ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΕΛΑΦΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΜΕ 38% ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΜΕ 61% Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

-ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

-ΝΕΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,  ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ  3 ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΕΛΑΦΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ  ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ  ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΜΕ 16% ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η Ν.Δ, ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ 22% ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (σ.σ (αντι)γράφουμε ό,τι μας έστειλε ο  Χρήστος Ράπτης με τον οποίο, ως γνωστό,  αποφασίσαμε τελευταία να  συναργαζόμαστε για την πλουραλιστική ενημέρωση των αναγνωστών, εντεύθεν κι εκείθεν).

Τραγωδία Τέμπη: «Κόλαφος» η FAZ κατά Μητσοτάκη – Προσπαθεί να υποβαθμίσει το δυστύχημα σε ανθρώπινο λάθος

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κώστας Παναγόπουλος

 ” …΄Οντως, φαίνεται πως  η συγκλονιστική τραγωδία στα Τέμπη, όπως ήταν αναμενόμενο, επηρέασε τους ψηφοφόρους , μια μικρή μερίδα των   οποίων  πλέον, στέκεται επικριτικά απέναντι στο κυβερνών κόμμα .  Γι΄αυτό και  θα τη χαρακτηρίζαμε  ως αδιευκρίνιστη  ακόμα ψήφο. Το πιθανότερο είναι πως λίγο πριν τιν κάλπη θα το σκεφτούν πολύ να μην επιστρέψουν στη σιγουριά και την αγχίνοια  των Αρίστων.  Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν οι κοινές  δημοσκοπήσεις των εταιριών μας που διεξήχθησαν πανελλαδικά  τις τελευταίες  δύο ημέρες  με αντικειμενικότητα ,σύνεση και ευθύνη στην αλήθεια, όπως, άλλωστε, κάνουμε πάντα,  ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια”

ΦΑΝΑΡΑΣ

Φαναράς (Metron): Επιστρέφουμε σε εποχές δικομματισμού

” … Αναμενόμενη  ήταν και η  απάντηση  των ψηφοφόρων στην ερώτηση -ποιος ευθύνεται για την  τραγωδία στα Τέμπη.  Το 66%  υποστήριξε πως η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά  στο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τα 4 σχεδόν χρόνια διακυβέρνησης της χώρας,  εγκατέλειψε στην ΚΡΑΤΙΚΗ  τύχη  του τον ΟΣΕ, το    σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και την ασφάλεια των επιβατών”.

ΓΕΡΑΚΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΓΕΡΑΚΗΣ MARC

” …Και η εικόνα του πρωθυπουργού δείχνει, αν όχι να χάνει  τη λάμψη της, βέβαια, αλλά να ανιχνεύει κανείς με μια προσεκτική ματιά  μια  ανεπαίσθητη σκιά, που όμως  δεν έχει τη δύναμη από μόνη της  να αφαιρέσει ίχνος από τη λαμπρότητα και το χρωματισμό της εικόνας. ΄Ετσι εξηγείται γιατί στην  ερώτηση ,”έχει ο πρωθυπουργός  ευθύνη για την τραγωδια;” το  26% απάντησε  «ασφαλώς και  υπάρχει κάποια σχετική ευθύνη στον πρωθυπουργό,   ενώ  το 78…ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ   απέδωσε αποκλειστικά την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν  προχώρησε, ως όφειλε και όταν έπρεπε  να ιδιωτικοποιήσει  τη ζημιογόνα αυτή κρατική ΔΕΚΟ. Το οδυνηρό  αποτέλεσμα το εισπράξαμε όλοι οι ΄Ελληνες, αλλά ενωμένοι, όπως πάντα  στην πρόσφατη τραγωδία των Τεμπών κι αυτή  τη θλιβερή ώρα.

 

 

 

Την κουβέντα  για την παρουσίαση της μεγάλης αυτής δημοσκόπησης στο κανάλι του ΣΚΑΪ, συντόνιζε ο ΄Αρης  Πορτοσάλτε   με καλεσμένους στην εκπομπή τον Ιωάννη . Κ. Πρετεντέρη  και τον Ιορδάνη  Χασαπόπουλο-ποταμό.  Οι   τελευταίοι   συμφώνησαν απολύτως  με όσα τεκμηρίωσαν  οι δημοσκόποι , αλλά επισήμαναν   πως και  μετά το απρόοπτο αυτό…ατύχημα-συμβάν , δεν πρόκειται για  αισθητή  μείωση των ποσοστών της Ν.Δ  . Το 38% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πάρα πολύ καλό ποσοστό για το κόμμα του Κυριάκου Μητοστάκη.  Και ασφαλώς η εικόνα του πρωθυπουργού που  προηγείται με 61% έναντι  του Αλέξη Τσίπρα, είναι μια ηχηρή απάντηση  σε όσους ανεύθυνα με πολακικά συνθήματα και ανεπίτρεπτες ύβρεις  για το δημοκρατικό πολίτευμα, απειλούν  πως την επόμενη φορά …όλα θα είναι αλλιώς.

.