ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ (” ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ”)

Εκτός από  τις επιστολές διαμαρτυρίας που λάβαμε  ( “ράβδος” όπως  τις χαρακτηρίσαμε).  μας έστειλαν και άλλες διαφορετικές. ,Παραθέτουμε  4 σήμερα:

1. Δολοφονία Γιώργου Τριάρχη. Μαρτυρία από Τασκένδη

α. Καλησπέρα σας,

΄Εχω βρει το άρθρο του Νίκου Αδαμόπουλου σχετικά με τον Γιώργο Τριάρχη που τον σκότωσαν στην Τασκένδη. Λέγομαι (…) είμαι ομογενής από το Ουζμπεκιστάν και ήμουν μαθήτρια του   Τριάρχη.  Εγώ είχα τα γράμματα του και τα πήγα στην εφημερίδα “Έθνος”, όταν μου είπε εκείνος. Είναι πολύ τραγικό αυτό που είχε συμβεί. Και σας ευχαριστώ που έχετε γράψει αυτό το άρθρο. Πως κατέληξε όλο αυτό δεν το μάθαμε τελικά.
Σας γράφω και γ’αυτό, αλλά και για άλλο λόγο που θα ήθελα να το πω στο κινητό και θα μου πείτε αν σας ενδιαφέρει..
Θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον Κύριο Αδαμόπουλο στο τηλέφωνο αν γίνεται.
Το κινητό μου είναι …..

β. Γειά σας,

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την αναστάτωση, έχω βρει και αλλά άρθρα του Κ. Αδαμόπουλου, βλέπω ότι  έχει μελετήσει και έχει ψάξει πολύ στο θέμα αυτό. Ξέρει και τα ονόματα. Γνωρίζω ότι έχει γίνει μια δίκη  μόνο, αλλά κανέναν δεν κλείσανε μέσα, πολύ άδικο αυτό. Αδικία μεγάλη. Χάρη στον καθηγητή  Τριάρχη ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω τελείως δωρεάν και όχι μόνο εγώ, και αλλά παιδιά. Μας έχει ανοίξει  τα μάτια, αλλά που να ήξερε που μπλέκεται.  Το ψάρι βρομάει απ’το κεφάλι. Θα ήθελα όπως και εσείς να βρούμε την άκρη. Δεν έχω κάτι να προσθέσω. Αν θα χρειαστείτε συνεργασία πολύ ευχαρίστως.
Με εκτίμηση
(…)

2. Η κυρία Αντωνία Ηλία από την  παλιά ιστορία με το παραδικαστικό γράφει:

Tonia Ilia
Προς:hnaturalis@yahoo.com
Κυρ 13 Φεβ

Καλή σας μέρα.

Θα σας ήμουν ευγνώμων, αν δημοσιεύσετε,

Σας παρακαλώ, στην ιστοσελίδα σας, το συντομότερο δυνατόν,

αυτούσια, χωρίς καμία περικοπή   ή και προσθήκη, την από  10/2/22, σχετική με την υπόθεσή μου, συνημμένη επιστολή μου (*).

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Τόνια Ηλία.

(ολόκληρη η επιστολή στο τέλος)

3.  Μια  “Δώρα” από το #ΜΕ ΤΟΟ#

“…Πού το είδες γραμμένο πως η πολυγαμία είναι εντολή της Φύσης και επομένως όλοι εμείς ο μονογαμικοί είμαστε αφύσικοι; Ο έρωτας, η αγάπη,  η ψυχική επαφή και το συναίσθημα είναι προϊόντα μιας μονογαμικής σχέσης. Και δεν έχουν καμιά σχέση με τα “ροζ” και τις βιομηχανίες που αναφέρεσαι…”
***
Επανέρχεσαι σε θέματα που έχουμε αναλύσει άπειρες φορές. Το έχουμε εξαντλήσει.
Και δεν είπαμε ποτέ πως ένας μονογαμικός είναι αφύσικος, αν γουστάρει  να είναι τέτοιος. Η μονογαμία είναι αφύσικη.  Ο μονογαμικός,  αν μέσα από  τη δική του λογική διαδικασία, καταλήγει σε αυτή  την επιλογή, είναι  δικό του θέμα, ούτε τον εξαναγκάζουμε , ούτε τον συμβουλεύομαι  να γίνει πολυγαμικός.
Διάβασε το θέμα  της πολυγαμίας και της μονογαμίας στις αναλύσεις μας, πώς το βλέπουμε εμείς εδώ. Καθώς και τις απόψεις μας για τη ροζ βιομηχανία.

4. Πολάκης και… ξερό ψωμί.

“…Αξιέπαινη η επιλογή σου να στηρίζεις τον Πολάκη.  Δέχεται, όπως λες,  επιθέσεις της Δεξιάς, επειδή   την “καρυδιά που έχει καρύδια πετροβολάνε”.

Τους πειράζει που βάζει τις φωνές στον κλέφτη ,ενώ έπρεπε να  τους τα λέει με το γάντι     ή  μεσοβέζικα και γαλαντόμικα,  όπως ο Φίλης και ο Παπαδόπουλος…”

***

Να συμπληρώσω ,πως .  ως  συμφωνών με όσα λες,  αναρωτιέμαι, γιατί ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας δε βάζει τις φωνές σε κάποιους σαν το Φίλη τον Παπαδόπουλο, τον Κούλογλου, τον Τσακαλώτο  (αντιΠολακικοί  τρομάρα τους!),  κι από την άλλη, κρατάει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αν θέλει να έχει κυριλέδες στο κόμμα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. ας το  κάνει …ΠΑΣΟΚ, σοσιαλδημοκρατία. Τέτοιους  έχουμε μπόλικους στο κομματικό σύστημα. Με ήπιο ύφος και  αισχρό ήθος  Η  Δεξιά δε, μόνο τέτοιους έχει.

Πολάκηδες χρειαζόμαστε . Μη μας τρελαίνετε… σύντροφοι!

 

 

 

 

Ολόκληρη η επιστολή της  κυρίας Αντωνίας  Ηλία:

«“Για Λόγους Τιμής”.

Αξιότιμη  Κα Μαμουλιά, (Προεδρεύουσα του A΄ Πενταμελούς Εφετείου  Κακουργημάτων Αθηνών, στη δικάσιμο της 8ης-2-2022),

Αξιότιμη  Κα Ράϊκου, (Εισαγγελέα της έδρας του A΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, στη δικάσιμο της 8ης-2-2022),

Αγαπητές  Κυρίες “Συνάδελφοι”, (μέλη της “Σύνθεσης “ του A΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, στη δικάσιμο της 8ης-2-2022),

Ούτε και με την επήρεια της πιο νοσηρής φαντασίας μου, δεν θα μπορούσα, ποτέ, ούτε κι εγώ ακόμη να πιστέψω, ότι το “vertigo”, στο οποίο, προφανώς, βρίσκεται ακόμη η  Αξιότιμη Εισαγγελέας, Κα Ράϊκου, ίσως, λόγω της πιθανής εμπλοκής του συζύγου της-ιατρού, στο σκάνδαλο “Νovartis”, θα ήταν ικανό να παρασύρει εξ ολοκλήρου την “Σύνθεση” ενός Πενταμελούς Εφετείου και δη “Κακουργημάτων” στο να μην διαβάσει, καθόλου, από έδρας, και μάλιστα στον δεύτερο βαθμό, έστω και προσχηματικά, για “Λόγους Τιμής”, την παρακάτω “Δήλωσή” μου και να με καταδικάσει/ “κατασπαράξει”, για μία ακόμη φορά,  στις 8/2/22, ομόφωνα, ερήμην μου, παραδειγματικά παράνομα, εκδικητικά και αυθαίρετα, με 13 χρόνια  κάθειρξη, (για, αμετάκλητα αποδεδειγμένα, ανυπόστατες κακουργηματικές πράξεις “Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα”, αναμφίβολα, εκτελώντας “Άνωθεν Εντολές” και για “Λόγους Τιμής”, κάτι που άλλωστε, ήδη, είχε προαναγγείλλει “Δημόσια” η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, στις 12/02/17), εξαναγκάζοντας με τις κραυγαλέες παρανομίες Σας, Κυρία Πρόεδρε και Κυρίες “Συνάδελφοι”, ακόμη και τον Δικηγόρο μου, κ. Ιωάννη Γιατρά να παραιτηθεί από τα ιερά Υπερασπιστικά του καθήκοντα, (χωρίς καν να διορίσετε, έστω και προσχηματικά, για τους “Τύπους”,  “Αυτεπάγγελτα”,  άλλο “Δικηγόρο”, όπως, άλλωστε, απαιτεί ο “Νόμος”, για τις “Κακουργηματικές” υποθέσεις, χωρίς καν να μου επιτρέψετε, τελείως αναιτιολόγητα, να παρασταθώ, όπως το ζήτησα, άλλωστε, κι εγώ η ίδια, έστω και τηλεματικά, όπως, επίσης, επιτρέπεται από τον “Νόμο”), και με τους περισσότερους μάρτυρες απόντες επειδή “Σκόπιμα”, προφανώς, απαξιώσατε, ακόμη και να να τους καλέσετε, “Nόμιμα”, όπως άλλωστε, Εσείς,  Κα Πρόεδρε, προκλητικότατα, ομολογήσατε, από έδρας.

Ανεξάρτητα όμως, από το γεγονός, ότι, η πέρα πάσης νομικής και ουσιαστικής λογικής πρόσφατη, απόφασή Σας, με δικαιώνει απόλυτα, για τα όσα, κατ’ επανάληψη, έχω δηλώσει και τεκμηριώσει “Δημόσια”, για  άκρως προκλητικά συνεχιζόμενες, προειλημμένες, με πολιτικά κίνητρα και με έντονο και αξιοπερίεργο παρασκήνιο, σε βάρος μου,  καταδικαστικές αποφάσεις  Kαι,

Επειδή, τώρα, πλέον, Σας έχω ικανές και να εξαφανίσετε, ακόμη, την παρακάτω “Δήλωσή” μου, από την δικογραφία, για να καλύψετε τα νώτα σας Kαι,

Επειδή, τον λόγο πλέον έχει η Αγγλική Δικαιοσύνη, που σίγουρα, όπως, επανειλημμένως, έχω δηλώσει “Δημόσια”, δεν δικάζει ούτε και καταδικάζει για “Λόγους Τιμής”,

Δημοσιοποιώ, λοιπόν κι Εγώ, για “Λόγους Τιμής” και  (για του λόγου μου το αληθές και για την έστω, με αυτόν τον τρόπο, την, κυρίως, εκτός “Χώρας”, δικαστική μου αξιοπιστία), αυτούσια την παρακάτω “Δήλωσή” μου, που σας κατατέθηκε “Νόμιμα”, στη δικάσιμο της 8ης-2-22, μέσω του Συνηγόρου μου, κ. Ιωάννη Γιατρά, όχι για να την πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων, όπως, ουσιαστικά, κάνατε αλλά, για να την αναγνώσετε, έστω και εκ των υστέρων, εξ ολοκλήρου και όχι αποσπασματικά και κυρίως, για να  να την συμπεριλάβετε-καταχωρήσετε, αυτολεξεί και αυτούσια στα πρακτικά:

(Υ.Γ Σημειωτέον, ότι σε σχέση με τον “Δικηγόρο”, στον οποίο, αναφέρομαι στο στοιχείο 3 της “Δήλωσής” μου, ως άμεσα εμπλεκόμενο στην υπόθεση, για την οποία κατηγορούμαι  και “ηθικό αυτουργό” στην σε βάρος μου κατασκευασθείσα “σκευωρία”, για “προσωπικούς-ερωτικούς” του “λόγους”, αναφέρθηκα ανώνυμα, για λόγους δικονομικούς, αφού, όταν κατατέθηκε η παραπάνω “Δήλωση”, δεν είχε γίνει καν έναρξη της διαδικασίας στο ακροατήριο.                                                                                                                                                                 

Σε αυτό το στάδιο όμως και αφού, “ Εσείς” οι “Ιδιες” καταπατήσατε κάθε έννοια δικαίου και μπορεί, πληροφορούμενες, μόνο, φυσικά, από την “Δημοσιότητα”, του περιεχομένου της “Δήλωσής” μου, να έχετε την κλασσική, κουτσομπολίστικη, με την καλή έννοια, ασφαλώς, γυναικεία περιέργεια, να μάθετε ποιός είναι  αυτός ο “Δικηγόρος”,                                                                                                                                              

Σας ενημερώνω, λοιπόν, με τον προσήκοντα σεβασμό, όσες από Σας έχετε ασθενή μνήμη, ότι ο παραπάνω “Δικηγόρος”, στον οποίο αναφέρθηκα ανώνυμα, στο στοιχείο 3 της “Δήλωσής” μου, είναι ο “Δικηγόρος” Αθηνών, κ. Ιωάννης/Γιάγκος Λαμπίρης, γυιός του τέως “Εισαγγελέα” του “Αρείου Πάγου,” κ. Γεωργίου Λαμπίρη, πολύ αρχαιότερου, φυσικά,της Κας Ράϊκου αλλά, αναμφίβολα, “γνωστό τοις πάσι”, “ομοϊδεάτη” της………..!!!!).

Με εκτίμηση

Tόνια Hλία».

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της από 7/2/22 “Δήλωσής”  μου, προς την Κα Μαμουλιά, Πρόεδρο του A΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, της δικασίμου της 8ης-2-22.

Tόνια Hλία.

                                                                                                                    “Λονδίνο, 07-02-2022.

Προς

 Την Κα Πρόεδρο του A΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ, (ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ).

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,                  

Κατά την δικάσιμο της 8ης-2-2022, όπου εκδικάζεται, ενώπιον του Δικαστηρίου Σας, η νόμιμα και εμπρόθεσμα ασκηθείσα έφεσή μου, κατά της με αρ. 1312/20 απόφασης του  Α΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, (σύμφωνα και με το με αρ. 2707/2007 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών), μετά από αναβολή, από την δικάσιμο της 3ης/11/2021, (λόγω μη κλήτευσής μου και απουσίας όλων των μαρτύρων) και μετέπειτα μετά από διακοπή, από την δικάσιμο της 10ης/1/22, λόγω ασθενείας Σας,                                  

Aιτούμαι, Σας παρακαλώ, τα παρακάτω, με στοιχεία 1-4 & A να αναγνωσθούν εξ ολοκλήρου και όχι αποσπασματικά καθώς και να συμπεριληφθούν-καταχωρηθούν, Σας παρακαλώ, αυτολεξεί και αυτούσια στα πρακτικά:

Οπως είναι ήδη γνωστό στο παρόν Δικαστήριο, η διαδικασία της έκδοσής μου στην Ελλάδα, προκειμένου να δικασθώ, αυτοπροσώπως, (και όχι εν απουσία μου ούτε  και εκπροσωπούμενη, μόνο, από τον Δικηγόρο μου, με εμένα, ουσιαστικά, απούσα), για την ίδια ακριβώς υπόθεση, η οποία εισάγεται σήμερα, (και δη,                     σε δεύτερο βαθμό, κατ’ έφεση), ενώπιον του παρόντος Δικαστηρίου, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθότι εκκρεμούν και οι αντίστοιχες θετικές απαντήσεις των αρμοδίων Δικαστικών και Διοικητικών Αρχών  της Μ. Βρετανίας.                            

Είναι δε νομικά και πρακτικά αδύνατον να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να παραστώ, έστω και τώρα, αυτοπροσώπως, ενώπιον του παρόντος, δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου, για να αποκρούσω ευχερέστερα, ως καταχρηστικές και  άνευ αντικειμένου, πλέον, τις  υφιστάμενες σε βάρος μου κατηγορίες, όπως άλλωστε επιβάλλει και η τήρηση των συνταγματικών, δικονομικών και διεθνών κανόνων διεξαγωγής “Δίκαιης Δίκης”, λόγω του ότι εξακολουθώ να παραμένω, υπό περιοριστικούς όρους και ειδικότερα μεταξύ άλλων και της απαγόρευσης εξόδου από την Xώρα και της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), από τις αρμόδιες Aστυνομικές Βρετανικές Aρχές, σύμφωνα με την από 8.8.14 απόφαση του Ειρηνοδικείου του Γουέστμινστερ, αντίγραφο της οποίας, επίσημα μεταφρασμένο στα Ελληνικά, έχει ήδη κατατεθεί στο παρόν Δικαστήριο.                                                                                 

{(Να σημειωθεί, ότι, παρανόμως, εισήχθη η εκδίκαση της παρούσας υπόθεσής  μου, ενώπιον του πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου, (Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών), ενώ παρέμενε, ακόμη, εν ισχύ το 5ο Ε.Ε.Σ (όπως και εξακολουθεί  να παραμένει, άλλωστε) και ήδη είχε αποφασισθεί τελεσίδικα από τις Αγγλικές Αρχές, βάσει του παραμένοντος, παραδόξως, εν ισχύ ακόμη 5ου Ε.Ε.Σ (5ου Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης), η έκδοσή μου στην Ελλάδα, προκειμένου να δικασθώ για την ίδια ακριβώς υπόθεση, η οποία εισάγεται σήμερα ενώπιόν Σας, και δη, σε δεύτερο βαθμό, κατ’ έφεση,  με εμένα, ακόμη και σε αυτό το πλέον κρίσιμο, δικονομικά, για την απόδειξη της αθωότητάς μου, στάδιο της  διαδικασίας, ουσιαστικά απούσα και για λόγους μη συνδεόμενους με οποιασδήποτε μορφής υπαιτιότητά μου)}.

Eπιπρόσθετα, είναι επίσης γνωστό στο παρόν Δικαστήριο, ότι η εδώ παρουσία μου, ενώπιον των Βρετανικών Διοικητικών και Δικαστικών Αρχών, κυρίως στο παρόν στάδιο της εκδίκασης της σχετικής με το καθόλα νόμιμο και θεμιτό αίτημά μου, για χορήγηση πολιτικού Aσύλου, έφεσής μου, (η διαδικασία της οπoίας είναι, από τον Νόμο, τόσο για τις Ελληνικές, όσο και για τις Αγγλικές Αρχές, απόλυτα μυστική και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, για λόγους, που δεν ανάγονται στο πρόσωπό μου. Εχει δε ως βάση και την εκδικαζόμενη, ενώπιόν Σας, υπόθεση, η εκδίκαση της οποίας, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να συμβάλει, παράνομα, όπως και πρωτόδικα, άμεσα ή και έμμεσα, ακόμη, στην από μέρους μου παραβίαση μυστικότητας της διαδικασίας του Ασύλου), κρίνεται απολύτως αναγκαία (η εδώ παρουσία μου), για την μελέτη, επιμέλεια, επεξεργασία, αξιολόγηση και κατάθεση των σχετικών υπομνημάτων/αποδεικτικών στοιχείων και πρόσθετων λόγων, κάτι, που, εκ των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο και εξ αυτού του λόγου δυσχεραίνει,τα μέγιστα, την, από μέρους μου, εξεύρεση του επιβαλλόμενου και από την Αρχή της “Ορθής Απονομής της Δικαιοσύνης”, απαιτούμενου, για την επαρκή προετοιμασία της Yπεράσπισής μου, χρόνου,  στην εκδικαζόμενη, ενώπιόν Σας, έφεσή μου, κυρίως, επειδή  η φύση της συγκεκριμένης, πολύκροτης υπόθεσης/έφεσης, που εκδικάζεται ενώπιόν Σας, επιβάλλει, ως γνωστόν, λόγω της πολυπλοκότητας και δυσχέρειας των ποικίλλων, σχετικών, νομικών και πραγματικών ζητημάτων, την συχνότατη, (και με πολύ προβληματικές συνθήκες,                     τις περισσότερες φορές, κυρίως, λόγω του δικού μου φόρτου εργασίας, για τον λόγο, που προανέφερα), εφ`όλης της ύλης και δη εξ αποστάσεως, πολύωρη συνεργασία μου με τον Δικηγόρο-Υπερασπιστή μου, κ. Ιωάννη Γιατρά.

Επί πλέον, να σημειωθεί, Σας παρακαλώ, ότι η εδώ παρουσία μου, ενώπιον των Βρετανικών Διοικητικών και Δικαστικών Αρχών, στο παρόν στάδιο της διαδικασίας Aσύλου μου, (η εξέταση του οποίου, ως γνωστόν, προηγείται της εξέτασης και οποιουδήποτε άλλου θεσμού, αφού, αναμφισβήτητα, αποτελεί, το ιερότερο δικαίωμα κάθε ανθρώπου), καθίσταται και άκρως υποχρεωτική για την περίπτωση της τυχόν διαταχθησομένης αυτοπρόσωπης εξέτασής μου για παροχή  διευκρινίσεων ή/και  αποδείξεων, ενώπιον του αρμοδίου για την εκδίκαση της έφεσής μου Βρετανικού Δικαστηρίου, τις οποίες οι αντίστοιχες Αγγλικές Δικαστικές Αρχές έχουν το δικαίωμα, από τον Αγγλικό Νόμο, σε οποιοδήποτε στάδιο αυτής της διαδικασίας, να μου ζητήσουν να παράσχω, δεδομένου, ότι  η λειτουργία, εξέλιξη και ολοκλήρωση  των παραπάνω αναφερομένων δικαστικών διαδικασιών, ρυθμίζονται αποκλειστικά από το Αγγλικό Δίκαιο  και εναπόκεινται στην πλήρη διάθεση  των εδώ Αγγλικών Αρχών, οι οποίες  σε καμία περίπτωση δεν τελούν  υπό τον έλεγχό μου.

Εξάλλου, μετά την, από μέρους μου, (και σε συνεργασία με τον Δικηγόρο-Υπερασπιστή μου, κ. Ιωάννη Γιατρά), εκτενή και εμπεριστατωμένη μελέτη του σκεπτικού, διατακτικού και των πρακτικών της, με αρ.1312/20, πρωτοβάθμιας απόφασης του Α΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, θεωρώ, απόλυτα δικαιολογημένα, φυσικά, ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, επιβάλλεται η, καθοιονδήποτε τρόπον, προσωπική μου παρουσία, στην παρούσα, τουλάχιστον, δευτεροβάθμια δίκη, προκειμένου να μην επαναληφθεί η δίκη-παρωδία του πρώτου βαθμού, (η οποία, σημειωτέον, ότι όχι μόνο συνέβαλε, ανεπίτρεπτα, φυσικά, στην παραβίαση μυστικότητας της διαδικασίας του Ασύλου, αφού η επίδικη, ενώπιον του πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου, υπόθεση αποτελούσε και αποτελεί, εν γνώσει Του, και νομική βάση της Αίτησης Ασύλου μου, στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και το σπουδαιότερο, περατώθηκε, επίσης, παράνομα, χωρίς καν την αγόρευση του, επί τούτου προβλεπόμενου, από τον Νόμο, για εκπροσώπησή μου, Συνηγόρου Υπεράσπισης, της απόλυτης εκλογής μου και επιλογής μου), παραβιάζοντας, αυθαίρετα  για μία, ακόμη, φορά, τα δικαιώματά μου,  ως κατηγορούμενης, που απορρέουν από το άρθρο 171 Κ.Π.Δ σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 3 της Ε.Σ.Δ.Α,  αλλά κυρίως, για να μου δοθεί, έστω και σε αυτό το στάδιο, η δικονομική δυνατότητα, που προβλέπεται από τον Νόμο, να υποβάλλω, άμεσα, εγώ η ίδια, εξεταζόμενη, “κατ`αντιπαράσταση”, με τους “υπό εξέταση μάρτυρες” , καίριες-καυτές ερωτήσεις για κρίσιμα και ουσιώδη πραγματικά περιστατικά, που ασκούν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση και της παρούσας δίκης και για τα οποία μόνο Εγώ έχω άμεση και προσωπική αντίληψη και κανένας άλλος Δικηγόρος στην Χώρα,  αφού με κάποιον από αυτούς/τους “υπό εξέταση μάρτυρες”, (“Δικηγόρο”, άμεσα εμπλεκόμενο στην υπόθεση, για την οποία κατηγορούμαι  και “ηθικό αυτουργό” στην σε βάρος μου κατασκευασθείσα “σκευωρία”, για “προσωπικούς-ερωτικούς” του “λόγους”, διευκολυνόμενου, για την υλοποίησή της, τα μέγιστα, φυσικά, μέχρι και σήμερα, ακόμη, λόγω της ιδιότητας του πατέρα του, ως τέως “Ανώτατου Δικαστικού Λειτουργού”, στην πρόσβασή του στην “Ηγεσία” της “Δικαιοσύνης” αλλά και σε άλλους χώρους “Eξουσίας”, συμπεριλαμβανομένων του “Τύπου” αλλά και της “Εκτελεστικής”/μέσω του Τότε/2005 και Νυν/2022 Κυβερνόντος Κόμματος της, καθόλου, φιλικά,  διακείμενης, προς εμένα, για λόγους πολιτικούς, συνδεόμενους και με την εκτέλεση των τότε “Δικαστικών-Ανακριτικών” μου “καθηκόντων”, “Δεξιάς Παράταξης” της “Νέας Δημοκρατίας”),διατηρούσα, για μεγάλο χρονικό διάστημα,  ερωτικό δεσμό, όπως, άλλωστε, ήταν και είναι και “Δημόσια” γνωστό.

Αναμφίβολα, λοιπόν η, καθοιονδήποτε τρόπον, προσωπική μου παρουσία, στην παρούσα, τουλάχιστον, δευτεροβάθμια δίκη, καθίσταται επιβεβλημένη, προκειμένου να παράσχω και τις αναγκαίες διευκρινίσεις, απ’ευθείας, εγώ η ίδια και να εκθέσω τους ισχυρισμούς μου αλλά και να παρουσιάσω στο Δικαστήριο όλα τα, αδιάσειστα, αποδεικτικά στοιχεία, που έχω στην κατοχή μου, σε σχέση και με τα παραπάνω και τα οποία  πιστεύω πως, τηρουμένων των συνταγματικών, δικονομικών και διεθνών κανόνων διεξαγωγής “Δίκαιης Δίκης”, θα πρέπει, αναμφίβολα, να οδηγήσουν στην απόδειξη της αθωότητάς μου.                                                                                                

(Στο σημείο αυτό, να ληφθεί ιδιαίτερα υπόψη, Σας παρακαλώ, για πλήρη τεκμηρίωση του ισχυρισμού μου, για την αναγκαιότητα της, καθοιονδήποτε τρόπον, προσωπικής μου παρουσίας, στην παρούσα δίκη, που διεξάγεται ενώπιόν Σας, ότι ορισμένοι από τους “υπό εξέταση μάρτυρες”, που άσκησαν όμως ουσιώδη επιρροή στην, σε βάρος μου, έκδοση πρωτοβάθμιας, καταδικαστικής απόφασης όχι μόνο εξετάσθηκαν παράνομα, στο ακροατήριο του πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου, κατά πλήρη και πρωτοφανή, για τα Ελληνικά δεδομένα, καταστρατήγηση του Νέου Ποινικού Κώδικα/Νόμου 4619/2019, αφού δεν υπήρξε ποτέ ούτε μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019 καμία σχετική, απαιτούμενη, από αυτόν τον Νόμο, “δήλωση”, εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, από μέρους των υποτιθέμενων “θυμάτων”, για συνέχεια της ποινικής μου δίωξης, για το υποτιθέμενο, από εμένα, διαπραχθέν αδίκημα της “απάτης” αλλά,  επί πλέον, οι ίδιοι, προαναφερόμενοι ”υπό εξέταση μάρτυρες” ψεύσθηκαν ασύστολα, ενώπιον του πρωτοβάθμιου  Δικαστηρίου, αποκρύπτοντας σκόπιμα ή και διαστρεβλώνοντας, πλήρως και, εν γνώσει τους, την αλήθεια για ουσιώδη/κρίσιμα  και μη δυνάμενα να αμφισβητηθούν, από οποιονδήποτε, πραγματικά γεγονότα, διευκολυνόμενοι, προφανώς, από την επιβεβλημένη και αναπόφευκτη, φυσικά, απουσία μου, λόγω των προαναφερόμενων, σε βάρος μου, περιοριστικών όρων αλλά και από το το ίδιο το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο, αφού το τελευταίο, όλως, περιέργως, παράνομα και, τελείως αναιτιολόγητα, αρνήθηκε όλα τα σχετικά με την προσωπική μου παρουσία και την,“κατ`αντιπαράσταση”, εξέτασή τους, νόμιμα αιτήματά μου).

Επί πλέον, για όλους τους παραπάνω λόγους, η αναγκαιότητα της προσωπικής μου παρουσίας στην παρούσα δίκη κρίνεται, απ`ότι γνωρίζω, άκρως απαραίτητη, στο παρόν στάδιο της διαδικασίας και από τον Δικηγόρο της απόλυτης εκλογής μου και επιλογής μου και Υπερασπιστή μου, κ. Ιωάννη Γιατρά, για την δέουσα, προσήκουσα και επ`ωφελεία μου άσκηση των Υπερασπιστικών του καθηκόντων αλλά, κυρίως, για την πλήρη κατοχύρωση του δικαιώματός μου για “Δίκαιη Δίκη” και την “Ορθή Απονομή της Δικαιοσύνης”, κάτι, που, ως αίτημα/προϋπόθεση για την άσκηση των Υπερασπιστικών του καθηκόντων, προβαλλόμενο και από την πλευρά του Συνηγόρου μου Υπεράσπισης,(συνεκτιμουμένων της σοβαρότητας αλλά και της πολύπλοκης, “sui generis” φύσης της συγκεκριμένης και με διεθνές αντίκτυπο και ποικίλλες, παρασκηνιακές προεκτάσεις, υπόθεσης, με πρωτοφανή, για τα “Ελληνικά-Δικαστικά” δεδομένα, “Σκόπιμα” και, με διάρκεια, “Δημοσιότητα”, πολιτικά κατευθυνόμενης, βέβαια,- όπως, άλλωστε, επιβεβαιώνεται πλήρως και, από το 16/1/ 22, ποόσφατο, και δη σε εξέλιξη της παρούσας “Δίκης” και διαρκούσης της “Πανδημίας”, συνημμένο, “Δημοσίευμα” της Εφημερίδας “ΜΠΑΜ”, με τίτλο “Περιμένοντας την Ηλία” και την από 21/1/22, σχετική, συνημμένη “Απάντησή” μου, σε αυτό, μέσω της ιστοσελίδας “zougla.gr” – από πολυποίκιλλα κέντρα συμφερόντων, και σε βάρος του, στην κυριολεξία, “Πτωχότερου Δικαστή” στη “Χώρα” αλλά και “Παγκοσμίως”, πυροδοτούμενης, ασφαλώς, μέχρι και σήμερα, όλως περιέργως και από το καθόλα νόμιμο και απόλυτα θεμιτό αίτημά μου για χορήγηση πολιτικού Ασύλου στην Μ. Βρετανία), θα πρέπει να κριθεί, αναμφίβολα, ως απόλυτα λoγικό και  θεμιτό και, κατά συνέπεια, να γίνει δεκτό.                                                                                 

Κατόπιν όλων των ανωτέρω,

Aιτούμαι, Παρακαλώ:

Την αναβολή της υπόθεσής  μου κατ’ ΄άρθ. 349 Κ.Π.Δ, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο εμού της κατηγορουμένης, σε όποια δικάσιμο κρίνετε Εσείς, οπωσδήποτε όμως σε δικάσιμο μεταγενέστερη, τουλάχιστον, του τετραμήνου, ούτως ώστε να έχουν ολοκληρωθεί, όπως, εύλογα, σε αυτό το στάδιο, πιστεύω, όλες οι προαναφερόμενες με στοιχεία 1 & 2, σχετικές με την έκδοση και με το αίτημά μου, για χορήγηση πολιτικού Aσύλου, νομικές διαδικασίες, προκειμένου να δύναμαι να προετοιμάσω απερίσπαστη και κατά τον πλέον ικανοποιητικό και αποτελεσματικό τρόπο την ουσιαστική μου παράσταση και Yπεράσπιση  στην παρούσα  πολύκροτη, ιδιόμορφη και πολυδιάστατη υπόθεση, που εκκρεμεί στο παρόν, δευτεροβάθμιο Δικαστήριο,  (άρθρο 6 παρ.3 β  Ε.Σ.Δ.Α) αλλά και για να καταστεί εφικτή, τουλάχιστον, έστω και σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, η προσωπική μου παρουσία στην υπό κρίση υπόθεση, η οποία καθίσταται, πλέον, περισσότερο από ποτέ, απόλυτα αναγκαία, τόσο για εμένα, όσο και για τον Δικηγόρο της απόλυτης εκλογής μου και επιλογής μου και Υπερασπιστή μου, κ. Ιωάννη Γιατρά, για όσους λόγους αναλύω και τεκμηριώνω, παραπάνω, στα στοιχεία 3 & 4 και η οποία, (προσωπική μου παρουσία), συνιστά, αναμφίβολα, θεμελιώδες στοιχείο του δικαιώματός μου για “Δίκαιη Δίκη”, την πλήρη προστασία του οποίου υποχρεούσθε  από το Σύνταγμα, τους Νόμους του Κράτους και τους Διεθνείς Κανόνες να μου παράσχετε, (άρθρο 171 παρ. 1, εδάφιο δ Κ.Π.Δ & άρθρο 6 παρ.γ Ε.Σ.Δ.Α).

                                           Με εκτίμηση        

                                           Η αιτούσα

                                           Αντωνία (Τόνια) Ηλία”.»