ΜΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

  1. ΚΥΡΙΑ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΩΣ…ΠΟΛΥΓΑΜΗ.

“ΦΑΝΑΤΙΚΩΣ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ”, υπογράφει η αποστολέας επιστολής,  που όσο τη διάβαζα, ομολογώ πως με έζωσε  ανασφάλεια και φόβος     κι από καιρού  εις καιρόν βλεφάριζα την  πόρτα, αναλογιζόμενος  μην ανακάλυψε  κιόλας που μένω  και μπουκάρει μέσα να με χαστουκίσει.

Αποσπάσματα:

“… ΄Ωστε η φύση διδάσκει την πολυγαμία μας λες. Και δεν ντρέπεσαι να αυθαιρετείς και να διαστρεβλώνεις τους φυσικούς νόμους…

…Δε βλέπεις το βασίλειο των ζώων; Δε σου διδάσκει ακόμα και η μονογαμία πολλών απ΄αυτά πως δεν είναι αφύσικη; ΄Ασε που ο άνθρωπος δεν είναι ζώο, έχει και μυαλό να μην τον χώνει όπου βρίσκει.

…Ναι, είμαι και το διαλαλώ  ρομαντική και μονογαμική. Πέντε φορές ερωτευμένη στη ζωή μου και πάντα ήμουν πιστή στον αγαπημένο μου.Αλλά και σχέση σοβαρή να μην είχα, και ήμουν απλώς με κάποιον και πάλι ήμουν και είμαι μονογαμική . Ποτέ παράλληλη σχέση, ούτε πηδήματα  όπου βρω κι όπου καθίσω.

…΄Οταν θέλουμε να κάνουμε το δάσκαλο να είμαστε σοβαροί και να μη βγάζουμε απωθημένα. Αλήθεια πίσω από την προπαγάνδα σου για την άφυλη κοινωνία, μήπως κρύβεται καμιά υποσυνείδητη ομοφυλοφιλική  διάθεση; Το έχεις εξετάσει το ζήτημα ή μήπως είσαι κιόλας “τοιούτος” και δεν το λες;  Σίγουρα θα περνάτε καλά σεις οι ομοφυλόφιλοι στις άφυλες κοινωνίες…”

 

Κατ΄αρχή ηρέμησε, καλή μου.Η πίεση ανεβαίνει με τέτοια νεύρα και τα εγκεφαλικά είναι μάστιγα στις μέρες μας  με αιτία αυτές τις  περιπτώσεις.  Ησύχασε.  Και πάμε πάλι υπομονετικά να εξηγήσουμε.

Λοιπόν, εσύ η ίδια καταρρίπτεις τον ισχυρισμό σου πως η φύση δε διδάσκει την πολυγαμία.Και κρίνεις από τον εαυτό σου. Λες πως  σε πέντε έρωτες και δεν ξέρω πόσες …αρπαχτές, εσύ ήσουνα πάντα βράχος μονογαμίας  στο εκάστοτε  ταίρι σου.

Μα, αυτή η ίδια  η σεξουαλική  σου ζωή αποκαλύπτει   πολυγαμία της φύσης σου, αφού, όπως λες, πλάγιασες  με ουκ ολίγους άντρες,  είτε στα “σοβαρά”, είτε στα ευκαιριακά.  . Που σημαίνει πως η φύση σε έχει αφήσει ελεύθερη να  εκδηλώνεις τη σεξουαλική σου  επιθυμία και για άλλους άντρες και όχι μόνο στον έναν, τον πρώτο που ερωτεύτηκες. Αν μου έλεγες πως από τότε, ως σήμερα, δεν πήγες με άλλον άντρα, να το καταλάβω. Αλλά ,τώρα με …ένα ολόκληρο λόχο που έχεις πάρει (και καθόλου μεμπτό)  , μου λες πως είσαι μονογαμική;  Το ότι όταν είσαι με έναν δεν πας με άλλον, αυτό δεν αποδεικνύει   μονογαμία, αλλά τη διάθεσή σου,τη νοοτροπία σου, την ανατροφή σου.  ΄Ετερον εκάτερον.

Τώρα όσο για την..ομοφυλοφιλία μου θα ήταν μεγάλη η ικανοποίησή σου,  αν την παραδεχόμουν.  Μετά λύπη σου,όμως, σε ενημερώνω  πως δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Μόνο και μόνο, γιατί δεν μου αρέσει. Αν  ήμουνα ,δεν θα το έκρυβα, γατί δε θα είχα λόγους.  Μάλλον  σε απογοήτευσα.

 

2.  ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ  Η  ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Καταιγίδα» για Μητσοτάκη το ρουσφέτι στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Κωνσταντίνος Πατέρας μικρόφωνο

Μπούμερανγκ γυρίζουν, όπως φαίνεται, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση οι προεκλογικές (και όχι μόνο) φανφάρες περί αριστείας και αξιοκρατίας, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις στον τομέα της Υγείας.

Την κατάσταση για το κυβερνών κόμμα έκανε ακόμη χειρότερη ο Κωνταντίνος Πατέρας, τον οποίο διόρισε το υπ. Υγείας διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όμως ο ορυμαγδός αντιδράσεων τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό.

Εφημερίδα Συντακτών.

****

Υπερπερισσεύει η υποκρισία. Πανταχόθεν, δεξιά και αριστερά. “Καταιγίδα”, μας λέει,η…αριστερή efsyn, ο διορισμός του Κωνσταντίνου Πατέρα ως διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Που σημαίνει πως η κυβέρνηση διέπραξε έγκλημα καθοσίωσης, αφού τοποθέτησε ρουσφετολογικά  τον παραπάνω δικό της άνθρωπο στη θέση του διοικητική Νοσοκομείου.. Πρωτοφανές,  μοναδικό, απαράδεκτο για μια Ν.Δ!  Κάνει τέτοια αυτή παράταξη; Πολύ περίεργο και απίθανο ακούγεται.

Και θέλουν να μας πούνε, δηλαδή, εκεί στη Νέα Ελευθεροτυπία  πως  σε όλες τις άλλες επιτελικές θέσεις η κυβέρνηση τοποθέτησε   αξιολογικά  ,πρόσωπα από το  ΚΚΕ,το  ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛΝ ; Και τους ξέφυγε  αυτός  μόνο στην Καρδίτσα, αλλά αμέσως  διόρθωσαν το λάθος τους και τον παραίτησαν.

Πιο υποκριτικό…πεθαίνεις.  Αυτό κι αν είναι παραπληροφόρηση, αλλά και συγκάλυψη της ελληνικής, πελατειακής σχέσης οπαδού και κόμματος. Η χρόνια παθογένεια του ελληνικού κράτους.

Για πείτε μου, αστέρια της εμπορικής δημοσιογραφίας,  ΕΝΑΝ, που διορίστηκε από τη Νέα κυβέρνηση διοικητής Νοσοκομείου, για  να μείνουμε μόνο σ΄αυτούς, και δεν είναι στέλεχος ή οπαδός  της Ν.Δ; ΄Εναν θέλουμε να μας αναφέρετε όχι πολλούς. Η γυναίκα  για παράδειγμα του… Καίσαρα Παπαχρήστου  ,του συναδέλφου σας, τρόφιμου του   ΔΟΜ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη) , που υπηρετεί στις επιχειρήσεις ενός υπόδικου για εμπόριο ναρκωτικών    τί είναι δηλαδή; Αξιοκρατική  επιλογή  και όχι ρουσφέτι και μάλιστα καραμπινάτο;

Ο Πατέρας σας μάρανε!

 

3. Κυβερνητικοί κύκλοι κατά Πολάκη -Μετά τα «γαλλικά» εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη

Ειρήνη Αγαπηδάκη/Φωτό Facebook

Σε επίθεση κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη, προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebooκ ο Παύλος Πολάκης.

΄Αρθρο του 2017 της Ειρήνης Αγαπηδάκη
Ακολουθεί το άρθρο της της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα mononews.gr:

«Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!» Ετσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.

Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι.Γι’αυτό, να το αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση το Πολάκι. Στην πραγματικότητα, είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό».

****

Θαυμάστε  επίπεδο  και στοχασμό  της…Εθνικής  Συντονίστριας!. Μια ακόμα αξιοκρατική επιλογή της Κυβέρνησης.  Κακόμοιρα…ασυνόδευτα παιδάκια!

 

4.ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ
Ιερά Σύνοδος κατά της αποτέφρωσης: «Τα νεκρά σώματα δεν είναι απορρίμματα»

Η Ιερά Σύνοδος

Είναι τόσο υποκριτές, όσο και οι…πρόγονοί τους Γραμματείς και Φαρισαίοι. Μπορείτε να φανταστείτε τέτοια στρέβλωση της αλήθειας, τέτοιο βιασμό της λογικής; Τί τόλμησε και είπε το ιερατείο;

“Τα πτώματα  δε είναι απορρίμματα”. Μα,ναι, αυτό το λέμε  εμείς. Εσείς αντίθετα θέλετε  τα πτώμα να είναι  σκουπίδια. Τα πετάτε στις χωματερές των νεκροταφείων να σαπίζουν,  βρώση σκωλήκων. Ο απόλυτος εξευτελισμός του ανθρώπινου σώματος, όταν παύσει να έχει ζωή.

Η καύση του σώματος είναι πολιτισμός, αξιοπρέπεια, υγεία.Και φυσικά  γόνιμη ανάμνηση του νεκρού  στους ζωντανούς. Και όχι “Σκωλήκων βρώμα α και δυσωδία”.

Στην αποτέφρωση ο δικός  μου  άνθρωπος,έσμιξε με τη φύση, το νερό, τον αέρα. Και ζει όπως τον ήξερα μέσα από αγαθές μνήμες. Δεν μπορώ να τον φανταστώ αναξιοπρεπή,παραδομένο  να λιώνει στα πτωματικά υγρά με τρόπο σιχαμερό.

Πόσο βάρβαροι είστε.  Από κάθε άποψη.