Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΠΑΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Αγγελική Νικολούλη: Μιλά για το τηλεφώνημα που τη σόκαρε – «Τα σκοτεινά σημεία και η απόφαση της Καρολάιν να χωρίσει»

Αγγελική Νικολούλη: Μιλά για το τηλεφώνημα που τη σόκαρε – «Τα σκοτεινά σημεία και η απόφαση της Καρολάιν να χωρίσει»

Ο Κατερινόπουλος αποθεώνεται από όλο το Twitter: «Αν το "σας τα έλεγα εγώ" είχε πρόσωπο» | AgrinioPress

Νικολούλη:  ” Ελα, έλα, …Πω πω τι μου λες τώρα», έλεγε και ξαναέλεγε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να πιστέψει όσα της έλεγε το πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής”.

“Ο κ. Κατερινόπουλος, ταξίαρχος ε.α  : «Κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια. Υπήρξε σχεδιασμός», υποστήριξε, αφήνοντας παράλληλα σαφή υπονοούμενα ότι ο 32χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες για τις οποίες, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η 20χρονη Καρολάιν γνώριζε και διαφωνούσε”.

***

΄Εγινε ένα έγκλημα.  ΄Οπως όλα ,απεχθές κι αυτό,  αποκρουστικό και    ασύμβατο  με τη λογή και τη συνείδηση του νοήμονος, του  έντιμου ανθρώπου.  Για οποιαδήποτε  αιτία κι αν γίνεται το  έγκλημα . Κι από οποιονδήποτε.  Από …κτηματικές διαφορές μέχρι  εκείνες για τα αποκαλούμενα “εγκλήματα τιμής”.  Από τον πληρωμένο  δολοφόνο , ως  τον-τη σύζυγο του θύματος.  Δικαιολογία καμιά. Πλην  της άμυνας.  Χωρίς υπέρβαση στα όριά της.

Στο σημερνό μας σημείωμα,  δε θα θίξουμε αυτό το ζήτημα.  Θα  αναλύσουμε ένα  εξίσου σοβαρό και αυτονόητο θέμα . ΄Οπως λέμε στον τίτλο ,   ο νεκρός μας  στις  αρχές και τις αξίες  ενός λαϊκού πολιτισμού,  είναι πολύ σημαντικός, ιερή ιδιότητα,   για να επιτρέπουμε στην κάθε Νικολούλη να αποπατεί πάνω στο μνήμα  του.

Ως γνωστό,  τέτοιοι τύποι  σαν τη Νικολούλη , ως ανήκουσα και ελόγου της  στη συνομοταξία των Γκεμπελίσκων, είναι αδίστακτη  και ξεδιάντροπη.  ΄Ολα θυσία στον παρά και την αναγνωρισιμότητα.   Ειδικά αυτή η …ξανθιά  κυρία  ξεπερνά κάθε “κόκκινη γραμμή”   σε θράσος, υποκρισία και κιτρινισμό.   Κανονικό τζέρτζελο.  Του  τενεκέ ξεγάνωτου που μόνο αρβαλάει σαν παίρνει τον κατήφορο.

΄Εχουμε  δει  “Κατίνες” στη ζωή μας .  Ο   Κεκαυμένος στο “Στρατηγικό” του,  τις αποκαλεί “Κουρκουσούρες”  και φρίττει.   Γράφει:  “Σαν κάτι γραϊδια  κουρκουσούρες,   που κάθονται στα σοκάκια και τα στενά … Θεός φυλάξοι, αν  σε πιάσουν στο στόμα  τους…”.

Η Νικολούλη, όμως,   δεν είναι ακριβώς αυτό. Μια  κουτσομπόλα της γειτονιάς που βγάζει το άχτι  της ή απλώς σκοτώνει  την ώρα της,  “θάβοντας” τους  άλλους. Η ξομπλιάστρα,  πες,   να έχει και ένα ελαφρυντικό.  “Δεν έφταιγε η ίδια,  τόση ήταν”.

Τούτη έχει αναγάγει τον κατινισμό  σε επιστήμη.  Και  βρώμικο, “κατάμαυρο”. “Εν τη παλάμη και ούτω”  “θάψομεν” πέντε δέκα.   Πληρώνεται για να δολοφονεί  πολλές φορές ακόμα,  τους δολοφονημένους. Σκυλεύει νεκρούς,  δαπράττει  “΄Υβρη” ατιμωρητί.  Ακόμα τουλάχιστον.

Ειρήσθω εν παρόδω, πως μαζί με την άλλη…θεσπέσια επίσης  κυρία, την ΄Ελενα Ακρίτα,   είναι οι  εθνικές μας  κουτσομπόλες . Σαν παλιοί…χωροφυλάκοι.   Βολτάρουν στο  παζάρι, κορδωμένοι σαν παγώνια,  με τα άσπρα  σιρίτια να κρέμονται στον ώμο , ζωσμένοι  το βούρδουλα και τα χέρια σταυρωμένα πίσω και ψηλά σαν τον Παπαγιαννόπουλο στις παλιές ελληνικές ταινίες ,όταν  έπαιζε τον αστυνόμο. Και “πού  σε πονεί και πού σε σφάζει”, αν τύχει και σε πιάσουν  παραβάτη ή σε θεωρήσουν ύποπτο.

΄Εχουν, όμως,  αμφότερες μια ειδοποιό διαφορά.   Η Νικολούλη είναι εντελώς…λαϊκιά.  Και σε εμφάνιση. Η ΄Ελενά μας είναι πιο “πολυτελείας”, αλλά, πάντως   με  κοινό σημείο συνάντησης  . ΄Ο τι ακριβώς υπονοεί η φράση   “‘ Ελα, έλα… πω πω τι μου λες τώρα», που λέει η …Αγγελική παραπάνω.   ΄Οπερ εστί μεθερμηνευόμενον, “φοβερά πράματα  κι απίστευτα ακούω  . Η τρίχα μου σηκώνεται….Σε λίγο  θα σας πω ,χαχόλοι,  να πάθετε αποπληξία…” Και λένε.  Και τί λένε; Παρλαπίπες.  “΄Ωδινεν όρος και έτεκε μυν”!

Η Νικολούλη, στην Καρολάιν,  έκανε ό,τι δεν έκανε ο φονιάς της . Την  κομμάτιασε και πέταξε τις σάρες της στα σκουπίδια. Με όσα ακούστηκαν ψευδή, ανυπόστατα, συκοφαντικά και χαλκευμένα. Με κανένα ουσιαστικό στοιχείο. ΄Ετσι για την πλάκα για  την οικονομία της εκπομπής.  Να ροκανίσει το χρόνο. “Είθισται”,  άλλωστε.

Και για να είναι πιο “χασάπικο”  το κόψιμο ,έβαλε έναν ειδικό,  ταξίαρχος, λέει,  της αστυνομίας ε.α , να κάνει τη βρωμοδουλειά.   Κατερινόπουλο το λένε.  Ο τύπος τούτος επίσης ξεδιάντροπα, λυσσασμένος να  βγάλει  λαγό, χωρίς  κυνηγόσκυλα,  επέπεσε επί θύματος και θύτη και  έριχνε μπαταριές στον αέρα.   Σκοπός, να δώσει πάσες στη Νικολούλη-αφεντικό  να έχει λόγους τούτη να κάνει τέτοιες  εκπομπές. Να συντηρεί το πτώμα, όσο μπορεί  με φορμόλες και αποσμητικά.

Το τραγικό γι΄ αυτή τη χώρα , σε όλα “Μπανανία”, είναι και τούτο :Ο…ταξίαρχος ε.α Κατερινόπουλος  είναι τόσο καταρτισμένος  και ειδικός , που αποφαίνεται με το θράσος του “αναλφάβητου” νομικά    πως “δε σκοτώνει κανείς από ζήλεια”!

Αστυνομικός και γαλονάς ο  άνθρωπος!  Είχε αναλάβει για χρόνια  υποθέσεις και υποθέσεις δολοφονιών.  Και τις άφηνε ,φυσικά πολλές  ανεξιχνίαστες ή στην καλύτερη περίπτωση να κάνει το δικαστήριο τη   δουλειά που ήταν δική του.   Σιγά, που θα καθόταν  ο ΄Ελληνας δημόσιος υπάλληλος  να διαβάσει εγκληματολογία,  να δει, έστω και τους τίτλους σε  κανένα ειδικό, νομικό  σύγγραμμα  τι είναι έγκλημα- δολοφονία   πώς και για ποιους λόγους  από “συνήθως” ή  “σπανίως”    διαπράττεται. Ψιλά γράμματα.

Συμπέρασμα;

Φταίει η βλαχαντερή Νικολούλη και ο πρώην θρασύς, ως  “αδιάβαστος”  γαλονάς  Κατερινόπουλος για την εκ νέου δολοφονία (“κατακρεούργηση” στην ουσία του πτώματος) της 2οχρονης;   Θύμα των ίδιων των  ψεύτικων” αξιών μιας κοινωνίας ,τα μέλη της οποίας είναι ΟΛΑ εν δυνάμει θύτες και θύματα με όσα  στερεότυπα τους παραδίδει  και τα υποχρεώνει να ακολουθήσουν;

Νικολούλη και Κατερινόπουλος  “σκυλεύουν”. Είναι αυτός  ο ρόλος του σκυλευτή. Να  “ξεγυμνώνουν” το πτώμα,   να αρπάζουν, να έχουν “διάφορο” από το θάνατό του.     Ανέκαθεν γνωστός και απεχθής.  ΄Ισως, όμως, τούτοι  να μην είναι και  οι χειρότεροι.

Εμείς, σε εσένα καταλογίζουμε τη μεγαλύτερη  ευθύνη και την ενοχή. ΄Οταν  παίρνεις το τηλεκοντρόλ στο χέρι και στήνεσαι απέναντι  από το ηλιθιοκούτι , για να σε ταϊζουν οι δυο  αισχροί  αυτοί, ασεβείς  τύποι,  σκουπίδι και να σε  ποτίζουν ξεράσματα.

΄Αξιο το φαγοπότι σου, κύριε… Κρετίνε!

2.Γεωργιανός καταγγέλλει ότι τον βασάνιζαν για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Το βαρύ χέρι της καταστολής | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Ε, ναι. Το αντίθετο θα ήταν  περίεργο.

Αλλοδαπός.  Χρυσάφι!   Πώς και πώς περίμενε ο Χρυσοχοϊδης ,μια  τέτοια ομολογία από βασανισμό.  Κι ας ξέφευγε ο  πραγματικός δολοφόνος, που…δυστυχώς για τους Ελληνάρες   ήταν από τη ράτσα τους.

Θα κάνανε τη δουλειά τους.    ΄Αλλωστε,  το έγκλημα στην Ελλάδα  του  Κούλη τους είναι γι΄αυτούς δεδομένο.  Οφείλεται ή  στους οικονομικούς  Μετανάστες και τους  Πρόσφυγες  ή στους εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν  με το νόμο Παρασκευόπουλου! ΄Ετσι, όπως το ακούτε.

Ρωτήστε  και το Χρήστο Ράπτη.  Αυθεντία  στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση. ΄Εγραφε χτες:

“35χρονος Βούλγαρος που είχε βιάσει φοιτήτρια, το 2015, ο βιαστής στα Πετράλωνα -Αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!”

iefimerida.gr

(Λεπτομέρεια  άνευ σημασίας για Γκεμπελίσκους.  Το παραπάνω άρρωστο καθίκι, αποφυλακίστηκε το 2020  επί κυβερνήσεως …Τσίπρα!)

3.Ελλάδα: Περίπου 700.000 νοικοκυριά στο κατώφλι της φτώχειας

“Στο 28,9% ήταν το ποσοστό του πληθυσμού της χώρας (3.043.869 άτομα) που βρίσκονταν σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού πέρυσι (εισοδήματα 2019), παρουσιάζοντας σχετική μείωση σε σχέση με το 2019 κατά 1,1 ποσοστιαίες μονάδες (3.161.936 άτομα ή 30% του πληθυσμού).

 

***

Η οικογένεια Μητσοτάκη ζήτησε μετονομασία του «Ευαγγελισμού» αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό - INFO-WAR

12.000  (και παραπάνω) οι νεκροί ,  Συνταγματικό πραξικόπημα, εγκληματική διαχείριση της πανδημίας.  Επιδημία ψυχικών παθήσεων τη χώρα.  Τίναγμα της  οικονομίας στον αέρα και  πρωτοφανής διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στους “ημέτερους”.

΄Ετσι παραδίνουμε   στις γενιές των Ελλήνων που έρχονται τα  ιστορικά χαρακτηριστικά της χειρότερης κυβέρνησης στην Ελλάδα από συστάσεως ελληνικού κράτους.  Και απολύτως υπεύθυνος κατά την ιστορική μας κρίση είναι ο πρωθυπουργός.  Εκπρόσωπος της αισχρότερης  και πλέον  διεφθαρμένης φαμίλιας Μητσοτάκη.  Αυτή η οικογένεια υπήρξε  ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΩΝ   της χώρας  στη σύγχρονη πολιτική  ιστορία της.