Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΙΟ ΑΝΤΡΕΟΤΙ!

  1. Πρωτοφανές: Η Τουλουπάκη έστειλε παραπλανητικά έγγραφα στη Βουλή για την Novartis (iefimerida.gr)

Η Ελένη Τουλουπάκη, η ταμπέλα Novartis και η ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ

Καλά,αυτή τη γυναίκα πρέπει άγαλμα να την κάνουν  μια μέρα οι γενιές των Ελλήνων που έρχονται. Μόνο φανατικός ,ανήθικος και ανόητος δεν μπορεί αν αντιληφθεί τι σημαίνει  να τα έχεις βάλει  με το πιο διεφθαρμένο και   αδίστακτο κόμμα της μαφίας, όπως πλέον έχει καταντήσει η Ν.Δ.Αλλά και με μια κυβέρνηση, πρωθυπουργός της οποίας είναι μέλος  της “φαμίλιας” Μητσοτάκη και φίλος ενός υπόδικου ναρκέμπορου. (Και όχι μόνο).

Γυρίσαμε  πίσω  στην Ιταλία. Είμαστε,όπως  στα χρόνια του Τζούλιο Αντρεότι, κυρίως στη Σικελία. Δικαστής, αστυνόμος ,μάρτυρας, που θα ύψωνε ανάστημα και θα τα έβαζε με  τη μαφία, έπεφτε νεκρός. Σήμερα η Ελλάδα του 2020 είναι η Ιταλία της εικοσαετίας  1970-1990.

2. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

“Την εμπιστοσύνη των πολιτών στους χειρισμούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύει η δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Αυτή η εμπιστοσύνη αποτυπώνεται στα ποσοστά που λαμβάνει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου: Το κυβερνών κόμμα προηγείται και σε αυτή τη δημοσκόπηση, όπως και σε όλες τις προηγούμενες, με διψήφιο ποσοστό έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το γκάλοπ της GPO η ΝΔ λαμβάνει 41%, έναντι 22% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη διαφορά, δηλαδή, να φτάνει τις 19 μονάδες. Ακολουθεί με 6% το ΚΙΝΑΛ, 5.5% το ΚΚΕ, 4% η Ελληνική Λύση, ενώ στο 2,5% περιορίζεται το ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη”.

 

***

Η συνταγή…παρακαταθήκη του    Γκέμπελς επικεφαλής της Ναζιστικής προπαγάνδας ήταν τούτη:  Μεταχειριστείτε  το ψέμα ως αλήθεια. Και επαναλάβετέ το  πολλές φορές. Σύντομα το ψέμα θα φαντάζει ως η μοναδική αλήθεια!

Τα “έντυπα” του υπόδικου για εμπόριο ναρκωτικών και φίλου του πρωθυπουργού…”Αντρεότι”,  στην παραπάνω πέτσινη δημοσκόπηση, ακολουθούν ακριβώς τις υποδείξεις των Ναζί.  Αραδιάζουν ψεύτικα, κατασκευασμένα στοιχεία δημοσκοπήσεων που απέχουν “έτη φωτός” από την πραγματικότητα

Σύντομα θα παρουσιάσουμε  τη δική μας δημοσκόπηση  που  βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε εξέλιξη. Τα χαμπάρια για την  κυβέρνηση της απάτης  είναι τέτοια που θα τρίβουν τα μάτια τους  στο τιμ της ψευτιάς ,της κακότητας  και της διαφθοράς. Ούτε  που μπορούν να φανταστούν πόσο “βράζει” ο κόσμος από απόγνωση και αγανάκτηση.

Θα τα πούμε…ες Φιλίππους!  Σύντομα.

3. Σκάνδαλο – Αποκάλυψη: Τι έκρυβε σε κρύπτες η «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ»

“Γι’ αυτή τη δικογραφία έχουν αποσταλεί κλήσεις για ανωμοτί εξηγήσεις (να εξεταστούν δηλαδή ως ύποπτοι) για τα κακουργήματα της απιστίας ή της ηθικής αυτουργίας στην απιστία, σε σειρά πρώην στελεχών του τέως ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ανάμεσα τους είναι ο Σταμάτης Πουλής, στενός φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη που κατέβηκε με την πλήρη στήριξη του αντιπροέδρου της ΝΔ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές (δεν εκλέχθηκε), αλλά και η σύζυγος του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, που ερευνώνται και για άλλες υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στις δύο αυτές αποθήκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες έγγραφα, όπως φορολογικά στοιχεία και τραπεζικά παραστατικά και τα οποία αφορούσαν την ελεγχόμενη περίοδο ,μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν :

*Περίπου 15.000 αποδείξεις δαπανών που πιστοποιούν την καταβολή χρηματικού ποσού 13.233.035,66 ευρώ από τους λογαριασμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ σε τρίτους.

*Μεγάλος αριθμός φωτοτυπημένων τιμολογίων της περιόδου 2009-2014 .

*Πλήθος τιμολογίων του ΚΕΕΛΠΝΟ μεταξύ των οποίων και τιμολόγια που αφορούν σε συναλλαγές με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίες στο σύνολο τους και μόνο κατά την χρήση 2014 ξεπερνούν το χρηματικό ποσόν του 1.700.000 ευρώ.

*Συμβάσεις και εντολές πληρωμής της περιόδου 2012-2014 καθώς και βιβλία και διαταγές κίνησης των οχημάτων του ΚΕΕΛΠΝΟ της περιόδου 2009-2014.

*Μεγάλος αριθμός αποδόσεων διαχειριστών – υπολόγων «μικρών ταμείων» του ΚΕΕΛΠΝΟ των ετών 2012-2014 με επισυναπτόμενα σε πολλές περιπτώσεις τα παραστατικά δαπανών και πολύ μεγάλος αριθμός τραπεζικών παραστατικών αποδεικτικών καταβολής ή μεταφοράς ποσών σε τραπεζικούς λογαριασμούς προμηθευτών ή τρίτων για την περίοδο 2009-2014.

Μετά την ανεύρεση αυτών των στοιχείων το ΜΚΕ κατάφερε και ταυτοποίησε μεγάλο αριθμό τραπεζικών συναλλαγών του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στη συνέχεια αντιστοιχήθηκαν αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών με τους κατόχους τους .

Μ΄αυτόν τον τρόπο ταυτοποιήθηκε και το μεγαλύτερο τμήμα των φερόμενων ως «αμαρτωλών συναλλαγών» που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου 2009-2014″.

**

Μιλάμε για την περίοδο 2009-2014 .Η καρδιά της οικονομικής κρίσης.   ΄΄ ΄Αλλοι πεινούσαν και αυτοκτονούσαν  και ο  τηλέμπορος ΄Αδωνις με την παρέα του  είχαν στήσει φαγοπότι εκατομμυρίων. Δεν είναι απλά διαφθορά και πρόκληση. Είναι έγκλημα καθοσίωσης!

Κι όμως! Ο Γεωργιάδης ,οι φίλοι του Πουλής και Θεοφυλάτου, αλλά και ο ίδιος ο αρχηγός τους Αντώνης Σαμαράς,σήμερα, μετά τέτοια εγκλήματα, όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλούσιοι, αλλά ετοιμάζουν,λέει,  κελιά στον Κορυδαλλό για όσους τολμούν να  χώνουν τη μύτη τους στις μαφιόζικης επιχειρήσεις τους!

Στέκεται τέτοια κοινωνία; Ούτε λεπτό. Μην ξεγελιέστε. Ιστορική αναγκαιότητα και  επιταγή να πέσει με γδούπο.

4. α. Τσίπρας για υπόθεση Παππά: «Ο στόχος τους είμαι εγώ
Αλέξης Τσίπρας

β. Δ. Παπαγγελόπουλος: Κάποιοι μου ετοιμάζουν και κελί στον Κορυδαλλό

Δ. Παπαγγελόπουλος: Κάποιοι μου ετοιμάζουν και κελί στον Κορυδαλλό

Τώρα, αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος  το παίζουν ήρωες,  ως υποψήφιοι …κατάδικοι σε κελιά,πέρα από αστείο είναι και τραγικό.  Ιλαροτραγωδία.

Αντί εδώ και καιρό να έχουν κατεβάσει τον κόσμο τους στα πεζοδρόμια και ειδικά εν μέσω καραντίνας (μια από τις χειρότερες επιλογές της μαφιόζικης κυβέρνησης για τους  λόγους που έχουμε αναλύσει πολλάκις εδώ),ο μεν Αλέξης ψήφιζε υπέρ το συνταγματικού  πραξικοπήματος του lockdown και της  καταστροφής της  οικονομίας και ο Δημ. Παπαγγελόπουλος πήγαινε να παραστεί τις συνεδριάσεις των  αχυράνθρωπων   της εξεταστικής επιτροπής,σαν να επρόκειτο  για όργανο με σεβασμό στη θεσμική τάξη και διαδικασία.

Τί θα δουν ακόμα τα μάτια μας; Σ΄αυτή τη χώρα όλα λειτουργούν από την.. ανάποδη. Κυβέρνηση και  αντιπολίτευση. Μοναδικό στη  υφήλιο φαινόμενο.

5. ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΑΣΜΕΝΑ… ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

εφσυν

“Δύο «σφάλματα» που καταδεικνύουν την ταύτιση του κυβερνώντος κόμματος με την πολυεθνική: 1) μετέφρασαν την ανακοίνωση της Novartis Hellas για την απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου που κάνει λόγο για μη «χρηματισμό Ελλήνων πολιτικών» και όχι την ίδια την απόφαση που αναφέρεται σαφώς σε πράξεις και παραλείψεις ξένων (δηλαδή και Ελλήνων) αξιωματούχων και ξένης (δηλαδή της ελληνικής) κυβέρνησης. 2) Η ανακοίνωση της Ν.Δ. μιλά μόνο για 112 εκατ. δολάρια, ενώ το συνολικό ποσό που καλείται να καταβάλει η Novartis Hellas υπερβαίνει τα 310 εκατ”

6. Σαράντα κορυφαίοι Βρετανοί Εβραίοι καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Μεταξύ των περισσότερων από 40 υπογραφόντων μιας άνευ προηγουμένου επιστολής προς τον Ισραηλινό πρέσβη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο Sir Ben Helfgott, ένας από τους πιο γνωστούς επιζώντες του Ολοκαυτώματος στη Βρετανία, οι ιστορικοί Sir Simon Schama και Simon Sebag Montefiore,

Η επιστολή λέει: «Δεν έχουμε ακόμη δει ένα επιχείρημα που να μας πείθει, δεσμευμένους Σιωνιστές και παθιασμένους ειλικρινείς φίλους του Ισραήλ, ότι η προτεινόμενη προσάρτηση είναι ένα εποικοδομητικό βήμα. Αντ ‘αυτού, θα ήταν κατά την άποψή μας μια πύρρειος νίκη που θα εντείνει τις πολιτικές, διπλωματικές και οικονομικές προκλήσεις του Ισραήλ χωρίς να αποφέρει απτά οφέλη».

***

Είναι ευοίωνα και φανερά πλέον  τα μηνύματα πως το σύνολο των Εβραίων στην παγκόσμια  κοινότητα  δεν ακολουθεί  την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων του Ισραήλ  απέναντι στους Παλαιστίνιους. Πλην  εκείνων των “απολιθωμάτων”,  των Ορθόδοξων Εβραίων με  με τις  μαύρες καπελαδούρες και τις ρόμπες και κάποιων  φανατικών ακροδεξιών συμπατριωτών τους. Οι υπόλοιποι απαιτούν  ειρηνική συνύπαρξη των δύο λαών.Και όχι καινούργιες προκλήσεις με επεκτάσεις συνόρων.

Σεβόμαστε και αγαπάμε τους νουνεχείς Εβραίους.  ΄Αλλωστε, είναι, ίσως, ο πιο ταλαιπωρημένος λαός στη Ιστορία.  Αλλά και άξιος κόσμος. ΄Εγραφε και γράφει ιστορία μοναδική σε όλους τους τομείς.