν το Χριστό τ΄άσπρα πουλούν και σένα”!

Για  δείτε που κάποιοι μας παρεξηγείτε , όταν λέμε  “κότες” και πουλημένους τους  καθεστωτικούς ιστορικούς! Μεταξύ αυτών και ο  Χατζής , που “ανέκρουσε πρύμναν”  και  την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια αμέσως μετά το κράξιμο για τον Καποδίστρια. “Είναι πολλά τα λεφτά, ΄Αρη”.΄Οπως παλιότερα και η άλλη μεγάλη Ιστορικός, ονόματι Ρεπούση. Τη θυμάται κανείς;

Καλύτερα την “Ιστορία”  να την γράφει το τουίτερ και ο επί παντός επιστητού και  σαχλώς  ομιλών Τζήμερος , παρά οι  Χατζήδες τελικά.  Δε έχει και μεγάλη διαφορά.

Για διαβάστε:

“Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει επίσημη ανάρτηση της «Ελλάδας 2021», επικεφαλής της οποίας είναι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, σύμφωνα με την οποία ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας ήταν «δικτάτορας».

Επρόκειτο στην ουσία για tweets της Ελλάδας 2021, τα οποία παρέπεμπαν σε άρθρο του καθηγητή Αριστείδη Χατζή, μέλους της Επιτροπής, ο οποίος χαρακτήριζε τον Καποδίστρια δικτάτορα.

Αυτές ήταν οι αναφορές της Ελλάδας 2021:

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν άμεσες και πολλοί διερωτήθηκαν αν οι απόψεις αυτές απηχούν και επίσημες απόψεις της Ελλάδας 2021. Ο καθηγητής Αριστείδης Χατζής, ο οποίος έγραψε και το σχετικό άρθρο, αναγκάστηκε να μιλήσει σε εκπομπή της ΕΡΤ και να δώσει εξηγήσεις για τα περί «δικτάτορα» Καποδίστρια. \

(1/4) «Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τα πρώτα δημοκρατικά και φιλελεύθερα συντάγματα αποτελούν “ξυράφι στα χέρια μικρού παιδιού”. Ο Καποδίστριας φτάνει τον Ιανουάριο του 1828 στην Αίγινα ενώ έχει αποδεχτεί ήδη από τον Αύγουστο του 1827 τη θέση του Κυβερνήτη.

Image

(2/4) Καθώς λοιπόν θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο ξυράφι το Σύνταγμα της Τροιζήνας, το αναστέλλει & κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία. Αυτό είναι το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Όμως οι δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι Έλληνες δεν το έβαλαν κάτω.
Στο μεταξύ πάει το κράξιμο σύννεφο από τους…ειδικούς του τουίτερ:
Ντροπή σας να λέτε αυτά τα λόγια για τον Καποδίστρια. Κατανοώ πλήρως τον λόγο που σήμερα στην κάστα σας δεν είναι αρεστός.
@BoutiEleni

Replying to

Εχουμε πολλους εσωτερικους εχθρους τελικα,δεν μας εφταναν οι εξωτερικοι,που ,πολλες φορες αντιμετωπιζονται πιο ευκολα.Ντροπη σας!

Θάνος Τζήμερος
Να αρχίσουμε να μιλάμε και για τη δικτατορία Περικλή, ε; Δεν πιστεύω να μείνει στο απυρόβλητο η “έργω δε υπό του πρώτου ανδρός αρχή”; Τόσους ιστοριοδίφες (ή μήπως… ιστοριοφίδες;) έχουμε. Καταγγελία του φασίστα Περικλή, τώρα. Οι δικτατορίες Περικλή – Καποδίστρια δεν θα περάσουν!
Και η απάντηση του  μεταμεληθέντος για την αλήθεια που ξεστόμισε, ιστορικού:
Διαβάστε:

: «Παρά τις όποιες αδυναμίες του, παρά τα λάθη που έκανε, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ήταν η καλύτερη εναλλακτική που υπήρχε για την Ελλάδα εκείνης της εποχής.