“ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ/ΟΧΛΗΣΗ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ1 ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ!

1.TO ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΡΤ1

 

Black and white photo of the Russian Imperial Family taken in 1913

Grigori Rasputin - Wikipedia

Ο…Γρηγόρης Ρασπούτιν (κατά Ελένη Ράικου).

 

 

***

ΕΡΤ1 χτες βράδυ , γύρω στη 01.00. ΄Εψαχνα για κανένα  καλό έργο και έπεσα πάνω σε μια εκπομπή του  καναλιού για τις τελευταίες “ημέρες” της δυναστείας των  Ρομανόφ στη Ρωσία. Από το 1915 ως την επικράτηση της  επανάστασης των Μπολσεβίκων το 1917.

΄Εφριξα, αηδίασα, οργίστηκα,έπεσα σε …κατάθλιψη  με όσα τσαμπουνάγανε οι…ειδικοί. Μια τρλλοκαμπέρω “ξανθιά”…ξεφωνήτρια,  ντυμένη σαν να ήτανε σε  εκπομπή “ραντεβού στα τυφλά”,δύο  τύποι ,Εγγλέζοι “ιστορικοί” , αλλά της… “πάλι ποτέ”   εποχής των καθηγητών της έδρας και του βοηθού που κουβαλούσαν την τσάντα του,φανερά ακροδεξιοί, σιχαμένα φανατικοί , βιαστές της ιστορίας,  με αήθη ψεύδη ,πρωτοφανή χάλκευση  και παραποίηση των ιστορικών γεγονότων,  σε φόντο με μπόλικο ροζ και δακρύβρεχτες αναφορές  στον  έρωτα του Τσάρου Νικολάου και της Αλεξάνδρας Τσαρίνας. Γάνωναν το μυαλό των αδαών   ακροατών  με στόχο φυσικά, να …καταδείξουν  πόσο κακός υπήρξε ο κομμουνισμός  και πόσο διαφορετικά  η εξουσία ασκείται από…πεφωτισμένους δεσπότες, “ελέω θεού” κατέχοντες το θρόνο.

Υποστήριζε, λοιπόν, το ανίερο αυτό τιμ, πως  η ανατροπή  της δυναστείας δεν έγινε γιατί είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν προήρθε από τη δεινή  φτώχεια και τις αρρώστιες που μάστιζαν  τις μάζες  , τα εγκλήματα της αυλής, την τρυφηλότητα ,την προκλητική ζωή και  την υποκρισία της άρχουσας τάξης και ένα σωρό άλλες, όμοιες και παρόμοιες  αιτίες.   Για όλα ευθυνόταν   ο Ρασπούτιν, αλλά και η συγκυρία του πολέμου με τους Γερμανούς, η έλλειψη στρατιωτικής ικανότητα τους Τσάρου, η γερμανική καταγωγή της Τσαρίνας, η..σκληρότητα,  η τρομοκρατία και η…δημαγωγία του Λένιν, Τρότσκι  και Στάλιν.

Και να ήτα μόνο αυτά;  Οι απάνθρωποι, οι τρελαμένοι, οι μεθύστακες και αγροίκοι Μπολσεβίκοι  κατακρεούργησαν την πολυμελή  οικογένεια του Τσάρου χωρίς έλεος! Τριών αιώνων  βασανισμοί, συλλήψεις,φυλακίσεις εκτελέσεις  χιλιάδων αγροτών, εργατών, ακτιβιστών και επαναστατών από τους Τσάρους, ήταν γεγονότα ασήμαντα μπροστά στην εκτέλεση μιας  τσαρικής οικογένειας,φορτωμένης με αίμα,πόνο,κακουχία,φτώχεια εκατομμυρίων Ρώσων. (Αχ,βρε,”κατ΄ανάθεση”,συστημικοί  ιστορικοί της συμφοράς!)

Αλλά σήμερα, “η ιστορία φέρθηκε καλά στην οικογένεια Ρομανόφ, έτσι όπως δεν φέρθηκε η ζωή σε αυτήν”,κατέληξε το τιμ του  κανιβαλισμού της ιστορίας.  ΄Ετσι ,ακριβώς, το είπαν.  Και γιατί νομίζετε;  Επειδή οι ακροδεξιοί,   εθνικιστές Ρώσοι του δικτάτορα Πούτιν,  αναγνώρισαν την προσφορά(!) του Τσάρου Νικόλαου (στο έθνος των Ρως) και τον αναγόρευσαν ….΄Αγιο.   “Θου , Κύριε..”!

Κανονικά σήμερα  η ΕΡΤ1 όφειλε να ζητήσει συγγνώμη. Κι εμείς να απαιτήσουμε  από τους υπεύθυνους του κυβερνητικού καναλιού, την  αποκατάσταση  της ιστορικής αλήθειας. Και με ένδικα μέσα,μάλιστα.

Αλλά,είμαστε στην Ελλάδα. Στη χώρα της φαμίλιας Μητσοτάκη.Κυβερνά  η μαφία,ο υπόκοσμος, οι κοντυλοφόροι. Η δικαιοσύνη με εξαίρεση  φωτεινές  περιπτώσεις, σαν την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη, έχει παραδοθεί  ως εξουσία στην κοινοβουλευτική δικτατορία του Κούλη τους.

Οπότε, “σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν”.    ΄Οποιος προχωρήσει  σε τέτοιες ενέργειες,  δε θα βρε ποτέ δικαίωση για την  Ιστορία, μέσω δικαιοσύνης.  Περιμένουμε “νέες ημέρες”,  όμως.Και θα έρθουν.

 

2.α. Όταν έρχονται τα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει και κρύβεται στον φιλόξενο στην κυβέρνησή του ΣΚΑΙ.

Με νέο look ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ελαφρώς αξύριστος (εικόνες ...

β. «Ένα διεφθαρμένο κόμμα βυθίζει την Ελλάδα σε ύφεση, επειδή ενδιαφέρεται μόνο για τις ελίτ»

«Ένα διεφθαρμένο κόμμα βυθίζει την Ελλάδα σε ύφεση, επειδή ενδιαφέρεται μόνο για τις ελίτ»

Τσίπρας: “Και ενώ η ελληνική οικονομία κάνει άλματα προς την καταστροφή ο Μητσοτάκης απεφάνθη ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας αλλά ότι «η χώρα είναι πιο ισχυρή παρά την βαθειά ύφεση»  προκαλώντας θυμηδία.

***

Εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ  γιατί σκιζόσαστε να   απαλλαγείτε από τη κατηγορία;      Πως  δεν είστε, δηλαδή,  υπεύθυνοι για την (και καθόλου ασθμαίνουσα) επερχόμενη, νέα  οικονομική κρίση; Γιατί πήγε πάλι κατά διαβόλου η οικονομία;  Αν, όχι από τα ανόητα  και δικτατορικά μέτρα που πήρατε ομοθυμαδόν οι εξουσίες και οι θεσμοί, για να  καταπολεμήσετε μια… γρίπη;  Το κάνανε μήπως και λίγα χρόνια πριν, με μια ίδιας μορφής γρίπη (SARS) επίσης θανατηφόρας;  Και το 1958/59 , πάλι από γρίπη για εκατομμύρια νεκρούς; Διέπραξαν τότε συνταγματικό πραξικόπημα; Σήμερα γιατί;

Τίναξαν την οικονομία στον αέρα. Ν.Δ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. Συνένοχοι.  ΄Απαντες.  Καθώς και στο πλέον αναίσχυντο,  συνταγματικό πραξικόπημα του Lockdown. Καθένας για το δικό του δημαγωγικό, κομματικό  και οικονομίστικο συμφέρον.

3. Ο κορωνοϊός είναι εδώ -Ανησυχία για τα εισαγόμενα κρούσματα

Νοσηλευτές σέρνουν κρεβάτι σε διάδρομο νοσοκομείου

Κι αφού “ο ιός είναι ακόμα εδώ”,γιατί καταργήσατε τα μέτρα και ειδικά  γιατί μας βγάλατε από  τη “στενή” που μας χώσατε, άνευ λόγου και αιτίας; ΄Η, μήπως ( και όντως)  αν ο ιός είναι (και ήταν)  εδώ , δεν υπήρξε  ποτέ τόσο επικίνδυνος όσο προπαγανδίζατε  με τα ναζιστικής μορφής   μέσα, για να δικαιολογήσετε το πραξικόπημα και την οικονομική κατάρρευση;

Πέρα  από το τρελό τραπέζι-γλέντι που παραθέσατε σε κοντυλοφόρους,  κουμπάρους ,  δικά σας παιδιά, την περίφημη “γαλάζια ακρίδα”. Όπως τότε,  2004/2008.

Ταϊσατε  μέχρι να σκάσει  τη γαλάζια ακρίδα (οι πρασινοφρουροί μπροστά σας είναι …αγγελούδια!) .΄Ετσι  διπλασιάσατε το χρέος και εκτοξεύσατε το έλλειμμα πάνω από 15%.

Ελέω Τσίπρα, δεν πλήρωσε ο Κώστας Καραμανλής γι΄αυτό το έγκλημα. ΄Οπως και τώρα.  Δε θα πληρώσει ούτε ο Κούλης. Πάλι ο Αλέξης έσωσε  την.. παράταξη.

Μάλιστα, παλιότερα, την τίμησε κιόλας με την παρουσία του  στο μνημόσυνο του πιο σκληρού  εκπροσώπου   της,  του Κωνσταντίνου  Καραμανλή, τον  οποίο στο  λόγο του απήλλαξε πάσης κατηγορίας για το εγκληματικό , πολιτικό καθεστώς του. (Αυτός ναι,  η Ιστορία όχι).

Α,βρε,Αλέξη! Δε λέω.Απείρως πιο καταρτισμένος πολιτικά και ιστορικά από τον …ελλιποβαρή  σε μόρφωση και πολιτική κατάρτιση   Κυριάκο.  Αλλά,γιατί τόσο  χοντρά λάθη πια;

4.Ο παιδεραστής υπουργός της ΝΔ και η ανατριχιαστική σιωπή του «υπότροπου» Κυριάκου Μητσοτάκη

Κόφ’ το πια, ρε, Βαξεβάνη, αυτό το παραμύθι της…παιδεραστίας με 18χρονα;  Αμάν, πια. Δε βγάζουν από τη μύγα ξύγκι. Είναι ανήθικο αυτό που κάνεις. Και  γελοίο. Παράλληλα ,υποβαθμίζεις εντελώς τον τρόπο και τη δεοντολογία αντιπαράθεσης.

5. Αρση μέτρων: Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι -Τέλος η μάσκα στα εμπορικά

Εμπορικά κέντρα

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/arsi-metron-katargeitai-orio-6-atomon-ana-trapezi

Πρωτοσέλιδο στη φυλλάδα, η πασαρέλα με μπούτι έξω! Λες και δεν υπήρχαν φωτογραφίες και με άντρες …μασκοφόρους.

Και μη ρωτάτε τι δουλειά έχουν η κατάργηση του ορίου των  6 ατόμων με την παραπάνω  φώτο.  Αρκεί να ανεβαίνει  γυναικείο  κρέας στο τσιγκέλι του νετ  και το μανταλάκι του περίπτερου.  Αυτό είναι το ζητούμενο.

΄Ολα στο βωμό της πορνικής χωματερής.  Με όνομα και ταυτότητα….Ράπτη.

6. Γιατί κλαίει πραγματικά η Περιστέρα
Ομολογία ότι ήταν προσωπικά σε γνώση του (αν δεν κατηύθυνε κιόλας…) τα όσα εγκληματικά συνέβαιναν στο… «μαγαζί» αποτελεί η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/author/thanos-oikonomopoylos

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

Θάνος Οικονομόπουλος

Αυτή την άθλια μούρη του κοντυλοφόρου  πώς να την αποκαλέσεις τώρα, για να  είμαστε συνεπείς και δίκαιη  με την  ιστορική μας κρίση; Πώς να τον παραδώσουμε;  Αν τον πούμε λέπρα…μολύνουμε τη λέξη.

Το είπε καλά ο συνάδελφός τους  μακαρίτης   Νίκος Κακαουνάκης. “.Ο καλύτερος από δαύτους , έχει σκοτώσει τη μάνα του”.Και “ο χειρότερος, αφού πρώτα τη βίασε”.  Ας διαλέξει  έκαστος   “δολοφόνος”  το σκαμνί του.

7. Το bovary.gr στην κορυφή των γυναικείων sites και τον Ιούνιο

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/media/bovarygr-koryfi-gynaikeion-site-kai-ton-ioynio

Bovary analytics Ιούνιος στην κορυφή των γυναικείων sites και τον Ιούνιο

 

Τόσα ξέκωλα και “ροζ” να κυκλοφορούν στην Ελλάδα, το αποκλείουμε. Δε λέμε, υπάρχουν πολλά. ΄Αλλωστε, τόσοι κλαρινογαμπροί και… κυνηγάτορες   με το τόξο στο χέρι ,πού θα ασκήσουν το χόμπι  τους; Σε σοβαρή γυναίκα ,δεν έχουν πρόσβαση.   Σκουπιδιάρισες του bovary.gr  ψάχνουν  οι …όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν   λογής ημεδαποί  μαμάκηδες και pidikules .

Δεν ξέρω πόσα τέτοια  ντόπια προϊόντα,  έχουμε.  Αλλά, ξέρω σίγουρα πως οι ΄Ελληνες με υποδομή  και προπαντός ισορροπημένοι και με  ψυχική υγεία, είναι οι περισσότεροι. Και σίγουρα  γυναίκα  με στοιχειώδη σεβασμό στον εαυτό της, ούτε κλικ για δείγμα δε θα χάριζαν σε bovary.gr