ΗΠΑ. ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ … ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

1. Τα χτυπήματα Κασσελάκη πυροδοτούν εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ -«Ξυπνά» η φρουρά Τσίπρα, έρχεται παρέμβαση Τεμπονέρα

Πηγή:iefimerida.gr”

Εξελίξεις πέραν κάθε ελέγχου πυροδοτούν τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Στέφανου Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ και το εσωκομματικό σκηνικό γίνεται πεδίο ευθείας αμφισβήτησης της δυνατότητας του κόμματος να υπερασπιστεί το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ένας αιφνιδιασμός διαδέχεται τον άλλο για τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να ενεργεί κατά βούληση και χωρίς να υπολογίζει τις διαθέσεις ούτε καν της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Οριζόντιες αντιδράσεις για τις… εκπλήξεις Κασσελάκη
Οι οριζόντιες αντιδράσεις μέσα στο κόμμα για τη συνέντευξη Καπνισάκη και την υπουργοποίηση… του κ. Κασσελάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές του 2019 εστιάζονται στο γεγονός ότι για μια ακόμη φορά βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται προ εκπλήξεως από τον ίδιο τους τον πρόεδρο.

***

-Γιατί,πατέρα,  ο  Κυριάκος και οι σφογγοκωλάριοί του  έχασαν τον ύπνο τους με Κασσελάκη;

-Γιατί παιδί μου   ο ΚρητικοΑμερικανός αποδείχτηκε πως δεν είναι…Αμερικανάκι και   τους χορεύει στο ταψί .  Και  στη ζωή, θα μάθεις,  πως πετροβολάνε την καρυδιά  που έχει  καρπούς.

-Και  ποιος …πατέλα λέει ψέματα για την προσφορά  υπουργείου στο  Στέφανο;

Μα ο  Κυριάκος  παιδί μου.  Θέλει και ερώτημα;    Δε μάθατε συνώνυμα και αντώνυμα ακόμα  στο σχολείο;  Η λέξη Μητσοτάκης  είναι συνώνυμο του ψεύδους και αντώνυμο της αλήθειας!

2.Δεν θα πάει στις Σπέτσες ο Αλέξης Τσίπρας

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας

Ούτε  η  Κυριακή Μάλαμα  θα πάει στις Σπέτσες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: “Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω”

*****

Λάθος η απουσία σου, Αλέξη Τσίπρα. Και αν έχει καποιο νόημα , δεν είναι αυτό που διαδίδουν στα παρασκήνια.  Νερό ρίχνεις έτσι  στο μύλο του Κυριάκου. Τίποτα διαφορετικό.

΄Οσο για  την απουσία Μάλαμα, αν   ένιωθε  ναυτίες,  ας έπαιρνε …δραμαμίνη και να πήγαινε.  Τώρα,  ας πάρει πόδι από το κόμμα, θα είναι καλύτερα για όλους.

3.Γιατί αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Παπαδημητρίου - Τσάτσου Άννα

***

Να σας πούμε εμείς ,κυρία μου, γιατί αποχωρείτε.  Καλό το μπλα μπλα ,  για   αφελείς  ή  ίδιας  εμβέλειας  υποκρισίας  με σας.

΄Ενας και μοναδικός λόγος υπάρχει , που λέτε όσα λέτε και αποχωρείτε. Και που δε θα συνέβαινε, αν ,ας πούμε, είχε εκλεγεί  αρχηγός  του ΣΥΡΙΖΑ η Ευτυχία ή ο Ευκλείδης.

Σας κάθεται στο στομάχι ο Στέφανος Κασσελάκης, γιατί, ως θύμα κι εσείς  της φαλλοκρατικής ή αιδοιοκρατικής (ανάλογα τί σας πηγαίνει )   αντίληψης ,  σας έρχεται βαρύ να το χωνέψετε πως υπάρχει και…τρίτος δρόμος από τους δυο   που ξέρατε και αποδεχτήκατε, ως φυσιολογικούς και μοναδικούς  (χωρίς να είναι).

΄Ενας  τρόφιμος της μιας ή της άλλης  παράταξης,  δεν ανέχεται   να αναγνωρίσει αρχηγό  κάποιον που  με τις   διαφορετικές σεξουαλικές επιλογές του,  τραβάει κάτω από τα πόδια το βολικό χαλί της αρρενωπότητας και της θηλυκότητας που ομνύουν  παραδοσιακά  οι σοβαροφανείς και οι ευήθεις.

Τα άλλα είναι… άλλα λόγια ν ‘. αγαπιόμαστε!

4.ΗΠΑ: 10 εκατ. δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για τα οικονομικά της Χαμάς

Μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια προσφέρουν οι ΗΠΑ σε όσους δώσουν πληροφορίες για τους πέντε χρηματοδότες της Χαμάς ή οτιδήποτε οδηγεί στη διακοπή των οικονομικών μηχανισμών της.

Οι αμοιβές ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων θα παρέχονται για πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε πηγή εσόδων για τη Χαμάς, μεγάλους δωρητές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διευκολύνουν τις συναλλαγές για τη Χαμάς, εικονικές εταιρείες που προμηθεύονται τεχνολογία διπλής χρήσης για την οργάνωση και εγκληματικά σχέδια που ωφελούν την οργάνωση.

****

΄Οπως  ,ακόμα και κακόπιστος ,  διαπιστώνει στα παρακάτω κείμενά μας, κατονομάζουμε ήδη από τότε  τους πραγματικούς εντολοδότες  της Χαμάς.  ΄Οσοι άλλοι εμπλέκονται σε χρηματισμούς της  Παλαιστινιακής Οργάνωσης , είναι ΜΟΝΟ  ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

Οπότε,  σοβαρά κι αστεία,  οι ΗΠΑ χρωστούν στο σάιτ μας …10 εκατομμύρια δολάρια!  Εδώ και τώρα περιμένουμε την (απο)πληρωμή  της… αμοιβής μας !

ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: 1. ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ 2. ΤΑ…ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!

«Η επίθεσή μας μόλις ξεκίνησε», λέει αξιωματούχος της Χαμάς -«Την οργανώναμε εδώ και καιρό»

Μόσχα Ρωσία Μαΐου 2021 Πρόεδρος Της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν — Φωτογραφία Αρχείου

ΟΗΕ: Ο Ιρανός πρόεδρος κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «έριξαν λάδι ...

Η Χαμάς διέπραξε έγκλημα. Ασυζητητί. «΄Ηρξατο χειρών αδίκων» και θα υποστεί τις συνέπειες. Μόνο που την επίθεση δεν την προετοίμαζε, όπως λέει ο εκπρόσωπος  η ίδια η Χαμάς.  Κι αυτό το νέο μέτωπο, είναι άλλο ένα στη σειρά ,  που άνοιξε το  τέρας της Ρωσίας ,  ο Νέος Χίτλερ σε συνεργασία  με το κατάπτυστο, εγκληματικό   καθεστώς του Ιράν, που δολοφονεί  έφηβες .γιατι  βάζουν τη… μαντίλα τους στραβά.

Η αλήθεια είναι αυτή και θα φανεί σύντομα.  Η νέα  αιματηρή παρουσία του Ρώσου δικτάτορα στη Μ. Ανατολή ,είναι συνέχεια εκείνης στη  Συρία με περισσότερους από 700.000 νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες. Κάνει τα  ίδια τώρα,  με θύματα τους Παλαιστίνιους, τον απλό λαό, που θα υποστεί τις τραγικές συνέπειες. Νέες εκατόμ

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ κ. ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΟΥ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ;

Μπάιντεν: «Οι τρομοκράτες πρέπει να πληρώσουν, δεν πρέπει να κάνουμε πίσω» -Ζητά 106 δισ. δολ. από το Κογκρέσο

Μπάιντεν: “Η Ιστορία μάς έχει διδάξει ότι όταν οι τρομοκράτες δεν πληρώνουν το τίμημα για την τρομοκρατία τους ή όταν οι δικτάτορες δεν πληρώνουν το τίμημα
για την επιθετικότητά τους, προκαλούν περισσότερο χάος, θάνατο και καταστροφή”.
******

Μπορεί η διπλωματία και  τα κρατικά πρωτόκολλα…αβρότητας  να λένε άλλα από αυτά που λέμε εμείς εδώ για το Νέο  Χίτλερ της Ρωσίας και τους δικτάτορες- θεοκράτες του Ιράν.   Η  πραγματικότητα, όμως, είναι πως  τα δύο συγκεκριμένα καθεστώτα  και 3-4 άλλα Ισλαμικά,  είναι αυτά που  κινούν   τα  νήματα στο μεγαλύτερο κομμάτι   της  Διεθνούς τρομοκρατίας στη Δύση, ειδικά της  Τζιχάντ.

Αλλιώς, πώς εξηγείται οι τρομοκράτες της Χαμάς και την Χεζμπολάχ να έχουν στη διάθεσή τους χιλιάδες, πυραύλους;  Ποιος κατασκευάζει όλα αυτά    τα όπλα και ποιος τους  τα προμηθεύει;    Δεν είναι  δουλειά του παρανοϊκού  Τσάρου, όπως έκανε και στη Συρία ;  Την ίδια στιγμή   που  εξόπλιζε  το  ISIS  και το χρηματοδοτούσε;

Γιατί, όπως έχουμε ξαναγράψει (*)  ,οι Τζιχαντιστές  δεν χτύπησαν ποτέ σε ρώσικο έδαφος (που είναι και “σουρωτήρι” τα σύνορά τους); Δεν  είναι φανερό πως κατάφερε με αυτή  την πρόσφατη  κίνηση της επίθεσης της Χαμάς  εναντίον του Ισραήλ να αποσπάσει   το διεθνές ενδιαφέρον από το θέατρο  του πολέμου στην Ουκρανία; Αλλά, παράλληλα ,να οδηγήσει και  σε νέα αδιέξοδα  ,κυρίως οικονομικά,  των κρατών που στηρίζουν την Ουκρανία;

Ας λέμε τα πράγματα  με το όνομα τους. Τουλάχιστον,  όσοι  δεν ασκούμε διπλωματία, ούτε έχουμε άλλες κρατικές και εθνικές αγκυλώσεις, μπορούμε να δούμε χωρίς κανενός είδους γυαλιά. Προπαντός  δεν μας  παίρνει  κάνουμε τα στραβά μάτια.