ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΧΑΝΕΙ 1,5 ΜΟΝΑΔΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΟΔΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

1. Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές και τον Κώστα Καραμανλή που θα είναι στους εκλογικούς συνδυασμούς

Τι και αν παραιτήθηκε… Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής

“Κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Αυτό άλλωστε επεσήμανε, τη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως η «δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι ο Κώστας Καραμανλής στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές.}

***

Κώστας Καραμανλής, ο έτερος «ανιψιός». Του ΚώστΑχιλλέα τούτος.Του ΚωστΑλέκου ο άλλος.

  Σκότωσε δεκάδες ανθρώπους στην πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη. Σπονδή  στο Λεβιάθαν της ιδιωτικοποίησης. Υπέρμαχος και φανατικός φαν της οποίας είναι το αφεντικό του  και ο ίδιος.  Αλλά στις εκλογικές λίστες, παραμένει υποψήφιος ,ως…αθώος  και αλώβητος  για τους Δεξιούς.    Και είναι σίγουρο ,λέμε εμείς, πως θα εκλεγεί  με τα τσαρούχια.

Ο  Αλέξης  Τσίπρας τιμώρησε τον  Παύλο Πολάκη από τους λίγους με καθαρά χέρια στην πολιτική για το μη… προσιδιάζον σε  κομματικό στέλχος  ύφος (!) . Κι ας είχε  σπάνιο για πολιτικό … ήθος!

Μήπως είναι ώρα να ξανασκεφτούν στην Κουμουνδούρου την τεράστια αδικία ,πέρα από γκάφα  ολκής, που διέπραξαν;  ΄Η,μήπως,  ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης να αποχωρήσει από το κόμμα αυτοβούλως και να παραμείνει χρυσή εφεδρεία που σίγουρα θα  μας χρειαστεί στο όχι και τόσο πολύ μακρινό πολιτικό μέλλον της χώρας;

2.Κινητοποιήσεις στο Βερολίνο για την τραγωδία στα Τέμπη

“Τονίζουμε ότι η πλειοψηφία των επιβατών ήταν νέα παιδιά καθώς η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως από φοιτητές και εργαζόμενους. Στην θέση τους θα μπορούσε να είναι ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, που χρησιμοποιούμε τους ελληνικούς σιδηροδρόμους για να επισκεπτόμαστε τους δικούς μας στην Ελλάδα”.

***

Μπράβο σας, μεταναστάκια μας στη  Γερμανία για την πρωτοβουλία να βγείτε στο δρόμο!  ΄Όπως δεν το έκαναν, ακόμα και οι συγγενείς των θυμάτων.   Μια παρατήρηση μόνο.

Το ορθό θα ήταν  στην ανακοίνωσή σας   να τονίσετε  πως η πλειοψηφία  των επιβατών  ήταν άτομα  χαμηλού εισοδήματος, γιατί αυτή είναι η αλήθεια.   Ως μετανάστες κι εσείς, οφείλατε  να κάνετε σημαία,  τους επίσης φτωχούς πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα. που  σκοτώθηκαν (άγνωστος, και πάντως μεγάλος ο αριθμός τους ), αλλά  κανείς δεν θα τους αναζητήσει.  Είναι από τους  κολασμένους της γης που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Ούτε ένα δάκρυ, ως νεκροί,  δεν αξιώθηκαν

3.Δημοσκόπηση: Ελαφρά πτώση  για Ν.Δ

efsyn.gr

“Η πρόθεση ψήφου, η ικανοποίηση από την κυβέρνηση και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Νέα δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας με τη χώρα να οδεύει προς εκλογές μέσα στη άνοιξη.

Συγκεκριμένα με αναγωγή επί των εγκύρων, η Ν.Δ. μετρήθηκε στο 32,1% (έναντι 31% στην προηγούμενη του Ιανουαρίου) , ο ΣΥΡΙΖΑ στο 25,1% (ενισχυμένος κατά 1%) .

***

Η γνωστή πεμπτοφαλλαγίτικη, εν τω μεταξύ, φυλλάδα της κολεκτίβας συντακτών, φαίνεται πως πήρε στα σοβαρά τη χτεσινή μας  ειρωνική  ανάρτηση για την …κοινή δημοσκόπηση των “3” και όπως μας πληροφόρησαν  από μέσα ,  μέχρι να το πάρουν είδηση , ψαχνόντουσαν  για αναδημοσίευση  της  παραπάνω μορφής  (η τελευταία της αναδημοσίευση ,πριν λίγες εβδομάδες).

Η νέα τους αναφορά  στην… έγκυρη δημοσκόπηση των  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΦΑΝΑΡΟΓΕΡΑΚΗΔΩΝ, όπως κάνουν κάθε φορά,  θα έκλεινε πιθανανότατα με   το ακόλουθο  σχόλιο… αντιπαράθεσης :   «1,5,όμως, μονάδα  απώλεια ,  δεν είναι και λίγο!»

Είδατε  επίθεση η  εφημερίδα του ..πλουραλισμού, που σχεδόν 4 χρόνια τώρα, δεν άφησε πέτσινη για πέτσινη δημοσκόπηση να πέσει χάμω ; Από τότε μάλιστα,την αρχή, όταν  τα αρπακτικά  οι Γεράκηδες    δίνανε  κάτι τρελά νούμερα  διαφοράς ποσοστών στα δύο μεγάλα κόμματα. Πιστή στην υπηρεσία των απατεώνων και η εφσυν. Τσιμουδιά για τη μεγάλη αυτή  απάτη στη χώρα.΄Ομοια δεν υπήρξε στη Μεταπολίτευση

“Μέσα σε όλα”  τα πονηρά τέκνα της παλιάς Ελευθεροτυπίας. «Φύλαγε τα ρούχα σου» να παίρνεις κανένα ψίχουλο κρατικής  διαφήμισης από το δημόσιο κορβανά, όποιος κι αν  τον διαχειρίζεται.

Να μην πεις τώρα όμοιο το  χαχόλο  αναγνώστη της με εκείνον   στην efimerida.gr;   Εμείς λέμε ίδιοι είναι.  Και πάντως δικούς μας εδώ  επισκέπτες,  δεν τους θέλουμε.  Δεν επιθυμούμε  να μοιραζόμαστε μαζί τους τα εσώψυχα, τις αγωνίες και τις ελπίδες μας.

4.Ούτε ο Σημίτης δεν υποστηρίζει πια τον Μητσοτάκη (Ντοκουμέντο)

Ούτε ο Σημίτης δεν υποστηρίζει πια τον Μητσοτάκη

Το αντίθετο όφειλαν  να πουν τα  παλικάρια εκεί στο  Ντοκουμέντο. Δεν είναι, δυστυχώς, αλήθεια πως κατεδάφισε τον Κυριάκο ο Κώστας Σημίτης.

Και είναι ντροπή για έναν πολιτικό με, όντως καλό όνομα και προπαντός   καθαρά χέρια, έστω  και ως  στέρεος πυλώνας στήριξης  του Συστήματος,  να τολμά να  επαινέσει τον Κυριάκο, όπως υπερηφάνως  γράφει στη φυλλάδα του ο Χρήστος Ράπτης:

«Για τα εθνικά θέματα και ειδικότερα τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας ο κ. Σημίτης αναφέρει πώς βασικός εθνικός στόχος είναι η διατήρηση της ειρήνης, στη βάση ορισμένων αρχών και κανόνων κοινά αποδεκτών. Προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει τηρήσει γενικά μια σωστή στάση με τις κατευναστικές τοπθετήσεις του στις υψηλότονες ρητορείες της ‘Αγκυρας και αποφεύγει να προκαλέσει το «ατύχημα».

Ο Κώστας  Σημίτης φέρει  βαρέως  πως ήταν ο πρωθυπουργός που στις ημέρες του ο ΄Ακης Τσοχατζόπουλος διέπραξε το ίδιο έγκλημα  με τον Κυριάκο  Μητσοτάκη.΄Εστησε κι αυτός από την εποχή στα ΄Ιμια ακόμα,  σκηνικό πολέμου  και αργότερα προχώρησε στην τότε «αγορά του αιώνα» με εκατομμύρια μίζες.  Κι αυτά τα κονδύλια τα ενέκρινε ο Κώστας Σημίτης, ως ο πρωθυπουργός του.

Είμαστε εδώ για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος  των  Καίσαρι .Η υστεροφημία του  Κώστα Σημίτη δέχεται ισχυρό πλήγμα πολύ  καιρό, αφού επέλεξε επαίνους για  το μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην κομματική Ιστορία  της χώρας

Σήμερα, τον εκθειάζει για τις αγορά του αιώνα! ΄Εχει  μήπως  τρελαθεί, για να το πούμε χοντρά ο π. πρωθυπουργός;   ΄Η με τέτοια στάση θέλει να κερδίσει κάτι;

Είναι καθαρός καιροσκοπισμός. Θέλει να τονίσει πως  όντως υπάρχει  κίνδυνος εξ Ανατολών και σήμερα , όπως και   στις δικές του μέρες .Και καλώς και τώρα και τότε ,πετάχτηκαν για παλιοσίδερα και μίζεις δισ.  ευρώ .  Δανεικά που  τα πληρώνουμε  ως υποζύγια  εμείς, τα παιδιά των παιδιών μας  και  τα παιδιά των εγγόνων μας.

Κρίμα!