“ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ” , ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

Χαλαρά ενσταντανέ του Πούτιν με αεροσυνοδούς της Aeroflot ενώ μαίνεται ο πόλεμος

“Ο Πούτιν με τις αεροσυνοδούς της Aeroflot  συναντήθηκε με μέλη του προσωπικού καμπίνας της ρωσικής εταιρείας (που πετάει μόνο μέχρι τη Λευκορωσία), στις οποίες εξήγησε γιατί είναι «σωστός» ο πόλεμος και πόσο καλά εξελίσσεται για τη Ρωσία.

Ο Πούτιν συγχαίρει τις αεροσυνοδούς και τις γυναίκες εργαζόμενες στην Aeroflot για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πούτον αεροσυνοδοί

 

Σακελλαροπούλου: Θα μιλήσει στη Βουλή την Τρίτη -Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 

΄Εδεσε το γλυκό. Από τη μια ο Πούτιν κι από την άλλη η Σακελλαροπούλου  τιμούν την ημέρα της γυναίκας!  Ο πρώτος με εκατοντάδες  νεκρούς ,μεταξύ  τους παιδιά στο μαινόμενο αυτή την ώρα  πόλεμο που εξαπέλυσε στη  Ουκρανία. Η δεύτερη ηθική αυτουργός  των καθημερινών    δολοφονιών  προσφύγων και των μικρών παιδιών τους  με τις τιμές που επιδαψίλευσε  στους φονιάδες των επαναπροωθήσεων  ,ως πρόεδρος Δημοκρατίας  σε στάση προσοχής  στο   φράκτη του αίσχους στον ΄Εβρο. Κι ακόμα  με την απαξιωτική, περιφρονητική  στάση που επιφύλαξε στο ηρωικό  διασώστη  Ιάσωνα Αποστολόπουλο,  τον οποίο αρνήθηκε να προσκαλέσει στη γιορτή της Δημοκρατίας .Την ίδια ώρα ,μάλιστα που ξεναγούσε στο προεδρικό μέγαρο   προκλητικά “ξώβυζα”  με αδικαιολόγητη  παρουσία εκεί.

 

Στο μεταξύ, όπως τα λέμε χρόνια. Γιατί η γυναίκα, ως ανθρώπινο  φύλο, ίσιο και όμοιο με τον  άντρα,  να  έχει  ημέρα της γυναίκας; Τί είναι , δηλαδή;   Είδος προς εξαφάνιση  και τη θυμόμαστε μια φορά το χρόνο μήπως και σωθεί η …sui generis χελώνα καρέτα-καρέτα ; Δεν είναι προβολή αυτό για  τον  άνθρωπο;

Για τους νουνεχείς και σε άλλες μελλοντικές εποχές ζώντες ,έστω και με τα μάτια της φαντασίας μας ,βλέπουμε και δεν ξεδιακρίνουμε φύλο,  αλλά ανθρώπους να ξεσκατίζουν  μωρά, να  κάνουν μπουγάδα, να σκάβουν τη γη πάνω σε μπουλντόζες και τρακτέρ , να κυκλοφορούν με ίδια ρούχα. Είναι οι άφυλες κοινωνίες, που δεν υπάρχουν πια ρόλοι φύλων.

Ας καταργηθούν επιτέλους  τέτοιες  γιορτές  μίσους και έμφυλου ρατσισμού, αλλά και προσβολής της ανθρώπινης ιδιότητας. Βάλτε πλάτη να καταργήσουμε τα φύλα που σήμερα  προσδιορίζονται ΜΟΝΟ από  τα  σεξιστικά  χαρακτηριστικά  των  ρόλων

8 ΜΑΡΤΗ.  Η “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”!