Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Παπανδρέου στα «Νέα»: Πώς ο Καραμανλής μας χρεοκόπησε και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει ως και σήμερα

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όχι μόνο συγκυβέρνησε με την «καραμανλική Δεξιά», αλλά και ότι συνεχίζει ακόμα και σήμερα να καλύπτει τα όσα έγιναν στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Δεν είναι μόνο τα εκάστοτε πρόσωπα που έχουν ευθύνες. Είναι οι αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές γύρω από την πολιτική και τη διαχείριση της εξουσίας στη χώρα μας, από καταβολής ελληνικού κράτους. Αποτελούν την πραγματική αιτία.

Και αν αυτές δεν αλλάξουν ριζικά, θα βρεθούμε πάλι μπροστά σε νέες καταστροφές και εθνικές τραγωδίες. Είναι η πελατειακή αντίληψη και πρακτική. Είναι ακόμη και ο θαυμασμός για τη “μαγκιά”, για τη λογική ότι το “κράτος είμαστε εμείς” όταν κερδηθούν οι εκλογές. Βολεύοντας τους κομματικά χρήσιμους αντί των άξιων».

Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στη συνέλευση της Σπάρτης από τον Πέτρο Δούκα και την αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού που οδήγησε στην παραίτηση του ανέφερε:

«Αν αποκάλυψε κάτι ακόμη ο “διάλογος της Σπάρτης”, είναι ότι αυτές οι αντιλήψεις ζουν και βασιλεύουν στους κόλπους της ΝΔ. Δεν είναι, ιστορικά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Ελλήνων και της χώρας που υπολείπονταν έναντι άλλων λαών και χωρών, είναι οι αντιλήψεις εκείνες και οι νοοτροπίες που είτε τα απαξιώνουν, είτε τα αφήνουν αναξιοποίητα. Σε ένα τέτοιο κλίμα και περιβάλλον ευδαιμονίας φτάσαμε στο σημείο η σπατάλη και η κακοδιαχείριση εκείνη την περίοδο να ξεπεράσει κάθε όριο.

Θυμίζω: ίδρυση εκατοντάδων νέων οργανισμών και φορέων, μέχρι και αγροτικό κανάλι με 56 δημοσιογράφους που δεν λειτούργησε ποτέ. 10.000 αγροφύλακες επαναπροσλήφθηκαν το 2007 για να βγουν πολλοί στη σύνταξη το 2008.

Εκατοντάδες επιτροπές που υπολογίσαμε ότι κόστιζαν 1 δισ. τον χρόνο. Υπερδιπλασιασμός της φαρμακευτικής δαπάνης. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα που οδήγησαν στο τρομακτικό έλλειμμα 15,8% του ΑΕΠ. Αποτέλεσμα, ο διπλασιασμός του χρέους. Τα σχεδόν 150 δισ. ευρώ του χρέους, ξεπέρασαν τα 300 δισ. Χωρίς μάλιστα να το δικαιολογούν κάποιες επενδύσεις ή δημόσια έργα.

Οπως και χαμηλή ανταγωνιστικότητα, με τις εξαγωγές να υπολείπονται κατά πολύ των εισαγωγών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, πέρα από το δημόσιο έλλειμμα, και το τεράστιο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου. Τα πληρώνουμε ακριβά μέχρι και σήμερα. Και δυστυχώς, τα βλέπουμε πάλι σήμερα», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην ΄Εκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις χώρες που μπήκαν σε πρόγραμμα προσαρμογής, η οποία, όπως σημείωσε, ήταν «κόλαφος για την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», είπε: «Και η παραμικρή συζήτηση για αυτήν την Εκθεση-κόλαφο των τότε κυβερνήσεων της ΝΔ, έθετε υπό αμφισβήτηση τα αφηγήματα και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι για τα Μνημόνια έφταιγε το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό, όπως είδαμε αργότερα, δεν βόλευε και τη διαμόρφωση της μετέπειτα συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την καραμανλική Δεξιά. Δυστυχώς την καλύπτει μέχρι σήμερα. Πέρα από το γεγονός ότι οι πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζονται από τις ίδιες πελατειακού χαρακτήρα αντιλήψεις».

****

“Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι,  κ. Γ. Παπανδρέου.  ΄Ηδη από το Νοέμβριο του 2008, σας είχαμε επανειλημμένα ενημερώσει για την επέλευση  της λαίλαπας της χρεοκοπίας για τους λόγους που σεις μνημονεύετε σήμερα,  μετά παρέλευση κάπου 14 χρόνων. ΄Ετσι,  όπως τα λέτε σήμερα,  αλλά με ακόμα περισσότερα στοιχεία σας , σας τα  εκθέταμε   κι εμείς τότε.

Μάλιστα, σας είχαμε  καταγγείλει και τη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη,  σχετιζόμενη  με την απόκρυψη της τεράστιας καραμανλικής  σπατάλης,  πλην των άλλων  και στη λεγόμενη ελληνική ομογένεια των π. Ανατολικών χωρών. Αυτές τις αποκαλύψεις  κι εκείνης της μεγάλης κλοπής, πληρώσαμε και οι δύο καταγγέλλοντες, ήδη από το 2004,αποσπασμένοι καθηγητές τότε στο Κίεβο και την Τασκένδη.   Ο Γιώργιος  Τριάρχης πήγε στο χώμα. Ο γράφων …παρ΄ ολίγον.

Δε βγάλατε μιλιά τότε. Ούτε μετά, όταν καταγγέλλαμε πάλι την ΟΜΕΡΤΑ Αλέξη Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή  για την  κάλυψη  του  εγκλήματος  της χρεοκοπίας  της χώρας με αντάλλαγμα τη  συγκυβέρνηση ΣΫΡΙΖΑ-Καραμανλικής Δεξιάς. Το κάνετε  τώρα,  τόσο καθυστερημένα που στην περίπτωσή σας , ούτε καν την απόλαυση  της  γνωστής  ατάκας    πως “η εκδίκηση είναι πιάτο  που τρώγεται κρύο”,  δε δικαιούστε.

Τουλάχιστον,  προφτάστε σήμερα να  καταγγείλετε τη νέα χρεοκοπία της χώρας κι αυτό… επίτευγμα,  κοντά στα άλλα,  Κυριάκου Μητσοτάκη  και λοιπής κυβερνητικής μαφίας .  Η χώρα,  και το γνωρίζετε καλά,  δε βρίσκεται πια στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. ΄Εχει ήδη χρεοκοπήσει.  Μέσα σε λίγα χρόνια δυο φορές!

.΄Εργα της Δεξιάς. ΄Οπως  πάντα. Ο  όλεθρος ιστορικά της χώρας ,συνδέεται με τη διακυβέρνηση της αποκαλούμενης  επάρατης παράταξης.  ‘ Ολες οι μεγάλες συμφορές, είναι χρεωμένες ιστορικά στους κατά καιρούς εκπροσώπους της. Ιστορία γνωρίζετε.

Λοιπόν; Θα μιλήσετε για το νέο έγκλημα της χρεοκοπίας; ΄Ηδη  η οικονομική κρίση πλήττει πια   ευρύτατα τις  πιο  αδύναμες κοινωνικές ομάδες;   ΄Η θα περιμένετε  καμιά  20ετία πάλι; Είναι, άλλωστε, της μόδας, οι καταγγελίες, κατόπιν εορτής.  Μέθοδος που βολεύει  τους πάντες, πλην του θύματος.

Και τολμήστε επίσης να διατρανώσετε μια αλήθεια, ως πολιτικός:  Η ΕΛΛΑΔΑ  ΩΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

2. α. Αυτοκτόνησε πατέρας από ντροπή, όταν ανέβηκε  βίντεο με σεξουαλικές   στιγμές του γιου του

Στάθης Παναγιώτοπουλος: Τι λέει για την υπόθεση η δικηγόρος της 30χρονης

β. Βασικό Ένστικτο»: Η Σάρον Στόουν εξηγεί γιατί στην περιβόητη σκηνή με το λευκό φόρεμα δεν φορούσε εσώρουχο

Η Σάρον Στόουν στην περίφημη σκηνή της ανάκρισης
“Η σεξοβόμβα είπε επίσης πως συμμετείχε στην επιλογή του λευκού μίνι φορέματος με το ασορτί παλτό από την σκηνή της ανάκρισης, όπου – όπως θυμούνται όλοι – άνοιξε τα πόδια της χωρίς να φορά εσώρουχο
Στην πρεμιέρα της ταινίας ήταν με την φίλη της, Φέι Νταναγουέι. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που τελείωσε. Στο θέατρο ήταν εντελώς αθόρυβο και η Φέι με άρπαξε από το χέρι και μου είπε: ‘Μην κουνηθείς’. Τελικά το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει και η Φέι είπε: «Τώρα είσαι μεγάλο αστέρι και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Πραγματικά ένιωσα τη ζωή μου να αλλάζει εκείνη τη στιγμή» είπε η Σάρον Στόουν”.
***
Αν βάλεις το όνομα του παραπάνω,  μπαγλαρωμένα εικονιζόμενου  Παναγιωτόπουλου   στο Google,  θα κατακλύσουν τη  οθόνη σου εκατοντάδες αναφορές.  Μήνες τώρα, αποτελεί κυρίαρχο θέμα  στη γκεμπελική   φαμίλια . Το ξετίναξαν απ΄όλες τις μεριές τα  μέλη  της   με άριστη, ως γνωστό, επίδοση και  ως σπερματοσυλλέκτες.
 Πρόσφατα, ένας πατέρας αυτοκτόνησε,  γιατί κάποιος  αντίστοιχος  “Παναγιωτόπουλος”, ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με το γιό του σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άλλον άντρα.   Κι αυτό σήμαινε αυτόματα αποκλεισμό, εξευτελισμό, κατάντια, απομόνωση  της οικογένειας από το μικρό ,αλλά βάρβαρο, επαρχιακό, κοινωνικό κύκλο. Και ο πατέρας, δεν άντεξε την ντροπή(!) και αυτοκτόνησε!
Θα επισημάνουμε μόνο ένα πράγμα σήμερα. Τον Παναγιωτόπουλο τον ξέσκισαν οι ύαινες της κλειδαρότρυπας όχι, φυσικά, γιατί αντιδιάστειλαν  την πράξη του με τέτοια , που   λογικός και σεβόμενος τον εαυτό του άνθρωπος, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να το διανοηθεί.  Το καταχάρηκαν   αυτό που έκανε, ο παλαβός,  ως θεόσταλτο δώρο και εργαλείο  δουλειάς .Και ως γνωστό, μεγάλο μέρος της δουλειά της μαφιόζικης συνομοταξίας , αφορά    το τάισμα  άρρωστων  σεξομανών με  σκουπίδια. ΄Ετσι, κερδίζουν το ψωμί ή το παντεσπάνι τους , ανάλογα η  άεργη αυτή συντεχνία…εργαζόμενων.
 Με  την αυτοκτονία του πατέρα,  έχουμε χειρότερη εξέλιξη από τον υποτιθέμενο   διασυρμό μιας γυναίκας . Υπάρχει  ηθικός αυτουργός στη δολοφονία  ενός ανθρώπου ,  του δράστη που ανέβασε το βίντεο . Και ίδια ,τεράστια  ευθύνη,  έχει ασφαλώς και ο κοινωνικός  περίγυρος του τραγικού αυτόχειρα.
Τα πέρασαν όλα τούτα, όμως,  στο ντούκου οι βιαστές της  είδησης και της ενημέρωσης. ΄Αλλωστε,  η άθλια αυτή μάζα που έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του τραγικού  πατέρα,  είναι οι πελάτες τους που  λούζονται καθημερινά    στα δικά τους  βοθρολύματα.
Η  αισχρή  ελληνική κοινωνία διακρίνεται από τέτοιο μέγεθος υποκρισίας, που δε διστάζει  εν οίκω να κάνει τους πρωταγωνιστές στις τσόντες να κοκκινίζουν. Αλλά… όλα κι όλα. Τα εν οίκω μη εν δήμω!  Προσωπικά ,τάχα ,δεδομένα και ιδιωτικότητα.
Αλλά, τί και  γιατί ,έχεις να κρύψεις  για να ντρέπεσαι και να δοκιμάζεις σωρό  μάσκες, πριν  βγεις να κυκλοφορήσεις έξω;  Γιατί σε τσούζει  τόσο να  ανακαλύψουν   τα αλλόκοτα μούτρα σου;
Τις κάμερες, που είχαμε προτείνει από παλιά  να μπουν παντού, τις φοβούνται ΜΟΝΟ οι σκοτεινώς   σκεπτόμενοι και  δρώντες. Οι παλιάνθρωποι.  Εσύ,  ο ομοφοβικός  στο καφενείο ,που γέλαγες πίσω από την πλάτη του αυτόχειρα πατέρα,    γιατί θες να κρύψεις πως η σουλτάνα σου, ως  bodybuilder στα …εν οίκω σας,  σε καταχερίζει κανονικά με μαστίγια και σε  σοδομίζει  πανταχόθεν;  Ουαί υμίν,  υποκριταί, της  σεξιστικής ξεφτίλας στη κρεβατοκάμαρά σας ,αλλά με το δάκτυλο υψωμένο έξω για τους άλλους.
Οι “Τριανταφυλλόπουλοι” της σεξιστικής μπόχας,  τσιμουδιά για την αυτοκτονία του άτυχου νησιώτη.   Το κράτησαν στην επικαιρότητα 1-2 ημέρες και  μετά… άκρα του τάφου σιωπή.   Αντίθετα  τον  αρχιχαζό της χαζοχαρούμενης  παρέας  της Αρβύλας, συνεχίζουν να τον κρατούν όμηρο, ως μαϊμού στο κλουβί, οι πορνοβοσκοί   στα Μέσα Μαζικής Υστερίας και Αποβλάκωσης. Απαραίτητος,  να τον περιφέρουν  κάθε τόσο, για να τρέφει τις ανομολόγητες   φροϊδικές   απωθημένες  ορέξεις  των  θαμώνων τους στις   πρωινάδικες  και  τις βραδινές   τους  “υγρές” περιγραφές.
Ο αιώνας μας ,  από τους μεταγενέστερες  υγιείς ψυχικά  γενιές   θα αποκληθεί ο αιώνας  τους σεξισμού. Το βρακί των Σάρον Στόουν  είναι φετίχ για μια μεγάλη μερίδα ανεγκέφαλων και  σεξομανών αρσενικών, που ζητωκραυγάζουν στις αίθουσες του σινεμά στη θέα ενός ξεβράκωτου αιδοίου. Την ίδια ώρα, σπουδαία, ζωής και θανάτου ζητήματα,  αυτόν τον υποκριτικό και  σεξιστικά  άρρωστο πληθυσμό,  τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.

3. Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση: Οι πορτοφολάδες που είχαν ρημάξει την Αθήνα, πώς έκλεβαν ταχυδακτυλουργικά

ΥΑΑ_2

“Οπως αναφέρεται στη πολυσέλιδη δικογραφία, ενεργούσαν σε ομάδες 2-6 ατόμων κάθε φορά και δρούσαν καθημερινά αρπάζοντας πορτοφόλια κινητά τηλέφωνα προσωπικά έγγραφα και ό,τι άλλο έβρισκαν.

Μάλιστα επέλεγαν τα θύματα τους, που ήταν κυρίως ηλικιωμένοι, νεαρές γυναίκες ή τουρίστες.

Τα μέλη της οργάνωσης, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ξεκινούσαν το πρωί με τα αυτοκίνητα τους, μηχανάκια, ή πεζή και πήγαιναν στους σταθμούς, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση είχαν σε στάση υπεραστικών λεωφορείων επί της οδού Αχιλλέως στο Μεταξουργείο και στον σταθμό ΗΣΑΠ «Κάτω Πατήσια» , ενώ επέλεγαν να «χτυπήσουν» ώρες αιχμής 06.00- 12.30 και 17.00 έως 21.00″

***

Ο επαγγελματίας μικροκλέφτης   είναι το χειρότερο είδος παραβατικού. Δεν έχει ίχνος κοινωνικής ενσυναίσθησης -ευιαισθησίας. Και  αν είχε δυνατότητα ή ικανότητα, δε θα  έλεγε όχι σε κανένα έγκλημα.

Ο αλητήριος τούτος κλέβει ασύστολα και αδίστακτα  απλούς ανθρώπους, καθημερινούς ,κυρίως μη έχοντας και κατέχοντας για να μετακινηθούν με δικό τους αμάξι ή να πάρουν ταξί και  κυκλοφορούν  με  στριμωξίδι  σε  αποπνικτικά  λεωφορεία και τρένα.

Μπορεί και το 10ευρο  που  βούτηξε  από το φοιτητάκο  να ήταν το τελευταίο  στην τσέπη του   και για πολλές ημέρες  Δεν τον ενδιαφέρει τον αισχρό, όμως,  Αρπάζει   ό,τι βρει, από κέρματα ως κινητά και πολύτιμα, ατομικά σου χαρτιά και  ταυτότητες,  αναντικατάστατα και πολυέξοδα να τα ξαναποκτήσεις.  Να κόψεις το σβέρκο  σου .

Και αν (σπάνια) πιαστεί,   θα προφασιστεί στο δικαστήριο  ο συνήγορός του  (αμείβεται από τα ίδια κλοπιμαία για να τον υπερασπιστεί)  πως ο  πορτοφολάς του   είναι δυστυχισμένο πρεζόνι ο… καημένος  και κλέβει για τη δόση του. Τόσο ανήθικοι αμφότεροι.

Θα μπει για λίγο μέσα  και θα βγει να συνεχίσει. Κι εσύ θα τρέχεις μια ζωή  στα δικαστήρια να αποδείξεις πως δεν είσαι αυτός που πήρε και ξεκοκάλισε το  δάνειο με τη δική σου  ταυτότητα, αυτήν ακριβώς  που σου έκλεψε ο αληταράς.   Και οφείλεις τώρα να  εξοφλήσεις τις δόσεις, πριν σου έρθει το κατασχετήριο  της μικρής σου γκαρσονιέρας  από την  τράπεζα, που δε δέχεται τέτοιες… πονηρές δικαιολογίες,  πως σου πήραν τάχα  την ταυτότητα!

Κανένα έλος σε τέτοιους πρόστυχους τύπους. Ιδεολογικός και ταξικός αντίπαλος. Παντελώς ανήθικος.