“ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ” . ΟΝΤΩΣ , Η… ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

Ήθελε να αυτοκτονήσει στο Βοτανικό επειδή η κοπέλα του δεν ήταν πιστή – Πώς σώθηκε την τελευταία στιγμή

Στην κυριολεξία στο παρά πέντε πρόλαβαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έναν 23χρονο νεαρό να βάλει τέλος στην ζωή τουπέφτοντας στης ράγες του τρένου, στην γέφυρα του Βοτανικού.

Το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης τον 23χρονο να φορά μαύρα ρούχα και να κάνει την προσευχή του πριν βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου. Αμέσως οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και έπιασαν το νεαρό την στιγμή που ήταν έτοιμος να ανέβει στη γέφυρα και να πηδήξει στις ράγες λόγο ερωτικής απογοήτευσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκε ένα μήνυμα στο sυber alert, για έναν 23χρονο ο οποίος άφησε μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτυώσης, για την πρόθεση του να βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας…

Η φύση πουθενά δε φαίνεται να επιβάλει τη μονογαμία.΄Ολες αυτές οι απαγορεύσεις είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα, κυρίως των θρησκειών, αλλά και της ροζ βιομηχανίας  (βιβλίο,ταινίες,μουσική).

Επομένως ,κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί πολλών δολοφονιών και αυτοκτονιών σαν την παραπάνω που αποπειράθηκε ο νεαρός. Κάποιοι που του καλλιέργησαν  στο μυαλό   την ιδέα να πηδήσει, γιατί τον έπεισαν πως ο έρωτας είναι…λευκός σαν το κρίνο και η απιστία λέρα και βρωμιά.

 Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος Μόργκαν μας λέει στο αξεπέραστο βιβλίο του η “αρχαία κοινωνία” πως στους πρωτόγονους λαούς που μελέτησε, δεν υπήρχε η έννοια της απιστίας. ΄Αρα, οι μοιχίες οι προδοσίες και τα συναφή είναι προϊόντα”πολιτισμού”, δεν  τα δίδαξε η φύση, τα κατασκεύασαν ο ανθρώπινες κοινωνίες  για συγκεριμένους λόγους. Και ο πρώτος είναι εκείνος της εξασφάλισης της πατρότητας, πως ο “γόνος”, δηλαδή, είναι γνήσιο τέκνο του πατέρα, που τον έσπειρε,τον μεγαλώνει και έτσι  θα αφήσει την περιουσία του να την κληρονομήσει  το δικό του “αίμα” ,όχι ένα… ” μπάσταρδο”.

Δυστυχώς, θα περάσουν πολλά χρόνια, για να απαλλαγεί ο άνθρωπος κι απ΄αυτά τα βαρίδια . Να έρθει η στιγμή που θα  μπορέσει να ζήσει τη ζωή του ελεύθερα, ξένοιαστα  και με αξιοπρέπεια.

Ακόμα κάνουν κουμάντο  οι…δέκα εντολές, αλλά και οι συγγραφείς των ιστοριών της ερωτικής λογοτεχνίας  μαζί με τους παραγωγούς του ερωτικού θεάματος  και της μουσικής.  ΄Ολα μαζί “πακέτο”είναι τα προϊόντα της επικερδέστατης ροζ βιομηχανίας,που καλλιεργούν και προάγουν τον σεξισμό , τον αποπροσανατολισμό,την αποβλάκωση.

Πολλή δουλειά θέλει ο άνθρωπος ακόμα, για να γίνει επιτέλους…΄Ανθρωπος  !