ΕΦΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, Η ΕΞΗΣ… ΜΙΑ!

 

1.Παύλος Μαρινάκης στο iefimerida.gr: Επτά αλήθειες για το δυστύχημα των Τεμπών

Παύλος Μαρινάκης

 Εφτά αλήθειες, η εξής… μία πως δε έχουν ίχνος πέτσας!  Αν είχαν,  θα έκαναν το αυτονόητο , μετά τα εγκλήματα με τους 20.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ στην πανδημία, τους 700 πνιγμένους  μετανάστες-πρόσφυγες στην Πύλο και τα  57 θύματα (ίσως και περισσότερα) στα Τέμπη.  Θα έβαζαν μια πέτρα στο λαιμό τους και θα κατηφόριζαν στο Φάληρο.

Αλλά ποιος έχασε πέτσα να τη βρουν ο Καραμανλής, ο Γεωργιάδης, ο Μαρινάκης  και τα λοιπά μέλη του Μητσοτακικού καθεστώτος που  αντιγράφουν φανερά πια  και ανερυθρίαστα μεθόδους μαφίας;

Υ.Γ. 1. Από τον  επίσης αισχρό  (ως μέλος της ίδιας “φαμίλιας”), Γκεμπελίσκο Χρήστο Ράπτη, δεν περιμέναμε, ασφαλώς ,να μη προσφέρει προκλητικό   βήμα  στο «νέο Χίτη» Παύλο Μαρινάκη για να φιλοξενήσει τις ΄Υβρεις που  τόλμησε να ξεστομίσει πρώτα  για  τους νεκρούς των Τεμπών,  τις οικογένειές τους και    1.500.000 ΄Ελληνες που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των  δολοφόνων.

    2.  Δεν πρόκειται, πανάθλιε,   για «δυστύχημα» ,όπως το χαρακτηρίζει η φυλλάδα σου συνεχώς,  αλλά για  δολοφονία.  Με  σένα  τον ίδιο  (όπως και τα αφεντικά σου)  ηθικό αυτουργό σε όλα τα ειδεχθή εγκλήματα του καθεστώτος, που συγκαλύπτεις.

2. Ρωσικές ευχές για την 25η Μαρτίου με «μαθήματα Ιστορίας» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η Μαρία Ζαχάροβα επισημαίνει ότι «η Αθήνα επιμένει στις εγκληματικές αποφάσεις της, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής οπλισμού στην Ουκρανία, με τον οποίο το καθεστώς του Κιέβου εξακολουθεί να εξοντώνει αμάχους, ανάμεσά τους και Έλληνες της Αζοφικής»

****
Ρωσία: Η Ζαχάροβα βγάζει selfie στο γυμναστήριο | ΣΚΑΪ
Μαρία Ζαχάροβα: Η selfie της εκπροσώπου του ρωσικού ...

(Μαρία Ζαχάροβα…αθλούμενη σε σέλφι .΄Ιστωρ  επίσης για  ανιστόρητους ,τυφλούς και  διεστραμμένους  εγκληματίες   σαν την ίδια και  τον παρανοϊκό δικτάτορα που υπηρετεί).

“Ο βήχας,  ο έρωτας και το χρήμα  δεν κρύβονται”. Ούτε ο  πουτινισμός  στο γκεμπελιστάν της Κολεκτίβας Συντακτών.  Δεν είναι καινούργια διαπίστωση.

Οπότε,  στη φυλλάδα  της αριστεροφροσύνης,  αφού επιμένει να το αγνοεί, θα της (υπεν)θυμίσουμε   πως α.  Οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να δώσουν μαθήματα Ιστορίας στη Δύση ,ακόμα και στο Μητσοτακικό καθεστώς , είναι τα μέλη της  μαφίας που κυβερνούν   τη Ρωσία.  β. Η …Μαρία με τα κίτρινα κι εδώ με κόκκινα (ούτε κολλητή  να την είχαν στην προσφώνησή της. ΄Η μήπως την έχουν;), είναι  και τούτη, κατ εξοχήν,   υπόδικη στο δικαστήριο που θα συσταθεί  μια ημέρα για το νέο Χίτλερ της Ρωσίας και τους  συνεργάτες του .

΄Η μήπως είναι …ψιλά γράμματα  αυτά για τα καλόπαιδα της Εφσυν; Πιο μεγάλα δεν μπορούμε να τα κάνουμε, αν η όρασή τους έχει πια τόση τύφλα.

3. Σπίρτζης αδειάζει Κασσελάκη: «Υπερβολή να ζητήσει εκλογές με διεθνείς παρατηρητές, θα μπορούσε να το αποφύγει

iefimerida.gr

Χρήστος Σπίρτζης

****

Ο πασόκος Μάντζος επίσης  μας πληροφόρησε πρόσφατα  πως είναι  “ακατάληπτες και εξωθεσμικές (!)  οι προτάσεις Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές “.

Ακατάληπτες, ασφαλώς,  είναι,  αν δε μιλάς την  ίδια γλώσσα με κάποιον. Και   δεν πρόκειται  για εξωθεσμικές προτάσεις,  αλλά επιβεβλημένες  κινήσεις, που όφειλε  ο κορυφαίος θεσμός της Δικαιοσύνης πρώτος να είχε  ξεκινήσει.  Ως  διαπλεκόμενος, όμως ,  δε θέλει ούτε να  δει  ούτε να  ακούσει τέτοια…ανοσιουργήματα.

Οι   δυο Καπαδόκες παραπάνω, έχει, μήπως,   πάρει  τίποτα το αυτί τους  για “βία και νοθεία” του καθεστώτος;  Τί  ζητάμε να μάθουμε.  “Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι”,  που “ρίχνουν   νερό στο μύλο Μητσοτάκη”.  (Να ήταν οι μόνοι…αντιμητσοτακικοί  που κάνουν το ίδιο; Οι… Νέοι Αριστεροί της Αποστασίας να δεις!)

4.Γιώργος Κύρτσος: Κίνδυνος εκτεταμένης νοθείας στις Ευρωεκλογές

Σημειώνει πως επιπλέον οι εκλογικοί κατάλογοι δεν αντιστοιχούν στο εκλογικό σώμα περιλαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες «ανύπαρκτους».

****

Να νιώθουμε υπερήφανοι ή να αγανακτούμε: Περιμένουν  κάποιοι να βγάλουν είδηση ή να (αντι)γράψουν τις δικές μας    καταγγελίες ;

Πριν μια εβδομάδα που  ανεβάσαμε   κείμενο  για την εκλογική  «βία και νοθεία» του καθεστώτος … άκρα του τάφου σιωπή. Τώρα, πέσανε όλοι στο ψαχνό με πρώτο  τον   Κωστάκη Βαξεβάνη. Με καμιά αναφορά ,φυσικά  στην πηγή  πού  άντλησε  το ερέθισμα.

Όχι πως μας νοιάζει. Ούτε καν θα θέλαμε να μας  κάνουν τέτοιες  αναφορές. Για τη δικιά τους (ανύπαρκτη) τσίπα και τη δεοντολογία, μιλάμε.

Στέφανε Κασσελάκη, όχι μόνο παρατηρητές χρειάζονται οι  εκλογές, αλλά και έρευνα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  από την Κουμουνδούρου (εισαγγελική θα έπρεπε,αλλά  εδώ  δεν ειναι Αυστρία,  Μπανανία τη λεν τη χώρα) . Δε θα βγει , απλώς Λαβράκι.  Αριστοτελικό Ορφώ (Ροφός) , μπορεί και πέντε μέτρα θα πιάσει  το δίχτυ του ψαρά!

5.Ο Κασσελάκης στην παρέλαση στη Θήβα

Αν  μας άρεσε κάτι από τη συμμετοχή  του νεοσύλλεκτου  Κασσελάκη στην παρέλαση στη Θήβα είναι τούτα:

1.Επικεφαλής του  ουλαμού    που έδινε και τα παραγγέλματα, ήταν γυναίκα λοχίας.  Είδες εξελίξεςι   στα στρατά; Αδιανόητο  επί των δικών μας στρατιωτικών ημερών.

2. Περιμένουμε   τις ημέρες που θα είναι ο  Κασσελάκης   πρωθυπουργός (και μπορεί να το πετύχει, αν διώξει τους  κακούς συμβούλους από την Κουμουνδούρου),  όταν θα πέφτει  στο δρόμο  πάνω σε κανένα  σημερινό , σαν και ελόγου του,  “ψάρακα”  στο λόχο, να  του φωνάζει, «ρε, σειρούλα,  πώς πάει μεγάλε;  Θυμάσαι πήξιμο στο κέντρο, ρε;”

΄Εχει και ο στρατός τα λίγα καλά του.  Ισοπεδώνει τυπικότητες και κατεβάζει  μύτες  ψηλές.     Είναι κι αυτό  μια παρηγοριά στην αφασία της στρατιωτικής θητείας, αφού, ως γνωστό,  “εκεί που  σταματά η λογική,αρχίζει ο στρατός”.