ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ(1.ΠΟΛΑΝΣΚΙ.2.ΤΟ “BARBAROS” ΠΑΕΙ…ΛΕΜΕΣΟ.3 “ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΪ. ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ”)

Τιμ Κουκ: «Είμαι περήφανος που είμαι γκέι»

«Παρόλο που ποτέ δεν αρνήθηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, ποτέ πριν δεν το δήλωσα δημοσίως, μέχρι σήμερα. Επομένως, επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Είμαι περήφανος που είμαι γκέι και πιστεύω ότι το να είμαι ομοφυλόφιλος είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που ο Θεός μου έδωσε».

Τέλος επομένως στις όποιες συζητήσεις για το αν «είναι ή δεν είναι». Το αφεντικό της Apple δίνει μόνος του την απάντηση σε όσους είχαν ακόμη απορία, με ένα άρθρο-εξομολόγηση που δημοσιεύεται στο B

Κι εγώ είμα υπερήφανος που δεν είμαι γκέι,αλλά δε βγαίνω κιόλας να το διαλαλήσω. ΄Ετσι πάει,δηλαδή, κύριε Τιμ Κουκ; Μάλλον λάθος τα λες. Με γειά σου με χαρά σου αν σου αρέσει, ό,τι σου αρέσει στο κρεβάτι σου (ή και… αλλού) και εμένα κουβέντα δε μου πέφτει.

΄Ομως, μη γίνεσαι προκλητικός και μην ανακατεύεις το θεό σ΄αυτή την ιστορία, γιατί,πρώτα ούτε ξέρουμε  καν  αν υπάρχει (μας προέκυψε και… θεούσος ομοφυλόφιλος το αφεντικό της Apple!) και ούτε για δώρο μοιάζει αυτό που εσύ θεωρείς σαν τέτοιο.

Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ τη θέση μας και καταθέσει την άποψή μας πολύ καιρό τώρα πάνω σ΄αυτό το ζήτημα. Ο καθένας ορίζει τη σεξουαλική του συμπεριφορά, όπως θέλει.΄Ομως, η προπαγάνδα για το ποια είναι η καλύτερη σεξουαλική συμπεριφορά, πολύ περισσότερο οι  κομπασμοί και οι ξετσίπωτοι ξιπασμοί  ,τόσο από τη μεριά των εκπρόσωπων της “βαρβατίλας” και του”ανδρισμού”, όσο και από την πλευρά εκείνων που απορρίπτουν τη δική μας  εκδοχή για το σεξ και τις ετερόφυλες ερωτικές μας προτιμήσεις ,αν μη τί άλλο ,είναι κωμικές κασταστάσεις  και στις δυο περιπτώσεις.

Γενικά, η συνεχής και αδιάλειπτη ενασχόληση με το σεξ είναι “πάθηση” και λέγεται σεξισμός. ΄Οταν στο κεφάλι σου ,αντί για μυαλό, κουβαλάς συνεχώς μια μεγάλη φούσκα ερωτικών φαντασιώσεων,σε όποια πλευρά σεξουαλικής συμπεριφοράς και αν ανήκεις, είσαι “από χέρι” ελλειματικός και ανάλογα, αν η περίπτωση είναι και προχωρημένη, μπορεί να είσαι και σοβαρά άρρωστος.

΄Οσο για τον παραπάνω…σεμνυνόμενο  για τις επιλογές των “δώρων του θεού”   κ. Τιμ Κουκ, μάλλον ο εκπρόσωπος των Ελλήνων ομοφυλοφίλων  Γρ. Βαλλιανάτος  (σταράτο και ψαγμένο άτομο ,εκτός των άλλων) θα πρέπει τώρα να αναθεωρήσει τη φράση του πως “οι περισσότεροι ΄Ελληνες γκέι είναι ένα απέραντο τσίρκο” και να επεκτείνει  πέραν της χώρας μας την εθνικότητα των μελών του τσίρκου. ΄Ετσι,για να είναι και δίκαιος.

__________________________________________________________________
Σε λίγο θα βγουν και για καφέ…Το “Barbaros” μαζί με ένα τουρκικό υποβρύχιο βρίσκονται έξω από την Λεμεσό

 

Ανεμπόδιστη συνεχίζει την δράση του το τουρκικό ερευνητικό-σεισμογραφικό σκάφος ΄”Barbaros” το οποίο με την συνοδεία υποβρυχίου πλέει λίγο έξω από την πολή της Λεμεσού σε ακόμα μια επίδειξη ισχύος και προκλητικότητας.

Έτσι οι παλινδρομικές βόλτες των τουρκικών σκαφών στα οικόπεδα 1,2,3,8 και 9 της κυπριακής ΑΟΖ συνεχίζονται αμείωτες, ενώ δυνάμικά το παρόν δίνουν και τα σκάφη επιφανείας του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με την γεώτρηση της ENI/KOGAS στο οικόπεδο “ΟΝΑΣΑΓΟΡΑΣ’.

Διαβάστε περισσότερα για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

“Ανεμπόδιστο”, λέει το …τσακάλι ο δημοσιογραφίσκος παραπάνω, “συνεχίζει τη δράση του το τούρκικο σκάφος” .Ενώ το σωστό θα ήταν να εμποδιστεί. Να πλεύσει  μια δικιά μας φρεγάτα ή κανένα υπoβρύχιο (ποιο κάνει γι΄αυτή τη δουλειά ,δεν ξέρω) να τραβήξει στα τούρκικα σκάφη  2 ξεγυρισμένες τορπίλες και μετά να μαζεύουν με το σουρωτήρι τις…πετρελαιοκηλίδες και τα παλιοσίδερα από τα νερά (στην καλύτερη περίπτωση, αν δε μαζεύαμε νεκρούς και σακατεμένους από τις τούρκικες βόμβες στα νησιά του Αιγαίου!). Αυτό θα ήταν το πρέπον και  το σωστό για το εθνικό συμφέρον! (“Βρεγμένη σανίδα” που του χρειάζεται).

Δηλαδή ,τί άλλο περιμέναμε να κάνει ο Ερντογάν για την “τιμή των όπλων”; Για να διαλαλήσει πως “είμαστε κι εμείς εδώ ,παιδιά,θέλουμε κι εμείς κομμάτι από την πίττα”,ενώ ξερει, πολύ καλά, πως δεν είναι, ούτε εκεί, ούτε παραπέρα κι ούτε θα πάρει ψίχουλο.(Ας ψάξει στα δικά του νερά να βρει κι αυτός “χρυσάφι”,αν υπάρχει).

Γατί εδώ ,ως κάτω στην Κύπρο είναι Ευρώπη και παρακάτω Ισραήλ. Και όποιος  κάνει κουζουλάδες χοντρές σ΄αυτές τις ευαίσθητες περιοχές,που τώρα  κρύβουν και θησαυρό, “φίδι που τον έφαγε” από Ευρώπη και Αμερική (διάβαζε ΝΑΤΟ).

Επομένως, τούρκικοι λεονταρισμοί είναι αυτοί. Σημασία μη δίνετε και τραβήχτε τα δικά μας πολεμικά από κει. Μη δίνετε αφορμές. Βγάζετε μόνο σκληρές ανακοινώσεις και στείλτε καταγγελίες και διαμαρυρίες σωρό σε  Ε.Ε και Αμερική. Αυτός είναι ο δρόμος της λογικής και της σωφροσύνης. Τις απειλές και τους τσαμπουκάδες αφήστε  τα στους…τζάμπα μάγκες  Μιαχαλολιάκους,  Καμμένους και οι λοιπούς ανεγκέφαλους Ελληνάρες.

Ψυχραιμία και σύνεση,λοιπόν.

______________________________________________________

«Τη σύλληψη του Ρομάν Πολάνσκι στην Πολωνία επεδίωξαν οι ΗΠΑ»

Τη σύλληψη του κινηματογραφιστή Ρομάν Πολάνσκι στην Πολωνία όπου είχε μεταβεί για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου της Ιστορίας των Εβραίων της Πολωνίας, επεδίωξαν οι ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Γκαζέτα Βιμπόρζα”, επικαλούμενη πηγές στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Πολάνσκι, ο οποίος έχει πολωνική και γαλλική υπηκοότητα και είναι σήμερα 81 ετών, καταζητείται από το 1977 από την αμερικανική αστυνομία για παράνομες σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικη.

Το αίτημα της αμερικανικής δικαιοσύνης προς την εισαγγελία της Πολωνίας να συλληφθεί ο Πολάνσκι και να αρχίσει η διαδικασία για την έκδοσή του απορρίφθηκε προς το παρόν επειδή δεν πληρούσε τα κριτήρια που απαιτούνται από τις διεθνείς συμφωνίες: δεν είχε μεταφρασθεί στα πολωνικά, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Ο Πολωνός γενικός εισαγγελέας είχε δηλώσει ήδη από το 2010 πως η έκδοση του Πολάνσκι δεν είναι δυνατή, επειδή το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται έχει ήδη παραγραφεί βάσει της πολωνικής νομοθεσίας.

Ωστόσο δεν έχει παραγραφεί βάσει του αμερικανικού δικαίου και, μολονότι ο Πολάνσκι δεν μπορεί να εκδοθεί από την Πολωνία, η σύλληψή του κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ παραμένει δυνατή.

“Φτηνοί στ΄αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα” ώρες- ώρες αυτοί οι Αμερικανοί.  Δεν έχουν, πολλές φορές, πνεύμα διάκρισης, ικανότητα αξιολόγησης και κρίσης. Θέλουν τώρα, λέει, να συλλάβουν τον Πολάνσκι για  …σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικη το 1977 (ηλικίας σήμερα, ο μεν δράστης 81 ετών η δε …παθούσα πιθανότατα…55 και βάλε!).΄Οντως, “δεν έχουν το θεός τους” οι Αμερικανοί.

Από την άλλη, δεν έχει τελειωμό ο αριθμός των δραστών που παραμένουν ατιμώρητοι στις ΗΠΑ κι ακόμα πλήθος οι  αθώοι άνθρωποι που εκτελέστηκαν ή είναι ακόμα στις φυλακές για αδικήματα που δεν διέπραξαν ποτέ .Να θυμηθούμε μόνο τις χιλιάδες ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των μαύρων στην Αμερική από την τρομοκρατική οργάνωση  Κου-Κλουξ-Κλαν μέχρι και τα τελευταία χρόνια, οι δράστες των οποίων έμειναν ατιμώρητοι (πλην ελάχίστων εξαιρέσεων).

Αν θες  να λογίζεσαι μια χώρα με δημοκρατικές ευαισθησίες ή  “κέρβερος” στην απόδοση της δικαιοσύνης, δεν μπορεί να έχεις “δυο μέτρα και δυο σταθμά” ,ειδικά σε θέματα τιμωρίας ή ατιμωρησίας εγκληματιών. Και δεν είναι  επιχείρημα να συγκρίνουν οι Αμερικανοί το δικό τους δημοκρατικό και δικαιικό σύστημα με εκείνα των Ρώσων ή των Κινέζων  και να σεμνύνονται πως δεν υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης.

Είναι αλήθεια. Αλλά, δε λέει τίποτα αυτό. Επειδή, ακριβώς, η Αμερική θεωρείται σήμερα (και είναι) μια κορυφαία δημοκρατική δύναμη ,η πρώτη στον κόσμο, που σέβεται πραγματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως εκείνο της ελευθερίας του λόγου και  έχει ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας στην απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και σε άλλους τομείς της λειτουργίας του κράτους  πρωτεύει, είναι άδικο να χάνει  “πόντους” με  ενέργειες σαν τις πρόσφατες  για τη σύλληψη Πολάνσκι. Είναι, αν μη τι άλλο, αστείο.