ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ: ΝΕΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

1.Επιμένει ο Πολάκης για Αγαπηδάκη: Δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω – Τον αδειάζει η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή

Πολάκης: “Εδώ και τρεις ώρες λες και εδόθη ταυτόχρονη εντολή (που εδόθη βέβαια) άρχισαν όλα τα γνωστά σάιτ και κανάλια της διαπλοκής να δημοσιεύουν άρθρα με τίτλους του στυλ “επίθεση του Πολάκη στην Αγαπηδάκη”,”ντροπή και χυδαιότητα του Πολάκη” αναπαράγοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου, το οποίο ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να ορίσει την “ψυχολόγο του fb”ως Συντονιστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα !!!
ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα τα βρωμοκαναλοσαιτ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ το “άρθρο” της…”

Ο Απόστολος Δοξιάδης και η Ειρήνη Αγαπηδάκη

iefimerida.gr: “Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, είχε γίνει στόχος μιας επίσης πρωτοφανούς επίθεσης από τον Παύλο Πολάκη με αφορμή ένα άρθρο από το 2017 της κυρίας Αγαπηδάκη, η οποία ανέλαβε Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα “

***

Ελληνικός  “Τύπος”, 2020 σε λίγο. Και βάζουμε μέσα στον “Τύπο” και όσους από τους εκπροσώπους του  το παίζουν  …προοδευτικοί.  Δεν εξαιρούμε κανέναν.  Οθόνες, μικρόφωνα, πληκτρολόγια “κοντυλοφόρων” με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους.   Μέσα Παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, ανάλογα  το αφεντικό και την τσέπη που υπηρετούν.  Και στην τελική  τα πάντα για τον παρά, βέβαια.

΄Εχουμε εκατοντάδες παραδείγματα  παραθέσει εδώ  για του λόγου το αληθές. ΄Ενα ακόμα από την επικαιρότητα.

Πρόκειται για τη   νέα…αξιοκρατική (εντελώς!) επιλογή της κυβέρνησης Κούλη  στον τόσο ευαίσθητο χώρο της  Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα . Αλλά, δε θα μείνουμε στα  κριτήρια τοποθέτησης της κυρίας, δεν είναι της παρούσης.  ΄Αλλωστε, και τούτη διαθέτει τα γνωστά κομματικά προσόντα  στην Ελλάδα.  10 αφίσες να κόλλησε η κοπελιά,   εγκρίνεται ως άξια να ξεκοκαλίσει τον παχυλό μισθό για όσο κρατήσει στην εξουσία  η επάρατη αυτή κυβέρνηση. Αλλά το θέμα μας είναι ο Τύπος, όχι η (ανύπαρκτη) αξιοκρατία και ειδικά της Ν.Δ. Και  εξηγούμε.

Η κυρία αυτή, λοιπόν… αφισοκολλήτρια και …ψυχολόγος του fb έγραψε το 2017 ένα πραγματικά εμετικό κείμενο για τον  Πολάκη. Οχετός μεταφορικά και κυριολεκτικά,αφού  …διαπραγματεύεται την …ποιότητα των προϊόντων αφόδευσης του πρώην  Συριζαίου υπουργού Υγείας! Στο θεός σας. Είναι αλήθεια! (ανεβάσαμε χτες το κατάπτυστο κείμενο).

Ο Πολάκης δεν το είχε δει ως λίγες ημέρες πριν .Μόλις  το πήρε είδηση, τα παίρνει κρανίο, της απαντάει  στο τουίτερ του και  πολύ σωστά τη χαρακτηρίζει ψυχοπαθή, βαριάς μορφής με τον τόσο χυδαίο τρόπο που  αναφέρεται  σε  έναν άνθρωπο κι ας είναι κομματικός της αντίπαλος. Το ίδιο θα έκανε κι εγώ,  αν με έπιανε στο στόμα της και  με έλουζε με τέτοια λύματα η   αμετροεπής Συντονίστρια.

Από χτες μέχρι σήμερα, που έσκασε το θέμα, διαβάζω  τα δημοσιεύματα των ιστότοπων για τη συγκεκριμένη αντιπαράθεση.   Και σχεδόν  ΟΛΑ, “αριστερά” και δεξιά έντυπα,  “τα χώνουν” ΜΟΝΟ στον Πολάκη  για την  ανάρτησή του, την απολύτως, πιστεύουμε, δικαιολογημένη. Αλλά τσιμουδιά για το χυδαίο “στόμα” του … Εθνικού μας βόθρου  . Σαν να λέμε οι φυλλάδες να απαιτούν, αν σε πλακώνει αναίτια κάποιος στις μπουνιές  στο δρόμο ,εσύ να  του λες κι ευχαριστώ  από πάνω.

Σημεία του απόλυτου εξευτελισμού του ελληνικού Τύπου. Σημειώνουμε με την ευκαιρία αυτή  και πάλι πως ιδιοκτήτες πλέον αυτών  των Μέσων Παραπληροφόρησης είναι ο  υπόκοσμος.   Καθόλου μεταφορικά.  Στην κυριολεξία.

Η ελληνική κοινωνία, όμως, χωρίς ανακλαστικά πια, σε μόνιμη νάρκωση , αδιαφορεί για το  πρόβλημα της άλωσης του Τύπου από λογής μαφιόζους  που είναι το σοβαρότερο   στη χώρα αυτή την ώρα.

Οι ΄Ελληνες ακτιβιστές όφειλαν εδώ και καιρό να έχουν  ξεκινήσει συμβολική απεργία πείνας ή άλλες όμοιες ενέργειες για αυτό το έγκλημα. Σιωπούν, παραδομένοι και τούτοι στη χαύνη των εύκολων.

2. ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» -70.000 ευρώ

Η Κλέλια Χατζηιωάννου παραδίδει την επιταγή στον Κώστα Γιαννόπουλο

Το ευχαριστώ του Χαμόγελου στην Κλέλια Χατζηιωάννου
΄Οπως σημειώνει ο οργανισμός στη σελίδα του στο διαδίκτυο «Για ακόμα μια φορά, ’Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί θερμά την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου για τη διαρκή και έμπρακτη υποστήριξή της στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.

***

΄Εκανε το αυτονόητο η Κλέλια Χατζηιωάννου. Μόνο  που δεν είναι  αυτονόητες για όλους τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης . Περισσότερο από έχοντες και κατέχοντες.

Κι ακόμα χειρότερα δεν επιβραβεύονται  με μια καλή κουβέντα κι από όσους αυτοχαρακτηρίζονται αλληλέγγυοι. Δεν ισχύουν, λένε, και δεν εξιλεώνουν τέτοιες “φιλανθρωπίες” από τους κατόχους του πλούτου!

Σαχλαμάρες ανεγκέφαλων. Ποιος μπορεί να πει κουβέντα, αν δεν είναι  “φυτό”,π. χ   για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη; Ούτε στο νυχάκι της  δε φτάνουν κάποιοι από  τους επικριτές της.

3. Υπόθεση Πατέρα: Ο 80χρονος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας προκάλεσε την κριτική και των Νεοδημοκρατών -Ολο το παρασκήνιο

Ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας που τοποθετήθηκε διοικητής στο ΓΝ Καρδίτσας και παραιτήθηκε

“Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του  80 χρονου…”

****

Βάλτε στο google  “Κικίλιας- Πατέρας παραίτηση” και την παραπάνω φράση θα τη διαβάσετε τουλάχιστον 150 φορές στα ελληνικά Μέσα Παραπληροφόρησης. Αυτολεξεί λέμε.  ΣΕ ΟΛΑ

Μου έκανε εντύπωση από προχτές, όταν έσκασε η είδηση,αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. Πώς τα κομμάτια ,αναρωτιόμουν,  βγήκε στον αέρα  ΜΟΝΟ αυτή  η είδηση  και όχι οι  λοιπές  πομπές της κυβέρνησης για τις   καθαρά κομματικές τοποθετήσεις και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά στελεχών και οπαδών της κυβέρνησης; Κι  η έκπληξη έγινε  μόνιμη, όταν  διάβασα στο βιογραφικό του παραιτηθέντος πλέον διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας. ΄Οντως, διέθετε ουκ ολίγα προσόντα, σε σχέση ας πούμε με το  Διευθυντή της  ΕΥΠ ,αλλά και τους περισσότερους Νεο Δημοκράτες που στελεχώνουν  δημόσιες  θέσεις “φιλέτο”.   ΄Ηταν, είδα, εκπαιδευτικός, πρόεδρος ΕΛΜΕ,  Συνδικαλιστής και βέβαια Στέλεχος της Δεξιάς στην περιοχή του.   Τότε ψιλιάστηκα πως κάτι παίζεται.

“Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του  80 χρονου…”!, γράφουν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα παπαγαλάκια.

Τι εννοούν, λοιπόν  οι…ποιητές;  Απλώς.  ΄Ολες, μα όλες, οι  αναφορές   στο όνομα του Κωνσταντίνου Πατέρα  συνοδεύονται από  το… 80χρονος.  Γι΄αυτό τον κατακρίνουν.   Σαν  να πρόκειται για βρισιά, αποστροφή, ελάττωμα το γεγονός πως είναι 80χρονος!

Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι ένα από τα καινούρια αποκτήματα-ιδεολογήματα    της Νέας Δεξιάς- Ν.Δ. Αντίθετα από παλιά. Ο ιδρυτής της για παράδειγμα ,ο Κων. Καραμανλής,  ως το θάνατό του στα 91 του χρόνια, πρωτοστατούσε  στα πολιτικά πράγματα  του τόπου.

Βέβαια, το παραστρατημένο τέκνο της Νέας Δεξιά ,η Χρυσή Αυγή , έχει βασική της αρχή τον ηλικιακό “Καιάδα”. Αλλά σήμερα  και η  υπόλοιπη Ν.Δ έχει υιοθετήσει απολύτως τις ναζιστικές αυτές θέσεις.  Με μια ματιά στα μέλη της Κυβέρνησης θα διαπιστώσετε πως πέρα από την ελάχιστη παρουσία γυναικών, έχουν αποκλειστεί και βουλευτές   μεγαλύτερων ηλικιών από τα 60.  Μιλάμε πλέον για ανθρωποφαγία,  άγριο ηλικιακό ρατσισμό,   φασιστικό μπούλινγκ.

Το πρόβλημα με λίγα λόγια του π. διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, δεν ήταν τελικά  τα ανύπαρκτα προσόντα του,  αλλά η η 80χρονη ηλικία του! Γι΄αυτό κρίθηκε και κατακρίθηκε. Σαν να είναι ντροπή να είσαι  80 χρόνων.  Νέα ήθη νέοι  χρόνοι της Δεξιάς!

Ε, ναι. ΄Ενας ….45χρονος Βασίλης Κικίλιας   γνωστός και  γκλαμουριάρης υπουργός Υγείας,  δεν πάει  να έχει στο δοβλέτι του ένα  80χρονο .  Χαλάει το ίματζ του παιδιού .

Μιλάμε για εντελώς παλαβιάρη, λαλημένο   άτομο. Αλλά και μια παράταξη εντελώς ρατσιστική πλέον, που δε διστάζει για το κομματικό της συμφέρον να υιοθετεί βάρβαρες, ναζιστικές πρακτικές .   Σε  ποιο καθεστώς  ζούμε;

4. Σοκ: Πέθανε 8χρονο παιδί από διφθερίτιδα στην Αθήνα -Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας

Αν πέθανε το παιδί γιατί κάποιοι εγκληματίες γονείς  ξέχασαν να του κάνουν το εμβόλιο  ή είχαν άλλες ιδεολογικές αγκυλώσεις  (!), τότε “θέλουν ανάποδα κρέμασμα” .Είναι παράλογο να συμβαίνουν τέτοια δράματα την εποχή μας.